×

Registrácia

Vaše údaje

Prihlasovacie údaje

Prihlásenie

Vyplňte meno!
Vyplňte priezvisko!
Meno nie je v správnom tvare!
Priezvisko nie je v správnom tvare!
E-mail nie je v správnom tvare!
Vyplňte e-mail!
Tento účet už existuje!
Zadajte heslo!
Zadajte platné heslo!
Musí obsahovať minimálne 6 znakov!
Môže obsahovať maximálne 16 znakov!
Heslá sa nezhodujú!
Musíte súhlasiť s podmienkami!
Zadali ste nesprávne údaje!

Erotické pomôcky vymeniteľné batérie hladký

Položky 97 až 128 z celkom 332

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
  • NMC Suzie Carina Extravaganze Inflatable Doll

    Táto kráska si okolo prsta omotá kohokoľvek, a to aj vrátane vás. Má zmyselný pohľad vďaka 3D tvári a dlhým hnedým vlasom. Jej rozkrok je odnímateľný a vyrobený z realistického materiálu Cyberskyn, takže to bude láska na prvý dotyk. Okrem sexi vagíny určite rád navštívite aj úžasný análik a pridaním mini-vibrátora si vychutnáte ešte intenzívnejšie zážitky.

    199 €

    129 €

    +

    -

    Skladom

  • Pretty Love Power Wand Black

    Pretty Love prichádza na trh s novou kolekciou luxusných hračiek, ktorej súčasťou je i táto veľmi výkonná masážna hlavica. Vyrobená je z vysoko kvalitných materiálov a samotná hlava je z hodvábne jemného silikónu. Užite si jej dychberúcu silu a masírujte svoje intímne partie i celé telo.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pretty Love Electric Shock & Vibro Bullets Pink

    Nechajte svoju vagínu a bradavky brnieť vzrušujúcou radosťou s týmito svorkami na bradavky a vibračným vajíčkom od Pretty Love! Pohodlne padnutie a pôvabné spracovanie, to sú vlastnosti, ktoré vás úplne uchvátia. A keď k tomu pridáte 7 vibračných funkcií a 1 funkciu a 3 úrovne elektro-stimulácie, podlomia sa vám kolená vzrušením!

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Smile Happy Ružová

    Kvalitný vibrátor zo silikónu má takmer dokonalý tvar, a to hlavne vďaka svojej hornej časti, ktorá vyzerá ako naozajstný penis.

    37,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pretty Love Magical Massager Black

    Ponorte sa do hlbokej noci as týmto magickým masážnym prístrojom od Pretty Love. Jeho kúzelné vibrácie budú masírovať váš klitoris až do hypnotického tranzu, ktorý bude naplnený úžasnými orgazmickými pocitmi, ktorými sa nebudete môcť nabažiť. A čo viac, súčasťou balenia sú aj 2 nástavce, takže svojich milencov môžete ľubovoľne striedať.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Sweet Smile Finger Vibrator

    Navlieka sa prst, ale prstienok to nie je. Vezme vás do neba, ale lietadlo to nie je. Vibruje a je to vibrátor na prst určený pre dychberúcu stimuláciu bodu G. Vďaka jeho malým rozmerom pohodlne zacielite tam, kam potrebujete. Vďaka silikónovému povrchu bude stimulácia báječne príjemná. Užite si ho, zvládne viac, ako si viete predstaviť!

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Vibe Therapy Dream Biela

    Nežne biely a krásny vibrátor Dream od značky Vibe Therapy splní všetky vaše sny. Disponuje 7 režimami tichých, avšak silných vibrácií, ktoré si vaše telo zamiluje rovnako ako nápaditý a ergonomický dizajn tejto hračky. Vyrobený je z kvalitného lekárskeho silikónu v kombinácii s ABS plastom a je absolútne bezpečný pre telo a bez obsahu ftalátov.

    34,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Black Velvets Silicone Vibrating Plug Small

    Malý kolík prinášajúci veľké potešenie! Black Velvets Silicone Vibration Plug je hebký silikónový análny kolík pomerne malých rozmerov, ktorý vie veľmi príjemne a zároveň diskrétne ticho vibrovať. Užite si 5 vibračných úrovní, ktoré vám ponúkne, a zaistite si svoj análny orgáč!

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • LateToBed Ecopink Vibrating Egg with Remote Control Pink

    Chcete sa oddávať vzrušujúcim vibráciám úplne kdekoľvek? Toto vibračné vajíčko s 10 úchvatnými funkciami je super diskrétne a môže vám robiť spoločnosť úplne všade. Prepínať medzi jeho funkciami budete pomocou diaľkového ovládača a bude len na vás, či si ho necháte vo svojej dlani alebo ho zveríte svojmu náprotivku.

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Black Velvets Silicone Cock & Ball Ring Vibe

    Chceli by ste si pri sexe užívať o niečo viac? Tento premyslený krúžok poteší vás oboch a bude radosť ho nosiť! Vzrušujúco rozdelí semenníky, zovrie penis pri koreni, čím podporí jeho erekciu a mini vibrátor svojimi silnými vibráciami môže tešiť klitoris, ak ho umiestníte hore. Pružný silikón sa prispôsobí vašim proporciám a vy si nebudete môcť vynachváliť nosenie krúžku!

