×

Registrácia

Vaše údaje

Prihlasovacie údaje

Prihlásenie

Vyplňte meno!
Vyplňte priezvisko!
Meno nie je v správnom tvare!
Priezvisko nie je v správnom tvare!
E-mail nie je v správnom tvare!
Vyplňte e-mail!
Tento účet už existuje!
Zadajte heslo!
Zadajte platné heslo!
Musí obsahovať minimálne 6 znakov!
Môže obsahovať maximálne 16 znakov!
Heslá sa nezhodujú!
Musíte súhlasiť s podmienkami!
Zadali ste nesprávne údaje!

Erotické pomôcky klitoris vymeniteľné batérie

Položky 65 až 96 z celkom 225

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • Fifty Shades of Grey Sweet Touch - Mini vibrátor na klitoris

    Jedinečný mini vibrátor s efektne tvarovanou špičkou je ideálny na stimuláciu klitorisu. Je presne tvarovaný na dosiahnutie vášho orgazmu.

    37,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Doc Johnson iRide Pink

    Osedlajte iRide a prejdite sa na ňom tak vzrušujúco, až pokiaľ nebudete v orgazmickom cieli. Sama si vyberte rytmus aj rýchlosť a vlastným pohybom tela si budete určovať spád svojej jazdy. Jedinečný Doc Johnson iRide vás pri vašej jazde bude stimulovať 2 nezávisle na sebe ovládanými časťami, ktoré cielia priamo na vaše erotogénne zóny. Prirodzene zakrivená konštrukcia umožňuje zmyselné rytmické pohyby, kým polstrovaný vankúšik sa postará o to, aby všetko prebehlo hladko a úplne príjemne. Váš nový najvernejší milenec je vyrobený z ABS/TPR materiálu najvyššej kvality a je tu pre vás, aby vám ukázal vzrušujúcu extázu zábavnou a hravou formou.

    179 €

    109 €

    +

    -

    Skladom

  • Pretty Love Tracy Purple

    Vaše túžby nie sú ukojené, je vám smutno a potrebujete rozveseliť? Toto je Tracy, váš nový milenec, ktorý je pripravený vám do života priniesť slastné šťastie! Je príjemne hladký, báječne flexibilný a dokonale tvarovaný tak, aby potešil ako bod G, tak i klitoris. Nechajte sa unášať 7 intenzívnymi režimami a noc čo noc zažívajte orgazmus za orgazmom.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Bswish bdesired Deluxe Curve Vibrator Black

    Ak vaše lono už dlho túži po potešení, mali by ste jeho prianie konečne vypočuť a predstaviť mu tento pôvabný a predovšetkým účinný vibrátor. Jeho 6 zmyselných funkcií vás očarí, jeho malá veľkosť je praktická a jeho povrch je príjemne hebký. Nečakajte a urobte si dobre.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Sweet Smile A & G-Spot Rabbit Vibrator Purple

    Intenzívny potešiteľ všetkých vašich citlivých bodov!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • ROMP Switch Pulsator Orange

    Myslíte, že už nemôže zažiť žiadne nové orgazmické prekvapenie? Tento bezdotykový stimulátor klitorisu vás presvedčí o opaku. Jedinečná technológia Pleasure Air vo vás vyvolá silné orgazmy počas chvíľky vďaka pocitu, ktorý bude veľmi podobný saniu. Vyskúšajte ho a objavte nové pôžitky, ktoré budete chcieť zas a zas.

    57,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Casual Love Vibrating Ring Purple

    Chcete zintenzívniť potešenie z milovania? Vibračný krúžok Casual Love je roztomilá pomôcka s macíkovým designom vhodná nielen pre začiatočníkov. Je z flexibilného TPR, takže sa prispôsobí akejkoľvek veľkosti a svojimi vibráciami potom macík poteší kitoris. Vyskúšajte niečo nové a vychutnajte si doteraz neobjavené pôžitky.

    7,90 €

    3,79 €

    +

    -

    Skladom

  • Seven Creations Lady Finger Mini Vibrator White

    Zatiaľ ste si vystačila so svojím prstom, ale teraz začínate mať pocit, že mu niečo trochu chýba? To niečo budú celkom iste vibrácie! Tento mini vibrátor je vhodný ako prvá erotická hračka, ktorá nahradí váš prst alebo ako vibrátorik pre nenáročné. Skúste to s ním!

    7,90 €

    3,79 €

    +

    -

    Skladom

  • Bijoux Indiscrets Clitherapy Vibrator Better Than Your Ex Better Than You

    To, že váš ex váš klitoris nikdy nenašiel, ešte neznamená, že tam nie je. Tento vibrátor na prst ho hravo objaví, poláska a vezme vás do neba, je totiž rozhodne lepší než váš ex. Vyrobený je z hebkého silikónu a má dokonalý tvar na presnú stimuláciu najcitlivejšieho miestečka na vašom tele, ktorému dopraje hneď 10 vibračných režimov.

