×

Registrácia

Vaše údaje

Prihlasovacie údaje

Prihlásenie

Vyplňte meno!
Vyplňte priezvisko!
Meno nie je v správnom tvare!
Priezvisko nie je v správnom tvare!
E-mail nie je v správnom tvare!
Vyplňte e-mail!
Tento účet už existuje!
Zadajte heslo!
Zadajte platné heslo!
Musí obsahovať minimálne 6 znakov!
Môže obsahovať maximálne 16 znakov!
Heslá sa nezhodujú!
Musíte súhlasiť s podmienkami!
Zadali ste nesprávne údaje!

Erotické pomôcky vodeodolné silikón

Položky 97 až 128 z celkom 460

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
  • You2Toys Vibepad 2 Purple

    Chcete sa nechať povoziť na vlnách vzrušenia? A kto by nechcel!? Táto inovatívna vibračná podložka s 2 motormi a 2 anatomicky tvarovanými stimulačnými hrbolčekmi vás rozvlní na zbláznenie a rozpáli cez funkciu zahrievania až na 55 °C. Bude stimulovať vagínu aj anál 7 vibračnými režimami a tiež šikovným integrovaným vibro-jazykom so 7 lízacími režimami, medzi ktorými si budete vyberať pomocou diaľkového ovládania. Tak položte podložku na stoličku a ráčte sa posadiť.

    269 €

    229 €

    +

    -

    Skladom

  • Otouch Ninja Oral Masturbator

    Milujete orálny sex a chceli by ste jednu takú šikovnú pusinku len pre seba? Ninja je orálny masturbátor s funkciou zahrievania až na 45 stupňov Celzia. Nechajte svoj žaluď nasávať v 8 intenzívnych vibračných režimoch!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • b-Vibe Rimming 2 Plug Space Green

    Kolík v-Vibe Rimming 2 sa nemôže dočkať, až poteší váš análik. Pomáhať mu k tomu budú rotujúce guľôčky a vibrácie, ktoré rozprúdia špičku kolíku. Tento kompaktný kolík vám umožní vzrušujúce hry na verejnosti vďaka bezdrôtovému ovládaču a stimulovať bude všetky miesta, ktoré si to vyžadujú. Je vyrobený z prvotriedneho silikónu, takže je hodvábne hebký a bezpečný pre telo a dobíja sa skrz USB.

    279 €

    169 €

    +

    -

    Skladom

  • LoveToy Dual Layered Platinum Silicone Rotator 8.0" Flesh

    Chcete niečo viac ako obyčajné dildo? Tak teraz pozorne čítate – toto nádherné a neuveriteľne realistické dildo je vyrobené z prvotriedneho dvojvrstvového silikónu (vo vnútri pevné a na povrchu mäkké), má úchvatné autentické detaily a nabídne vám 10 režimov vibrácií a rotácií! Dajte mu šancu a nebudete ľutovať!

    109 €

    87,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Fifty Shades of Grey Sweet Touch - Mini vibrátor na klitoris

    Jedinečný mini vibrátor s efektne tvarovanou špičkou je ideálny na stimuláciu klitorisu. Je presne tvarovaný na dosiahnutie vášho orgazmu.

    37,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Vibe Therapy Meridian Fialová

    Vibe Therapy Meridian je elegantný vibrátor fialovej farby vyrobený zo zamatovo hebkého silikónu.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Evolved Infinite Thrusting Sex Machine

    Čo dokáže napodobniť sex najlepšie? Prirážanie! Tento pôsobivý fialový vibrátor má tiež túto schopnosť, takže vám hravo splní vaše divoké fantázie. Prirážať vie jemne, ale i tvrdo, bude záležať iba na vás, čo budete zrovna od tejto luxusnej silikónovej hračky chcieť. Prijmite výzvu a nechajte sa očariť zmyselným prirážaním až k dychberúcemu orgazmu.

