×

Registrácia

Vaše údaje

Prihlasovacie údaje

Prihlásenie

Vyplňte meno!
Vyplňte priezvisko!
Meno nie je v správnom tvare!
Priezvisko nie je v správnom tvare!
E-mail nie je v správnom tvare!
Vyplňte e-mail!
Tento účet už existuje!
Zadajte heslo!
Zadajte platné heslo!
Musí obsahovať minimálne 6 znakov!
Môže obsahovať maximálne 16 znakov!
Heslá sa nezhodujú!
Musíte súhlasiť s podmienkami!
Zadali ste nesprávne údaje!

Erotické pomôcky vodotesné

Položky 129 až 160 z celkom 165

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
  • strap-on-me Dildo Plug Curvy Size M Black

    Uspokojenie, potešenie a počúvanie vlastnému telu. Máte záujem? Toto Dildo Plug Curvy vám svojimi veľkorysými krivkami a okrúhlym tvarom ponúkne príjemne mäkké zavádzanie a intenzívnu stimuláciu zároveň. Užite si slasť centimeter po centimetri!

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Brilly Glam Vibrating Kegel Beads with Remote Black

    Brilly Gram vám sľubuje, že z vašich všedných intímnych chvíľ urobí nezabudnuteľné zážitky! Bude sa venovať vašim potrebám, počúvať vás a rozmaznávať vás. Nie je však určený výhradne pre sólo hrátky, určite si s ním užijete aj v páre!

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Good Vibes Only Gili G-Spot Vibrator Purple

    O bode G toho už bolo toľko povedané! Teraz už nezáleží, či ho už máte alebo ho stále hľadáte, vibrátor Gili pre vás bude dokonalý v oboch prípadoch. Jeho ladné telo sa dotkne priamo zázračného bodu G a skrz jeho stimuláciu vám dopraje neskrotný orgazmus!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Satisfyer Game Changer Black

    Satisfyer Game Changer má zužujúci sa hrot a vypuklý tvar, vďaka ktorému vyplní análne partie a postará sa o zmyselnú stimuláciu. Análny vibrátor je možné ovládať pomocou intuitívneho ovládacieho panelu na širokej základni.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Action Asher Butt Plug with Remote Control Black

    Ponorte sa do tých najlepších análnych zážitkov s Aherom, najmodernejším análnym kolíkom od Action! Ohromí vás svojimi vibráciami, medzi ktorými budete prepínať pomocou diaľkového ovládania. Objavte 6 vibračných funkcií a ponorte sa do sveta plného intenzívnej vášne.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

  • strap-on-me Dildo Plug Beads Size M Metallic Pink

    Uspokojenie, potešenie a počúvanie vlastnému telu. Máte záujem? Toto Dildo Plug Beads vás zvedie svojim progresívnym dizajnom, ktorý tvorí 3 guličky s pozvoľne sa zväčšujúcim priemerom pre ľahké a príjemné zavádzanie a intenzívnu stimuláciu zároveň. Užite si slasť centimeter po centimetri!

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Gemuse The Banana 10 Speed Vibrating Veggie

    Záleží vám na vašom zdraví a ovocie je vo vašom jedálničku na prvom mieste? Možno je na čase, aby ste sa svojim milovaným ovocím aj pomilovali! Okúste banán pre tentoraz trochu iným spôsobom ako ústami a namiesto poriadnej dávky vitamínov a minerálov si užite nálož vzrušujúcich vibrácií a zdraviu prospešných orgazmov.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

  • California Exotics Rechargeable Nipplettes Purple

    Chcete zmazať hranicu medzi potešením a bolesťou? Tieto vibračné svorky na bradavky sú na to priamo určené! Majú 12 vibračných funkcií a sú plne nastaviteľné. Užite si nával stimulácie a obyčajným stlačením tlačidla objavujte nové pôžitky!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Dream Toys Sparkling Sliding Bead Vibrator Cecilia Red

    Ste dobrodružná a milujete objavovanie? Kolekcia erotický hračiek Sparkling pomáha ženám iskriť a užívať si život. Zahŕňa funkčné a štýlové hračky, ktoré tu sú len a iba pre vaše potešenie a slasť. Patrí medzi ne aj tento vibrátor s prekvapivým trikom v rukáve - pohyblivou stimulačnou guličkou.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Dream Toys The Candy Shop Sweet Apple

