×

Registrácia

Vaše údaje

Prihlasovacie údaje

Prihlásenie

Vyplňte meno!
Vyplňte priezvisko!
Meno nie je v správnom tvare!
Priezvisko nie je v správnom tvare!
E-mail nie je v správnom tvare!
Vyplňte e-mail!
Tento účet už existuje!
Zadajte heslo!
Zadajte platné heslo!
Musí obsahovať minimálne 6 znakov!
Môže obsahovať maximálne 16 znakov!
Heslá sa nezhodujú!
Musíte súhlasiť s podmienkami!
Zadali ste nesprávne údaje!

Erotické pomôcky

Položky 33 až 64 z celkom 1931

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • FUN FACTORY Amor Čierna

    AMOR, vyrobený zo 100% silikónu, upúta svojím aerodynamickým, veľmi elegantným a zároveň realistickým tvarom. Je prispôsobivý a bez ostrých hrán, ľahko sa udržiava a je hypoalergénny.

    45,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • You2Toys Triple Teaser Strapless Strap-On Fialová

    Silikónové nasadzovacie strap-less dildo s análnym kolíkom.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • FUN FACTORY Amor Ružová

    AMOR, vyrobený zo 100% silikónu, upúta svojím aerodynamickým, veľmi elegantným a zároveň realistickým tvarom. Je prispôsobivý a bez ostrých hrán, ľahko sa udržiava a je hypoalergénny.

    45,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Engily Ross Dildox Dragon Luminiscent Dildo Liquid Silicone 18cm Blue-Pink

    Snívate o dildu s jedinečným vzhľadom a vlastnosťami? Predstavujeme úchvatnú kolekciu Dildox od značky Engily Ross. Patrí do nej aj toto perfektné dračie dildo z luxusného liquid silikónu pre extra hladký dotyk. Zakončené je prísavkou, septembrom v tme a jeho tvar vám zaistí skutočne vzrušujúcu stimuláciu. Zabudnite na obyčajné dildá a vyberte si dokonalé dildo Dildox!

    49,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • LateX Latexové punčochy Čierna

    Sexy zvodné latexové pančuchy. Vyrobené z tenkého latexu, ktorý obopne a zvýrazní vašu nôžku. Zaujímavý doplnok S / M praktík.

    49,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Satisfyer Rrrolling Pleasure Mint

    Inovatívne Rrrolling Pleasure vás hneď dvakrát rozmazná intenzívnymi vibráciami a pohybujú sa guličkou v špičke. Zažite intenzívnu stimuláciu bodu G so zakriveným dizajnom a jemnou drážkovou štruktúrou.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • ToyJoy Urban Twist Stimulating Clitoral Vibrator Pink

    Snívate o maximálnom potešení? Objavte neporovnateľnú úroveň vášne s Twistom! Perfektne sa postará o váš klitoris vďaka funkcii pulzujúcej stimulácie, ktorej nepôjde odolať. Má praktickú ergonomickú rukoväť, ktorá vám pohodlne padne do ruky, ale použiť ju môžete aj na vnútornú stimuláciu. Zažite dokonalé orgazmy sólo alebo v páre.

    49,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Satisfyer Men One

    Moderný, dizajnový a super účinný, presne taký je tento jedinečný masturbátor Satisfyer Men. Ten nemôže chýbať žiadnemu mužovi, ktorý chce mať svoje potešenie pod kontrolou. Sám si zvolíte úroveň tlaku presne podľa toho, čo máte najradšej, a vyberiete si takú vnútornú textúru, ktorá vám bude v danú chvíľu najväčšmi vyhovovať. So Satisfyer Men máte mnoho možností! Inovatívny regulátor podtlaku vám potom ponúkne podtlak buď vzrušujúco silný, alebo príjemne jemný. Dovoľte novému Satisfyer Men pohltiť váš penis a okúste orgazmus tak intenzívny, že vaša pravačka bude len žiarliť.