    199 €

    119 €

    +

    -

    Skladom

  • Minds of Love Timo Purple

    Moderný výkonný vibrátor pre vašu absolútnu slasť! Timo bude stimulovať váš klitoris i G-bod zároveň, pretože v sebe skrýva hneď 2 výkonné motory s 10 intenzívnymi funkciami. Vyberte si z vibračných a pulzujúcich režimov to pravé pre vás a užite si dotyk hebkého a kvalitného silikónu.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

  • LoveToy Dual Layered Platinum Silicone Rotator 9.0" Flesh

    Chcete niečo viac ako obyčajné dildo? Tak teraz pozorne čítate – toto nádherné a neuveriteľne realistické dildo je vyrobené z prvotriedneho dvojvrstvového silikónu (vo vnútri pevné a na povrchu mäkké), má úchvatné autentické detaily a nabídne vám 10 režimov vibrácií a rotácií! Dajte mu šancu a nebudete ľutovať!

    109 €

    87,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Kiotos Inflatable Dildo Black

    Čierne nafukovacie dildo s príjemným povrchom. Pomaly s ním zajdite do análu alebo vagíny a stlačte ručnú pumpičku. Dildo sa začne zväčšovať a napĺňať váš otvor slasti až do maximálneho nasýtenia. Ručná pumpička má ventil na okamžité odľahčenie tlaku, čo produktu pridáva na bezpečnosti.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • SilexD Model 2 Vibrating Premium Silicone Dual Density Dildo 7" with Remote Flesh

    Prahnete po radosti, ktorá bude nefalšovaná a skutočná? Spoznajte neskutočne nádherné a realistické dildo Silexd s funkciou mocných vibrácií ovládaný cez diaľkové ovládanie. Na povrchu je dildo príjemne hebké a vyzýva na pomaznanie, avšak vo vnútri je pevné ako tá najtvrdšia erekcia. Splňte si svoje najhlbšie sny, vášne a túžby s realistickým dildom snov!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Black Velvets Silicone Cock & Ball Ring + Plug

    Čo takto prepojiť svoje vzrušenie? Táto 3 v 1 pomôcka vám poskytne trojitú stimuláciu od penisu cez semenníky až po anál. Stiahnutie penisu pri koreni posilní erekciu a pôžitky zo stimulácie prostaty tak budú ešte intenzívnejšie. Hodvábne hebký silikónový materiál si zamilujete na prvý dotyk, rovnako ako dychberúce trojité potešenie!

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Svakom Angel Intelligent Warming Vibrator

    Angel je šikovný, elegantný a multifunkčný vibrátor, ktorý by nemal vašej pozornosti uniknúť. Ukrýva v sebe silu, ladnosť, luxus a kopec orgazmov, ktoré sa vo vás chystá prebudiť. Jeho ergonomický tvar vám zaručí jednoduchú manipuláciu a 2 super silné motory, ktoré pracujú nezávisle na sebe, vám zas sľubujú dokonalú stimuláciu. Dráždite svoj klitoris, G-bod alebo bradavky a vychutnajte si funkciu zahrievania. Angel je tu preto, aby uspokojil všetky vaše potreby!

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Satisfyer Marvelous Four

    Satisfyer Marvelous Four sa skladá zo 4 vymeniteľných najpredávanejších výrobkov zo silikónu. Rabbit vibrátor, análny vibrátor, vibrátor s tlakovými vlnami a masážny vibrátor vám prinesú maximálnu rozmanitosť a všestrannú stimuláciu.

    109 €

    72,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pretty Love Locker Black

    Máte pocit, že k dokonalom sexuálnom zážitku vám stále niečo chýba? Stavíme sa, že je to práve táto šikovná vibračná slučka na penis a semenníky! Je špeciálne navrhnutá tak, aby pohodlne a zároveň účinne zlepšila milovanie. Vyrobená je z kvalitného silikónu a je super pružná pre maximálne pohodlnie. Vychutnajte si príjemné pocity zo stimulácie vibráciami, ktoré tu budú pre neho aj pre ňu!

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Zero Tolerance Bubble Butt Powerful Inflatable Vibrating Pink

    Nechajte svoje zadné vrátka zblázniť sa od vzrušenia! Tieto vibračé nafukovacie guľôčky vkĺznu dovnútra vo vyfúknutom stave a následne sa nafúknu tak, že vás naplnia po okraj. Použite diaľkové ovládanie a vyberte si zo 7 intenzívnych vibračných rýchlostí v ergonomickej základni a objavujte nezabudnuteľné zážiky pokojne každý deň!

