×

Registrácia

Vaše údaje

Prihlasovacie údaje

Prihlásenie

Vyplňte meno!
Vyplňte priezvisko!
Meno nie je v správnom tvare!
Priezvisko nie je v správnom tvare!
E-mail nie je v správnom tvare!
Vyplňte e-mail!
Tento účet už existuje!
Zadajte heslo!
Zadajte platné heslo!
Musí obsahovať minimálne 6 znakov!
Môže obsahovať maximálne 16 znakov!
Heslá sa nezhodujú!
Musíte súhlasiť s podmienkami!
Zadali ste nesprávne údaje!

Erotické pomôcky vymeniteľné batérie špeciálne pre ženy

Položky 97 až 128 z celkom 166

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
  • Vibe Therapy Sutra Purple

    Vibrátor Vibe Therapy Sutra Pink je úžasný extrémne tichý vibrátor pre ženy s tromi dráždivými výstupkami umiestnenými na tele vibrátora. Jeho zahnutá špička pre dráždenie G-bodu zvyšuje dráždiaci efekt.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Adam & Eve Eve's Slim Pink Pleaser

    Čo takto sa pozrieť na svet cez ružové okuliare? Tento realisticky tvarovaný vibrátor so žilnatou textúrou a zúženým žaluďom sa prispôsobí vášmu potešeniu. Je vhodný pre začiatočníčky, čo sa erotických pomôcok týka, ale aj pre skúsené milovníčky. Jeho veľkosť a tvar budú počúvať vaše telo a zaplavia vás orgazmami, ktoré vám nasadia ružové okuliare.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Doc Johnson Lucid Dream No 14 Purple

    Dovoľte vašim snom stať sa skutočnosťou a podľahnite tomuto vibrátoru s dômyselným zakončením od celosvetovo obľúbenej značky Doc Johnson. Jeho kvality objavilo už veľa žien, takže sa Lucid Dream môže pýšiť aj niekoľkými oceneniami a teraz aj vy môžete vyskúšať, aké to je, keď si váš G-bod užíva intenzívnu stimuláciu vďaka ergonomickému tvaru hračky. Lucid Dream vám ponúkne skutočne silné vibrácie, pôsobia predovšetkým v špičke a môžete ich plynule regulovať otočným gombíkom na rukoväti. Dámy, nechajte svoj G-bod jasať vzrušením a, páni, nezúfajte, tento vibrátor sa vďaka svojmu tvaru môže pohrať aj s vašou prostatou.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • The Screaming O Vibrating Lip Balm - Vibrujúci balzam na pery

    Elegantný a diskrétny, super výkonný, multifunkčný minivibrátor prezlečený za balzam na pery s jemnou zaguľatenou špičkou z najkvalitnejších materiálov.

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Skladom

  • California Exotics Waterproof Gyrating Bullet Pink

    Vodotesné vibračné vajíčko pre také hrátky, na aké si ho pozvete. Vyrobené je z plastu s hladkým povrchom a s ovládačom ho prepája kábel. Rozvibrujú ho 3 AA batérie, ktoré nie sú súčasťou balenia. Materiál je bezpečný pre telo a neobsahuje ftaláty.

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Dream Toys Vibrating Vagina Pump

    Vyššia citlivosť, zvodnosť a stimulácia? Áno! Toto všetko vašej kvetinke ukáže vákuová pumpa. Vákuum zvýši prietok krvi a tiež citlivosť a jednorýchlostný vibrátor potom bude láskať nielen klitoris, ale aj jeho okolie. Vychutnajte si tajomstvo, ktoré vákuum ukrýva.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pipedream Wall Banger Deluxe Bunny Purple

    Vibrátor v štýle králika s viacrýchlostnými vibráciami. Stimulujúce drážky a výrazný žaluď poskytujú maximálne potešenie. Prísavka znamená, že je možná aj zábava bez použitia rúk a že je hračka tiež kompatibilná s postrojmi. Bunny Deluxe je vodeodolný, a preto ho možno používať vo vani alebo sprche.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Sweet Smile Remote Controlled Rotating Love Balls Purple

    Keď vibrácie nestačia, je načase pridať rotácie! Tieto pôvabné venušine guľôčky spájajú príjemné s užitočným. Neuveriteľne sexy spôsobom sa vo vás rozvlnia a rozvibrujú, čím si nielen užijete slastné zážitky, ale tiež posilníte svaly panvového dna. Chopte sa ovládača, posilňujte, stimulujte a užívajte si to!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Bswish bdesired Deluxe Pearl Vibrator Jade

    Ak vaše lono už dlho túži po potešení, mali by ste jeho priania konečne vypočuť a predstaviť mu tento pôvabný vlnitý a predovšetkým účinný vibrátor. Jeho 6 zmyselných funkcií vás očarí, jeho malá veľkosť je praktická a jeho zvlnený povrch je príjemne hebký. Nečakajte a urobte si dobre.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • The Screaming O Vibrating Mascara Wand - Vibrujúca riasenka

    Elegantný a diskrétny, super výkonný multifunkčný mini vibrátor prezlečený za riasenku s jemnou špičkou z najkvalitnejších materiálov.

