×

Registrácia

Vaše údaje

Prihlasovacie údaje

Prihlásenie

Vyplňte meno!
Vyplňte priezvisko!
Meno nie je v správnom tvare!
Priezvisko nie je v správnom tvare!
E-mail nie je v správnom tvare!
Vyplňte e-mail!
Tento účet už existuje!
Zadajte heslo!
Zadajte platné heslo!
Musí obsahovať minimálne 6 znakov!
Môže obsahovať maximálne 16 znakov!
Heslá sa nezhodujú!
Musíte súhlasiť s podmienkami!
Zadali ste nesprávne údaje!

Erotické pomôcky vodotesné

Položky 129 až 160 z celkom 320

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
  • Rocks-Off Rude-Boy Xtreme Black

    Trafte sa do čierneho a užite si úplne presné potešenie! Ikonický Rude-Boy Xtreme je tu pre vašu hlbokú slasť z intenzívnej stimulácie prostaty a hrádze. Je vyladený k úplnej dokonalosti, je výkonný, obsahuje dva nezávislé motory, je pohodlný a prispôsobí sa vášmu telu. Tak chopte sa ovládaču a urobte dobre sebe alebo svojmu partnerovi!

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Dream Toys Prestige Monica Black

    Luxusné slasť? Áno! Masážna hlavice Monica z kolekcie Prestige sa bude vynímať na vašom nočnom stolíku vďaka kombinácii čierneho hebkého silikónu a trblietavých kamienkov so zlatým lemovaním, ktorými budete prepínať medzi 7 vibračnými režimami a 3 rýchlosťami. Monica vie potešiť svojou flexibilnou hlavou nielen vaše intímne miesta, ale aj unavené svaly na celom tele. Robte si to luxusne, vy si to zaslúžite!

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Rithual Reva Remote Controlled Egg Stimulator Up and Down + Vibration

    Chcete skúsiť trojku bez tretej osoby? Stačí si prizvať toto šikovné vajíčko od Rithual, ktoré dodá šťavu vášmu sexuálnemu životu. Disponuje totiž funkciou vibračného pohybu hore a dole pre tie najvášnivejšie vzrušujúce pôžitky. Vydajte sa s ním kamkoľvek a ovládať zverte svojmu náprotivku, aby rozhodoval o úrovni vašej stimulácie.

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Taboom Inflatable Fuck Seat with Remote Black

    Zažite orgazmickú senzáciu a vibračnú extázu! Toto nafukovacie sedátko od Taboom bude behom chvíľky pripravené vás maximálne uspokojiť. Je navrhnuté pre dlhé náročné jazdy, má semišovo zamatový poťah dve oporné rukoväte pre pohodnú cestu za slasťou. Uchopte diaľkový ovládač a ovládajte vibrácie dilda alebo ho zverte svojmu náprotivku!

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Skladom

  • PicoBong Transformer Ružová

    PicoBong Transformer, to sú v podstate stovky hračiek v jednom. Vytvorte si ten správny tvar práve pre vás, ako pre sólové hry, alebo pre zdieľanie s partnerom.

    109 €

    95,90 €

    +

    -

    Skladom

  • CONTROL by Sir Richard's Silicone Rim Joy

    Milujete zo všetkého najviac jazýčok, krúžiaci okolo vášho análiku a niekedy aj v ňom? Sir Richard vypočul tieto túžby a tak vznikla táto jedinečná pomôcka so šikovným jazýčkom, ktorý vašu citlivú análnu oblasť bude olizovať  a pokojne i mierne prenikať do konečníku. Vychutajte si tiež príjemné zahrievanie a úroveň vibrácií si vyberte z 5 režimov a 2 rýchlostí.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Skladom

  • BeauMents Flexxio Blue

    Váš sex sa stal rutinou, neviete čo ďalej a vlastne vás to už ani nebaví, nieto, aby vás to uspokojovalo? Nie ste v tom sami, tento problém rieši každý druhý vzťah a my vieme, ako vám pomôcť! Rozvibrujte svoje erotické chvíľky a užívajte si vibrácie spoločne. Táto hračka poteší oboch partnerov a okorení aj tú najnudnejšiu spálňu. 2 motory, flexibilný materiál, 10 vibračných režimov a diaľkový ovládač, áno, váš sex dostáva nový rozmer práve teraz!

