×

Registrácia

Vaše údaje

Prihlasovacie údaje

Prihlásenie

Vyplňte meno!
Vyplňte priezvisko!
Meno nie je v správnom tvare!
Priezvisko nie je v správnom tvare!
E-mail nie je v správnom tvare!
Vyplňte e-mail!
Tento účet už existuje!
Zadajte heslo!
Zadajte platné heslo!
Musí obsahovať minimálne 6 znakov!
Môže obsahovať maximálne 16 znakov!
Heslá sa nezhodujú!
Musíte súhlasiť s podmienkami!
Zadali ste nesprávne údaje!

Erotické pomôcky

Položky 33 až 64 z celkom 731

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • Kiotos Devil Tail Buttplug and Weaved Whip

    Milujete rozmanitosť v spálni? V tom prípade vás určite bude lákať vyskúšať tento análny kolík a bič v jednom! Na prvý pohľad robí nebezpečný a diabolský dojem a jedno je jasné už teraz - každý zážitok sa s ním stane nezabudnuteľným! Preskúmajte svet zmyselnosti a potešenia!

    34,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Sono No.23 Stroker - Masturbátor Transparentná

    Sono No.23 - Stroker je masturbátor s kanálom s rebrovanou štruktúrou, ktoré je tak tesná, až vás úplne pohltí.

    37,90 €

    20,90 €

    +

    -

    Skladom

  • NS Novelties Revel Winx Blue

    Diskrétne, hravé a kvalitné, presne tiež je toto vibračné vajíčko na diaľkové ovládanie! Užívať si s ním môžete sólo alebo môžete ovládač zveriť svojmu partnerovi či partnerke. Vajíčko je dobíjacie cez USB, čo je veľmi praktické, a je vyrobené z kvalitného silikónu platinovej triedy.

    34,90 €

    20,90 €

    +

    -

    Skladom

  • InToYou LikeTrue Jess Super Realistic Vagina, Anus and Mouth 650g Skin

    Je pre vás skutočnosť a dôveryhodnosť pri výbere masturbátora na prvom mieste? Like True realistické hračky vám zamotajú hlavu! Sú koncipované pre intenzívne autentické potešenie, majú úžasnú textúru, dokonalé krivky a jedinečné detaily. Vnútorná spletitá textúra v kombinácii so vzhľadom, ktorý dokonale pripomína skutočnosť vytvára skvost, ktorému nemôžete povedať „nie“.

    30,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Nomi Tang IntiMate Kegel Set - Sada venušiných guličiek Svetlo-ružová

    Intimate predstavujú štýlové, diskrétne vaginálne guľôčkyod luxusnej značky Nomi Tang. Sú efektívne na precvičovanie Kegelových cvikov - na posilnenie vaginálnej a panvovej oblasti.

    37,90 €

    24,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Bswish Bgee Classic Čierna

    Nájdite ho. Bod G. Tento masážny prístroj špeciálneho tvaru vás tam zavedie. Zaoblený na tom správnom mieste, vychutnáte si ultimátne potešenie znovu a znovu.

    34,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Easytoys Metal Butt Plug 126CLR - Análny šperk Strieborná/Transparentná

    Tento úžasný análny kolík z lešteného hliníka vyzerá na prvý pohľad ako luxusný šperk a to vďaka krásnemu koncovému kryštálu. Jeho tvar je úplne dokonalý, kužeľovitý hrot uľahčí zavádzanie, hladké telo poteší váš konečník a štíhli krk dodá priestor na vyniknutie koncovému kryštálu. Keďže je vyrobený z hliníka, reaguje na teplotu a môžete ho ľahko zahriať alebo naopak ochladiť v chladničke či v studenej vode.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pipedream Dillio 8 Inch - Dildo 18,5cm Ružová

    Svietivo ružové dildo od obľúbenej značky Pipedream. Je zakončené účinnou prísavkou, vďaka ktorej bude vždy držať na svojom mieste. Užite si jeho pôsobivú textúru, tvar a všetky príjemné pocity, ktoré s ním istotne zažijete.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Satisfyer Cotton Candy Lila

    Satisfyer Cotton Candy zaujme oválnym tvarom a kompaktným designom. Nasádzací vibrátor vyrobený z telu príjemného silikónu rozmaznáva klitoris vzrušujúcou kombináciou tlakových vln a vibrácií.

    49,90 €

    20,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • Pipedream Fantasy X-tensions Perfect 2" Extension with Ball Strap - Prémiový návlek na penis

    Premeňte svoj penis a pridajte mu na obvode a dĺžke behom sekundy. Teraz môžete uspokojiť svojho partnera alebo partnerku takými rozmermi, po akých túži! Bezpečne, bez lekárov a tabletiek transformujte svoj penis na veľkého, uspokojivého a potešujúceho obra.

