×

Registrácia

Vaše údaje

Prihlasovacie údaje

Prihlásenie

Vyplňte meno!
Vyplňte priezvisko!
Meno nie je v správnom tvare!
Priezvisko nie je v správnom tvare!
E-mail nie je v správnom tvare!
Vyplňte e-mail!
Tento účet už existuje!
Zadajte heslo!
Zadajte platné heslo!
Musí obsahovať minimálne 6 znakov!
Môže obsahovať maximálne 16 znakov!
Heslá sa nezhodujú!
Musíte súhlasiť s podmienkami!
Zadali ste nesprávne údaje!

Erotické pomôcky zelená

Položky 65 až 96 z celkom 170

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • FUN FACTORY MEA Velvet Green

    Chcete, aby sa svet točil len okolo vás a aby sa vaše najzmyselnejšie sny stali skutočnosťou? Hračka na princípe tlakových vĺn Mea vám poskytne priestor na rozvoj. Pocítite s ňou láskavý vietor a preskúmate krajinu zvlnených kopcov a mora jemne voňajúce kvetín. Ponorte sa do priezračne hlbokého jazera a sledujte, ako sa voda na brehu zamatovo vlní. Koniec metafor, MEA je luxusná erotická hračka, ktorá vám za všetkých okolností dopraje pravú orgazmickú rozkoš.

    229 €

    179 €

    +

    -

    Skladom

  • Bswish bThrilled Wand Vibrator Zeleno-Modrá

    Bswish vám prináša skutočne silnú masážnu hlavicu zaručujúcu naozajstné vzrušenie, nezabudnuteľnú rozkoš a nekonečný orgazmus. Bswish bThrilled Wand si obľúbite aj pre jeho hodvábnu hebkosť, pretože je vyrobený z prvotriedneho a pre telo bezpečného silikónu.

    45,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Arcwave Pow Stroker Mint

    Chcete pre seba len to najlepšie? Tento prémiový masturbátor s dômyselnou sacou schopnosťou, textúrovaným silikónovým puzdrom a dvojitým vstupom splní všetky vaše intímne priania. Volá sa Pow a počas používania sa príjemne uťahuje a pohlcuje tak penis, ventil na uvolnenie tlaku spôsobí intenzívne sanie a na vás budú čakať nové a absolútne neuveriteľné vrcholy.

    119 €

    83,90 €

    +

    -

    Skladom

  • LELO Lily 3 Personal Massager Polar Green

    Zrodila sa nová hviezda medzi vibrátormi, volá sa Lily 3 as ňou môžete osláviť svoju sexualitu! Je vhodná pre všetky príležitosti, či už sólo alebo v páre a poteší váš exkluzívny cenou, ktorá je oslavou 20. výročia značky Lelo. Vyberte si z 10 výkonných vibračných nastavení a vychutnajte si diskrétne a nezabudnuteľné orgazmické zážitky!

    169 €

    83,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Tenga Iroha Zen Matcha Vibrator

    Iroha Zen je jedinečný vibrátor, ktorý navrhli ženy pre ženy. Na prvý pohľad vás zaujme jeho hodvábne hebké silikónové telo, ktoré je tvorené radmi záhybov a je dokonale tvarované tak, aby vám pohodlne padlo do ruky. Dotyk vibrátoru Iroha Zen teda bude úplne príjemný, dráždite sa s ním, zakrúťte ním a nechajte vašu vagínu podľahnúť pocitom tak vzrušujúcim, že budete môcť pokojne niekoľko minút levitovať nad zemou v tých najspokojnenších orgazmických stavoch.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pretty Love Mini Stick Mini Wand Vibrator Green

    Malá a roztomilá vibračná hlavička, ktorá vás uchváti svojou vibračnou silou! Jej diskrétne prevedenie a pôvabná farba budú lahodiť vašim očiam a jej dych vyrážajúci výkon vašim citlivým miestam. Mäkký silikón sľubuje jemný dotyk a okrem erotickej stimulácie sa hračka hodí na zmiernenie bolesti stuhnutých svalov.

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Vibio Rivera Vibrating Anal Plug Green

    Chcete, aby vaša nová erotická hračka bola výkonná a moderná? V tom prípade by sa vám mohol páčiť Rivera. Je to unisex hračka, ktorá vás poteší búšením, ktoré je alternatívou vibrácií. Namiesto „vrrrr“ sa jednoducho pripravte na „tom-tom-tom“.