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Realov Adoramar Magic Tongue Pleasure 2 Cups Red

    Satie, lízanie a vibrácie – tá najlepšia kombinácia! Objavte všetky nové zážitky s touto šikovnou a elegantnou hračkou s mrštným jazýčkom. Jej inovatívne technológie vám ukáže nové zmyselné vrcholy, ktoré vás nikdy neprestanú baviť!

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Alpha-Pro 7X P-STRAP Milker Vibrating Prostate Stim with Cock & Ball Harness

    Nechajte sa naplniť a vychutnajte si ten pocit, keď je vaša prostata intenzívne hladená úplne presným pohybom. A chcete ešte niečo viac? Alpha-Pro 7X P-STRAP premasíruje aj vašu hrádzu a váš penis a semenníky zovrie v príslušných otvoroch. Užite si silnejšiu a dlhšiu erekciu, zmyselné vibrácie, a hlavne presný pohyb v špičke pomôcky cieliacej na vašu prostatu.

    179 €

    109 €

    +

    -

    Skladom

  • Bodywand Mini Lavender

    Táto malinká masážna hlavička úplne potvrdzuje tvrdenie, že čo je malé, to je pekné! Urobte si radosť sama, alebo ju darujte niekomu, na kom vám skutočne záleží. Kamienkové zdobenie v dolnej časti je slasťou pre oči a silná vibračná funkcia hlavice je slasťou pre klitoris, to jednoducho chce každá žena!

    34,90 €

    20,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Bodywand Mini Silver

    Táto malinká masážna hlavička úplne potvrdzuje tvrdenie, že čo je malé, to je pekné! Urobte radosť sama sebe, alebo ju darujte niekomu, na kom vám naozaj záleží. Kamienkové zdobenie v dolnej časti je slasťou pre oči a silná vibračná funkcia hlavice je slasťou pre klitoris, to proste chce každá žena!

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Trinity Vibes Silicone Vibrating Girth Enhancer with Remote Control Black

    Chcete svojmu náprotivku ponúknuť extra obvod, a ešte si spoločne užiť dunivé vibrácie? Takto to jedine s touto šikovnou hračkou na diaľkové ovládanie! Ponúkne vám 8 vibračných vzorov a 2 rýchlosti a na vašom penise bude držať vďaka 2 pružným krúžkom. Vychutnajte si ešte lepšie milovanie!

    139 €

    87,90 €

    +

    -

    Skladom

  • LateToBed Orio Huevo Vibrating & Telescopic Up & Down Movement Remote Control Purple

    Hľadáte niečo viac ako obyčajné vibračné vajíčko? Skúste niečo viac s vajíčkom Orio žiarivo fialovej farby, ktoré disponuje 7 funkciami teleskopického pohybu hore a dole a samozrejme aj 7 vibračnými funkciami. Nájdite tú najlepšiu kombináciu práve pre vás alebo nechajte svoj náprotivok, nech vám ju nájde cez bezdrôtové diaľkové ovládanie!

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Paloqueth Rose Clitoris Vibrator with 9 Rotating Vibration Modes Red

    Ženy a kvety to je neodmysliteľná kombinácia! Kvety vykúzlia úsmev na tvári a sú ideálnym darčekom na akúkoľvek príležitosť. Ale ktorá kvetina je tá naj? Máme súkromný tip, že to bude práve táto zmyselná ruža od Paloqueth. Všetky rozpaky z erotických pomôcok sú tie tam, z tejto ruže srší romance a láska. Navyše sa postará o klitoris aj o vnútornú časť vagíny a ho mäkký silikónový materiál si zamilujete na prvý dotyk!

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Fucktools Cock Nails

    Klince do penisu z vysoko kvalitného silikónu! Užite si stimuláciu močovej trubice zvnútra a objavujte nové pocity. Tieto klince sú flexibilné, ich použitie je vzrušujúce a ich čistenie je veľmi jednoduché.

