×

Registrácia

Vaše údaje

Prihlasovacie údaje

Prihlásenie

Vyplňte meno!
Vyplňte priezvisko!
Meno nie je v správnom tvare!
Priezvisko nie je v správnom tvare!
E-mail nie je v správnom tvare!
Vyplňte e-mail!
Tento účet už existuje!
Zadajte heslo!
Zadajte platné heslo!
Musí obsahovať minimálne 6 znakov!
Môže obsahovať maximálne 16 znakov!
Heslá sa nezhodujú!
Musíte súhlasiť s podmienkami!
Zadali ste nesprávne údaje!

Erotické pomôcky

Položky 33 až 64 z celkom 1516

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • Realistixxx Double Fucker Skin

    Naplňte fantázie o dvojitej penetrácii! Double Fucker je premyslený potešiteľ, ktorý sa pomocou krúžku umiestni na penis, ktorý sa dokonale uvelebí v priehlbine dilda. A je to – teraz máte dva penisy, čo znamená dvojnásobné potešenie! Pružný koncový krúžok bude perfektne a pohodlne držať a realistické dildo je príjemne poddajné a autentické na dotyk, pretože je vyrobené z kvalitného Real Feel materiálu (TPE).

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Selopa Dildo 6" Light

    Pre autentické erotické zážitky je potrebné autentické dildo! Toto od Selopa sa pýši dvojvrstvovým materiálom, čo znamená, že vo vnútri je pevné a na povrchu je príjemne mäkké. Zamilujte sa do jeho flexibilného tela, výkonnej prísavky aj perfektne vymodelovaných detailov!

    26,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pipedream Fantasy X-tensions Extreme Silicone Power Cage - Vibračný silikónový návlek na penis

    Premeňte svoj penis na stroj potešenia! Tento revolučný vibračný návlek vám prinesie okrem zväčšenia hrúbky aj pevnejšiu erekciu a výbušné vyvrcholenie pre vás i partnerku.

    34,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Bad Kitty Red Giant - Veľká 8 dielna BDSM sada

    Bondáž súprava Red Giant je veľká sada pre vaše vzrušujúce chvíle s bondážou, ľahkým zväzovaním a jemnými SM praktikami.

    37,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Doc Johnson Round Butt Plug Large

    Análny kolík guľovitého tvaru s plochou základňou. Strednú veľkosť 7 cm ocenia predovšetkým experti na análne hry.

    30,90 €

    17,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Tenga Air-Tech Strong

    Tenga vylepšila váš obľúbený Deep Throat Cup - teraz s vyberateľným vnútrom, ktoré je možný vymyť a opakovane použiť. Tesne vás objíme a bude sať tak intezívne, ako si len budete priať.

    34,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • NS Novelties Revel Winx Pink

    Diskrétne, hravé a kvalitné, presne také je toto vibračné vajíčko na diaľkové ovládanie! Užívať si s ním môžete sólo alebo môžete ovládač zveriť svojmu partnerovi či partnerke. Vajíčko je dobíjacie cez USB, čo je veľmi praktické, a je vyrobené z kvalitného silikónu platinovej triedy.

    34,90 €

    20,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Paloqueth Mini Magic Wand Purple

    Žiada si váš klitoris alebo vari sa celé telo relaxačné či vzrušujúce vibrácie? Poloqueth Mini Magic Wand je dokonalým nástrojom na odpočinok po dlhom náročnom dni! Nie je totiž novinkou, že vibrácie uvoľňujú unavené a namáhané svaly, zmierňujú bolesti a pri použití na intímnych miestach prinášajú aj rýchle vzrušenie s nádherným vyvrcholením. Mini Magic Wand vaše telo potrebuje, relaxujte!

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Boners 6-Piece Cock Ring Set Grey

    Patríte medzi mužov, ktorí vedia, čo chcú? V tom prípade určite viete, že chcete túto sadu 6 erekčných krúžkov rôznych veľkostí z toho najkvalitnejšieho silikónu. Sú mäkké, hladké a neuveriteľne pružné! Príjemne padnú a pohodlne sa nosia. A vzhľadom k tomu, že ich budete mať 6, noste ich aj viac naraz!

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • You2Toys Silicone Dilator Urethra Vibrator - Vibračný silikónový uretrálny dilatátor Čierna

    Čierny dilatátor so 7 úrovňami vibrácií od značky You2Toys. Vyrobený je z príjemného a predovšetkým flexibilného silikónu s polyuretánovým povlakom, ktorý je úplne hygienický a zaručí vám jednoduchú a pohodlnú manipuláciu. Batérie sú súčasťou balenia.

