×

Registrácia

Vaše údaje

Prihlasovacie údaje

Prihlásenie

Vyplňte meno!
Vyplňte priezvisko!
Meno nie je v správnom tvare!
Priezvisko nie je v správnom tvare!
E-mail nie je v správnom tvare!
Vyplňte e-mail!
Tento účet už existuje!
Zadajte heslo!
Zadajte platné heslo!
Musí obsahovať minimálne 6 znakov!
Môže obsahovať maximálne 16 znakov!
Heslá sa nezhodujú!
Musíte súhlasiť s podmienkami!
Zadali ste nesprávne údaje!

Erotické pomôcky vodeodolné

Položky 33 až 64 z celkom 72

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  • Satisfyer Hot Lover with Bluetooth and App Champagne

    Dokonalá slasť s jedným jediným vibrátorom! Volá sa Hot Lover a postará sa o váš G bod a klitoris zároveň. Ukrýva v sebe totiž dva motory so samostatným ovládaním. Jeho ďalšou úžasnou schopnosťou je možnosť zahriať sa až na omamných 40 stupňov, čím uvolní svaly panvového dna a zvýši krvný obeh. Vaše orgazmické zážitky budú nezabudnuteľné! A ak vám chýba triešnička na torte, tak tou môže byť ovládanie cez šikovnú aplikáciu Satisfyer Connect.

    53,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Malesation Masturbator Horny Wings Black

    Nápaditý a premyslene navrhnutý masturbátor na intenzívnu stimuláciu! Ukrýva v sebe 2 výkonné motory, ktoré vám ponúknu hneď 10 slastných vibračných funkcií. Je príjemne flexibilný a prispôsobí sa vašej veľkosti. Dráždite ním žaluď i celý penis a vychutnajte si nadpozemské pôžitky, ktoré by vám sama vaša pravačka nemohla dopriať.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • CRUIZR CM06 Vibrating Masturbator with Voice Activator

    To najlepšie pre váš penis! Tento masturbátor CRUIZR CM06 je úžasne diskrétny a ponúkne vám hneď 10 vzrušujúcich vibračných nastavení. Objavte jeho vnútorný mäkký pružný rukáv s pôvabným realistickým vaginálnym otvorom. Táto vnútorná časť je odnímateľná, takže jednoduché čistenie je zaručené, a zároveň sa môžete tešiť na zmyselnú textúru a autentické pocity. Nezabudnite tiež na sexi hlasové funkcie, ktoré podporia vaše chvíle sebalásky!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Anal Fantasy Elite Collection Mega Anal Gaper Clear

    Chcete své zadní oko otevřít novým obzorům a to doslova? Tento anální tunel je vzrušující především díky tomu, že dá vašemu protějšku nahlédnout do vašich útrob. Nebo do nich chcete něco strčit či nalít? S tímto skleněným tunelem to půjde jednoduše! Otevřete svůj anál jako okno do zahrady nových vzrušujících tajů!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Fucktools Drilling Don Dildo Flesh

    Toto zamatovo vinylové dildo vyrobené v Európe vás poteší svojou veľkosťou aj spracovaním! Súčasťou balenia je i extrémne silná prísavka, ktorá vám splní všetky vaše hands-free sny. Kolekcia Fucktools je tiež kompatibilná s doplnkami z kolekcie Hung systém a produkty z nej sú perfektné pre párové i sólo hry.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Cupa Warming Wand Vibrator Black

    Snívate o hrejivom a láskyplné dotyku? Táto vibračná hlavica so zahrievacou funkciou vám poskytne rozmanité masáže a zážitky. Hodí sa na erotickú stimuláciu aj na uvoľnenie svalov po celom tele. Vibračná hlavica na jednom konci je skvele príjemná a ponúkne vám 10 vibračných režimov, na druhom konci hračky sa nachádza nahrievacia plocha. Račte uchopiť štíhlu rukoväť, ktorá vašej ruke padne ako uliata a poláskajte každé miesto na tele, ktoré si to bude žiadať.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Anal Fantasy Elite Collection Large Anal Gaper Clear

    Chcete svoje zadné vrátka otvoriť novým obzorom a to doslova? Tento análny tunel je vzrušujúci predovšetkým vďaka tomu, že vášmu náprotivku umožní nahliadnuť do vašich útrob. Alebo do nich chcete niečo strčiť, či naliať? S týmto skleneným tunelom to pôjde jednoducho! Otvorte svoj anál ako okno do záhrady nových vzrušujúcich tajov!