    76,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Paloqueth Vibrating Prostate Massager with Remote Black

    Viete, čo znamená spojiť príjemné s užitočným? Je to vzrušujúca stimulácia prostaty, s ktorou si nielen užijete slastné orgazmy, ale tiež si zaistíte účinnú prevenciu rakoviny prostaty. Poloqueth Prostate Massager bude výborným pomocníkom pri tejto zábavke, pretože má dva silné motory, ktoré sa postarajú o prostatu i o hrádzu. Tak uchopte ovládač a poďte urobiť niečo pre svoje zdravie i potešenie.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Hidden Desire Bangers Fat Ass Fucker Vibrating

    Hľadáte sexy macatú micinku a poriadny zadoček, ktorý bude za čo chytiť? Pozrite sa, čo pre vás máme! Fat ass fucker je anatomicky tvarovaná a ponúka naozaj skutočný zážitok, pretože je z kvalitného TPR materiálu, ktorý je mäkký, odolný a hebký ako ľudská koža. Okrem 2 zmyselných otvorov vám ponúkne tiež intenzívne vibrácie, aby ste si svoju cestu do raja užili ešte viac. Nenechajte túto macatú micinku na vás dlho čakať!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Doc Johnson The Mangina - Dildo vagína Telová

    Zoznámte sa s Manginou, ktorá spája dve obľúbené hračky v jednu extra účinnú. Je ideálny na sólové hry oboch partnerov. Ženy poteší ako dildo z perfektne príjemného materiálu a mužom sa zase bude páčiť dokonalá imitácia análneho otvoru, ktorý je na zadnej strane dilda. Nabúrajte stereotypy s touto netradičnou pomôckou.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Evolved Mighty Mini Plug Black

    Kompaktný a krémovo hladký análny kolík priam ideálny pre začiatočníkov a začiatočníčky! Čo ale neznamená, že si jeho funkcie nemôžu užiť aj pokročilí milovníci a milovníčky análnych hrátok. Má pomerne klasický tvar a vďaka vibračnej funkcii vám vo vašom análiku dopraje naozaj jedinečné pocity a silné vyvrcholenie, tak si to nechajte páčiť.

    41,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Paloqueth Squeezable Automatic Deep Throat 3D Realistic Structured Pussy Masturbator

    Chcete si určovať úroveň tesnosti, ako sa vám to zapáči? Tento masturbátor sa prispôsobí vašim prianiam! Vďaka širokej doske na vonkajšom obale si môžete určiť tlak a tesnosť. Vnútorná odnímateľná časť realisticky pripomína skutočnú vagínu. Vyrobená je z úžasného materiálu Real Skin a jej vnútorná textúra vám vezme dych. Pridajte vibrácie a zbláznite sa slaťou!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Evolved Skinny G Black

    Vitajte vo svete, kde je G-bod stredom vesmíru! Predstavujeme Skinny G vibrátor, ktorého cieľom je váš G-bod. Poteší ho svojou baňatou hlavou s jemne klenutou špičkou, ktorá nikdy neminie. Jeho rukoväť pohodlne padne do ruky a vďaka ohybnosti hlavy sa vibrátor prispôsobí vašim telesným kontúram. Vyberte si z 10 vibračných režimov a skúmajte ich pokojne aj vo vani, Skinny G je vodotesný.

    41,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Kiotos Monstar Dildo Beast 91

    Nudí vás dildá, ktoré realisticky pripomínajú penis a snívate o niečom nezbedne nevšednom? Kiotos Monstar vás dostane do kolien a do raja. Je to séria neuveriteľne pôsobivo prepracovaných dild, z ktorých toto vás zaujme svojím tvarom, ktorý vyzerá ako akési jašterice alebo dračie monštrum. Zavádzať ho do vagíny alebo do análu je jedna veľká slasť, tak si ju nenechajte ujsť.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Satisfyer Pro Traveler

    Zoznámte sa s vaším novým elegantným spoločníkom na cesty do krajín nesúcich meno orgazmus. Či už si s ním budete užívať doma alebo kdekoľvek inde, bude vás tešiť jeho luxusný vzhľad, magnetický uzáver, ale predovšetkým špičková funkcia bezdotykovej stimulácie klitorisu pomocou tlakových vĺn. Vďaka svojmu dychberúcemu dizajnu a ohromujúcej technológii sa jedná o prvotriednu hračku, ktorá vyčarí každej žene nielen úsmev na tvári, ale aj pocit raja v intímnej oblasti.