    139 €

    87,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Rocks-Off Cocktail Burgundy

    Máte chuť na lahodný koktejl plný potešenia a vášne? Tento Coctail bol navrhnutý pre maximálne spoločné uspokojenie, je výkonný a ukrýva v sebe hneď dva motory, takže poteší análik a vagínu zároveň. Nechať si ho v sebe môžete aj počas sexu, keď bude zmyselne dráždiť penis pri prenikaní. Zatvorte oči a vychutnajte si zamatový dotyk silikónu a tvar hračky, ktorá počúva vaše telo!

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Skladom

  • strap-on-me Sliding Skin Realistic Dildo Fuchsia L

    Toto neskutočne inovatívne dildo vám dopraje absolútne realistické pocity! Kombinuje minimalizmus, striedmosť a sofistikovanosť, ktoré definujú jeho estetiku. Svojim podmanivým dizajnom, farbou a pružnou „kožou“ vám poskytne potešenie už na prvý pohľad! Poďte zistiť viac.

    149 €

    91,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pantyrebel Panty Vibrator Black

    Láka vás vzrušujúce dobrodružstvo na verejnosti? Oblečte si tieto sexi nohavičky, v ktorých sa budete cítiť úplne zvodne a do ich dômyselného vrecúška zasuniete vibrátor. Potom sa už len chopte ovládača! Alebo ho radšej zveríte do rúk svojmu partnerovi a necháte ho prevziať kontrolu nad týmto elegantným čiernym diablíkom vo vašich nohavičkách?

    87,90 €

    61,90 €

    +

    -

    Skladom

  • strap-on-me Dildo Plug Balls Size XXL Black

    Uspokojenie, potešenie a počúvanie vlastnému telu. Máte záujem? Toto Dildo Plug Balls vás zvedie svojim progresívnym dizajnom, ktorý tvorí 3 guličky podobnej veľkosti pre intenzívnu stimuláciu. Každá korálka vás poteší dávkou vzrušenia, tak neváhajte a užite si slasť centimeter po centimetri!

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Anne's Desire Dual Pleasure Watchme Wireless Technology Black-Gold

    Zháňate hračku, ktorá by tešila vás oboch? Anne’s Desire párový vibrátor bude ideálny! Je elegantný, zmyselný a predovšetkým vzrušujúci. Disponuje technológiou WATCHME, ktorá umožňuje jednoduché a pohodlné ovládanie vibrácií skrz hodinky a vibrátor ako taký si najviac užijete pri milovaní, pretože bude stimulovať ako vagínu, tak penis. Poďte zistiť viac!

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Skladom

  • strap-on-me Sliding Skin Realistic Dildo Fuchsia S

    Toto neskutočne inovatívne dildo vám dopraje absolútne realistické pocity! Kombinuje minimalizmus, striedmosť a sofistikovanosť, ktorý definujú jeho estetiku. Svojim podmanivým dizajnom, farbou a pružnou „kožou“ vám poskytne potešenie už na prvý pohľad! Poďte zistiť viac.

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Irresistible Mythical Pink

    Ktorá žena by netúžila po duálnej stimulácii a dychberúcom orgazme zvnútra i zvonku. Mythical je tu pre vás, aby vám splnil každé vášnivé prianie. Jeho výkonný F1 motor s 10 vibračnými rýchlosťami je vo vnútri hodvábne hebkého silikónového tela ukrytý tak, aby mieril priamo na bod G. Klitoris sa tak bude zmietať vzrušením vďaka bezdotykovej stimulácii tlakovými vlnami.

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Nexus Simul8 Plug Edition Vibrating Dual Motor Anal Cock & Ball Toy

    Ak dohromady spojíte stimuláciu všetkých vašich citlivých miest, tak docielite maximálnu spokojnosť. Tak to je, bodka. Simul8 od prestížnej značky Nexus sa zameriava na penis, semenníky, hrádzu a prostatu. Užijete si ako osamote, tak v spoločnosti vášho náprotivku. Je úžasne pružný a ukrýva v sebe dva motory, ktoré mieria na prostatu a hrádzu. Potešte sa všade!

