×

Registrácia

Vaše údaje

Prihlasovacie údaje

Prihlásenie

Vyplňte meno!
Vyplňte priezvisko!
Meno nie je v správnom tvare!
Priezvisko nie je v správnom tvare!
E-mail nie je v správnom tvare!
Vyplňte e-mail!
Tento účet už existuje!
Zadajte heslo!
Zadajte platné heslo!
Musí obsahovať minimálne 6 znakov!
Môže obsahovať maximálne 16 znakov!
Heslá sa nezhodujú!
Musíte súhlasiť s podmienkami!
Zadali ste nesprávne údaje!

Erotické pomôcky čierna vodeodolné

Položky 65 až 96 z celkom 215

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • BUTTR MadBull Muzzl Dildo

    Kolekcia análnych hračiek BUTTR tu je pre všetkých skúsených análnych milovníkov! Dosiahnite svoj cieľ a vychutnajte si kvalitné prevedenie a príjemný PVC materiál. Tento kolík s hladkým povrchom a hrebeňovitou hlavou je zakončený účinnou prísavkou a svojím tvarom dopraje vášmu análku poriadnu explóziu.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Black Velvets Cock Ring with Vibration

    Čisté vibračné potešenie! Výnimočnosť tejto pomôcky spočíva v tom, že vzrušujúcim spôsobom prepojí váš penis a semenníky s prostatou, ktorej poskytne zmyselné vibrácie na stlačenie tlačidla. Teraz už nič nestojí v ceste intenzívnemu potešeniu a hlbokej stimulácii.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Black Velvets Cock & Ball Ring

    Erekčný krúžok na semenníky a análne koráliky, chcete všetko? Máte to mať! Cock Ball ring obopne váš penis pri koreni a pozadu nenechá ani semenníky. Ako bonus s ním budete môcť potešiť aj vašu drahú polovičku análnymi korálikmi, takže vo finále si s touto hračkou užijete obaja. Kvalitný silikón si obľúbite pre jeho pružnosť, hebkosť i bezpečnosť a nič vám už nebude brániť v tom, aby ste realizovali svoje divoké sny.

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Fucktools Plumbing Paul Dildo

    Toto zamatové vinylové dildo vyrobené v Európe vás poteší svojou veľkosťou a spracovaním. Súčasťou balenia je aj extrémne silná prísavka, ktorá vám splní všetky vaše hands-free sny. Kolekcia Fucktools je tiež kompatibilná s doplnkami z kolekcie Hung system a produkty z nej sú perfektné pre párové aj sólo hry.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Doc Johnson Body Extensions Be Naughty Black

    Buďte kýmkoľvek chcete byť! Táto unisex sada obsahuje pohodlný postroj a perfektne padnúce duté silikónové nadstavce/ dildá. Postroj je nastaviteľný a elastický, takže báječne padne a zároveň obsahuje vstavaný vibrátor s 10 funkciami, ktorý rozvibruje dildo a poteší oboch partnerov. Uchopte ovládač a vychutnajte si také potešenie, o ktorom už dlho snívate.

    279 €

    169 €

    +

    -

    Skladom

  • Black Velvets Heavy Plug Medium 75g

    Premýšľate, ako si zintenzívniť análnu stimuláciu? Vyskúšajte tento análny kolík a podľahnite každému jeho centimetru. Na povrchu je zamatovo mäkký, jeho krk je príjemne flexibilný a vďaka svojmu kužeľovitému tvaru sa bude pohodlne zavádzať.

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Dorcel Deep Expand Inflatable Anal Plug

    Nafúknite si v sebe vzrušenie až k úplnému vyvrcholeniu! Tento elegantný čierno-zlatý vibrátor zaplní vašu vagínu alebo anál a ešte sa pre vás rozvibruje. Je z báječne mäkkého a hebkého silikónu s elegantnými zlatými plastovými detailmi. Vychutnajte si 10 vibračných režimov nafukovacieho vibrátora za zadnými vrátkami alebo vo svojom lone, oboje bude skvelé!