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Bswish Bgood Deluxe Curve Fialová

    Bgood Deluxe Curve v sebe spája harmonické krivky a pružný, vodovzdorný silikón, 6 funkcií a zamatovo hladký povrch.

    49,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Intense Lippsy Lipstick Vibrator

    Maličkosti často robia tie najväčšie radosti a ženy milujú rúž! Tento bude každá žena milovať ešte viac, lebo to nie je žiadna kozmetika, ale kompaktný vibrátor, ktorý sa zmestí do každej kabelky. Jeho mäkká silikónová špička bude príjemná pokožke a na výber vám dá z 10 intenzívnych vibračných vzorov. Skrášlite sa orgazmom.

    26,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Skladom

  • HiSmith HSA101 Male Masturbator & Thrusting Stroker with App for Intelligent Interaction KlicLok

    Jeden masturbátor a toľko funkcií, až sa z toho zatočí hlava! Poďme si predstaviť pekne poporiadku. Takže v prvom rade je mastubátor kompatibilný so šukacími strojmi HiSmith, a to konkrétne s tými, ktoré majú KlicLok zakončenie. Ponúkne vám 9 silných teleskopických vibračných vzorov pre ohromujúce zážitky, a čo je najlepšie, vibrácie môžete ovládať cez aplikáciu v telefóne, s ktorou získate ešte viac možností, ako si s masturbátorom užívať!

    179 €

    119 €

    +

    -

    Skladom

  • Black Velvets Cock Ring with Vibration

    Čisté vibračné potešenie! Výnimočnosť tejto pomôcky spočíva v tom, že vzrušujúcim spôsobom prepojí váš penis a semenníky s prostatou, ktorej poskytne zmyselné vibrácie na stlačenie tlačidla. Teraz už nič nestojí v ceste intenzívnemu potešeniu a hlbokej stimulácii.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • NS Novelties Renegade Mach 2 Prostate Stimulator Blue

    Chcete zažiť orgazmický výbuch? Výkonný stimulátor prostaty Mach 2 bude masírovať vaše miesto slasti s absolútnou presnosťou, ktorá prináša ohromujúce výsledky. Jeho pekný a štýlový dizajn z jemného a pružného silikónu sa príjemne uvelebí vo vašom anále a silný motor ho pohnevá intenzívnou stimuláciou. Nečakajte na zemetrasenie, urobte si to sám!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Black Velvets Cock & Ball Ring

    Erekčný krúžok na semenníky a análne koráliky, chcete všetko? Máte to mať! Cock Ball ring obopne váš penis pri koreni a pozadu nenechá ani semenníky. Ako bonus s ním budete môcť potešiť aj vašu drahú polovičku análnymi korálikmi, takže vo finále si s touto hračkou užijete obaja. Kvalitný silikón si obľúbite pre jeho pružnosť, hebkosť i bezpečnosť a nič vám už nebude brániť v tom, aby ste realizovali svoje divoké sny.

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Royals The Queen Thrusting Rabbit Purple

    Chcete sa cítiť ako kráľovná? Tak si vyberte kráľa medzi vibrátormi! Tento v sebe skrýva 2 výkonné motory, láska klitoris vibráciami a zároveň zmyselne priráža. Nechajte sa pohladkať hodvábne hladkým silikónom a objavte 10 vzrušujúcich nastavení prírazov a vibrácií!

    76,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Bswish bfit Basic Magenta

    Posilovaním svalov panvového dna bude s Bswish bfit Basic príjemná zábava. Viete, že si ním môžete zaistiť intenzívnejšie orgazmy, pocit užšej vagíny a aj prevenciu proti inkontinencii? Okrem toho si budete užívať aj samotné nosenie guličiek, pretože sa v ich vnútri ukrývajú menšie guličky, ktoré budú pri prudších pohyboch narážať do stien guličiek vonkajších a budú vás jemne stimulovať.

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Skladom

Položky 97 až 128 z celkom 460

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
Môj košík

Pridajte si do košíka tovar, ktorý chcete kúpiť.