    34,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Fetish Fantasy Limited Edition Hollow Strap-On pripínací penis

    Pripínací penis Hollow Strap on black je vhodný ako pre začiatočníkov, lesbické hry, tak aj na spestrenie erotických hier medzi mužom a ženou.

    34,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Tantaly Renewal Powder 138g

    Chcete, aby vám veša nová vášnivá krásavica vydržala čo najdlhšie? Dbajte na náležitú starostlivosť a starajte sa o ňu, aby vám potom mohla odvďačiť láskou a vášňou. Nevyhnutnosťou pre vás musí byť tento špeciálny púder, ktorý sa postará o to, aby pokožka vašej milenky nestratila svoju jemnosť. Predĺžte jej s ním život, nech si spolu môžete užívať potešenie a rozkoš dlhé roky!

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Seven Creations Classic Slim Vibrator - Silikónový klasický vibrátor Telová

    Realistický silikónový vibrátor vám bude poskytovať príjemné vzrušenie svojím dokonale vypracovaným telom. Vibrátor má realistické farby a je vyrobený z kvalitného silikónu.

    41,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Satisfyer 1

    Satisfyer 1 je to, po čom túži každá moderná žena. Jedná sa o dokonalý stimulátor klitorisu, ktorý využíva technológiu bezdotykovej stimulácie pomocou účinných tlakových vĺn. Najnovšia verzia obľúbeného Satisfyeru zaručuje intenzívnejšie, rýchlejšie a viacnásobné orgazmy, o ktorých sa vám doteraz ani nesnívalo.

    53,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Fleshlight Fleshlube Fire 250ml

    Tento príjemný lubrikačný gél na vodnej báze s jemnou konzistenciou pomáha zvýšiť komfort a pôžitok z erotických hier. Poskytuje stimulujúci hrejivý účinok a je tak dokonalým doplnkom pre váš Fleshlight.

    26,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • XR Brands Spiked 5 Row Pinwheel - Stimulačné koliesko

    XR Brands Spiked 5 Row Pinwheel sa od ostatných erotických pomôcok líši tým, že spája hneď 5 veterníkov v jednu superúčinnú pomôcku pre to najintenzívnejšie potešenie.

    30,90 €

    20,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pretty Love Brighty

    Pretty Love Bright je silikónový duálny vibrátor s dvoma vibračnými motorčekmi a s 30imi typmi vibrácií, dokáže stimulovať zároveň bod G a klitoris a jeho hebký povrch z kvalitného silikónu dostane každú ženu.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Gläs Amethyst Rain Butt Plug - Sklenený análny kolík

    Glas Amethyst Rain Butt Plug je sklenený análny kolík s elegantným tvarom a jemným ružovým nádychom. Uvoľnite sa a prežívajte intenzívnejšie orgazmy ako kedykoľvek predtým.

    22,90 €

    16,90 €

    +

    -

    Skladom

  • X-MAN All Black AB13 Hand - Fistingové ruka 21cm

    Ak milujete fisting a chcete si ho dopriať aj o samote, alebo ho predviesť svojmu partnerovi či partnerke - je táto pomôcka dokonalá. Dĺžka 20 cm a priemer 7,3 cm.

    37,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Sono No.36 Stretchy Thick Penis Extension - Návlek na penis Transparentná

    Chceli by ste si pridať pár centimetrov na veľkosti a to čo najpohodlnejším spôsobom? Máme pre vás presne to, čo potrebuje. Tento tučný návlek je navrhnutý tak, aby vám pridal 2,5 cm na dlžke a 1 cm na obvode. Jeho dômyselný tvar vám potom poskytne optimálnu stimuláciu a vďaka očku, ktoré zachytíte za semenníky, zostane vždy na svojom mieste.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Steel Power Tools Dip Stick Ribbed 6mm - Kovový uretrálny dilatátor

    Elegantný a moderný plug určený na sounding. Vyrobený je z vysoko kvalitnej nerezovej ocele, je pevný a vyniká rebrovaným povrchom, ktorý bude vášnivo stimulovať vašu močovú trubicu. Dip Stick je navrhnutý tak, aby jeho životnosť bolo čo najdlhšia a aby bol zároveň úplne bezpečný pre telo. Preskúmajte svoje telo s dômyselnými oceľovými doplnkami od Steel Power Tools.

    26,90 €

    16,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Mystim The Goldfather Conductivity Enhancer 250ml

    Vysoko kvalitný vodivý gél s obsahom čistého 23 karátového zlata. Je 100% bezpečné používať ho s latexovými kondómami, udržiava optimálnu pH rovnováhu, je zmývateľný vodou a navyše bez tuku.