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Master Series Cock Shock Remote CBT Electric Cock Ring

    Majte penis svojho partnera pod kontrolou s Cock Shock CBT krúžkom na penis a semenníky.

    169 €

    119 €

    +

    -

    Skladom

  • You2Toys The Hammer - Extra silný pulzátor Modrá

    Povesť predchádza tomuto modrému kladivu, ktoré si pretĺka cestu k bráne toho najväčšieho potešenia.

    109 €

    74,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Shots Toys 10 Speed Remote Vibrating Egg Big Purple

    Vibračné vajíčka patria medzi obľúbené hračky, ktoré si páry berú so sebou na verejnosť! Pokiaľ s nimi nemáte zatiaľ skúsenosti, vyskúšajte toto cenovo dostupné vajíčko väčších rozmerov s 10 úrovňami vibrácií ovládané skrz diaľkový ovládač s dosahom až 20 metrov. Vajíčko má hodvábne hladký povrch a nenápadný vzhľad ovládača priamo nabáda k tomu, aby ste si ho pripli na kľúče a vajíčko zasunuli do vagíny.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Seven Creations Zepplin Multispeed Inflatable Anal Vibe - Vibračný nafukovací análny vibrátor Čierna

    Výkonný latexový análny kolík vás ohromí nielen možnosťou nafukovania, ale aj zmyselnými vibráciami. Svoj objem dokáže nafúknutím zväčšiť až dvojnásobne a vám tak dopraje absolútne slastné pocity rozkoše.

    34,90 €

    20,90 €

    +

    -

    Skladom

  • LoveToy X-Basic Bullet Mini One Speed Black

    Malý, ale šikovný vibrátor, s ktorým toho zvládnete viac, než si teraz dokážete vôbec predstaviť. Má jednu silnú vibračnú rýchlosť a vďaka jeho malej veľkosti ho môžete mať neustále pri sebe. Vyrobený je z kvalitného plastu a šťavu mu dodáva 3 AG13 batérie, ktoré sú súčasťou balenia.

    7,90 €

    4,59 €

    +

    -

    Skladom

  • ToyJoy Retro Ultra Slimline Vibe Purple

    Aké retro nikdy nevyjde z módy? Také, ktoré je účinné aj po rokoch, rovnako ako tento vibrátor. Má klasický tvar, hladký povrch a je vyrobený z hygienického ABS plastu. Ľahko sa ovláda skrz spodnou otočnou časťou a má niekoľko úrovní vibrácií. Vydajte sa objavovať intenzívne orgazmy s rokmi prevereným vibrátorom.

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Thump It Kinetic Thumping 7x Large Anal Plug

    Na prvý pohľad obyčajný análny kolík klasického tvaru. Na druhý pohľad dômyselná hračka, ktorá splní vaše sny a dopraje vám skutočne hlboké a intenzívne zážitky. Disponuje totiž technológiou Kinetic stimulujúcou super silný pohyb hore a dole vo vnútri stimulátoru a zároveň aj vo vnútri vášho análiku. Vďaka diaľkovému ovládaniu to bude pohodlné a fajn aj na hranie sa s partnerom.

    199 €

    119 €

    +

    -

    Skladom

  • Pipedream Extreme Elite Tip Teazer Power Pump

    Zažite intenzívne potešenie vďaka výkonným vibráciám a úžasným sacím schopnostiam. Rozmaznávajte svoj penis a dajte mu to, po čom túži. Spojenie vibrácií a sania na špičke penisu sľubuje dokonalé vzrušenie a silný orgazmus, nemyslíte? Elite Tip Teazer Power Pump je horúca novinka od značky Pipedream a verte, že bola vyvinutá presne tak, aby vám poskytla koncentrované potešenie.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Rocks-Off RO-80mm 7-speed Rainbow - Silný 7-rýchlostných mini vibrátor

    Nová limitovaná edícia mini vibrátorov pre naozaj silné potešenie. Budú vás mučiť, dráždiť a vzhľadom na čistú extázu, ktorú vyvolávajú, sa pre vás čoskoro stanú návykovými.

    22,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Skladom

  • You2Toys The Hammer - Extra silný duálny pulzátor Ružová

    Vibrátor The Hammer je vzrušujúce dobrodružstvo, ktoré vás nenechá potichu. Výkonný vibrátor s výrazne tvarovaným povrchom a stimulačným "zajačikom". Medzitým, ako si užívate vaginálnu stimuláciu, hlavica zajačika sa venuje vášmu klitorisu.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Alive Bifun Strap-on Double Stimulation Ružová

    Účinne zakrivené, výrazne ružové, vibračné dildo, ktoré poteší váš bod G a klitoris zároveň.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • You2Toys Natalie 3D Face Love Doll

    Natália nie je len tak nejaká nafukovacia panna! Je to očarujúca sebavedomá blondína, ktorá za všetkých okolností vie, čo chce. Bude vám pozerať priamo do očí a vy podľahnete jej krásnej 3D tvári, ktorú lemujú vlasy po ramená. Nechajte jej pohyblivé ruky, by vás objali a zamilujte sa!