    179 €

    119 €

    +

    -

    Skladom

  • Fun Toys Gjack 2 Tiffany Mint

    "Veľmi si ma neobzeraj a radšej si na mňa siahni!" Vibrátor Gjack 2 je vyrobený z revolučného Bioskin materiálu, ktorý nerozoznáte od ľudskej kože a čo viac je tiež ekologický, hypoalergénny, hebký, dokonalý a luxusný. Vibrátor je tiež veľmi výkonný, ponúkne vám 6 rôznych vibračných režimov vo veľmi tichom chode, je dobíjací, vodotesný a jeho ovládanie je viac než ľahké.

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Skladom

  • b-Vibe Vibrating Jewel Plug M/L Emerald

    Chcete zaiskriť a zažiariť? S týmto kolíkom to pôjde ľahko! Prichádza s ním prestížna značka b-Vibe a sľubuje intenzívne vnútorné potešenie vďaka 6 úrovniam vibrácií a 15 vibračným vzorom od jemných až po hlboké a silné. Kolík je kompaktný, bezpečný pre telo, vyrobený z hebkého silikónu a zakončený krásnym ligotavým kamienkom. Tak ráčte žiariť!

    229 €

    139 €

    +

    -

    Skladom

  • Pillow Talk Sultry Luxurious Dual-Ended Warming Massager Teal

    Máte viac erotických prianí a túžite ako po stimulácii klitorisu silnými vibráciami, tak po dômyselnom dráždení vnútra vagíny? Elegantný a skvostný Sultry od Pillow Talk splní obe vaše priania! Z jednej strany funguje ako vibračná hlavica a z druhej strany sa vie jeho zužujúca rukoväť zmyselne otáčať a zahrievať. Vychutnajte si vrcholy slasti s jednou z najkrásnejších erotických pomôcok.

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Fuck Green Vegan Vibrator

    Vibrátor pre všetkých, komu záleží na životnom prostredí! Je nám cťou vám predstaviť novinku v našom sortimente – Fuck Green vibrátor. Je to 100% biologicky odbúrateľný produkt vyrobený z PLA plastu na báze škrobu. Jeho univerzálny dizajn vám umožní rozmanité hrátky, tak si to poďte robiť ekologicky“

    30,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • Satisfyer Threesome 3 Mint

    Inovatívne Satisfyer Threesome 3 s 3 flexibilnými ramenami pre potešenie a 3 výkonnými motormi poskytuje stimuláciu pyskov ohanbia a klitorisu v širokej oblasti. Mäkký silikón je obzvlášť šetrný k pokožke.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Tenga Flex II Fizzy Green

    Nechajte sa pohltiť spirálovitým žebrovaným tvarom a dynamickým saním nového Tenga Flexu. Vyrobený je z najmodernejšieho poddajného materiálu, má špeciálne žebrovaný plášť, vďaka ktorému si užijete tzv. spinningovú stimuláciu. Ak zakryjete potom počas používania vzduchový otvor v hornej časti, užijete si dokonalé sacie pocity.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Tracy's Dog Vibrating Versatile Sex Toy Kits for Couples Green

    Hľadáte erotickú hračku pre hrátky v páre? Pokiaľ si vyberiete túto sadu, nebudete už potrebovať nič ďalšie! Obsahuje párový vibrátor nositeľný pri milovaní, vibračný krúžok na penis a motýlikový vibrátor do nohavičiek. Odnímateľný mini vibrátor vždy nasadíte do jednej zo silikónových hračiek a vyberte si z úžasných 9 vibračných režimov, tak poďte na to!

    119 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

  • You2Toys Cuties Mini Butt Plug 556939 Mint

    Láka vás vyskúšať análne hrátky? Tento kolík na to bude super ideálny! Je nielen úžasne roztomilý, ale má aj príjemný tvar s úzkou špičkou. Praktická široká základňa uľahčí manipuláciu a zabráni prílišnému zasúvaniu. Prvotriedny silikón so Silk Touch povrchom si zamilujete na prvý dotyk, a čo viac, kolík je flexibilný, takže sa prispôsobí vašej anatómii a je pohodlný na nosenie.

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Skladom

  • You2Toys Thumping Rabbit Vibrator with Moving Ring Green

    Intenzívna masáž všetkých citlivých miest vo vagíne! Tento nádherný vibrátor Thumping Rabbit vás dostane do kolien vďaka pohyblivému krúžku, ktorý bude stimulovať vnútro vagíny. Okrem toho vie tiež vibrovať a rozhodne nebude zabúdať ani na klitoris. Vychutnajte si dvojité potešenie pre dvojité vyvrcholenie!

