×

Registrácia

Vaše údaje

Prihlasovacie údaje

Prihlásenie

Vyplňte meno!
Vyplňte priezvisko!
Meno nie je v správnom tvare!
Priezvisko nie je v správnom tvare!
E-mail nie je v správnom tvare!
Vyplňte e-mail!
Tento účet už existuje!
Zadajte heslo!
Zadajte platné heslo!
Musí obsahovať minimálne 6 znakov!
Môže obsahovať maximálne 16 znakov!
Heslá sa nezhodujú!
Musíte súhlasiť s podmienkami!
Zadali ste nesprávne údaje!

Erotické pomôcky vodeodolné

Položky 97 až 128 z celkom 616

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
  • Nexus Ace Remote Control Vibrating Butt Plug S

    Nexus vytvoril Ace. Všetko, čo ste kedy chceli od análneho kolíka. Tento SMALL vibračný análny kolík je vyrobený z príjemného silikónu a jeho stimulačné účinky sú umocnené výstupkami na päte.

    109 €

    72,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Kiiroo Hot Octopuss Pulse Solo Interactive

    Jedna z najobľúbenejších erotických hračiek pre mužov Hot Octopuss Pulse Solo prichádza teraz v novom interaktívnom kabáte! Jeho všestranný dizajn z neho robí perfektnú hračku pre každého, kto má penis, avšak teraz to môže byť ešte vzrušujúcejšie! Pripojte Pulse Solo k jednému z viac než 4000 interaktívnych videí (2D alebo VR) a vnímajte každý pohyb vašich obľúbených hviezd prostredníctvom oscilácií.

    309 €

    189 €

    +

    -

    Skladom

  • Blush M for Men Isabella Mocha

    Keby táto pusinka menom Isabella vedela hovoriť, povedala by vám, že sa nemôže dočkať, až vám to urobí. Je príjemne mäkká a pružná a vďaka otvorenému koncu môže pojať akokoľvek veľký penis. Jej vnútorná textúra je báječne stimulačná a vo chvíli, keď pridáte vibrácie, budete striekať raz dva.

    30,90 €

    16,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Frisky Bang Her Silicone G-Spot Finger Vibe

    Premeňte svoj ukazováčik na vibračnú plochu, ktorú si vaša partnerka naozaj zamiluje.

    22,90 €

    13,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Fifty Shades of Grey Delicious Fullness - Vibračný análny kolík

    Vibračný análny kolík Delicious Fullness sa zameriava na cielenú stimuláciu citlivých nervových zakončení v oblasti konečníka. Môže byť použitý ako s vibráciou, tak aj bez nej pre zmyselný úvod do análnych hier.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Leten SM360 Super Masturbator Vibrating & Sucking

    Ako si to urobiť lepšie než len rukou? Tento masturbátor pojme váš penis a bude ho hýčkať magickými nasávacími funkciami v kombinácii s vibráciami pre maximálne potešenie. Aby bol váš zážitok vskutku autentický, môžete zapnúť aj vášnivé stonanie. Nechajte si to urobiť nekonečne príjemne a vierohodne!

    139 €

    87,90 €

    +

    -

    Skladom

  • ToyJoy Pocket Rocket White

    Dámy, dostaňte samy seba do extázy s touto úžastnou hračkou určenou na stimuláciu klitorisu. Očarí vás jej fialová farba, malý rozmer akurát do vrecka a jedna výkonná rýchlosť.

    7,90 €

    3,79 €

    +

    -

    Skladom

  • Leten SM400 Super Masturbator Thrusting & Rotating

    Ako si to urobiť lepšie než len rukou? Tento masturbátor pojme váš penis a bude ho hýčkať magickým pohybom hore a dole v kombinácii s rotáciami pre maximálne potešenie. Aby bol váš zážitok vskutku autentický, môžete zapnúť aj vášnivé stonanie. Nechajte si to urobiť nekonečne príjemne a vierohodne!

