×

Registrácia

Vaše údaje

Prihlasovacie údaje

Prihlásenie

Vyplňte meno!
Vyplňte priezvisko!
Meno nie je v správnom tvare!
Priezvisko nie je v správnom tvare!
E-mail nie je v správnom tvare!
Vyplňte e-mail!
Tento účet už existuje!
Zadajte heslo!
Zadajte platné heslo!
Musí obsahovať minimálne 6 znakov!
Môže obsahovať maximálne 16 znakov!
Heslá sa nezhodujú!
Musíte súhlasiť s podmienkami!
Zadali ste nesprávne údaje!

Erotické pomôcky vyhrievané

Položky 65 až 87 z celkom 87

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  • Cupa Warming Wand Vibrator Black

    Snívate o hrejivom a láskyplné dotyku? Táto vibračná hlavica so zahrievacou funkciou vám poskytne rozmanité masáže a zážitky. Hodí sa na erotickú stimuláciu aj na uvoľnenie svalov po celom tele. Vibračná hlavica na jednom konci je skvele príjemná a ponúkne vám 10 vibračných režimov, na druhom konci hračky sa nachádza nahrievacia plocha. Račte uchopiť štíhlu rukoväť, ktorá vašej ruke padne ako uliata a poláskajte každé miesto na tele, ktoré si to bude žiadať.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Satisfyer Hot Spot Warming G-Spot Vibrator

    Vás nový verný spoločník! Ochotne a rád bude po vašom boku úplne kdekoľvek. Doma, na cestách po metropolách, na hotelových izbách. Na všetkých miestach tohto sveta vám ohromí spaľujúcim nadšením a funkciami ovládateľnými cez aplikáciu. Jeho zahnutá objemná špička pohladí váš G-bod as citom ho bude láskať intenzívnymi vibráciami. Vychutnajte si hrejivý pocit pri srdci, teda pardon, samozrejme myslíme v nohavičkách, Hot Spot sa totiž vie zahriať až na príjemných 39 stupňov.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • Lora DiCarlo Sway Dual Vibration Warming Massager Teal

    Ako dosiahnuť tie najpríjemnejšie orgazmy? S hračkou pre presnú stimuláciu z každého konca! Sway je pomôcka s premysleným tvarom a dunivými vibráciami na oboch koncoch. Je ideálny pre skúmanie a objavovanie G-bodu, prostaty, klitorisu, proste dráždenie úplne kdekoľvek! Pridajte funkciu otepľovania, relaxujte a vznášajte sa vzrušením.

    309 €

    189 €

    +

    -

    Skladom

  • Rebel Blow Job Masturbator with 3 Functions Black

    Tá najlepšia sólová zábava s funkciou zahrievania, vibráciami, saním a impulzmi dobu F. Tento masturbátor je perfektný pre všetkých, ktorí snívajú o intenzívnych orgazmoch či dokonca trpia erektilnou dysfunkciou. Jeho vnútorný mäkký návlek má úžasné vzrušujúce drážky, ktoré diely svojmu špeciálnemu tvaru vytvárajú pri prenikaní realistické pocity sania.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Satisfyer Heat Wave Mint

    Dva silné motorčeky a ergonomický tvar modelu Heat Wave stimulujú zároveň bod G aj klitoris. Túto príjemnú masáž doplňuje funkcia ohrievania, vďaka ktorej je možné tento vibrátor s ovládaním pomocou aplikácie zahriať až na 39 stupňov Celzia.

    68,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pretty Love Cornelius Purple

    Sužuje vás chladná samota? Vibrátor Cornelius ju nahradí vzrušujúcim teplom. Jeho hlava má totiž jedinečnú schopnosť zahriať sa až na úžasných 48 °C. Navyše máte tiež dômyselný tvar na zacielenie na bod G a pozornosť bude venovať i klitorisu. Nechajte svoju vagínu doslova vzplanúť vášňou!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Mystim Hot Rod Heating rod

    S touto čarovnou tyčinkou počas chvíľky zahrejete svoj obľúbený Mystim masturbátor na príjemnú realistickú teplotu. Je ideálny pre masturbátory Opus a do zhruba 3 minút sa zahreje na 45 °C. Navyše sa tiež ľahko čistí, pretože je z plastu, má funkciu automatického vypnutia a USB port. Tak si užite zmyselné teplo vo vašom Mystim Opus masturbátore!