    68,90 €

    41,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Maia Toys Syrene Purple

    Elegantné a moderné vibračné vajíčko Syrene čaká, až si ho všimnete! Má tvar príjemný a pohodlný na nosenie a keby nevedelo zmyselne a intenzívne vibrovať, snáď by ste aj zabudli, že sa ukrýva vo vašej vagíne. Má dlhý a pružný krk a diaľkové ovládanie, ktoré môžete zveriť svojmu náprotivku a vyraziť von, kde začne vzrušujúca predohra s vibračným vajíčkom Syrene.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Easytoys Buzzy Butterfly Black

    Malý, ale šikovný Buzzy Butterfly na diaľkové ovládanie pristane vo vašich nohavičkách a nachystá vám vzrušujúce dobrodružstvo. Vďaka praktickému magnetu bude držať na svojom mieste a nevykĺzne. Ten, kto sa chopí diaľkového ovládača budete môcť vyberať z 9 rôznych nastavení vibrácií a vzorov. Okúste sexi hrátky na verejnosti a nachystajte si tú najlepšiu predohru ever!

    57,90 €

    41,90 €

    +

    -

    Skladom

  • NS Novelties Luxe Lillie Pink

    Ste dušou romantička? Práve pre všetky nežné a romantické dámy je tu tento sladko ružový luxusný vibrátor. Volá sa LiLie a je príjemne tenký a flexibilný. Práve vďaka svojej tenkosti sa dostane všade a nebude prekážať ani pri sexe, keď bude môcť vibráciami dráždiť klitorisu. Jeho hladký povrch z platinového silikónu ešte zvýši dychberúce pocity zo zmyselných zážitkov. Potešte sa, zaslúžite si to!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Tardenoche Shove Thrusting and Vibrating Egg with Remote Control Black

    Chcete zmeniť svoj sexuálny život k lepšiemu? Vyskúšajte toto Shove vibračné vajíčko zo silikónu najvyššej kvality s úchvatnou povrchovou úpravou. Okrem klasických vibrácií vás poteší funkciou prírazov, čo je veľa wow! Vďaka tomuto pohybu hore a dole vám ukáže super vzrušujúcu úroveň stimulácie a bude len na vás, či si diaľkové ovládanie necháte vo svojej ruke alebo ho zveríte svojmu náprotivku!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Dream Toys Vivre Duo Vibe Coco Pink

    Coco je prekrásny duálne stimulujúci vibrátor, ktorý bude robiť radosť každej žene! Sú silu totiž sústredia do dvoch ramien z pevného a mierne pružného silikónu, ktoré budú láskať vnútornú aj vonkajšiu časť vagíny. Ukrýva v sebe 2 silné motory pre hlboké vibrácie. Vychutnajte si s nežným Cocem chvíle sama pre seba!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Dream Toys Vivre Bodywand Nana Pink

    Nana je masážna hlavica vyrobená z mäkkého a pevného silikónu a ABS. Je bezpečná pre telo a poteší vás 3 vibračnými rýchlosťami a 7 rytmami. Je ľahká, stredne veľká a má mierne ohybný krk, takže sa s ňou ľahko manipuluje. Je tiež vodeodolná, takže si s ňou užijete aj v sprche. Doprajte si zmyselnú masáž klitorisu alebo pokojne celého tela!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • ToyJoy Infinity Double Dildo Pink

    Dva vibračné konce pre nekonečné orgazmy! Dva je vždy viac než jeden a s týmto vibračným dildom si užijete dvojnásobné intímne potešenie. Je univerzálne, veľmi flexibilné a v oboch koncoch sa ukrýva jeden motor. Vyberte si z 3 rýchlostí a 4 funkcií a zamilujete sa do mäkkého a príjemného silikónu.

    91,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • California Exotics French Kiss Suck & Play Set Red

    Dvojnásobné potešenie, oh la la! Vychutnávajte si zmyselné bozky na vašom klitorise a nielen to, French Kiss Suck & Play vie, čo potrebujete. Má 2 vymeniteľné nástavce a vie vibrovať o 12 režimoch a tiež nasávať tiež o 12 režimoch. Jeho trojité trepotajúce sa jazýčky z kvalitného silikónu potešia vaše najcitlivejšie body a nadstavec na sanie vám zas dopraje poriadny orgáč behom chvíľky!

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Black Velvets Thumping Rectum Butt Plug

    Potešte svoj zadoček vibráciami a dychberúcimi pulzami! Tento vibračný análny kolík má inovatívnu funkciu dunenia v prostrednej časti hračky, čím skutočne intenzívne dráždi nervové zakončenia. Uchopte diaľkový ovládač a vyberajte zo 7 vibračných režimov a 3 pulzujúcich dunivých režimov!