    139 €

    87,90 €

    +

    -

    Skladom

  • BUTTR Tactical III Butt Plug

    Kolekcia análnych hračiek BUTTR tu je pre všetkých skúsených análnych milovníkov! Dosiahnite svoj cieľ a vychutnajte si kvalitné prevedenie a príjemný PVC materiál. Tento kolík s hladkým povrchom a premenlivým telom je zakončený účinnou prísavkou a svojím tvarom dopraje vášmu análiku poriadnu explóziu.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Black Velvets Sex Kit

    Máte radi análne hry? V tejto sade nájdete všetko, čo na ne potrebujete! Najskôr si svoj zadný otvor vyčistite klystýrom a následne si podľa chuti vyberiete buď kolík, alebo koráliky. Oboje môžete rozvibrovať vďaka odnímateľnému mini vibrátoru, ktorý sa dá použiť aj samostatne na stimuláciu rôznych miest. Doprajte si sadu so všetkým potrebným!

    45,90 €

    28,90 €

    +

    -

    Skladom

  • strap-on-me Silicone Bendable Dildo Black S

    Užite si najrealistickejší dotyk, technológiu, ktorá vám zaistí pohodlné a potrebné ohýbanie a tuhé vnútro dilda, maximálny komfort a potešenie! Toto dildo má všetko, po čom túžite! Je vyrobené z hodvábne hebkého silikónu, končí silnou prísavkou a ľahko sa čistí.

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Love To Love Twinny Bud Vibrating Plug Black

    Chcete vo svojom zadočku objaviť nové a neuveriteľne vzrušujúce pocity? Tento kolík vám ukáže to, čo nikto iný pred ním! Jeho tvar je zmyselný na prvý pohľad a disponuje ešte zmyselnejšími 10 vibračnými režimami. Vychutnajte si dotyk extra jemného silikónu a ergonomický dizajn, tvorený 2 guľôčkami.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • FUN FACTORY Manta Black

    Erotické pomôcky pre mužov sú často príliš veľké, nevzhľadné, či ťažko použiteľné v páre. Elegantná MANTA je ľahko použiteľná ako pri sexuálnom styku, kedy v podstate premení váš penis na vibrátor, tak aj ako pomocník pri orálnom sexe, kedy pomáha navodiť pocit hlbokého hrdla. Nezabudnite ani na použitie pri masturbácii! Drážky Manta udržia lubrikačný gél na správnom mieste a zaistia vám tak ešte lepší pôžitok.

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Skladom

  • b-Vibe Rimming Petite Black

    Kolík b-Vibe Rimming Petite sa nemôže dočkať, kým poteší váš análik. Pomáhať mu k tomu budú rotujúce guličky a vibrácie, ktoré rozprúdia špičku kolíka. Tento kompaktný kolík vám umožní vzrušujúce hrátky na verejnosti vďaka bezdrôtovému ovládaču a stimulovať bude všetky miesta, ktoré si to vyžadujú. Vyrobený je z prvotriedneho silikónu, takže je hodvábne hebký a bezpečný pre telo a dobíja sa cez USB.

    249 €

    149 €

    +

    -

    Skladom

  • Rebel Plug with Perineum Stimulator

    Doprajte stimuláciu vašej prostate, análu a hrádzi naraz. Tento báječný stimulátor má hneď 3 ohromujúce funkcie, z ktorých každú ovládate zvlášť. Ponúkne vám 7 vibračných režimov stimuláciu hrádze, 5 "ťukajúcich" režimov v špičke a 5 úrovní otáčania v spodnej časti. Dobíja sa pohodlne cez USB kábel a je hodvábne hebký.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Fifty Shades of Grey Heavenly Massage Bullet Vibrator

    Elegantný a vkusný mini vibrátor s jednou výkonnou vibračnou rýchlosťou oslní akékoľvek vaše nervové zakončenia, ktorá mu dovolíte navštíviť.

