×

Registrácia

Vaše údaje

Prihlasovacie údaje

Prihlásenie

Vyplňte meno!
Vyplňte priezvisko!
Meno nie je v správnom tvare!
Priezvisko nie je v správnom tvare!
E-mail nie je v správnom tvare!
Vyplňte e-mail!
Tento účet už existuje!
Zadajte heslo!
Zadajte platné heslo!
Musí obsahovať minimálne 6 znakov!
Môže obsahovať maximálne 16 znakov!
Heslá sa nezhodujú!
Musíte súhlasiť s podmienkami!
Zadali ste nesprávne údaje!

Erotické pomôcky vymeniteľné batérie

Položky 33 až 64 z celkom 582

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • Vibe Therapy Tri Fialová

    Vibe Therapy Tri - je prvý vibrátor na svete, ktorý má tri motorčeky. Je vyrobený z najbezpečnejšieho materiálu - chirurgického silikónu, ktorý je hebučký a príjemný na dotyk.

    71,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pretty Love Alvis

    Pretty Love Alvis je silikónový duálny vibrátor s dvoma vibračnými motorčekmi a s 30imi typmi vibrácií, dokáže stimulovať zároveň bod G a klitoris a jeho hebký povrch z kvalitného silikónu dostane každú ženu.

    34,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Malesation Magical Boy - Nafukovací vibrátor

    Meníte radi priemery? Milujete pocit úplnej naplnenosti? Potom je nafukovací vibrátor Magical Boy tým pravým riešením práve pre vás.

    57,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pipedream Fantasy X-tensions Extreme Silicone Power Cage - Vibračný silikónový návlek na penis

    Premeňte svoj penis na stroj potešenia! Tento revolučný vibračný návlek vám prinesie okrem zväčšenia hrúbky aj pevnejšiu erekciu a výbušné vyvrcholenie pre vás i partnerku.

    34,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pipedream Real Feel Deluxe No. 12 - Extra veľký realistický vibrátor

    Pipedream Real Feel Deluxe 12 je extra veľký vibrátor s prísavkou. Vďaka jemnému silikónu Fanta Flesh tento vibrátor na prvý pohľad a dotyk pôsobí ako ľudská koža.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Satisfyer 1

    Satisfyer 1 je to, po čom túži každá moderná žena. Jedná sa o dokonalý stimulátor klitorisu, ktorý využíva technológiu bezdotykovej stimulácie pomocou účinných tlakových vĺn. Najnovšia verzia obľúbeného Satisfyeru zaručuje intenzívnejšie, rýchlejšie a viacnásobné orgazmy, o ktorých sa vám doteraz ani nesnívalo.

    53,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pretty Love Brighty

    Pretty Love Bright je silikónový duálny vibrátor s dvoma vibračnými motorčekmi a s 30imi typmi vibrácií, dokáže stimulovať zároveň bod G a klitoris a jeho hebký povrch z kvalitného silikónu dostane každú ženu.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • California Exotic Apollo Hydro Power Stroker

    Hľadáte perfektnú hračku, ktorú nebudete musieť držať? "Hands-free" masážnu hračku s 30 intenzitami vibrácií jednoducho pripevníte k pevnému povrchu a necháte sa vtiahnuť do sveta slasti.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Skladom

  • NMC Louisiana Lounger - Šukací stroj

    Lousiana Lounger šukací stroj poskytuje výkonné potešenie kedykoľvek budete chcieť. Nafukovacie anatomicky tvarované ležadlo s možnosťou pripojenia jedného z 3 vibrátorov ponúka veľa možností.

    229 €

    189 €

    +

    -

    Skladom

  • Rocks-Off Quest - Vibrátor na prostatu Čierna

    Quest je váš nový sprievodca svetom vzrušujúcich objavov. Veľmi rýchlo k nemu získate dôveru a taktiež vám prinesie kontrolu na ceste k novému potešeniu.

