×

Registrácia

Vaše údaje

Prihlasovacie údaje

Prihlásenie

Vyplňte meno!
Vyplňte priezvisko!
Meno nie je v správnom tvare!
Priezvisko nie je v správnom tvare!
E-mail nie je v správnom tvare!
Vyplňte e-mail!
Tento účet už existuje!
Zadajte heslo!
Zadajte platné heslo!
Musí obsahovať minimálne 6 znakov!
Môže obsahovať maximálne 16 znakov!
Heslá sa nezhodujú!
Musíte súhlasiť s podmienkami!
Zadali ste nesprávne údaje!

Erotické pomôcky vymeniteľné batérie vodeodolné

Položky 65 až 96 z celkom 127

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  • Evolved G-Gasm Delight Ružová

    Hladký vibrátor s dômyselným zakrivením mieriaci priamo na bod G. Užite si ohromujúci orgazmus, ktorý dosiahnete len stimuláciou tohto zázračného miesta pomocou tej najideálnejšej hračky.

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Adam & Eve Eve's Slim Pink Pleaser

    Čo takto sa pozrieť na svet cez ružové okuliare? Tento realisticky tvarovaný vibrátor so žilnatou textúrou a zúženým žaluďom sa prispôsobí vášmu potešeniu. Je vhodný pre začiatočníčky, čo sa erotických pomôcok týka, ale aj pre skúsené milovníčky. Jeho veľkosť a tvar budú počúvať vaše telo a zaplavia vás orgazmami, ktoré vám nasadia ružové okuliare.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Bodywand Mini Love Edition

    Táto malinká masážna hlavička úplne potvrdzuje tvrdenie, že čo je malé, to je pekné! Urob radosť sama seba, alebo ju darujte niekomu, na kom vám naozaj záleží. Kamienkové zdobenie v dolnej časti je slasťou pre oči a silná vibračná funkcia hlavice je slasťou pre klitoris, to proste chce každá žena!

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • LateToBed Denzel Stimulator Easy Quick Pink

    Hľadáte malý a šikovný vibrátor, ktorý by vám bol neustále po ruke? Toto je Denzel, adept na dokonalého potešiteľa za super cenu. Jeho hebký povrch vás úplne očarí a jeho dômyselne tvarovaná špička vám pomôže presne zacieliť na tie najcitlivejšie miesta ako je napríklad G-bod. Objavujte jeho silné vibrácie sólo alebo v páre!

    14,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pipedream Wall Banger Deluxe Bunny Purple

    Vibrátor v štýle králika s viacrýchlostnými vibráciami. Stimulujúce drážky a výrazný žaluď poskytujú maximálne potešenie. Prísavka znamená, že je možná aj zábava bez použitia rúk a že je hračka tiež kompatibilná s postrojmi. Bunny Deluxe je vodeodolný, a preto ho možno používať vo vani alebo sprche.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Dorcel Power Clit Phospho - Vibračný krúžok svietiace v tme

    Značka Dorcel je najďalej zo všetkých, čo sa týka uspokojovania rôznych vášnivých potrieb. Aktuálne na trhu predstavuje novú kolekciu erotických pomôcok, ktoré sú vyrobené zo silikónu žiariaceho v tme.

    18,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Bswish Bgee Classic Fialová

    Nájdite ho. Bod G. Tento masážny prístroj špeciálneho tvaru vás tam zavedie. Zaoblený na tom správnom mieste, vychutnáte si ultimátne potešenie znovu a znovu.

    34,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Blush Dr. Skin Cock Vibe 8 Flesh

    Chýba vám niečo naozajstné a vibrujúce? Čo takto skúsiť tohto doktora, ktorý je úplne realistický a ešte k tomu vibrujúci? Mäkký PVC materiál si istotne obľúbite, rovnako ako veľkosť tohto vibrátora. Neváhajte a pozvite si Dr. Skina na intímnu prehliadku k sebe domov!

    41,90 €

    24,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Adam & Eve Eve's First Thruster

    Chcete potešiť všetky citlivé body na svojej kvetinke? Nechajte tohto zajačika, aby ich ochutnal! Bude neúnavne prirážať, guľôčky pod žaluďom budú rotovať a menšie ramienko bude vzrušujúco vibrovať na váš klitoris. Ružový First Thuster vás vezme v orgazmickom náručí až do neba.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Bodywand Mini Gold

    Táto malinká masážna hlavička úplne potvrdzuje tvrdenie, že čo je malé, to je pekné! Urobte radosť sama sebe, alebo ju darujte niekomu, na kom vám naozaj záleží. Kamienkové zdobenie v dolnej časti je slasťou pre oči a silná vibračná funkcia hlavice je slasťou pre klitoris, to jednoducho chce každá žena!