    18,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Fifty Shades of Grey Sensation Rechargeable Vibrating Prostate Massager

    Chcete sa vydať na vzrušujúcu cestu za objavovaním nových pôžitkov? Tak jedine s krásnymi a kvalitnými pomôckami od značky Fifty Shades! Tento pomerne malý stimulátor prostaty ocenia predovšetkým začiatočníci, ale i skúsenejší milovníci. Je ideálny na predohru i sólo hry, pri ktorých vám ponúkne 15 vibračných vzorov a 5 úrovní intenzity. Vychutnajte si jeho hebký silikónový povrch a podľahnite vzrušeniu, ktoré je spojené s cielenou vnútornou masážou.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Sheets of San Francisco Play Sheet 213 x 240 cm Black

    Je vaša milovanie vždy dosť vlhké a niekedy aj úplne mokré? Nezabúdajte na ochranu matraca, gauča alebo čohokoľvek, kde to zrovna robíte. Poslúži vám na to táto špeciálna prikrývka Sheets of San Francisco. Je z vysoko kvalitného materiálu s na dotyk gumovým povrchom, ktorý je odolný voči tekutinám akéhokoľvek pôvodu. Vychutnajte si erotické hrátky s obľúbenými lubrikantmi, olejmi a proste s čímkoľvek, čo máte radi, príjemne a bez obáv.

    219 €

    169 €

    +

    -

    Skladom

  • Zalo King Vibrating Thruster Obsidian Black

    Luxusné spracovanie, účinné funkcie a dokonalé uspokojenie, taký je Zalo King. Jeho revolučná technológia a vysoko výkonné motory dohromady tvoria prirážajúcu silu s neuveriteľnou frekvenciou. Užite si vzrušujúcu cestu k orgazmickému cieľu, ktorý nebude mať obdobu.

    339 €

    209 €

    +

    -

    Skladom

  • Fucktools Drilling Don Dildo

    Toto zamatové vinylové dildo vyrobené v Európe vás poteší svojou veľkosťou a spracovaním. Súčasťou balenia je aj extrémne silná prísavka, ktorá vám splní všetky vaše hands-free sny. Kolekcia Fucktools je tiež kompatibilná s doplnkami z kolekcie Hung system a produkty z nej sú perfektné pre párové aj sólo hry.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Dream Toys Elite Joel Black

    Elegancia a výkon dohromady? Áno! Vibračný krúžok Joel z kolekcie Prestige sa bude vynímať na vašom nočnom stolíku vďaka luxusnej kombinácii čierneho hebkého silikónu a zlatých detailov. Ponúkne vám 7 vibračných vzorov a 3 rýchlosti, ktoré si užije klitoris pri milovaní. Penis potom stiahne pri koreni a okolo semenníkov, takže bude držať aj pri divokejšej akcii. Hračky Elite bude milovať každý!

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Shots GC Wireless Vibrating Egg Black

    Vyskúšajte novú dimenziu erotických hrátok na verejnosti s vibračným vajíčkom. Úroveň vibrácií budete voliť skrz diaľkový ovládač a verte, že vás všetkých 10 režimov poriadne rozparádi. Viete si predstaviť, aký asi bude návrat domov po nezbednej hre s vibračným vajíčkom vonku?

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Bswish bcharmed Basic Wave Black

    Vylepšite si svoje milovanie! Tento mäkký a pružný vibračný krúžok bol navrhnutý tak, aby dokonale padol mužskému prirodzeniu, a zároveň vzrušujúco dráždil partnerkin klitoris pri milovaní. Vyrobený je z kvalitného silikónu, ktorý je príjemný aj pre citlivé oblasti. Vyberte si z 5 vibračných funkcií a užite si blažené vrcholy spoločne!

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Bodywand Luxe 2-Way Wand Large Black

    Bodywand Luxe 2 predstavuje presne to, po čom už dlho túžite! Je to luxusná erotická pomôcka s 2 použiteľnými koncami - masážna hlavica z jednej strany a vibrátor so zacielením na bod G zo strany druhej. Dva motory, prvotriedny silikón, ohromujúci výkon a nezabudnuteľné chvíle slasti. Urobte si dobre.

    229 €

    189 €

    +

    -

    Skladom

  • Anal Fantasy Auto Throb Inflatable Plug Black

    Pozvite tento kolík za vaše zadné dvierka, stlačte tlačidlo a užite si, ako sa nafukuje a napĺňa vás! Jeho tvar je príjemný na nosenie aj zavádzanie a jeho drážkovaná textúra všetko ešte zintenzívni. Naťahujte svoj zadný otvor, a okrem nafukovania si navoľte aj vibrácie, na výber bude hneď z 10 režimov!