    49,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Bswish Bnaughty Classic - Vibračné vajíčko Fialová

    Vibračné, vodovzdorné vajíčko na diaľkové ovládanie s 5imi funkciami. Vajíčko je vyrobené z kvalitného materiálu jemného na dotyk.

    30,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Kiotos Masturbator Dildo Pussy Skin

    Nástroj ultimátneho potešenia - Kiotos Dildo Pussy! Táto hračka je navrhnutá tak, aby vám za všetkých okolností poskytla ohromujúci zážitok a intenzívne vzrušujúce pocity. Je to masturbátor a dildo zároveň, vyrobené z vysoko kvalitného TPE materiálu, ktorý je skvele mäkký a pružný, takže verne napodobňuje skutočnú kožu. Vkĺznite dovnútra a objavte úžasnú stimulačnú textúru, ktorá vás svojimi vyvýšeninami a hrbolčekmi vezme do raja.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Easytoys Metal Butt Plug 126PNK - Análny šperk Strieborná/Ružová

    Tento úžasný análny kolík z lešteného hliníku na prvý pohľad vyzerá ako luxusný šperk, a to vďaka krásnemu koncovému kryštálu. Jeho tvar je úplne dokonalý, kužeľovitý hrot uľahčí zavádzanie, hladké telo poteší váš konečník a štíhly krk dá možnosť vyniknúť koncovému kryštálu. Keďže je vyrobený z hliníku, reaguje na teplotu a môžete ho ľahko zahriať alebo naopak ochladiť v chladničke či studenej vode.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Easytoys Black Buttplugs with Pull Ring Set

    Pevné, ale zároveň pružné, také sú tieto análne kolíky, ktoré si zamiluje každý vášnivý nadšenec análnych hier. Sú vyrobené z hladkého a mäkkého silikónu a ich nosenie je jedna veľká radosť. Majú elegantný dizajn so štíhlym telom a špicatým hrotom pre ľahké zavádzanie. Experimentujte s 3 rôznymi veľkosťami a verte, že sa čoskoro stanete análnym expertom.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Bijoux Indiscrets Magnifique Metallic Chain Choker Silver - Kovový ozdobný obojok Strieborná

    Dotyk kovového náhrdelníka prebúdza vašu predstavivosť ... Elegantný obojok na každú príležitosť, dokonalý doplnok, ktorý splní tvoje tajné sny. Počúvaj svoje zmysly!

    30,90 €

    21,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Bijoux Indiscrets Maze Wide Choker Čierna

    Perfektný obojok bude ideálnym doplnkom ku všetkým vašim vyzývavým outfitom. Vezmite zmyselnosť do ulíc!

    37,90 €

    24,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Bswish Bnaughty Classic - Vibračné vajíčko Ružová

    Vibračné, vodovzdorné vajíčko na diaľkové ovládanie s 5imi funkciami. Vajíčko je vyrobené z kvalitného materiálu jemného na dotyk.

    30,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Tenga Air-Tech Gentle

    Tenga vylepšila váš obľúbený Deep Throat Cup - teraz s vyberateľným vnútrom, ktoré je možný vymyť a opakovane použiť. Tesne vás objíme a bude sať tak intezívne, ako si len budete priať.

    34,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Kiotos Puppy Mask

    Už ste niekedy skúsili svoje BDSM hrátky ozvláštniť pomocou masky? Ak nie, choďte do toho, je to skvelý! Správne zvolená maska vám dopraje tajomný nádych zmyselnej identity, a ešte viac vás navnadí na realizáciu svojich vzrušujúcich túžob. Táto je vyrobená z kvalitnej PU kože a pripomína psíka.

    34,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • LateX Inflatable Latex Dildo

    Potešiteľ pre vašu maximálnu spokojnosť! Toto dildo z čierneho latexu sa nafúkne do požadovanej veľkosti, aby vás poriadne naplnilo. Stačí vziať do ruky pumpičku a začať stláčať. Uvoľňovacím ventilom zase všetok vzduch ľahko vypustíte. Nechajte dildo vo vás vyrásť!

    34,90 €

    20,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Oxballs Cocksling-2 Transparentná

    Podľa vývojárov z Oxballs je Cocksling-2 absolútne najlepším erekčným krúžkom, aký kedy vymysleli. Hodí sa na styk, piss hrátky, orálny sex, vytvaruje vám v trenkách neodolateľnú guču...

    41,90 €

    24,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Kiotos Silicone Short Whip

    Hľadáte trochu neobyčajný bič? Predstavujete tento BDSM silikónový krátky bič, ktorý je všestranným doplnkom pre bolestivé trestanie. Získate s ním schopnosť presných úderov a oceníte ho bez ohľadu na to, či ste začínajúci či skúsený milovník alebo milovníčka. Obohaťte ním svoju zbierku hračiek a nebudete ľutovať!