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Evolved Satin G-Gasm Fialová

    Obľúbený vibrátor so zacielením na G-bod je teraz ešte lepší! Jeho vývojári mu pridali 10 unikátnych funkcií, ktoré vašu stimuláciu ešte zintenzívnia a vy sa prepadnete blahom až tam, kde sa nachádza váš G-bod.

    30,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • ToyJoy Funky Rabbit Pink

    Veľa zábavy za málo peňazí? A prečo nie! Aj cenovo dostupné hračky môžu byť kvalitné, rovnako ako tento vibrátor od ToyJoy. Funky Rabbit je zábavný, silný a má pôvabnú farbu. Disponuje stimulátorom klitorisu a vyrobený je zo 100% silikónu, ktorý je príjemný na dotyk. Vychutnajte si jeho 4 vibračné režimy a 3 úrovne rýchlostí.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pretty Love Hercules Penis Sheath III Black

    Prajete si dvojitú penetráciu a zmyslené vibrácie k tomu? Tento vibračný erekčný krúžok vás poteší 10 vibračnými funkciami a tiež stiahnutím penisu, čím podporí erekciu a oddiali vyvrcholenie. Okrem toho vám ponúkne guľôčky pre lahodne slastné prenikanie, ktoré musíte zažiť!

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pretty Love Felix Purple

    Sú vaše večery osamelé? Skoncujte s tým a kúpte si Felixa, úžasný vibrátor, ktorý polaská vonkajšiu aj vnútornú časť vagíny! Poskytne vám skutočne intenzívne potešenie, a to vďaka 30 vibračným funkciám. Má dômyselne zakrivený tvar, aby pohodlne dosiahol g-bod, ale zároveň si do parády vezme aj toľko citlivý klitoris. Tak urobte niečo pre seba a pozvite si do spálne vzrušujúceho kamaráta Felixa!

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • LateToBed Louver Silicone Vibe Pink

    Prahnete niekedy po jemných vibráciách a inokedy zas po silných prúdoch potešenie? Louver je vibrátor s 10 vibračnými funkciami, ktorý vás splní oboje. Navyše má praktickú ergonomickú rukoväť a hebké silikónové telo s polorealistickým tvorom a textúrou pre príjemné zážitky. Potešte sa ním sama alebo jeho vibračné funkcie objavujte v páre.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Adam & Eve Eve's First Rabbit

    Zatiaľ nemáte s vibrátormi žiadne skúsenosti a chceli by ste rovno takú hračku, ktorá vás ohromí ako legendárny zajačik zo Sexu v meste? First Rabbit je značka ideál! Okrem vibrácií pre vašu perlu slasti zvanú klitoris o 8 rýchlostiach sa tiež rozvlní v 4 obojsmerných rotačných úrovniach. Zamilujte sa na prvýkrát!

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Bswish bThrilled Wand Vibrator Zeleno-Modrá

    Bswish vám prináša skutočne silnú masážnu hlavicu zaručujúcu naozajstné vzrušenie, nezabudnuteľnú rozkoš a nekonečný orgazmus. Bswish bThrilled Wand si obľúbite aj pre jeho hodvábnu hebkosť, pretože je vyrobený z prvotriedneho a pre telo bezpečného silikónu.

    45,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Mae B Elegant Vibrator Ružová

    Elegantný vibrátor s pretiahnutým hladkým telom.

    53,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • ToyJoy Classic Stim Vibrator Skin

    Nechcete riskovať? Stavte na klasiku! Tento realistický vibrátor bude vašou obľúbenou pomôckou, kedykoľvek vašu myseľ ovládnu hriešne myšlienky. Jeho sexi dizajn v kombinácii s miernym zakrivením sľubuje naplnenie túžby, a to nielen vo vnútri vagíny, ale vďaka hrbolčekom tiež v oblasti klitorisu. Vyberajte si úroveň vibrácií pomocou otočnej časti a užívajte si dotyk hebkého silikónu.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pretty Love Vibrant Penis Ring III Purple

    Hľadáte erekčný krúžok, ktorému nepôjde odolať? Tento v štýle králika je ten pravý! Účinne obopne penis, čím posilní a predĺži erekciu, ktorá bude ešte tvrdšia. Hodvábne hebký silikón sa bude utierať o klitoris a láskať ho intenzívnymi vibráciami. Vyberte si z 10 vibračných režimov a radujte sa zo spoločnej slasti!

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Bswish Bgood Deluxe Curve Ružová

    Bgood Deluxe Curve v sebe spája harmonické krivky a pružný, vodovzdorný silikón, 6 funkcií a zamatovo hladký povrch.

    49,90 €

    34,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Mae B Elegant Vibrator Fialová

    Elegantný vibrátor s pretiahnutým hladkým telom.