    229 €

    139 €

    +

    -

    Skladom

  • Pretty Love Cobra Purple

    Chcete si pri sexe ešte viac užívať? Oba dva? Tak to jedine s týmto šikovným erekčným krúžkom! Obopne penis pri koreni, čím posilní a predĺži erekciu a znásobí príjemné pocity pri vyvrcholení. Hodvábna silikónová vrúbkovaná časť sa bude utierať o klitoris a dráždiť ho úchvatnými vibráciami. Vychutnajte si spoločne bezkonkurenčné pocity.

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Black Velvets Butt Plug Large

    Túži váš análik po niečom väčšom? Napríklad po tomto análnom kolíku Black Velvets? Má klasický tvar, je vyrobený z príjemne hebkého silikónu a zakončený prísavkou. Verte, že vo vašej zbierka erotických pomôcok sa nestratí!

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Dorcel Deep Explorer Multi-Usage Stimulator

    Hľadáte niečo univerzálne a flexibilné, čo by pomohlo objavovať vaše telo a miesta slasti? Deep Explorer na to bude úplne ideálny, pretože je báječne dlhý a tiež super flexibilný. Poslúži vám v akejkoľvek polohe, ľahko sa zavádza (kamkoľvek) a intenzívne vibruje. Spoznajte svoje telo a jeho potreby, ktoré čakajú na naplnenie.

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pipedream Extreme Toyz Mega-Bator Ass

    Zažijete ten najpokročilejší, hands-free, USB nabíjací mužský masturbátor. Mega-Bator je jediný hands-free mastrubátor na svete, ktorý za Vás urobí všetku prácu medzitým, čo sledujete na telefóne svoje obľúbené neresti.

    189 €

    149 €

    +

    -

    Skladom

  • Cleopatra Secret Pleasures Wand Massager Black

    Luxusná slasť? Áno! Masážna hlavica z kolekcie Cleopatra sa bude vynímať na vašom nočnom stolíku vďaka kombinácii čierneho hebkého silikónu a trblietavých kamienkov so zlatým lemovaním, ktorým budete prepínať medzi 10 vibračnými režimami. Hračka dokáže potešiť svojou flexibilnou hlavou nielen vaše intímne miesta, ale tiež unavené svaly na celom tele. Urobte si to luxusne, vy si to zaslúžite!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Dream Toys Mr Pleasure Heating Suck Machine

    Prístroj pre vaše maximálne uspokojenie! Heating Suck Machine je masturbátor, ktorý bude vaše mužstvo nasávať v 6 režimoch a poteší ho tiež vibráciami v 9 režimoch. Aby bol váš pôžitok ešte realistickejší a príjemnejší, zapnite funkciu zahrievania, vďaka ktorej sa vnútro masturbátora počas chvíľky zahreje na telesnú teplotu!

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Leten A380 PRO Super Masturbator

    Zoznámte sa s najnovším prírastkom do rodiny Leten! Tento XL dobíjací masturbátor pre mužov sa pýši funkciami, ktoré vám zaistia intenzívny nezabudnuteľný orgazmus! Má 5 rôznych rýchlostí, 5 programov a tiež funkciu zahrievania. Navyše úžasná schopnosť realistického stonania urobí vaše chvíľky sebalásky neuveriteľne autentickými. Podľahnite modernej technológii a užite si na maximum!

    249 €

    149 €

    +

    -

    Skladom

  • Lovense Max 2 Vagina Shaped Sleeve

    Náhradný nadstavec na masturbátor Lovense Max 2! Vychutnajte si pôvabne realistickú vagínu, prekrásnu na pohľad a autentickú na dotyk.

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Skladom

  • LateToBed Shoty Vibrating Bullet USB 10 Speeds Powerful Motor Black

    Privítajte Shotyho vo vašom sexuálnom živote, ktorý už nikdy nebude ako predtým, lebo bude ešte lepší! Shoty je mini vibrátor s klasickým tvarom a zaoblenou špičkou pre presnú stimuláciu. Je dobíjací cez USB kábel a ponúkne vám hneď 10 vibračných rýchlostí. Vychutnajte si jeho silu, hebký dotyk a tiež omamné orgazmy!