    34,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Seven Creations King Kong Giant Vibrator 32cm

    Túžite po niečom trochu väčšom, čo by uspokojilo vaše požiadavky? Práve ste to našli! tento masívny vibrátor vám ponúkne 32 cm potešenia, zaujme realistickým tvarom a pružným PVC materiálom. Jediné, čo budete potrebovať na to, aby sa tento obor rozvibroval, sú dve AA batérie.

    34,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Ouch! Silicone Ball Gag Black

    Zbožňujete neposlušné hrátky? Zbožňovať budete aj tento náhubok! Časť do úst je z príjemného silikónu a popruhy sú z vysoko kvalitnej kože s elegantným prešívaním. Vďaka 8 otvorom pre nastaviteľnú dĺžku pohodlne padne a bude príjemný aj pri dlhodobejšom nosení. Umlčte svoj ukričaný náprotivok!

    30,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Me You Us Latex Full Length Gloves Black

    Ako zvýrazniť dráždivým spôsobom ruky? Oblečte si tieto úchvatné latexové rukavice a každý váš dotyk dostane úplne iný rozmer! Stanú sa skvostom vášho šatníka a vďaka ich všestrannosti ich využijete na rôzne príležitosti! Zvýraznite v nich svoje ruky, dlane a paže a realizujte svoje vysnívané BDSM scény alebo si ju oblečte na párty alebo len tak!

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Joydivision Joyballs Secret Black & Black

    Tiete inovatívne Venušine guľôčky disponuj patentovanou vyťahovacou slučkou, ktorá je počas nosenia diskrétne ukrytá vo vnútri tela.

    30,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Paloqueth Butt Anal Plug Set

    Ste pripravení na análne hry? Táto sada vás rozhodne pripraví a to tým najlepším spôsobom! Obsahuje dokonalo tvarované a rôzne veľké 4 análne kolíky zakončené silnou prísavkou. Súčasťou je tiež praktický klystír pre ľahké a pohodlné vyčistenie vašich zadných vrátok a praktický dávkovač lubrikantu priamo do zadočku. Či už ste muž alebo žena, táto sada vás proste nesklame!

    30,90 €

    20,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Seven Creations Vibrating Ecstasy Lounge

    Špeciálna nafukovacia pohovka s realisticky tvarovaným vibrátorom. V strednej sedacej časti je zosilnený, po bokoch má dve držadlá pre ľahkú manipuláciu. Plynulo regulovateľná intenzita vibrácie.

    30,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Alive Fury BDSM Kit Black

    Pôvabná sada všetkých nevyhnutností pre nezbedné BDSM hrátky. Čo v nej nájdete? Tešiť sa môžete na 10 kúskov, z ktorých ani jeden nie je k ničomu. Putá na zápästie a na členky, obojok, vodítko, kolík, plácačka, bič, lano, maska, svorky na bradavky a hracia kocka.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Kiotos Bed Sheet Cover PVC Pink

    Milujete vlhké hrátky, ale má strach o svoju posteľnú bielizeň a prestieradlo? Zakryte ho týmto sexi ružový prestieradlom z vysoko kvalitného PVC. Jeho veľká veľkosť 200 x 220 cm dokonale ochráni vašu posteľ. Navyše je na dotyk super hladké a príjemné a ľahko sa čistí vodou.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Satisfyer Strengthening Balls 3 pack

    Kto sa udržuje v kondícii, má viac zo života. To platí mimochodom aj pre milostný život! So Satisfyer Balls môžete trénovať na svoj vlastný maratón rozkoše. Nosením týchto guľôčok po dobu cca 15 minút denne spevňujete svaly panvového dna - svaly, ktoré vám umožňujú prežívať dychberúce orgazmy. Týmto tréningom však robíte niečo dobré nielen pre seba, ale aj pre svojho miláčika. Pevné svalstvo panvového dna umožní vášmu partnerovi zažiť dokonalý pocit tesnosti, tieto guľôčky vás prenesú späť do prvej fázy zamilovanosti tak rýchlo, že zo seba nebudete chcieť odtrhnúť ruky!

    30,90 €

    24,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Playhouse Weighted Steel Butt Plug S Silver

    Každý naozajstný milovník sexuálnych hračiek vlastní niečo z nerezovej ocele! Tá sa totiž pýši nielen vysokou kvalitou, nenáročnou údržbou, ale aj dlhou životnosťou. Tento sexy análny kolík s prekrásnym koncovým kamienkom vás očarí svojim klasickým tvarom v kombinácii s eleganciou, vďaka ktorej budí dojem vzácneho šperku. Rozmaznávajte sa kvalitnou oceľovou hračkou!

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

Položky 33 až 64 z celkom 731

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Môj košík

Pridajte si do košíka tovar, ktorý chcete kúpiť.