    22,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Ouch! Wheel of Pleasure - Stimulačné koliesko

    Stimulačné koliesko od obľúbenej značky Ouch! prináša rôznorodú škálu bolestivého potešenia. Je vybavené malými kolíkmi, ktoré sú veľmi ostré a dodajú vám pocit dominantnosti.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Nature Skin 2in1 Extension & Masturbator Medium 18.5cm

    Návlek na penis a mastubátor zároveň! Táto realistická replika penisu s dokonale vymodelovaným žaluďom a ďalšími detailmi funguje ako šikovný mastubátor, ale aj ako návlek, s ktorým bude vaše prirodzenie dlhšie a silnejšie. Materiál dôverne podobný ľudskej pokožke je príjemný na dotyk a skvele flexibilný. Užite si s hračkou 2 v 1!

    30,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Selopa Dildo 6" Dark

    Pre autentické erotické zážitky je potrebné autentické dildo! Toto od Selopa sa pýši dvojvrstvovým materiálom, čo znamená, že vo vnútri je pevné a na povrchu je príjemne mäkké. Zamilujte sa do jeho flexibilného tela, výkonnej prísavky aj perfektne vymodelovaných detailov!

    26,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Fifty Shades of Grey Feel it Baby! - Vibračný krúžok

    Výkonný erekčný krúžok s neuveriteľne silnými vibráciami, vyrobený z pevného pružného silikónu. Inovatívny dizajn vysiela vibrácie priamo na klitoris.

    26,90 €

    17,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Fetish Collection Soft Sheet - Plachta z mäkkého vinylu Čierna

    Jemná plachta z mäkkého vinylu je určená predovšetkým pre hrátky s erotickými olejmi a k ďalším mokrým zábavkám. Plachta je veľmi ľahko umývateľná. Rozmery: 230 x 200 cm.

    34,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Fleshlight Shower Mount

    Nadstavec pre Fleshlight s jednoduchým uchytením na akýkoľvek rovný povrch, ako sú napríklad obklady v kúpeľni. Jednoducho sa pripevní a tiež dá dolu. Perfektný tzv. hands-free zážitok.

    30,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Kiotos Devil Tail Buttplug and Weaved Whip

    Milujete rozmanitosť v spálni? V tom prípade vás určite bude lákať vyskúšať tento análny kolík a bič v jednom! Na prvý pohľad robí nebezpečný a diabolský dojem a jedno je jasné už teraz - každý zážitok sa s ním stane nezabudnuteľným! Preskúmajte svet zmyselnosti a potešenia!

    34,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Satisfyer V Balls 3 pack

    Kto sa udržuje v kondícii, má viac zo života. To platí mimochodom aj pre milostný život! So Satisfyer Balls môžete trénovať na svoj vlastný maratón rozkoše. Nosením týchto guľôčok po dobu cca 15 minút denne spevňujete svaly panvového dna - svaly, ktoré vám umožňujú prežívať dychberúce orgazmy. Týmto tréningom však robíte niečo dobré nielen pre seba, ale aj pre svojho miláčika. Pevné svalstvo panvového dna umožní vášmu partnerovi zažiť dokonalý pocit tesnosti, tieto guľôčky vás prenesú späť do prvej fázy zamilovanosti tak rýchlo, že zo seba nebudete chcieť odtrhnúť ruky!

    37,90 €

    24,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Kiotos Monstar Dildo Beast 89 Glow in the Dark

    Nudí vás dildá, ktoré realisticky pripomínajú penis a snívate o niečom nezbedne nevšednom? Kiotos Monstar vás dostane do kolien a do raja. Je to séria neuveriteľne pôsobivo prepracovaných dild, z ktorých toto vás zaujme svojím tvarom, ktorý vyzerá ako akési monštrum. Zavádzať ho do vagíny alebo do análu je jedna veľká slasť, tak si ju nenechajte ujsť.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Easytoys Metal Butt Plug 121PUR - Análny šperk Zlatá/Fialová

    Tento úžasný análny kolík z lešteného hliníku na prvý pohľad vyzerá ako luxusný šperk, a to vďaka krásnemu koncovému kryštálu. Jeho tvar je úplne dokonalý, kužeľovitý hrot uľahčí zavádzanie, hladké telo poteší váš konečník a štíhly krk dá možnosť vyniknúť koncovému kryštálu. Keďže je vyrobený z hliníku, reaguje na teplotu a môžete ho ľahko zahriať alebo naopak ochladiť v chladničke či studenej vode.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

Položky 33 až 64 z celkom 1516

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Môj košík

Pridajte si do košíka tovar, ktorý chcete kúpiť.