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Skladom

  • BeauMents Doppio Move Purple

    Silný, pružný, výkonný a predovšetkým pre vás oboch! Taký je tento pôvabný fialový vibrátor s 3 diskrétne tichými, ale zároveň výkonnými motormi, ktoré môžete použiť aj samostatne alebo všetky dokopy. Tvar hračky je prispôsobený ženskému i mužskému telu a otvára vám bránu do sveta spoločných orgazmov!

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Skladom

  • strap-on-me Dildo Plug P&G Size XXL Black

    Uspokojenie, potešenie a počúvanie vlastnému telu. Máte záujem? Toto Dildo Plug P&G vás úplne oslní svojim odvážnym dizajnom. Jeho skosený tvar a zaoblená špička z neho robí úplného odborníka na G-bod a na prostatu. Užite si vzrušenie a úchvatnú slasť.

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Elegance Dual Vibrating Toy Purity Black

    Elegantné vibračné vajíčko na diaľkové ovládanie, ktoré vibruje tiež! Objavte nekonečne veľa možností s Toy Purity. Užívajte si na verejnosti, zverte ovládač do rúk partnera, vzrušujte sa, alebo s ovládačom stimulujte klitoris. Ako vajíčko, tak ovládač v sebe ukrývajú super silný motor F1 so silou 9500 a 6800 otáčok za minútu.

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Revel Body SOL - Nadstavce

    Tento elegantný čierny krásavec je tu len pre vás a pre váš klitoris! Priložte ho otvorom na svoj klitoris a nechajte ho zľahka alebo intenzívne nasávať pomocou tlakových vĺn. Raz, dva, tri a je tu najlepší orgazmus všetkých čias! Bezdotyková stimulácia vezme do neba každučkú ženu, ale buďte opatrná, je to návykové! Alebo vám to nestačí? V tom prípade si pridajte vibrácie!

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Strap U Supple Swirl 21x Remote Control Silicone Dildo Black

    Špirálová textúra víriaca spokojnosťou! Toto luxusné dildo sa zmestí do všetkých štandardných strap-on postrojov a má zamatovo hladký a flexibilný povrch z jemného liquid silikónu. Doprajte si 3 vibračné rýchlosti a 7 silných režimov, medzi ktorými budete prepínať skrz diaľkový ovládač.

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Svakom Ella Neo App Controlled Red

    Moderné technológie sú v dnešnej dobe veľmi ďaleko a dokazuje to aj toto vibračné vajíčko Svakom Ella. Stačí si stiahnuť do mobilu smart aplikáciu a buď zveriť ovládanie vajíčka svojmu náprotivku, ktorý môže byť aj na druhom konci sveta, alebo Ellu synchronizujte s obľúbenými interaktívnymi 2D videami a v neposlednom rade si užite vyvádzanie cez webku. Poďte si hrať, s Ellou to bude zábavné a sexy!

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Skladom

  • We-Vibe Tango X Midnight Blue

    Len si to predstavte! Vrelé, intenzívne vibrácie zasiahnu to správne miesto slasti a vy budete nasledovať svoju blaženosť až na vrchol vzrušenia. Je to presne to, čo chcete? Máte to mať! Je tu nový We-Vibe Tango X!

    149 €

    91,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Svakom Emma Neo App Controlled Black

    Zoznámte sa s vylepšenou Emmou, luxusným masérom s konštantnou funkciou ohrevu a ovládaním cez smart aplikáciu. Disponuje flexibilnou guľatou hlavou, pre ktorú nebude problém sa nakloniť a pohodlne potešiť akékoľvek citlivé miestečko na vašom tele. Nasaďte na ňu nadstavec v podobe králičích uší a objavte ešte trochu iné pocity. Takže kto bude o vašom potešení rozhodovať? Vy, váš partner na druhom konci sveta, kamoš na webke alebo svoju Emmu synchronizujete s interaktívnymi videami?

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Langloys Small Anal Plus with Led and Remote Control

    Chcete pre svoj análik niečo viac než obyčajný kolík? Tento čierny elegán rozhodne patrí k tomu naj svojho druhu! Je z úžasne mäkkého čierneho silikónu, s ktorým kontrastujú zlaté detaily, a jeho neodmysliteľným parťákom je diaľkový ovládač, ktorým budete prepínať medzi vibračnými režimami. Nechajte svoj análik žiariť slasťou a akoukoľvek farbou dúhy!