    18,90 €

    11,90 €

    +

    -

    Skladom

  • The Screaming O The Screaming O Bullet Silver

    Maličký vibrátor, ktorý je prekrásne strieborný a neuveriteľne výkonný. Môžete ho mať všade so sebou a kedykoľvek ho vytiahnuť z vrecka a trochu ním rozhnevať buď seba alebo pokojne aj svojho miláčika. Jeho vibrácie sú tichučké, veľkosť kompaktná, zapínanie rýchle a jednoduché, avšak pôžitky, ktoré vám dopraje, sú na nezaplatenie, to nám verte!

    14,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • The Screaming O Remote Control Panty Vibe Black

    Vaše malé vibrujúce tajomstvo v nohavičkách premení každý deň na vzrušujúci zážitok. Snehobiele nohavičky so špeciálnym vreckom na mini-vibrátor môžete rozochvieť "kúzelným" prsteňom, ktorý by vám bola i Arabela závidela.

    68,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Bodywand Mini Silver

    Táto malinká masážna hlavička úplne potvrdzuje tvrdenie, že čo je malé, to je pekné! Urobte radosť sama sebe, alebo ju darujte niekomu, na kom vám naozaj záleží. Kamienkové zdobenie v dolnej časti je slasťou pre oči a silná vibračná funkcia hlavice je slasťou pre klitoris, to proste chce každá žena!

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pretty Love Locker Black

    Máte pocit, že k dokonalom sexuálnom zážitku vám stále niečo chýba? Stavíme sa, že je to práve táto šikovná vibračná slučka na penis a semenníky! Je špeciálne navrhnutá tak, aby pohodlne a zároveň účinne zlepšila milovanie. Vyrobená je z kvalitného silikónu a je super pružná pre maximálne pohodlnie. Vychutnajte si príjemné pocity zo stimulácie vibráciami, ktoré tu budú pre neho aj pre ňu!

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Easytoys Share Ring Double Vibrating Cock Ring with Rabbit Ears Black

    Dokonalá hračka, ktorú si užije on aj on! Tento silikónový erekčný krúžok vám zaistí dlhšie trvajúcu erekciu a teda aj dlhšie milovanie. Jeho králičie ušká a odnímateľný mini vibrátor sa postarajú o to, aby sa klitoris mal dobre a tiež o to, aby vaše cesty na vrchol boli vzrušujúce pre vás oboch rovnako.

    18,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Skladom

  • OhMama Textured Penis Sleeve with Vibrating Bullet 229810

    Len málo vecí je lepšia ako fakt dobrý orgazmus, súhlasíte? Sexuálne zdravie je dôležité a nie je dobré ho podceňovať! Uspokojivý sexuálny život zlepšuje náladu, emocionálne zdravie aj kvalitu spánku, znižuje stres a pôsobí ako prirodzené analgetikum. Hračky OhMama vám pomôžu zlepšiť váš sexuálny život! Tento návlek na penis s mini vibrátorom poteší oboch partnerov a okorení vaše mi milostné chvíľky.

    14,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Bodywand Mini Lavender

    Táto malinká masážna hlavička úplne potvrdzuje tvrdenie, že čo je malé, to je pekné! Urobte si radosť sama, alebo ju darujte niekomu, na kom vám skutočne záleží. Kamienkové zdobenie v dolnej časti je slasťou pre oči a silná vibračná funkcia hlavice je slasťou pre klitoris, to jednoducho chce každá žena!

    34,90 €

    20,90 €

    +

    -

    Skladom

  • ToyJoy Lovetoy Starter Kit - Sada pre erotické hrátky 10ks

    Všetky výrobky obsiahnuté v tejto sade sú určené na to, aby vám pomohli s vašimi prvými skúsenosťami. Desať starostlivo vybraných kusov vás pripraví na zmyselné zážitky, ktoré nežné, ale aj tvrdšie SM prináša.

    57,90 €

    41,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pretty Love Cerberus Purple

    Pretty Love Cerberus je silikónový duálny vibrátor s 2 vibračnými motorčekmi a s 30 typmi vibrácií. Dokáže stimulovať zároveň bod G a klitoris a jeho hebký povrch z kvalitného silikónu dostane každú ženu. Nechajte sa rozvášniť!

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Strap U Revolver II Vibrating Strapless Strap On Dildo

    Zažite intenzívne vzrušenie a užite si spoločné intímne chvíle oveľa viac než kedykoľvek predtým. Ide o jedinečnú hračku pre vás i vašu partnerku či partnera zároveň, okúste jej príjemné vibrácie a nekonečné možnosti potešenia.

    68,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Evolved Intense Pleasure Kit

    Sada plná potešenia! Evolved Intense Pleasure Kit je sada 8 komponentov, ktoré vám zaručia, že vaše erotické hrátky, či už sólové alebo párové, dostanú novú a omnoho lepšiu úroveň. Venušine guličky, análny kolík, vibračný krúžok a vibrátor so 4 nadstavcami, toto všetko v romantickej ružovej farbe.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • LoveToy X-Basic Bullet Mini One Speed Pink

    Malý, ale šikovný vibrátor, s ktorým toho zvládnete viac, než si teraz dokážete vôbec predstaviť. Má jednu silnú vibračnú rýchlosť a vďaka jeho malej veľkosti ho môžete mať neustále pri sebe. Vyrobený je z kvalitného plastu a šťavu mu dodáva 3 AG13 batérie, ktoré sú súčasťou balenia.