    76,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Fetish Fantasy Shock Therapy Kit

    Shock Therapy je sexuálny stimulátor, slúžiaci na vytváranie elektrických pulzov, ktoré sa prenášajú na akékoľvek partie tela, vrátane intímnych partií. Je vhodný pre začiatočníkov.

    64,90 €

    34,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Satisfyer Curvy Trinity 3 Red

    Satisfyer Curvy Trinity 3 vyrobený zo silikónu s 3 motormi rozmazná všetky vaše erotogénne zóny: Použite ho ako vibrátor na položenie, vibrátor tlakových vĺn alebo vibrátor bodu G pre maximálnu rozmanitosť počas vášho času ako single.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Satisfyer Cutie Heart Light Red

    Tak roztomilý, že vám ukradne srdce! So svojim kompaktným dizajnom v tvare srdiečka a zaujímavou kombináciou tlakových vĺn a vibrácií je Satisfyer Cutie Heart vyrobený zo silikónu ideálnym spoločníkom na cesty. Oba motory sú obzvlášť výkonné.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Easytoys Fetish Collection Fetish Collar With Leash

    Udržte si svojho submisívneho partnera alebo partnerku dostatočne blízko s týmto obojkom s vodidlom. Táto sada od EasyToys je vyrobená z kovu a robustnej umelej kože lemovanej mäkkou penou, ktorá zaručuje príjemné pohodlie aj pri hrubom zaobchádzaní. Vodidlo je k obojku pripevnené karabínou, takže ho môžete ľahko oddeliť a použiť napríklad v kombinácii s inými hračkami. Buďte tvoriví a dovoľte svojej divokej fantázii ovládnuť vás!

    49,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Sharon Sloane Latex Stockings - Latexové pančuchy Čierna

    Sexy zvodné latexové pančuchy. Vyrobené z tenkého latexu, ktorý obopne a zvýrazní vašu nôžku. Zaujímavý doplnok S / M praktík.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • Paloqueth Wearable Panty 3-in-1 G-Spot & Tapping Vibrator with Remote Control Pink

    Vzrušujúce tajomstvo ukryté vo vašich nohavičkách! Tento pôvabný vibrátor má dokonalý ergonomický tvar, ktorý sa prispôsobí vašim telesným kontúram pre maximálne pohodlie a extra vzrušujúcu stimuláciu. Je navrhnutý tak, aby sa uvelebil v nohavičkách a aby ste si s ním mohli vyjsť von. Nech vás vaše kroky zavedú kamkoľvek, takto cesta bude plná vzrastu! Necháte si ovládač pre seba alebo ho zveríte svojmu náprotivku?

    49,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • X-MAN All Black AB23 Dildo 33,5cm

    Vzrušujúca hračka z mäkčeného latexu a s hladkým povrchom. XXL čierne dildo s vyrysovaným žaluďom, predkožkou a semenníkmi je určené skúseným milovníčkam. Vďaka podstavcu je možné zažiť rozkoš aj na podlahe.

    84,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Zero Tolerance Body Language Light

    Vzrušuje vás pohľad na nahé ženské telo? Táto ženská postavička je zároveň masturbátorom! Je nádherne mäkká a pružná, pretože je vyrobená z poddajného TPE materiálu. Jej hladké krivky vás zavedú až k otvoru, ktorého vnútorná textúra vám vezme dych. Chopte sa ju, pohlaďte ju a vkĺznite dovnútra.