    Candy Shop je nová kolekcia roztomilých erotických pomôcok od Dream Toys, ktorá svojimi nežnými pastelovými farbami upúta vašu pozornosť! Toto vibračné vajíčko Sweet Apple disponuje diaľkovým ovládačom a ponúka tak možnosť pohrať sa aj na miestach, kde by ste sa za bežných okolností ostýchali. Vychutnajte si 7 vibračných rytmov a 3 rýchlosti a dostaňte sa do varu!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Blush Wellness G Ball Vibrator Purple

    Prahne váš bod G už dlho po niečom intenzívnejšom než sú obyčajné vibrácie? Značka Blush prichádza s touto fialkovou hračkou, ktorá má nielen dokonalý tvar pre zacielenie na bod G, ale predovšetkým vyniká svojou šikovnou guľôčkou ukrytou pod hebkým silikónom, ktorá bude intenzívne masírovať vaše najtajnejšie miesto slasti. Nechajte G-ball, aby sa pohral s vaším bodom G!

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

  • California Exotics Hype Dual Wand

    Užite si báječnú dvojitú stimuláciu s týmto moderným a štýlovým kamarátom od California Exotics. Bude vás intenzívne stimulovať ako vo vnútri vagíny, tak z jej vonkajšej časti, očarí vás svojou silou 2 motorov a ponúkne vám 10 rôznych vibračných režimov. Vyrobený je z príjemne hebkého a flexibilného silikónu, je nabíjateľný cez USB, ľahko sa ovláda a je vodotesný.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Hueman Space Invader Thumping Anal Plug

    Chcete sa svojom análiku zažiť absolútne vzrušenie? Pozvite si do neho tento vibračný análny kolík z mäkkého a príjemného silikónu. Ponúkne vám 4 rôzne vibračné nastavenia, jeho rebrované telo vás poteší extra stimuláciou a zúžený koniec jednoduchým zavádzaním. Vezmite si ho so sebou aj do vane alebo do sprchy, je totiž vodotesný!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Cala Azul Maria Wand Vibrator

    Ponorte sa do moci omamných vibrácií tejto šikovnej masážnej hlavice od Cala Azul! Jej tvar i veľkosť sú ideálne na doma aj na cesty a pomôže vám nielen potešiť citlivé intímne miesta, ale aj rozmasírovať unavené svaly po celom tele. Vyberte si z 10 vibračných režimov ten svoj naj a hlavicu používajte v posteli alebo pokojne aj vo vani, je totiž vodotesná!

    68,90 €

    41,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Good Vibes Only Fane Rabbit Vibrator Purple

    Tak roztomilý a tak účinný zároveň. Fane si vezme do parády celú vašu vagínu, ukáže vášmu klitorisu i bodu G silu svojich 10 vibračných režimov a vám neostane nič iné, než doslova kričať vplyvom tých najintenzívnejších orgazmov všetkých čias. Je tak príjemný, tak mäkký, roztomilý a hebký, chcete ho? Jasne, že áno!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • FeelzToys Remote Controlled Motion Love Balls Foxy

    Chcete si trochu pohrať sama so sebou alebo dokonca túžite po tom, aby si s vami pohrával váš partner, a to úplne KDEKOĽVEK? Tieto guľôčky sa vo vás roztancujú na povel ovládača a budú vás pokúšať, stimulovať a vzrušovať. Ovládač má dosah 15m a ich vibrácie sú diskrétne tiché, takže čo z toho vyplýva? Vyjdite si s nimi von!

    61,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Panthra Asha Lipstick Vibrator

    Hľadáte hračku, ktorú si so sebou budete môcť vziať kamkoľvek? Asha na to bude ideálna! Vyzerá ako rúž, avšak pod svojím viečkom skrýva mäkký silikónový povrch, ktorý bude tešiť všetky vaše citlivé miesta. V balení nájdete tiež pôvabnú leopardiu taštičku, do ktorej môžete vibrátor ukladať, alebo ju nosiť ako ľadvinku. Vychutnajte si 7 vibračných vzorov a 3 rýchlosti kdekoľvek budete chcieť, a to pokojne aj vo vani alebo v sprche!