    269 €

    169 €

    +

    -

    Skladom

  • Blush Sexy Things Slimline Vibe Purple

    Užite si veľa vzrušenia za príjemnú cenu. Tento pôvabne fialový vibrátor s perleťovým leskom vám pomôže zacieliť na všetky citlivé miesta, ktoré si jeho pozornosť vyžadujú. Je vyrobený z hladkého a bezpečného ABS plastu a rozvibrujú ho 2 AA batérie.

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Bswish bdesired Deluxe Vibrator Rose

    Ak vaše lono už dlho túži po potešení, mali by ste jeho prianie konečne vypočuť a predstaviť mu tento pôvabný a predovšetkým účinný vibrátor. Jeho 6 zmyselných funkcií vás očarí, jeho malá veľkosť je praktická a jeho povrch je príjemne hebký. Nečakajte a urobte si dobre.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Fifty Shades of Grey Sweet Touch - Mini vibrátor na klitoris

    Jedinečný mini vibrátor s efektne tvarovanou špičkou je ideálny na stimuláciu klitorisu. Je presne tvarovaný na dosiahnutie vášho orgazmu.

    37,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Doc Johnson iRide Pink

    Osedlajte iRide a prejdite sa na ňom tak vzrušujúco, až pokiaľ nebudete v orgazmickom cieli. Sama si vyberte rytmus aj rýchlosť a vlastným pohybom tela si budete určovať spád svojej jazdy. Jedinečný Doc Johnson iRide vás pri vašej jazde bude stimulovať 2 nezávisle na sebe ovládanými časťami, ktoré cielia priamo na vaše erotogénne zóny. Prirodzene zakrivená konštrukcia umožňuje zmyselné rytmické pohyby, kým polstrovaný vankúšik sa postará o to, aby všetko prebehlo hladko a úplne príjemne. Váš nový najvernejší milenec je vyrobený z ABS/TPR materiálu najvyššej kvality a je tu pre vás, aby vám ukázal vzrušujúcu extázu zábavnou a hravou formou.

    179 €

    109 €

    +

    -

    Skladom

  • ROMP Switch Pulsator Orange

    Myslíte, že už nemôže zažiť žiadne nové orgazmické prekvapenie? Tento bezdotykový stimulátor klitorisu vás presvedčí o opaku. Jedinečná technológia Pleasure Air vo vás vyvolá silné orgazmy počas chvíľky vďaka pocitu, ktorý bude veľmi podobný saniu. Vyskúšajte ho a objavte nové pôžitky, ktoré budete chcieť zas a zas.

    57,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Dream Toys Pleasure Pumps Vibrating Nipple Teasers Black

    Robí s vami stimulácia bradaviek divy? Tak si len skúste predstaviť, čo s vami budú robiť tieto vibračné prísavky na bradavky! Vyrobené sú zo silikónu, takže sú príjemne mäkké a pôvabne nasajú vaše gombíčky. Potom k tomu pridajte vibrácie a nechajte sa uniesť do iného sveta.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pipedream Fantasy for Her Remote Kegel Excite-her Purple

    Od tej doby, čo jej jej kamarátka povedala, že po posilňovaní svalov panvového dna má oveľa intenzívnejšie orgazmy, robí to tiež. Ale trochu inak, viac vzrušujúcim spôsobom. Pomáha jej k tomu toto roztomilé vibračné vajíčko, s ktorým sa hrá prevažne sama, ale občas zverí jeho ovládač do rúk svojho priateľa.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Bijoux Indiscrets Clitherapy Vibrator Better Than Your Ex Better Than You

    To, že váš ex váš klitoris nikdy nenašiel, ešte neznamená, že tam nie je. Tento vibrátor na prst ho hravo objaví, poláska a vezme vás do neba, je totiž rozhodne lepší než váš ex. Vyrobený je z hebkého silikónu a má dokonalý tvar na presnú stimuláciu najcitlivejšieho miestečka na vašom tele, ktorému dopraje hneď 10 vibračných režimov.

    18,90 €

    11,90 €

    +

    -

    Skladom

  • The Screaming O Remote Control Panty Vibe Black

    Vaše malé vibrujúce tajomstvo v nohavičkách premení každý deň na vzrušujúci zážitok. Snehobiele nohavičky so špeciálnym vreckom na mini-vibrátor môžete rozochvieť "kúzelným" prsteňom, ktorý by vám bola i Arabela závidela.

    68,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Bswish bdesired Deluxe Curve Vibrator Black

    Ak vaše lono už dlho túži po potešení, mali by ste jeho prianie konečne vypočuť a predstaviť mu tento pôvabný a predovšetkým účinný vibrátor. Jeho 6 zmyselných funkcií vás očarí, jeho malá veľkosť je praktická a jeho povrch je príjemne hebký. Nečakajte a urobte si dobre.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

Položky 97 až 128 z celkom 332

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
Môj košík

Pridajte si do košíka tovar, ktorý chcete kúpiť.