    41,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pretty Love Arthur - Wave vibrátor

    Rozvlňte sa s masážnym strojčekom, ktorý vás vo vnútri skutočne masíruje. Veľmi dôverne napodobňuje pohyby prstov, nám dobre známe "poď ku mne".

    53,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Mistress Double Trouble Anna & Olivia Vibrating Double Butt Masturbator

    Snívate o trojke, ale nemáte ani jednu babu, kde ešte dve? Anna a Olivia vám s radosťou vaše prianie splnia. Obidve vám ponúkne nielen svoje vagínky, ale tiež svoje análiky, a keď to bude málo, môžete pridať i vibrácie. Vnútorná stimulačná textúra, tesné vchody a hebké polky si zamilujete a pokojne sa o ne môžete podeliť i s kamarátom. Pozvite Annu a Oliviu k sebe domov a užívajte si skupinový sex večer čo večer.

    189 €

    129 €

    +

    -

    Skladom

  • You2Toys Ultraviolett Nipple Sucker - Vibračné přísavky na bradavky

    Vibračné prísavky na bradavky od značky You2Toys sa iste stanú vašou obľúbenou pomôckou. Disponujú minivibrátormi, ktoré vaše bradavky budú skutočne veľmi intenzívne dráždiť. Použitie tejto hračky je veľmi jednoduché, stačí prísavky nasadiť na bradavky, pomocou balónika odsať vzduch, zapnúť vibrácie a užívať si slastnú stimuláciu.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Shots GC Mini G-spotter Black

    Elegantný, dômyselný a účinný, taký je tento vibrátor určený pre váš bod G, vyrobený z vysoko kvalitného ABS plastu. Užito si tie najlepšie orgazmy všetkých čias! Bude vám stačiť 1 AA batéria, aby sa váš nový milovník rozvibroval a vy ste sa zamilovali.

    14,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Rocks-Off RO-80mm 7-Speed Color Me Orgasmic - Silný 7-rýchlostný mini vibrátor

    Táto nová elektráreň potešenia z limitovanej edície Rocks-Off vás bude štekliť čistou návykovou extázou so 7 stupňami intenzity! Pôvodný RO-80mm je celosvetový bestseller Rocks-Off, plný vášnivých intenzívnych vibrácií, ktoré vás dostanú do kolien.

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Bswish Bgood Deluxe Ružová

    Vibrátor Bswish Bgood Deluxe je elegantný vibrátor, vytvarovaný s jemne premenlivým priemerom, vhodný na intenzívnu stimuláciu.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Dream Toys Remote Tri-Pleasurer

    Trojitá stimulácia v jednej jedinej hračke. Tri-Pleasurer je pôvabne ružový a super výkonný vibrátor, ktorý poteší váš G-bod, análik aj klitoris. Je vodotesný, dobíjací a vyrobený z príjemne hebkého silikónu. Uchopte ovládač a naložte si takú dávku vibrácií, ktorú budú vaše otvory lásky práve vyžadovať.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pretty Love Sloane Penis Sleeve Rabbit Black

    Užite si neuveriteľne sexy jazdu s týmto vibračným návlekom na penis, ktorý bude myslieť aj na váš klitoris. Bol navrhnutý tak, aby podporil erekciu a doprial vám skutočné potešenie. Vyrobený je z príjemného TPR materiálu a koncová slučka napomôže jeho uchyteniu. Návlek predĺži dĺžku a vibrátor v špičke sa aktivuje pri kontakte. Získajte silnejšiu a dlhšiu erekciu a tiež zmyselné vibrácie v jednom!

    11,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Vibe Therapy Sutra Ružová

    Vibrátor Vibe Therapy Sutra Pink je úžasný extrémne tichý vibrátor pre ženy s tromi dráždivými výstupkami umiestnenými na tele vibrátora. Jeho zahnutá špička pre dráždenie G-bodu zvyšuje dráždiaci efekt.