    169 €

    109 €

    +

    -

    Skladom

  • Toro Cuper Masturbator with 360 Rotation Black

    Toro vie, čo muži chcú! Ponúka im pokročilé technológie ukryté v moderných a účinných erotických pomôckach, ktoré premenia všednú masturbáciu na nezabudnuteľný zážitok. Do Toro kolekcie patrí aj Cuper, pohodlný a flexibilný masturbátor z prémiového silikónu as rotačnou funkciou o 360 °. Objavte vzrušujúce rotácie, optimálny úchop a dokonalé potešenie!

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Fifty Shades of Grey Sensation Rechargeable Bullet Vibrator

    Chcete sa vydať na vzrušujúcu cestu za objavovaním nových pôžitkov? Tak jedine s krásnymi a kvalitnými pomôckami od značky Fifty Shades! Tento pomerne malý vibrátor s rýhovanou textúrou vás zabaví ako pri predohre, tak pri sólo hrách. Ponúkne vám 15 vibračných vzorov a 5 úrovní intenzity. Vychutnajte si jeho hebký silikónový povrch a podľahnite vzrušeniu, ktoré sa spája so stimuláciou vibráciami.

    61,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • MAN.WAND Pump One

    Páni, hľadáte niečo, čo vám konečne urobí nekonečne dobre? Pozrite sa na tento elegantný a skvostný masturbátor z hodvábne hebkého a mäkkého silikónu. Okrem úžasných 3 sacích režimov vám tiež ponúkne 7 vibračných režimov, otepľovaciu funkciu a vnútornú stimulačnú textúru si jednoducho zamilujete! Potešte sa!

    169 €

    103,90 €

    +

    -

    Skladom

  • LELO Enigma Dual Stimulation Sonic Massager Black

    Lelo vždy posúva hranice a prináša tie najkvalitnejšie luxusné erotické hračky! Zoznámte sa s novinou menom Enigma. Svojou schopnosťou stimulácie poteší bod G i klitoris a vezme vás až tam, kde zažijete nadpozemský orgazmus!

    309 €

    169 €

    +

    -

    Skladom

  • Anal Fantasy Hyper Pulse P-Spot Massager Black

    Vzrušujúce útok na prostatu! Tento ergonomicky tvarovaný análny vibrátor je jednoducho skvelý! Ľahko s ním zacielite presne tam, kde sa nachádza vaša prostata a budete ju stimulovať spôsobom, ktorý vás čoskoro privedie k vrcholu. Mäkká silikónová membrána v špičke vám dopraje pulzujúce impulzy o 10 režimoch.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Black Velvets Heavy Beads

    Niečo pre vaše zadné vrátka? Áno! Doprajte im 145 gramov vášne! Tento kolík v tvare troch spojených korálikov je ideálny pre začiatočníkov a vďaka svojej robustnej základni sľubuje bezpečnosť. Jeho hebký silikónový povrch si zamilujete na prvý dotyk, rovnako ako ten pocit pri prenikaní korálikov.

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Zalo Kyro Wand Vibrator Obsidian Black

    Vibračná hlavica inšpirovaná mocnými egyptskými faraónmi! Vydáva silné vibrácie sústredené do hlavy, takže vám poskytne intenzívnu a priamu stimuláciu. Jej funkcie si zamilujú nielen vaše citlivé miesta, ale aj unavené a boľavé svaly po celom tele. Zbavte sa stresu, zrelaxujte sa a urobte si dobre s touto luxusnou masážnou hlavicou.

    179 €

    119 €

    +

    -

    Skladom

  • Anal Fantasy Elite Vibrating Ass Fucker

    Veľa vzrušenia a radosť ťah za ťahom! Tento análny vibrátor vám toho ponúkne naozaj veľa. Má nádhernú realistickú textúru a je extrémne výkonný. Na výber dostanete z 11 vibračných režimov, ktoré vám v kombinácii so vzrušujúcimi prírazmi splnia všetky želania. Koncová prísavka bude držať na hladkom povrchu a hračka sa pohodlne nabíja cez USB.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

Položky 65 až 96 z celkom 215

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Môj košík

Pridajte si do košíka tovar, ktorý chcete kúpiť.