    18,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Bswish Bgee Classic Fialová

    Nájdite ho. Bod G. Tento masážny prístroj špeciálneho tvaru vás tam zavedie. Zaoblený na tom správnom mieste, vychutnáte si ultimátne potešenie znovu a znovu.

    34,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Shots GC Vibrating Rabbit Black

    Dokonalý zajačik na pošteklenie všetkých citlivých miest na vašom tele. Jeho hlava sa zmyselne otáča v 8 rôznych úrovniach a bod G tým pádom stimuluje presne a intenzívne. Ramienko mieriace na klitoris vás poteší vibráciami a raj slasti bude razom priamo na dosah.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Adam & Eve Eve's First Thruster

    Chcete potešiť všetky citlivé body na svojej kvetinke? Nechajte tohto zajačika, aby ich ochutnal! Bude neúnavne prirážať, guľôčky pod žaluďom budú rotovať a menšie ramienko bude vzrušujúco vibrovať na váš klitoris. Ružový First Thuster vás vezme v orgazmickom náručí až do neba.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • California Exotics Hide & Play Lipstick Red

    Sofistikovaná a diskrétna na 10 bodov z 10, taký je tento pôvabne čierno-červený vibračný rúž. Jeho silikónový hrot vás poláska svojimi 8 vibračnými režimami a jeho vodotesný dizajn vás poteší aj v kúpeľni. Dámy, ak ste hľadali nenápadného milovníka na cesty, práve ste ho našli, radujte sa!

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Adrien Lastic Mini Romeo II

    Pripadáte si niekedy ako Júlia hľadajúca svojho Rómea? Práve ste ho našli! A nie je to len tak nejaký Rómeo, má veľa ohromujúcich funkcií a tiež inovatívny systém, ktorý sa pohrá s celou vašou vagínou vrátane klitorisu. Jeho moderný vzhľad vás očarí, rovnako ako 10 intenzívnych režimov. Uvoľnite sa a nechajte sa uspokojiť anatomicky navrhnutým elegánom menom Rómeo.

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • Javida RC Hands-free 3 Function Vibrator Red

    Hlboké a diskrétne potešenie a voľné ruky k tomu! Tento vibrátor od značky Javida vyniká 3 dych vyrážajúcimi funkciami pre všestranné potešenie vagíny aj klitorisu. Jeho funkcia prírazov a rotačných guličiek bude zmyselne dráždiť G-bod a klitoris zaplaví mocné vibrácie. A čo vaše voľné ruky? Tie sa chopia ovládača v a budú vyberať medzi 10 rýchlosťami ťahov a 10 režimami vibrácií!

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

  • ToyJoy Funky Rabbit Pink

    Veľa zábavy za málo peňazí? A prečo nie! Aj cenovo dostupné hračky môžu byť kvalitné, rovnako ako tento vibrátor od ToyJoy. Funky Rabbit je zábavný, silný a má pôvabnú farbu. Disponuje stimulátorom klitorisu a vyrobený je zo 100% silikónu, ktorý je príjemný na dotyk. Vychutnajte si jeho 4 vibračné režimy a 3 úrovne rýchlostí.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Bswish bcute Classic Vibrator Curve Purple

    Váš kámoš do nepohody s koncovým zahnutým hrotom na pohodlné zacielenie, kamkoľvek budete potrebovať. Vychutnajte si 5 báječných funkcií, vodotesnosť a napájanie na 1 AA batériu, ktorú zoženiete kedykoľvek a kdekoľvek. Chcete mať orgazmus vždy po ruke? Máte ho mať!

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pretty Love Felix Purple

    Sú vaše večery osamelé? Skoncujte s tým a kúpte si Felixa, úžasný vibrátor, ktorý polaská vonkajšiu aj vnútornú časť vagíny! Poskytne vám skutočne intenzívne potešenie, a to vďaka 30 vibračným funkciám. Má dômyselne zakrivený tvar, aby pohodlne dosiahol g-bod, ale zároveň si do parády vezme aj toľko citlivý klitoris. Tak urobte niečo pre seba a pozvite si do spálne vzrušujúceho kamaráta Felixa!

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Big Teaze Toys I Rub My Duckie 2.0 Classic Yellow

    Zoznámte sa s touto veselou, usmievavou a priateľskou kačičkou, ktorá nie je len tak hocijaká, je to totiž vibračná kačička! Môžete sa s ňou hrať kdekoľvek budete chcieť, jej silné vibrácie vám pomôžu uvoľniť sa a pocítiť skutočnú pohodu, ktorú môžete uskutočniť v spálni aj v kúpeľni. Čo by to predsa bolo za kačičku, keby nebola vodotesná, však?