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Nomi Tang Samba Heating To-Go Vibrator

    Samba je vibrátor s diskrétnou veľkosťou a zároveň ideálny parťák nielen na cesty! Poteší vás silnými a prenikavými vibráciami, ktoré s ním zacielite tam, kde ich práve budete potrebovať vďaka skosenej špičke. Okrem vibrácií sa vie aj zmyselne zahriať, čo je viac sexy, než si vôbec dokážete predstaviť. Laskujte s ním klitoris, prsia alebo čokoľvek, čo práve budete chcieť!

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Dorcel Flexi Rabbit Heating Rabbit Vibrator Black

    To najlepšie pre vás a vaše potešenie? Tento „králik“ od Dorcel vás nikdy nesklame! Jeho neuveriteľne flexibilná bude súčasne láskať váš G-bod aj klitoris. Jeho silné vibrácie a textúrovaný povrch vám zaistia chvíle intenzívneho potešenia. Pridajte k tomu ešte funkciu zahrievania pre horúce pocity a vydajte sa objavovať sexuálne dobrodružstvo!

    149 €

    91,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Dream Toys Ramrod Heating Squeezable Vibrating Stroker Black

    Chcete si naplno užívať svoje intímne chvíle sebalásky? V tom prípade potrebujete niečo viac, než len šikovnú pravačku! Tento stlačiteľný masturbátor z hebkého a kvalitného silikón je značka ideál. Ponúkne vám 6 vibračných rytmov a 3 rýchlosti, je skvele mäkký a môžete ho stlačiť a zvýšiť tak tlak na penis alebo ho ponechať voľne. A to nie je všetko! Vybavený je funkciou zahrievania, takže vám v ňom bude príjemne za všetkých okolností.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pipedream OMG! Rabbits #Mood Silicone Vibrator

    Prahnete po dokonalej stimulácii bodu G a klitorisu zároveň? Omg a kto nie? Tento Selfie vibrátor je tu pre to, aby vám presne také láskania poskytol. Je báječne flexibilný a v hebkom silikónovom tele skrýva 2 motory s 10 vibračnými režimami pre úplnú slasť. Navyše, je vodotesný, tak neváhajte ho so sebou vziať aj do vane!

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Otouch Chiven3 Masturbator

    Užívať si orálny sex kedykoľvek sa vám zachce, nikdy nebolo jednoduchšie! Tento masturbátor vám ukáže skutočne realistické potešenie. Tak zamknite dvere a užite si chvíľku pre seba s touto hrejivou pusinkou.

    99,90 €

    61,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Cupa Warming Mini Massager Black

    Snívate o hrejivom a láskyplné dotyku? Tento stimulátor so zahrievacou funkciou vám poskytne rozmanité masáže a zážitky. Hodí sa na erotickú stimuláciu aj na uvoľnenie svalov po celom tele. Tri masážne guličky na jednej strane sú skvele príjemné a ponúknu vám 10 vibračných režimov, na druhej strane hračky sa nachádza nahrievacia plocha. Račte uchopiť túto zmyselnú hračku a poláskajte každé miesto na tele, ktoré si to bude žiadať.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Rebel Masturbator with 3 Functions

    Túžite po hračke, s ktorou by ste zažívali naozaj horúce chvíle slasti? Tento masturábor s 3 funkciami to pre vás urobí! Vo vnútri má vzrušujúce stimulujúce držiaky, disponuje funkciou zahrievania až na 41 °C a vie zmyselne vibrovať hneď v 10 režimoch. Jeho ovládanie je veľmi jednoduché a určite oceníte aj funkciu Smart Shaking, ktorá reaguje na dotyk a pri kontakte so začne triasť a pulzovať. Doprajte si to, čo potrebujete!

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Zalo Bess 2 Heating Clitoral Vibrator Velvet Purple

    Čo je potrebné na šťastie? Vibrátor Bess! Pohodlne vám padne do ruky a ponúkne vám tú najpresnejšiu stimuláciu vďaka inovatívnej technológii DirectPower. Znamená to, že sa sústredí na tie najcitlivejšie body a tie dráždia vibráciami silného motora s otáčkami až 10.000 za minútu. Takú šikovnú, luxusnú a pohľadnú hračku jednoducho chcete!

    199 €

    129 €

    +

    -

    Skladom

  • Vibe Couture Rabbit Ablaze Purple

    Zjete po prvotriednom uspokojení? Zverte svoje túžby tomuto flexibilnému králičkovi, ktorý ich s radosťou vypočuje. Omámi vás intenzívnou stimuláciou g-bodu cez energické prírazy a tiež vibráciami, ktoré budú cielene dráždiť klitoris. Zabudnúť nesmieme ani na funkciu zahrievania až na 55 ° C pre realistické a príjemné pocity. Váš nový milenec vás ohromí nielen funkciami, ale aj luxusným spracovaním a hodvábne hebkým silikónom. Užite si s ním omamné orgazmy, ktoré sa ľahko stanú návykové!