    7,90 €

    4,59 €

    +

    -

    Skladom

  • Tenga Iroha Stick Clitoral Vibrator Grey Pink

    Good vibes only pre všetky ženy! Dáme, tento rúž budete zbožňovať! Je to dokonale krásny vibrátor zábavného tvaru z hebkého materiálu. Prichádza s ním japonská super moderná značka Tenga, takže je rozhodne z čoho sa radovať. Prvotriedne vibračné funkcie, príjemný silikón a precízne prevedenie. Skvele sa hodí aj ako darček.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Intense Lippsy Lipstick Vibrator

    Maličkosti často robia tie najväčšie radosti a ženy milujú rúž! Tento bude každá žena milovať ešte viac, lebo to nie je žiadna kozmetika, ale kompaktný vibrátor, ktorý sa zmestí do každej kabelky. Jeho mäkká silikónová špička bude príjemná pokožke a na výber vám dá z 10 intenzívnych vibračných vzorov. Skrášlite sa orgazmom.

    26,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Skladom

  • You2Toys Los Analos Double Delight Silicone Strap-On Purple

    Máte chuť na trojku a druhého muža sa vám zháňať rozhodne nechce? Nemusíte! Stačí, keď si ten váš na penis nasadí tento krúžok s fialovým dildom a zajačikom. Odnímateľný mini vibrátor pridá stimuláciu klitorisu a bude stačiť len nasadiť. Tak to vyskúšajte!

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Black Velvets Cock Ring with Vibration

    Čisté vibračné potešenie! Výnimočnosť tejto pomôcky spočíva v tom, že vzrušujúcim spôsobom prepojí váš penis a semenníky s prostatou, ktorej poskytne zmyselné vibrácie na stlačenie tlačidla. Teraz už nič nestojí v ceste intenzívnemu potešeniu a hlbokej stimulácii.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Bodywand Aqua Wand Massager

    Zažite intenzívnu pulzujúcu masáž nad i pod vodou s touto veľmi výkonnou hlavicou. Poďte smelo otvoriť dvere novým zážitkom, pocitom a vnemom.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pipedream Classix Couples Vibrating Starter Kit Pink

    Štartovacia sada na objavovanie vibračného vzrušenia! Táto 3 dielna sada erotických pomôcok obsahuje vibrátor so zacielením na bod G, pružný erekčný krúžok so stimulátorom klitorisu a mini vibrátor. Hračky môžete používať samostatne alebo všetky zároveň! Tak čo skúsite ako prvé?

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • California Exotics Clit Kisser Pink

    Šťavnatý, mrštný a neúnavný jazýček pre váš klitoris, ktorý vás roztrasie blahom! Realistický stimulátor v tvare úst je ľahko ovládateľná hračka z príjemného TPR materiálu. Stačí pusinku nasadiť na vibrátor a potom už len chytiť do ruky drôtový ovládač a užiť si toľko orálneho sexu, koľko budete chcieť.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • LoveBoxxx Congratulations

    Hľadáte sexy narodeninový darček? Práve ste ho našli! V tomto vrecúšku nájdete vzrušujúce doplnky, s ktorými si užijú aj tí, ktorí doposiaľ erotické pomôcky neokúsili. Urobte nimi radosť komukoľvek z vášho okolia a nechajte ho objaviť novú úroveň romantických emócií, pohrajte sa spolu nežným, ale vzrušujúcim spôsobom.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pretty Love Easter Bunny Skin

    S týmto králikom budete mať Veľkú noc pokojne každý deň! Má sexy realistický tvar, telovú farbu a ukrýva v sebe dva silné motory. Jeden motor je v špičke a druhý v stimulátore na klitoris, čo sľubuje dych vyrážajúce duálne láskanie. Je tiež veľmi flexibilný, takže sa prispôsobí vašim kontúram a so žiaducou presnosťou dosiahne na tie najcitlivejšie miesta. Vyberte si z 30 intenzívnych vibračných režimov!

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pretty Love Penis sleeve with Ball Strap Black

    Chcela by vaša partnerka od vášho penisu niečo viac, ale váš penis je stále len obyčajný penis? Tento návlek ho transformuje na nástroj potešenia a vašej partnerke dá okúsiť ohromujúce vzrušenie. Je z hodvábneho silikónu, spodný krúžok sa zachytí za semenníky, takže návlek bude dokonale držať a navyše má ešte vibračnú časť, z ktorej sa jej klitoris zblázni šťastím. Urobte zo svojho penisu zázrak!

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Fifty Shades of Grey Heavenly Massage Bullet Vibrator

    Elegantný a vkusný mini vibrátor s jednou výkonnou vibračnou rýchlosťou oslní akékoľvek vaše nervové zakončenia, ktorá mu dovolíte navštíviť.

    18,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Skladom

Položky 65 až 96 z celkom 225

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Môj košík

Pridajte si do košíka tovar, ktorý chcete kúpiť.