    59,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Fifty Shades of Grey Feel it Baby! - Vibračný krúžok

    Výkonný erekčný krúžok s neuveriteľne silnými vibráciami, vyrobený z pevného pružného silikónu. Inovatívny dizajn vysiela vibrácie priamo na klitoris.

    26,90 €

    17,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Vibe Therapy Quantum Black

    Vibrátor Vibe Therapy Quantum je luxusne vyzerajúci mini vibrátor s veľmi silnými, ale tichými vibráciami. Jeho tvar a veľkosť ho jednoznačne posúva do diskrétnych erotických pomôcok, ktoré môžu byť všade s vami, doma, na cestách, na dovolenke. Pohodlne sa zmestí do každej kabelky alebo vrecka na taške alebo kufri.

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Lybaile Rockin Dong 21,5 cm Telová

    Univerzálny vibrátor, vhodný pre všetky pokročilé, začínajúce, skúsené, vášnivé a predovšetkým potešenia chtivé dámy. Má realistické spracovanie, veľmi ľahké ovládanie na spodnej časti a je vyrobený z príjemného TPR materiálu, ktorý sa veľmi rýchlo zahreje na telesnú teplotu.

    18,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Skladom

  • LoveToy Realistic Long Vibrating Dildo 11" Flesh

    Snívate o dokonale realistickom a zmyselne vibrujúcom penise s rozmermi presne pre vás? Toto telové Lovetoy vibračné didlo vás ohromí nielen svojou dĺžkou a intenzívnymi vibráciami, ale tiež každou svojou precízne vytvarovanou žilkou a skvostným žaluďom. Vaše fantázie rázom ožijú! Dildo je pevné, ale tiež ohybné podľa vašich potrieb a je zakončené silnou prísavkou. Oddajte sa mu a nebudete ľutovať.

    57,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Shots Toys 10 Speed Remote Vibrating Egg Big Black

    Vibračné vajíčka patria medzi obľúbené hračky, ktoré si páry berú so sebou na verejnosť! Pokiaľ s nimi nemáte zatiaľ skúsenosti, vyskúšajte toto cenovo dostupné vajíčko väčších rozmerov s 10 úrovňami vibrácií ovládané skrz diaľkový ovládač s dosahom až 20 metrov. Vajíčko má hodvábne hladký povrch a nenápadný vzhľad ovládača priamo nabáda k tomu, aby ste si ho pripli na kľúče a vajíčko zasunuli do vagíny.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Orion Candy Toy Set - Erotická sada 9ks

    Candy Toy Set je deväťdielna erotická sada.

    53,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pretty Love Cecelia Penis Sleeve Black

    Užite si neuveriteľne sexy jazdu s týmto vibračným návlekom na penis. Bol navrhnutý tak, aby podporil erekciu a doprial vám skutočné potešenie. Vyrobený je z príjemného TPR materiálu a koncová slučka napomôže jeho uchyteniu. Návlek predĺži dĺžku a dráždiť bude oboch partnerov.

    11,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Hidden Desire Bangers Big Bubble Butt Bitch Vibrating Skin

    Chcete mať svoju guľatú zadničku s dokonalými krivkami a ešte dokonalejšiu vagínu? Chcete ju nielen plieskať, ale tiež do nej vášnivo prenikať, kedykoľvek dostanete chuť bez ohľadu na to, ako je na tom ona? Máme pre vás tú pravú, veľkú a nadržanú! Bubble Butt Bitch má realistický tvar, sľubuje úžasné zážitky, je mäkká, odolná a tiež vzrušujúco vibruje. Nechajte ju, aby bola len vaša!

    279 €

    169 €

    +

    -

    Skladom

  • Bswish Bgood Deluxe Modrá

    Vibrátor Bswish Bgood Deluxe je elegantný vibrátor, vytvarovaný s jemne premenlivým priemerom, vhodný na intenzívnu stimuláciu.

    49,90 €

    34,90 €

    +

    -

    Skladom

Položky 33 až 64 z celkom 582

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Môj košík

Pridajte si do košíka tovar, ktorý chcete kúpiť.