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Zalo Bess 2 Heating Clitoral Vibrator Turquoise Green

    Čo je potrebné na šťastie? Vibrátor Bess! Pohodlne vám padne do ruky a nabídne vám tú najpresnejšiu stimuláciu vďaka inovatívnej technológii DirectPower. Znamená to, že sa sústredí na tie najcitlivejšie body a tie dráždia vibráciami silného motora s otáčkami až 10.000 za minútu. Takú šikovnú, luxusnú a pohľadnú hračku jednoducho chcete!

    199 €

    129 €

    +

    -

    Skladom

  • Dream Toys Goddes Collection Atropos Blue

    Potrpíte si na luxusnom a elegantnom vzhľade? Nádherné a tiež funkčné erotické hračky z kolekcie Goddless Collection sú vyrobené z tmavo modrého silikónu prvotriednej kvality a zdobia ich pôvabné zlaté detaily. Tento vibrátor Atropos vás poteší duálnou stimuláciou, má príjemne mäkkú špičku a je hodvábne hladký na dotyk. Nechajte ho vám ukázať svoju šikovnosť!

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Otouch Decor2 Masturbator

    Milujete luxusné a technicky pokročilé hračky? Decor 2 je ten pravý pre vás! Je to vysoko kvalitný masturbátor pre všetkých, ktorí majú penis. Jeho súčasťou je aj jedinečná dezinfekčná UV lampa a tiež nahrievacia tyč. Vďaka možnosti nahriatia si užijete realistické pocity a vnútorná textúra mäkkého a príjemného masturbátora vás dostane do siedmeho neba, tak si to nechajte páčiť!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • California Exotics Palisades Passion Red

    Existujú obyčajné a výnimočné vibrátory. A jeden z tých výnimočných si práve teraz prezeráte. Oddáte sa s ním svojim najdivokejším fantáziám a vzrušujúce teplo. Ramienko určené na stimuláciu klitorisu sa zmyselne hýbe zo strany na stranu a zavádzacia časť vie vibrovať o 3 rýchlostiach. Vychutnajte si dotyk luxusného vyhrievaného vibrátora a premeňte svoje sny na skutočnosť!

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Vibe Couture Rabbit Ablaze Pink

    Zjete po prvotriednom uspokojení? Zverte svoje touhy tomuto flexibilnému králičkovi, ktorý ich s radosťou vyslyší. Omámi vás intenzívnou stimuláciou g-bodu cez energické prírazy a tiež vibráciami, ktoré budú cielene dráždiť klitoris. Zabudnúť nesmieme ani na funkciu zahrievania až na 55°C pre realistické a príjemné pocity. Váš nový milenec vás ohromí nielen funkciami, ale aj luxusným spracovaním a hodvábne hebkým silikónom. Užite si s ním omamné orgazmy, ktoré sa ľahko stanú návykové!

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Lora DiCarlo Tilt Dual Vibration Warming Plug Plum

    Slasť pre G-bod, P-bod a všade okolo. Tilt je univerzálna vibračná hračka pre vaginálne aj análne použitie s jedinečným tvarom a vonkajším ramenom pre stimuláciu klitorisu alebo hrádze. Sľubuje pohodlie, a to ako pri súkromných nezbedných hrátkach, tak pri nosení na verejnosti, kedy sa stane vzrušujúcim tajomstvom, ktoré môžete zdieľať so svojím náprotivkom. Podľahnite hlbokým vibráciám a zmyselnej funkcii otepľovania!

    289 €

    179 €

    Nie je skladom

  • Rebel Stroker with 2 Functions 550680 Black

    Hrejivá vibračná zábava! Tento ľahko uchopiteľný masturbátor vás ohromí svojou vnútornou stimulačnou textúrou tvorenou bodkami a drážkami. Je úžasne flexibilný a vie sa zmyselne zahrievať až na teplotu 55 °C. Vyberte si zo 7 vibračných režimov a vezmite si vibrátor so sebou do vane alebo do sprchy, je totiž vodotesný.

    80,90 €

    49,90 €

    Nie je skladom

Položky 65 až 87 z celkom 87

  1. 1
  2. 2
  3. 3
Môj košík

Pridajte si do košíka tovar, ktorý chcete kúpiť.