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pantyrebel Lace Thong Vibrator Black

    Láka vás vzrušujúce dobrodružstvo na verejnosti? Oblečte si tieto sexi tangá, v ktorých sa budete cítiť úplne zvodne a do ich dômyselného vrecúška zasuniete vibrátor. Potom sa už len chopte ovládača! Alebo ho radšej zveríte do rúk svojmu partnerovi a necháte ho prevziať kontrolu nad týmto elegantným čiernym diablíkom vo vašich nohavičkách?

    87,90 €

    61,90 €

    +

    -

    Skladom

  • We-Vibe Tango X Cherry Red

    Len si to predstavte! Vrelé, intenzívne vibrácie zasiahnu to správne miesto slasti a vy nasledujte svoju blaženosť až na vrchol vzrušenia. Je to presne to, čo chcete? Máte to mať! Je tu nový We-Vibe Tango X!

    149 €

    91,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Dream Toys Goddes Collection Nereos Blue

    Potrpíte si na luxusnom a elegantnom vzhľade? Nádherné a tiež funkčné erotické hračky z kolekcie Goddless Collection sú vyrobené z tmavo modrého silikónu prvotriednej kvality a zdobia ich pôvabné zlaté detaily. Tento vibrátor Nereos vás poteší svojou extra stimulačnou textúrou a zakriveným tvarom. Nechajte ho vám ukázať svoju šikovnosť!

    99,90 €

    61,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pipedream 3Some Wall Banger P-Spot Blue

    Análna zábava osamote i s partnerom! Tento vibračný análny stimulátor vás očarí svojím tvarom, ktorý dokonale zamieri na citlivú prostatu, a tiež odnímateľnou silnou prísavkou. Pomocou diaľkového ovládača si vyberiete z 10 vibračných režimov a užívajte si ich kdekoľvek budete chcieť, pokojne aj vo vani alebo v sprche, Wall Banger P-Spot je totiž vodotesný.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Skladom

  • BeauMents Flexxio Purple

    Váš sex sa stal rutinou, neviete čo ďalej a vlastne vás to už ani nebaví, nieto, aby vás to uspokojovalo? Nie ste v tom sami, tento problém rieši každý druhý vzťah a my vieme, ako vám pomôcť! Rozvibrujte svoje erotické chvíľky a užívajte si vibrácie spoločne. Táto hračka poteší oboch partnerov a okorení aj tú najnudnejšiu spálňu. 2 motory, flexibilný materiál, 10 vibračných režimov a diaľkový ovládač, áno, váš sex dostáva nový rozmer práve teraz!

    139 €

    87,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Happy Rabbit G-Spot Pink

    Tento pôvabný zajačik bude svojím dômyselne zahnutým a zaobleným koncom láskať váš G-bod, kým jeho ušká priľnú na klitoris a pohrajú sa s ním tak, aby ste mohli konečne okúsiť nekonečné blaho. Vibrátor Happy Rabbit je teraz väčší, lepší a radostnejší! Vývojári počúvali priania svojich zákazníčiek a vybavili ho 2 výkonnými motormi, urobili ho vodotesným a dobíjacím cez USB. Ste pripravená na slastnú duálnu stimuláciu a následné bezkonkurenčné orgazmy?

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Je Joue G-Kii Fialová

    G-Kii je kľúč k vášmu bodu G. G-Kii bola stvorená pre potešenie žien i párov. Jej hlavnou prednosťou je nastaviteľný pevný tvar na presnú stimuláciu bodu G alebo súčasnú stimuláciu bodu G a klitorisu.

    119 €

    95,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Nomi Tang Power Wand Purple

    Túžite po výkonne sile, elegancii a krásnom dizajne? Táto masážna hlavica splní ako vaše intímne priania, tak vám pomôže zbaviť sa stuhnutých a unavených svalov. Jej hlava je pokrytá hodvábne hebkým silikónom a vďaka svojej veľkej ploche vám poskytne skutočne intenzívnu stimuláciu. Zároveň je úžasne flexibilná, dobíjacia a tichá. Nechajte sa rozmaznávať ako zmyselným, tak i uvoľňujúcim spôsobom.

    103,90 €

    83,90 €

    +

    -

    Skladom

Položky 129 až 160 z celkom 320

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
Môj košík

Pridajte si do košíka tovar, ktorý chcete kúpiť.