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Skladom

  • InToYou LikeTrue Slidy Sliding-Skin Realistic Dual Layer Dildo 8" Fuchsia

    Je pre vás skutočnosť a dôveryhodnosť pri výbere dilda na prvom mieste? Like True realistické didlá vám zamotajú hlavu! Sú koncipované pre intenzívne autentické potešenie, majú úžasnú textúru, dokonalé krivky a jedinečné detaily. Najlepšia je však ich dvojitá posuvná vrstva, vďaka ktorej sú flexibilné, príjemné na používanie a má posuvnú „vonkajšiu kožu“. Použite koncovú prísavku a užite si aj hads-free hrátky!

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Nexus Ace Remote Control Vibrating Butt Plug M

    Nexus vytvoril Ace. Všetko, čo ste kedy chceli od análneho kolíka. Tento MEDIUM vibračný análny kolík je vyrobený z príjemného silikónu a jeho stimulačné účinky sú umocnené výstupkami na päte.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Doc Johnson in a Bag Anal Trainer Set Black

    Chystáte sa otvoriť svoje zadné dvierka a objaviť vzrušenie, ktoré sa za nimi ukrýva? Táto sada k tomu bude ideálna! Obsahuje 3 análne kolíky rôznych veľkostí, ktoré majú perfektný tvar. Zakončené sú praktickou základňou, ktorá sa uvelebí medzi vašimi polovičkami a vyrobené sú zo zamatovo hebkého silikónu, ktorý je pevný a zároveň flexibilný.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Svakom Amy - G-Spot vibrátor Ružová

    Jednoduchý dizajn so zahnutou špičkou jemne opisuje vaše krivky a poskytuje vhodné potešenie pre stimuláciu bodu G, okolia klitorisu alebo pánskej prostaty.

    129 €

    83,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Bswish Bcute Classic Jade Modro-Zelená

    Vibrátor Bswish Bcute Classic je mini vibrátor s veľmi silnými, ale tichými vibráciami. Vďaka svojmu jemnému hladkému povrchu je vhodný k intenzívnej stimulácii.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • b-Vibe Rimming Petite Black

    Kolík b-Vibe Rimming Petite sa nemôže dočkať, kým poteší váš análik. Pomáhať mu k tomu budú rotujúce guličky a vibrácie, ktoré rozprúdia špičku kolíka. Tento kompaktný kolík vám umožní vzrušujúce hrátky na verejnosti vďaka bezdrôtovému ovládaču a stimulovať bude všetky miesta, ktoré si to vyžadujú. Vyrobený je z prvotriedneho silikónu, takže je hodvábne hebký a bezpečný pre telo a dobíja sa cez USB.

    249 €

    149 €

    +

    -

    Skladom

  • SilexD Model 1 Vibrating Premium Silicone Dual Density Dildo 8" with Remote Flesh

    Prahnete po radosti, ktorá bude nefalšovaná a skutočná? Spoznajte neskutočne nádherné a realistické dildo Silexd s funkciou mocných vibrácií ovládaných cez diaľkové ovládanie. Na povrchu je dildo príjemne hebké a vyzýva na pomaznanie, avšak vo vnútri je pevné ako tá najtvrdšia erekcia. Splňte si svoje najhlbšie sny, vášne a túžby s realistickým dildom snov!

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Blush Rose Luxuriate Pink

    Rozhliadate sa po svojom prvom vibrujúcom kamarátovi a nechce sa vám zatiaľ moc investovať? Tento vibrátor Blush Luxuriate predstavuje fajn kvalitu za rozumnú cenu. Má príjemný a hladký povrch a úroveň vibrácií sa ovláda koncovým krúžkom. Jeho silný motor si zamilujete! Rozvibruje sa pre vás silne a zmyselne, tak neváhajte a skúste niečo, čo vám zmení život!