    109 €

    40,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • Paloqueth Pulsating Vibrator with Clitoral Licking Purple

    Myslíte si, že vám nemôže žiadna erotická hračka nahradiť zážitky zo skutočného sexu? Nie, to by malo byť skôr naopak. Žiadny muž nedokáže to, čo tento úžasný vibrátor od Paloqueth! Zábava začína 7 pulsačnými režimami, ktoré simulujú pohyb a prinášanie naozaj úchvatné pocity podobné prírazom. K tomu pridajte 10 vibračných režimov v ramienku na klitoris, ktoré rozkmitajú malý, ale šikovný jazýček. Ako to asi skončí? Tým najlepším orgazmom!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Love To Love Vibrating Feel Me G-Spot Vibrator Purple

    Chcete potešiť svoj bod G? Tento vibrátor je na to priamo určený! Je úžasne mäkký, pružný a navrhnutý presne tak, aby stimuloval váš bod G hneď 16 vibračnými režimami. Jeho tenký dizajn umožní ľahké a jemné vloženie a potom to už bude iba na vás, ako sa s ním pohráte!

    68,90 €

    41,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Love to Love Itsy Bitsy Mini Wand Vibrator Pink

    Silná stimulácia v malej roztomilej hračke! Itsy Bitsy je luxusná mini hlavica, ktorej kompaktná veľkosť je diskrétnou a pohodlnou voľbou pre všetkých, ktorí hľadajú ľahko prenositeľnú šikovnú erotickú hračku. Užite si so všestrannou pomôckou, ktorá vás môže masírovať aj vzrušivo stimulovať svojimi intenzívnymi a uspokojivými vibráciami pre multi-zmyslové zážitky osamote alebo v páre.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Sheets of San Francisco Pillow case 70 x 45 cm Black

    Je vaše milovanie vždy dosť vlhké a niekedy aj úplne mokré? Nezabúdajte na ochranu vankúšov a povlečte si ich do špeciálneho luxusného návleku Sheets of San Francisco. Je z vysoko kvalitného materiálu s na dotyk gumovým povrchom, ktorý je odolný voči tekutinám akéhokoľvek pôvodu. Vychutnajte si erotické hrátky s obľúbenými lubrikantmi, olejmi a proste čímkoľvek, čo máte radi, príjemne a bez obáv.

    61,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Dream Toys Vivre Panty Vibe Gigi Pink

    Gigi je pôvabný a hladký vibrátor do nohavičiek, ktorý s vami pôjde všade, kam budete chcieť! Vďaka lesklému magnetu pohodlne drží na spodnom prádle a ani sa nepohne. Vyrobený je z kvalitného a príjemného silikónu a ponúkne vám 3 rýchlosti vibrácií a 7 vibračných rytmov, medzi ktorými budete prepínať pomocou diaľkového ovládača.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Cala Azul Dani Couples Toy

    Hľadáte hračku, ktorá by v páre slúžila vám obom? Tento jedinečný vibrátor z kolekcie Cala Azul sa o vaše potešenie rád postará. Okrúhla strana môže byť použitá ako masturbátor alebo ako krúžok okolo penisu. Dva konce môžu cielene stimulovať klitoris. Alebo vás napadá ešte iný spôsob, ako naložiť s 10 výkonnými vibračnými režimami? Fantázii sa medze nekladú!

    68,90 €

    41,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Xocoon Couples Foreplay Enhancer Mint

    Chcete párovú hračku, s ktorou vaše všedné milovanie dostane šťavu? Tento stimulátor zasiahne všetky citlivé miesta a nebudú na to potrebné ruky. Súčasťou balenia je aj návlek na časť, ktorá sa stará o klitoris, ktorý vytvorí extra mikro vibrácie. Je to jednoducho všetko, čo potrebujete pre super sexy noc!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Love to Love Itsy Bitsy Mini Wand Vibrator Indigo

    Silná stimulácia v malej roztomilej hračke! Itsy Bitsy je luxusná mini hlavica, ktorej kompaktná veľkosť je diskrétnou a pohodlnou voľbou pre všetkých, ktorí hľadajú ľahko prenositeľnú šikovnú erotickú hračku. Užite si so všestrannou pomôckou, ktorá vás môže masírovať aj vzrušivo stimulovať svojimi intenzívnymi a uspokojivými vibráciami pre multi-zmyslové zážitky osamote alebo v páre.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Tardenoche Zigzag Vibrating and Zigzagging Egg with Remote Control Black