    41,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • LateX Latex Shirt 2900025

    Nechajte vaše ženské tvary zažiariť vo svetle reflektorov! Táto latexová košeľa s krátkym rukávom bude ako vaša druhá koža, zvýrazní pás a stojančekom podporí vašu osobnosť. Vďaka zipsu, ktorý sa pnie cez celú prednú časť, budete môcť odhaliť toľko zo svojho nahého tela, koľko uznáte za vhodné.

    68,90 €

    41,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Fleshlight Quickshot Stamina Training Unit Lady & Butt

    Cvičenie robí majstra, a to najmä v spálni. Quickshot Statimu bude vaša pomôcka na zábavný erotický tréning a aby to nebolo stereotypné, budete si môcť vždy vybrať, či zasuniete do vagíny alebo do zadočku.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

    Novinka
  • Paloqueth G Spot Finger Vibrator with Powerful Vibrations Purple

    Snívate o zmyselnej stimulácii jedným prstom? S týmto prstovým vibrátorom je všetko možné! Má príjemne textúrovanú hlavu a ponúkne vám 9 intenzívnych vibračných režimov. Jeho tvar je dômyselne zakrivený, aby s ním šlo pohodlne zacieliť na klitoris, kde bude dráždiť citlivé nervové zakončenia, ale nakuknúť s ním môžete aj dovnútra. Objavujte sama svoje vášne alebo sa hrajte aj s partnerom.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • LoveToy Squirt Extreme Dildo 11" Flesh

    Snívate o skutočne autentických zážitkoch vrátane výstrekov? Toto nádherné dildo vám vaše prianie s radosťou splní! Ohromí vás nielen schopnosťou výstrekov akejkoľvek tekutiny, ale tiež každou svojou precízne vytvarovanou žilkou za žilkou a skvostným žaluďom. Vaše fantázie razom ožijú! Dildo je pevné, ale tiež ohybné podľa vašich potrieb a je zakončené silnou prísavkou. Oddajte sa mu a nebudete ľutovať.

    41,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Fetish Fantasy Double Delight Strap-on - Obojstranný pripínací penis

    Obojstranný gélový pripínací penis od známej americkej značky Pipedream. Double Delight je navrhnutý tak, aby plne stimuloval obe ženy alebo ženu a muža súčasne.

    57,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Easytoys Metal Butt Plug 150CLR - Análny šperk Strieborná/Transparentná

    Nádherný análny kolík z lešteného hliníka s ešte nádhernejším koncovým krištáľom nie je nič iné ako šperk, ktorý elegantne a príťažlivo ozdobí váš zadoček. Keďže je vyrobený z hliníka, reaguje na teplotu a môžete ho ľahko zahriať alebo naopak ochladiť v chladničke či v studenej vode. Má cibuľovitý tvar, ktorý spája dômyselnú stimuláciu s eleganciou, a vzniká tak jedinečná a neodolateľná erotická pomôcka pre všetkých vášnivých milovníkov análu.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Fetish Fantasy Position Master With Cuffs

    Bondážny set POSITION MASTER dovedie vašu predstavivosť za hranicu možností. Robustné remene udržia nohy pevne na mieste, zatiaľ čo putá zabezpečia, aby nikto len tak neunikol.

    57,90 €

    41,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Selopa Razzle Dazzle Pink

    Hľadáte tú pravú erotickú pomôcku, ktorá vás nesklame? Dajte šancu tomuto ružovému vibrátoru! Má zvodný tvar a príjemnú jemnú textúru. Jeho zaoblený koniec vám dopraje mäkký pocit rovnako ako dotyk hebkého silikónu. Vyberte si z 10 vibračných rýchlostí a režimov a nechajte ho splynúť s vašim telom!

    45,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

Položky 33 až 64 z celkom 1931

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Môj košík

Pridajte si do košíka tovar, ktorý chcete kúpiť.