    61,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Jopen Pave Victoria Luxurious Silicone Adorned with Crystals

    Tento jemne modrý králiček je nielen výkonný a uspokojivý, ale tiež naozaj nádherný vďaka koncovým ligotavým kamienkom. Jeho flexibilné telo sa prispôsobí vašim kontúram a potrebám a jeho dvaja motorčeky budú zmyselne láskať ako bod G, tak aj klitoris. Ponúkne vám 7 vibračných funkcií o 5 rýchlostiach, ktoré si budete môcť užívať aj v kúpeľni, lebo je vodotesný.

    119 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • Hueman Space Force Thumping Anal Plug

    Chcete sa svojom análiku zažiť vzrušujúcu stimuláciu? Pozvite si do neho tento vibračný análny kolík z mäkkého a príjemného silikónu. Ponúkne vám 4 rôzne vibračné nastavenia a vďaka hladkému klasickému tvaru so zúženou špičkou sa bude pohodlne zavádzať. Vezmite si ho so sebou aj do vane alebo do sprchy, je totiž vodotesný!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Emerald Love Luxurious G-Spot Vibe

    Chcete si urobiť radosť vkusnou a kvalitnou erotickú hračkou? Neprehliadnite pôvabnú kolekciu Emerald Love obsahujúcu sexi pomôcky v krásnom dizajne, ktoré budete milovať! Tento úžasne zakrivený vibrátor s pohyblivou masážnou hlavou sa bude dômyselne venovať vášmu G-bodu, ale zoznámiť ho pokojne môžete aj s prostatou. Objavte jeho 10 vibračných funkcií pre vzrušujúcu rozmanitosť.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Cala Azul Martina Rabbit Vibrator

    Potrebujete vibrátor, ktorý vám zaručene urobí dobre? Tento rabbit z kolekcie Cala Azul sa postará o G-bod a zároveň aj klitoris a je pre vás rozhodne tým pravým. Jeho mäkký luxusný silikónový materiál sa bude príjemne dotýkať vašich citlivých miest a 10 vibračných režimov vás vezme na vrchol blaha, tak si to nechajte páčiť.

    68,90 €

    41,90 €

    +

    -

    Skladom

  • InToYou Ünihörn Brightcoral Ergonomic 360 Function Rabbit Vibrator

    Elegantný, zmyselný a vzrušujúci, presne taký je tento nový vibrátor Ünihörn! Svojím pretiahnutým a zakriveným telom pohladí vás G-bod aj klitoris a dopraje vám neuveriteľné orgazmy. Ukrýva v sebe 2 výkonné motory, ktoré vám ponúknu 10 vibračných a 4 rotačné funkcie, ktoré si môžete užívať dohromady alebo každú zvlášť? Máte to najradšej vo vani? Žiadny problém, Ünihörn je vodotesný!

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Naghi No.22

    Vibrátor pôvabnej ružovej farby od značky Naghi spĺňajúci všetky zásadné požiadavky, ktoré sú v súčasnej dobe na moderné erotické pomôcky kladené. Takže pekne od začiatku, Naghi No. 22 poskytuje duálnu stimuláciu, lebo v sebe ukrýva 2 motory o 10 vibračných režimoch a 10 rýchlostiach, príjemne vás prekvapia aj 3 úrovne vzrušujúcich rotácií. Je vyrobený z prvotriedneho silikónu, preto je hodvábne hebký, bezpečný pre telo, je aj nabíjateľný pomocou USB, vodotesný a jeho textúra zaručuje príjemnú stimuláciu.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • Anos RC Prostate Massager with Vibration Black

    Vibračné potešenie od hrádze po prostatu! Tento pôvabný stimulátor prostaty od Anos vás dostane svojim tvarom s výraznou guľatou špičkou, ktorá bude presne a príjemne stimulovať prostatu. Výkonný motor vás omámi svojou silou a schopnosťou vibrácií, ktoré nebudú zabúdať ani na citlivú hrádzu. Tak sa chopte diaľkového ovládača a vyberte si zo 7 režimov vibrácií.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Nalone Magic Stick Pink