    53,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pretty Love Cuper Penis Sleeve + Rabbit Vibrator Black

    Raz vibrátor, druhýkrát návlek na penis! Cuper je šikovná erotická hračka, ktorá vám poskytne pocit dokonalého naplnenia. Zapnite vibrácie a objavte nové blažené orgazmy, ktoré vám zaistia vibrácie cieliace na klitoris aj vnútornú časť vagíny.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Fuck Green Vegan Vibrator

    Vibrátor pre všetkých, komu záleží na životnom prostredí! Je nám cťou vám predstaviť novinku v našom sortimente – Fuck Green vibrátor. Je to 100% biologicky odbúrateľný produkt vyrobený z PLA plastu na báze škrobu. Jeho univerzálny dizajn vám umožní rozmanité hrátky, tak si to poďte robiť ekologicky“

    30,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • LateToBed Denzel Stimulator Easy Quick Purple

    Hľadáte malý a šikovný vibrátor, ktorý by vám bol neustále po ruke? Toto je Denzen, adept na dokonalého potešiteľa za super cenu. Jeho hebký povrch vás úplne očarí a jeho dômyselne tvarovaná špička vám pomôže presne zacieliť na tie najcitlivejšie miesta ako je napríklad G-bod. Objavujte jeho silné vibrácie sólo alebo v páre!

    14,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Bswish bwild Classic Bunny Rabbit Vibrator Guava

    Premýšľate, ako najlepšie skrotiť svoje nezbedné myšlienky a neutíchajúce túžby? S týmto zajačikom to zvládnete! Ukrýva v sebe 2 výkonné motory, ktoré sa budú venovať vnútornej i vonkajšej časti vašej kvetinky. Na dotyk je báječne hebký, pretože je vyrobený zo silikónu a jeho dokonalý tvar si proste a jednoducho zamilujete. Navyše je tiež vodotesný a za veľmi priaznivú cenu, tak nečakajte a uspokojte sa.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pretty Love Vibrant Penis Ring II Black

    Chcete si pre sex ešte viac užívať? Oba dva? Tak to jedine s týmto šikovným erekčným krúžkom! Obopne penis pri koreni, čím posilní a predĺži erekciu a znásobí príjemné pocity pri vyvrcholení. Hodvábna silikónová vrúbkovaná časť sa bude utierať o klitoris a dráždiť ho úchvatnými vibráciami. Vyberte si z 10 vibračných vzorov a vychutnajte si spoločne bezkonkurenčné pocity.

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pretty Love Vibro Plug II Black

    Vibračný kamarát pre vaše zadné dvierka! Tento kolík s odnímateľným mini vibrátorom v základni pre vás bude vibrovať o 10 vibračných režimoch. Je úžasne silný a vyrobený z kvalitného silikónu, ktorý je príjemne hebký a zároveň absolútne bezpečný pre telo. Váš anál ho bude zbožňovať!

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • LoveToy King Sized Vibrating Anal Cracker 7" Black

    Chcete to najlepšie pre svoj análik? A kto by nechcel! Tento kolík je topka medzi vibračnými kolíkmi väčších rozmerov. Pýtate sa prečo? Je to jednoduché - má dokonalý stimulačný tvar, silné vibrácie a vyrobený je z kvalitného PVC materiálu. Dajte mu šancu vás potešiť a nebudete ľutovať.

    45,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • ToyJoy Funky Rabbit Purple

    Veľa zábavy za málo peňazí? A prečo nie! Aj cenovo dostupné hračky môžu byť kvalitné, rovnako ako tento vibrátor od ToyJoy. Funky Rabbit je zábavný, silný a má pôvabnú farbu. Disponuje stimulátorom klitorisu a vyrobený je zo 100% silikónu, ktorý je príjemný na dotyk. Vychutnajte si jeho 4 vibračné režimy a 3 úrovne rýchlostí.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • LoveToy King Sized Vibrating Anal Rigger 7.8" Black

    Chcete to najlepšie pre svoj análik? A kto by nechcel! Tento kolík je topka medzi vibračnými kolíkmi väčších rozmerov. Pýtate sa prečo? Je to jednoduché - má dokonalý stimulačný tvar, silné vibracie a vyrobený je z kvalitného PVC materiálu. Dajte mu šancu vás potešiť a nebudete ľutovať.

    45,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • LateToBed Nyly Multi-Speed Stimulator Purple

    Hľadáte univerzálny vibrátor na objavovanie slastných účinkov vibrácií? Nyly sa hodí pre všetky príležitosti! Má otočnú základňu, ktorou si budete určovať rýchlosť a tiež zaoblenú špičku pre pohodlné a príjemné zavádzanie. Objavujte s ním svoje telo a jeho citlivé miesta, bude to narasto!

    14,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Skladom

Položky 65 až 96 z celkom 127

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
Môj košík

Pridajte si do košíka tovar, ktorý chcete kúpiť.