    64,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pipedream Dillio Platinum Slim Seven 7" Platinum Silicone Dildo Green

    Prahne vaša milostná duša po luxusnom dilde z vysoko kvalitného materiálu? Nová kolekcia dildo Dillio Platinum Collection obsahuje pôvabné dildá nežných farieb a úchvatných tvarov z prvotriedneho čistého silikónu najvyššej kvality. Tento druh silikónu patrí k tomu naj, čo súčasný trh ponúka a vyznačuje sa svojou pevnosťou, odolnosťou a pružnosťou. Okúste ho na vlastné telo, budete ho zbožňovať.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • California Exotics Pretty Little Wands Bubbly Green

    Vzrušenie je niekedy aj magické! A magická je aj táto palička, respektíve vibrátor z kolekcie Pretty Little Wands. Chopte sa ho a vydajte sa v ústrety novým výšinám potešenia! Ponúkne vám 10 rýchlostí vibrácií, tenké a flexibilné telo a dizajn s dvoma použiteľnými koncami. Zasiahnite to správne miesto s touto hračkou je totiž všetkých možné!

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pipedream Dillio Platinum Big Hero 6" Platinum Silicone Dildo Green

    Prahne vaša milostná duša po luxusnom dilde z vysoko kvalitného materiálu? Nová kolekcia dildo Dillio Platinum Collection obsahuje pôvabné dildá nežných farieb a úchvatných tvarov z prvotriedneho čistého silikónu najvyššej kvality. Tento druh silikónu patrí k tomu naj, čo súčasný trh ponúka a vyznačuje sa svojou pevnosťou, odolnosťou a pružnosťou. Okúste ho na vlastné telo, budete ho zbožňovať.

    68,90 €

    41,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Emerald Love Luxurious Bullet Vibrator

    Chcete si urobiť radosť vkusnou a kvalitnou erotickú hračkou? Neprehliadnite pôvabnú kolekciu Emereld Love obsahujúcu sexi pomôcky v krásnom dizajne, ktoré budete milovať! Tento mini vibrátor Luxury Bullet vás poteší svojím výrazným stimulujúcim diamantovým vzorom a tiež 10 vibračnými funkciami pre vzrušujúcu rozmanitosť.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • We-Vibe Moxie+ Aqua

    Majte svoje obľúbené vibrácie stále pri svojom klitorise a buďte stále vzrušená. Moxie+ od We-Vibe je diskrétny, je zmyselný, je dráždivý a je sladký. Pohodlne vďaka magnetu padne do všetkých nohavičiek a jeho tiché vibrácie budú viditeľné len vám alebo vášmu milencovi, ktorému zveríte buď vylepšený diaľkový ovládač, alebo aplikáciu v mobile a predáte mu tak kontrolu nad vašou slasťou.

    219 €

    129 €

    +

    -

    Skladom

  • Ohnut Wider Soft Buffer Rings Set of 4 Sage

    Ohnutý je navrhnutý tak, aby sa stal vašou súčasťou. Je vyrobený z jedinečného mäkkého a pružného materiálu, ktorý je schválený FDA a bude príjemný jemu aj jej. Ako druhá koža! Pohodlne vás objíme a zrazu už nič nebude bolieť. Cieľom Ohnut je vaše spojenie, spokojnosť a zábava.

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Emerald Love Luxurious Cock Ring

    Chcete si urobiť radosť vkusnou a kvalitnou erotickú hračkou? Neprehliadnite pôvabnú kolekciu Emerald Love obsahujúcu sexi pomôcky v krásnom dizajne, ktoré budete milovať! Tento mierne pružný vibračný krúžok podporí erekciu a zároveň bude počas sexu stimulovať klitoris alebo semenníky vďaka 10 vibračným funkciám pre vzrušujúcu rozmanitosť.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Dream Toys Glam XL Wand Vibrator Green

    Milujete eleganciu a túžite po erotickej hračke presne vo vašom štýle? Práve pre vás je tu kolekcia Glam od Dream Toys! Obsahuje neprehliadnuteľne pôvabné hračky s funkciami pre vaše dokonalé potešenie! A patrí do nej aj táto kúzelná XL masážna hlavica chváliaca sa super flexibilným krkom pre dokonalé prispôsobenie. Pripravte sa na 5 vibračných rytmov a na 3 intenzity a umocnite svoj erotický zážitok k dokonalosti!