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pretty Love Algernon Purple

    Ak máte pocit, že vášmu milovanie dochádza šťava, alebo len jednoducho chcete skúsiť niečo nové, môže byť tento vibrátor ideálnym riešením. Stimuluje klitoris, vagínu aj penis zároveň, pretože oba jeho konce sú vibračné. Jej dopraje dômyselnú stimuláciu a jemu okrem vibrácií aj pocit užšej vagíny. A čo je najlepšie - ovláda sa cez diaľkový ovládač!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • LELO Luna Smart Bead Ružová

    LUNA Smart Bead ™ meria váš potenciál orgazmu a nastaví cvičenia priamo na mieru. Pokrok dosiahnete prostredníctvom 5 vibračných úrovní a budete si užívať dlhšie a silnejšie orgazmy ako kedykoľvek predtým.

    149 €

    129 €

    +

    -

    Skladom

  • Adam & Eve Eve's First Rabbit

    Zatiaľ nemáte s vibrátormi žiadne skúsenosti a chceli by ste rovno takú hračku, ktorá vás ohromí ako legendárny zajačik zo Sexu v meste? First Rabbit je značka ideál! Okrem vibrácií pre vašu perlu slasti zvanú klitoris o 8 rýchlostiach sa tiež rozvlní v 4 obojsmerných rotačných úrovniach. Zamilujte sa na prvýkrát!

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Shots GC Vibrating Rabbit Purple

    Dokonalý zajačik na pošteklenie všetkých citlivých miest na vašom tele. Jeho hlava sa zmyselne otáča v 8 rôznych úrovniach a bod G tým pádom stimuluje presne a intenzívne. Ramienko mieriace na klitoris vás poteší vibráciami a raj slasti bude razom priamo na dosah.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Shots GC Vibrating Rabbit Pink

    Dokonalý králiček na pošteklenie všetkých citlivých miest na vašom tele. Jeho hlava sa zmyselne otáča v 8 rôznych úrovniach a bod G tak stimuluje presne a intenzívne. Ramienko mieriace na klitoris vás poteší vibráciami a raj slasti bude razom priamo na dosah.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pipedream Fantasy for Her Vibrating Roto Suck-Her Purple

    Táto fialová kráska objíme celú vašu mušličku jemným silikónom, priľne k nej a dopraje jej slasť, po ktorej túži. Stlačte tlačidlo "S" a pocíťte príjemné sanie lepšie ako orálny sex. Rozkoš je tu. Stlačte tlačidlo "R" a vyberte si tú najpríjemnejšiu intenzitu. Váš poklad zaplavuje vzrušenie a vlhkosť, vy lapáte po dychu a prechádzate prstom k tlačidlu "V", spúšťate vibrácie a stúpate do orgazmického neba.

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Mae B Elegant Vibrator Ružová

    Elegantný vibrátor s pretiahnutým hladkým telom.

    53,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • ToyJoy Classic Stim Vibrator Skin

    Nechcete riskovať? Stavte na klasiku! Tento realistický vibrátor bude vašou obľúbenou pomôckou, kedykoľvek vašu myseľ ovládnu hriešne myšlienky. Jeho sexi dizajn v kombinácii s miernym zakrivením sľubuje naplnenie túžby, a to nielen vo vnútri vagíny, ale vďaka hrbolčekom tiež v oblasti klitorisu. Vyberajte si úroveň vibrácií pomocou otočnej časti a užívajte si dotyk hebkého silikónu.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pipedream Classix Grape Swirl Massager

    Hľadáte svojho prvého alebo overenú klasiku? Tento viacrýchlostný fialový vibrátor so zatočeným povrchom bude tým pravým. Uspokojí vás tak moc, že sa vám podlomia kolená, jeho super hladký TPR materiál na povrchu si zamilujete na prvý dotyk a počkajte, keď vyskúšate tie vibrácie. Nie je na čo ďalej čakať!

    41,90 €

    24,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pretty Love Cvelyn Purple

    Túžite po nekonečne ohromujúcom potešení? Zoznámte sa s Cvelynm, purpurovým krásavcom od značky Pretty Love, ktorý vás ohromí nielen svojimi 30 intenzívnymi vibračnými režimami, ale aj úchvatným tvarom pre zacielenie na g-bod a nádherne hebkým a mäkkým silikónovým materiálom. Nechajte sa potešiť!

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • ToyJoy Super Sex Bomb Fialová

    Darček k výročiu alebo len tak pre radosť? Táto darčeková sada od ToyJoy sa hodí na každú príležitosť, keď chcete svoje milej aj sebe urobiť (nielen) radosť. V krabičke s mašľou sa ukrývajú putá na zápästie, vibrátor, vibračné vajíčko, šteklítko, okvetné lístky ruží, maska ​​na oči, lubrikant a masážna sviečka. Všetko je zladené do zvodnej fialovej farby.

    41,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Sweet Smile A & G-Spot Vibrator

    Viete, že bod G nie je jediné miesto v ženskom tele, simuláciou ktorého zažívajú ženy nadpozemské orgazmy? Je tu ešte A-bod, ktorý sa nachádza tiež v pošve a tento vibrátor je určený na jeho priamu stimuláciu. Okrem toho si do parády vezme aj bod G a sľubuje tak naozaj intenzívne orgazmické pôžitky. Objavte všetok orgazmický potenciál, ktorý sa vo vás skrýva!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

Položky 97 až 128 z celkom 166

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
Môj košík

Pridajte si do košíka tovar, ktorý chcete kúpiť.