    Nezáleží na tom, či veríte alebo neveríte na kúzla, tento magický vibrátor vás tak aj tak očarí! Ukrýva v sebe dva silné motory, vďaka ktorým sa dostanete na ten najvyšší vrchol všetkých čias. Pulzujúci bod v špičke bude zmyselne dráždiť G-bod a pružné vonkajšie ušká sa budú venovať klitorisu. Vyberte si zo 7 vibračných režimov a robte si to pokojne aj v kúpeľni, Magic Stick je vodotesný!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • You2Toys Glow in the Dark Rabbit

    Aká ohromujúca žiara! A nielen to, na to tiež vzrušujúca stimulácia G-bod a klitorisu zároveň! To všetko získate jedine s vibrátorom Glow in the Dark od You2Toys. Má jedinečnú fluorescenčnú textúru, ktorá svieti v tme a vďaka vodotesnosti ho môžete použiť aj pod vodou. Vystavte ho svetlu a následne sa vydajte na erotické prieskumy so svietiacim vibrátorom.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Satisfyer Pro 2 Generation 2 Violet

    Klasický a štýlový pulzátor Satisfyer Pro 2 je vybavený patentovanou technológiou Air-Pulse, ktorá rozvibruje váš klitoris a privedie vás k vytúženému cieľu. Vďaka tichému motoru a mäkkej silikónovej hlavici vás Pro 2 uspokojí raz dva.

    61,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Satisfyer Pro 2 Generation 2 Blue

    Klasický a štýlový pulzátor Satisfyer Pro 2 je vybavený patentovanou technológiou Air-Pulse, ktorá rozvibruje váš klitoris a privedie vás k vytúženému cieľu. Vďaka tichému motoru a mäkkej silikónovej hlavici vás Pro 2 uspokojí raz dva.

    61,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Satisfyer Men Vibration

    Maskulínny dizajn v luxusnom čiernom prevedení robí z tohto masturbátora decentnú pomôcku pre moderných mužov. Vďaka ergonomickému tvaru dokonale padne do ruky, takže môžete pohodlne palcom ovládať jeho tlačidlá, zatiaľ čo spodné zakrivenie sa prispôsobí vašej dlani a vaše prsty vkĺznu do postranných priehlbín. Vďaka nabíjaciemu akumulátoru robí pomôcka dobre nielen vám, ale aj životnému prostrediu. Ak tvoje pomôcke dôjde šťava, stačí ju jednoducho nabiť pomocou priloženého magnetického USB kábla.

    80,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Paloqueth Electric Acorn Glans Trainer Masturbator with Ring Black

    Chcete objaviť to najintenzívnejšie vyvrcholenie? Tento masturbátor obklopí vašu najcitlivejšiu oblasť a priložený krúžok spôsobí vzrušujúci tlak. Pomôže vám s tréningom výdrže a poslúži aj ako masturbátor pre úžasné chvíle sebalásky. Vychutnajte si jeho silné vibrácie a vyberte si z 10 vzorov!

    76,90 €

    45,90 €

    Nie je skladom

  • Paloqueth Powerful 2in1 Sucking Clitoral Vibrator Purple

    Hľadáte hračku, ktorá by vedela nasávať váš klitoris, ale mala aj schopnosť vibrácií pre G-bod? Paloqueth 2 v 1 má dva použiteľné konce a dve skvelé funkcie. Z jednej strany bude nasávať váš klitoris v 6 intenzitách a z druhej strany bude zmyselne vibrovať v 8 úrovniach. Ktorý koniec si užijete ako prvý?

    76,90 €

    45,90 €

    Nie je skladom

  • Dream Toys Red Revolution Anna Red

    Jedine s týmto trojitým vibrátorom budete môcť stimulovať všetky vaše 3 erotogénne zóny súčasne! Na svoje si príde vagína, klitoris aj análik. Tento pôvabný vibrátor menom Anna vám vďaka svojim 2 motorom ponúkne 3 sacie funkcie a 7 vibračných rytmov so samostatným ovládaním. Rada si to robíte vo vani? No problém, Anna je vodotesná!

    76,90 €

    45,90 €

    Nie je skladom

Položky 129 až 160 z celkom 165

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
Môj košík

Pridajte si do košíka tovar, ktorý chcete kúpiť.