    Chcete zmeniť svoj sexuálny život k lepšiemu? Vyskúšajte toto ZigZag vibračné vajíčko zo silikónu najvyššej kvality s úchvatnou povrchovou úpravou. Okrem klasických vibrácií vás poteší funkciou pohybu o 360º, čo je veľa wow! Vďaka tomuto rotačnému pohybu sa vo vašej vagíne priamo roztancuje a bude len na vás, či si diaľkové ovládanie necháte vo svojej ruke alebo ho zveríte svojmu náprotivku!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Dream Toys Romance Lucy Ruby Red

    Luxusný vzhľad, výrazná rubínovo červená farba a dychberúci výkon, to je kolekcia Romance. Patrí sem aj tento elegantný a romantický vibrátor so silným motorom s 3 rýchlosťami a 7 vibračnými režimami. Jeho tvar s baňatou hlavou je ideálny na presnú stimuláciu bodu G a hebký silikónový materiál si zamilujete na prvý dotyk. Urobte si dobre s moderným vibrátorom s neodolateľnými funkciami.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Xocoon Divine Love Stimulator Purple

    Pri dlhých osamelých večeroch si snívate o hračke, ktorá by dokonale rozumela vášmu klitorisu? Prestaňte s ním a objavte vzrušujúcu skutočnosť s pulzným stimulátorom Divine Love. Ponúkne vám hneď 2 funkcie, prvá z nich veľmi verne napodobňuje orálny sex a poláska váš klitoris v príjemnom otvore. Druhá funkcia sú vibrácie na opačnej strane, ktorá je príjemne zvlnená a vaša vulva bude jej dotyk milovať!

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Love To Love Oh Oui Vibrator Turquoise

    Milujete ovocie a práve máte chuť na banán? Ochutnajte tento modrý orgazmický banán, s ktorým dostanú vaše ovocné erotické fantázie nový rozmer. Tento banán je viac než obyčajné ovocie, lebo je vybavený mini vibrátorom, ktorý mu dodá poriadnu šťavu. Žite zdravo a zmyselne zároveň!

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Cala Azul Elena Vibrating Egg With Remote Control

    Posilňovanie panvového dna alebo vzrušujúce hrátky vo dvojici? Oboje je možné s týmto pôvabne modrým vibračným vajíčkom od Cala Azul. Vďaka zaoblenému tvaru a pružnej koncovej šnúrke sa ľahko zavádza aj vyberá. Vie vibrovať o 10 mocných režimoch a prepínať medzi nimi budete pomocou diaľkového ovládača. Vychutnajte si dotyk hebkého silikónu a dobíjajte vajíčko ľahko cez USB kábel.

    68,90 €

    41,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Xocoon Bound Love Couples Vibrator Purple

    Chcete si ešte viac užívať milostné hrátky vo dvojici? Tento párový vibrátor Bound Love Couples vám svojim ergonomickým dizajnom dopraje maximálne pohodlie a svojimi vibráciami a pulzáciami rozdráždi erotogénne zóny. Funguje tak, že jedno jeho rameno zavediete do vagíny a druhé necháte starať sa o klitoris. Vibrácie si pri prenikaní užije aj váš partner!

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Royals The Princess Butterfly Purple

    Chcete si pripadať ako spanilá princezná? Vibrátor Princess Butterfly vám tento pocit dopraje! Bude totiž tešiť vnútornú časť vagíny, ale aj klitoris a jeho okolie, pretože práve tam pristane motýľ, ktorý v sebe skrýva jeden z 2 silných vibračných motorov. Vyberte si z 3 + 10 vibračných nastavení a režimov a objavte vznešene vzrušujúce orgazmy!

    61,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • ROMP Cello Vibrating Egg Light Teal

    Vychutnajte si vibrácie, ktoré si budete voliť cez diaľkové ovládanie! Romp Cello je diaľkovo ovládateľná vibračná hračka s hebkým silikónovým povrchom. Jej tvar bude rozmaznávať vaše citlivé intímne partie a vďaka dobíjaniu cez USB bude vždy pripravená na zábavu. Tak čo, komu zveríte ovládač?

    76,90 €

    41,90 €

    +

    -

    Skladom

Položky 33 až 64 z celkom 72

  1. 1
  2. 2
  3. 3
Môj košík

Pridajte si do košíka tovar, ktorý chcete kúpiť.