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Toro Tornax Advanced Masturbator with Thrusting Movement

    Toro vie, čo muži chcú! Ponúka im pokročilé technológie ukryté v moderných a účinných erotických pomôckach, ktoré premenia všednú masturbáciu na nezabudnuteľný zážitok. Do Toro kolekcie patrí aj Tornax – masturbátor s teleskopickou funkciou. Zažite s ním silnú stimuláciu, ktorá bude maximálne príjemná!

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • The Screaming O RingO 3 Pack

    Trojica erekčných krúžkov pre 3 rozmanité pôžitky! Užite si dlhšiu erekciu, silné orgazmy a celkovo perfektnú kondíciu. Noste krúžky okolo penisu alebo okolo semenníkov a pocíťte pohodlie, ktoré sľubuje pevný a pružný materiál. Zmysel krúžkov spočíva v tom, že stiahne penis pevne pri koreni a zabráni prietoku krvi, čím intenzívne posilní erekciu. Kúpte si túto sadu krúžkov a prekvapte celý svet svojou nekonečnou erekciou ešte dnes!

    11,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Alive Bifun Strap-on Double Stimulation Ružová

    Účinne zakrivené, výrazne ružové, vibračné dildo, ktoré poteší váš bod G a klitoris zároveň.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • InToYou LikeTrue Slidy Sliding-Skin Realistic Dual Layer Dildo 7" Flesh

    Je pre vás skutočnosť a dôveryhodnosť pri výbere dilda na prvom mieste? Like True realistické didlá vám zamotajú hlavu! Sú koncipované pre intenzívne autentické potešenie, majú úžasnú textúru, dokonalé krivky a jedinečné detaily. Najlepšia je však ich dvojitá posuvná vrstva, vďaka ktorej sú flexibilné, príjemné na používanie a má posuvnú „vonkajšiu kožu“. Použite koncovú prísavku a užite si aj hads-free hrátky!

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • ToyJoy Captain Cock 20cm

    Vyzerá ako živý, ale nie je živý. Budete ho chcieť v sebe, ale budete na to potrebovať ruky. Na dotyk je realistický, ale skutočný penis to nie je, čo je to? No predsa Captain Cock! Kapitán dildo vyzerajúce ako naozajstné so silnou koncovou prísavkou. Poďte si vychutnať jeho báječných 20 cm!

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Anal Fantasy AssGasm Pro P-Spot Milker Black

    Šikovný potešiteľ pre pánov, ktorý sa postará o penis aj prostatu. Tento análny vibrátor z kolesa Anal Fantasy Elite poteší všetky citlivé miesta. Jeho efektívne zakrivená špička svojou funkciou pohybu dômyselne poklepe na prostatu a erekčný krúžok tento zážitok ešte navýši. 2 motory s 10 vibračnými režimami sú tu len pre vás a vašu spokojnosť!

    109 €

    103,90 €

    +

    -

    Skladom

  • CRUIZR CP01 Rotating and Sucking Automatic Masturbator with Adapter

    To najlepšie pre váš penis! Tento masturbátor CRUIZR CP01 je úžasne diskrétny a ponúkne vám 10 vzrušujúcich rotačných funkcií a 5 sacích funkcií. Okrem toho si istotne obľúbite funkciu zahrievania, ktorá celý zážitok ešte podporí. Objavte jeho vnútorný mäkký pružný rukáv s pôvabným realistickým vaginálnym otvorom. Táto vnútorná časť je odnímateľná, takže jednoduché čistenie je zaručené, a zároveň sa môžete tešiť na zmyselnú textúru a autentické pocity.

    179 €

    119 €

    +

    -

    Skladom

Položky 97 až 128 z celkom 616

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
Môj košík

Pridajte si do košíka tovar, ktorý chcete kúpiť.