    91,90 €

    68,90 €

    +

    -

    Skladom

  • HiSmith HSA118 Crack Wax Gourd Silicone Dildo KlicLok 9.5" Green

    Realistické dildá vás nebavia a hľadáte skôr niečo trochu monštruózneho? Toto dildo s nevšedným tvarom je vyrobené z vysoko kvalitného silikónu, má luxusnú textúru a taktiež príjemný mäkký povrch. Užite si s ním svoju cestu za potešením a využijte predovšetkým jeho Kliclok konektor na pripojenie k šukaciemu stroju Hismith.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Skladom

  • California Exotics Cheeky Buttplug Green

    Poďte sa hrať! Táto dvojica análnych kolíkov bude baviť vás oboch! Kolíky majú príjemný textúrovaný povrch a sú zakončené bezpečnostnou základňou s prísavkou. Objavujte s nimi svet za zadnými vrátkami osamote alebo so svojím milovaným náprotivkom, tak či tak to bude super!

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pipedream Dillio Platinum Wild Thing 7" Platinum Silicone Dildo Green

    Prahne vaša milostná duša po luxusnom dilde z vysoko kvalitného materiálu? Nová kolekcia dildo Dillio Platinum Collection obsahuje pôvabné dildá nežných farieb a úchvatných tvarov z prvotriedneho čistého silikónu najvyššej kvality. Tento druh silikónu patrí k tomu naj, čo súčasný trh ponúka a vyznačuje sa svojou pevnosťou, odolnosťou a pružnosťou. Okúste ho na vlastné telo, budete ho zbožňovať.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Dream Toys Radiant Soft Silicone Glow in the Dark Dildo Small Green

    Čo by sa zmenilo, keby sa váš sexuálny život zmyselne rozžiaril? Všetko? Tak do toho! Toto dildo svietiace v tme vám ohromí prekrásny september. Vyrobené je z kvalitného mäkkého polo-priehľadného silikónu a zakončené je praktickou silnou prísavkou. Nasvieťte ho a vychutnajte si jeho realistickú textúru a dych vyrážajúci vnútorný svit!

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • ROMP Bass Anal Plug Dark Green

    ROMP Bass rozbehne poriadnu párty na vašimi zadnými dvierkami! Je dokonale tvarovaný a potiahnutý nádherne mäkkým a hladkým silikónom pre maximálne pohodlie. Je vodotesný, dobíjací cez USB kábel a užívať si s ním môžete znova a znova. Vyberajte zo 6 rôznych úrovní intenzity a 4 vibračných vzorov, ktoré vám doprajú tie najlepšie vzrušujúce pocity!

    45,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Sweet Smile Rotating G-Spot Vibrator Green

    To najlepšie pre váš G-bod! Tento vibrátor má perfektný tvar, ktorým vás bude zvnútra príjemne hladkať a dráždiť. Jeho hlavným cieľom je váš G-bod, ktorý bude láskať svojou otočnou špičkou a dopriať vám tak naozaj nadpozemskú stimuláciu pri ktorej sa budete cítiť ako v nebi. Doprajte si intenzívnu rotáciu aj hlboké vibrácie a zoznámte vibrátor s každou vašou erotogénnou zónou!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • La Gemmes Yoni Egg Jade L

    Vajíčko z jadeitu pre váš lepší život. Noste ho okolo krku, vo vrecku, v podprsenke alebo vo vagíne a objavte blahodárne energické účinky minerálov. S Yoni tiež posilníte svaly panvového dna, ktoré sa vám odmenia intenzívnejšími orgazmami, a prepojíte sa so svojou ženskou podstatou. Meditácia, harmónia, uvoľnenie, ženskosť! Neuveriteľné účinky Yoni vajíčok objavujú ženy po celom svete, objavte je tiež!

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Emerald Love Luxurious Lipstick Vibrator

    Chcete si urobiť radosť vkusnou a kvalitnou erotickou hračkou? Neprehliadnite pôvabnú kolekciu Emerald Love obsahujúcu sexi pomôcky v krásnom dizajne, ktoré budete milovať! Tento rúž ako mini vibrátor Luxury Bullet vás poteší realistickým dizajnom rúžu, okrúhlym hrotom pre presnú stimuláciou a tiež 10 vibračnými funkciami pre vzrušujúcu rozmanitosť.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

Položky 65 až 96 z celkom 170

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Môj košík

Pridajte si do košíka tovar, ktorý chcete kúpiť.