×

Registrácia

Vaše údaje

Prihlasovacie údaje

Prihlásenie

Vyplňte meno!
Vyplňte priezvisko!
Meno nie je v správnom tvare!
Priezvisko nie je v správnom tvare!
E-mail nie je v správnom tvare!
Vyplňte e-mail!
Tento účet už existuje!
Zadajte heslo!
Zadajte platné heslo!
Musí obsahovať minimálne 6 znakov!
Môže obsahovať maximálne 16 znakov!
Heslá sa nezhodujú!
Musíte súhlasiť s podmienkami!
Zadali ste nesprávne údaje!

Erotické pomôcky

Položky 33 až 64 z celkom 398

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • Satisfyer Wand-er Woman Black

    Zrkadlo, zrkadlo, povedz mi, prečo som taká stuhnutá? Váš nový masér od značky Satisfyer vám pomôže! Konečne je tu totiž niekto, kto si nesťažuje, keď potrebujete dlhú masáž! Vďaka svojej pôsobivej veľkosti XXL a poriadnej sile, ktorá sa skrýva za zvodnou silikónovou hlavou, si Wand-er Woman hravo poradí s problémami a s napätím všetkého druhu - ale samozrejme aj so všetkými vašimi túžbami po orgazme.

    76,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

  • LateX Shirt 2910020 Black

    Absolútna nevyhnutnosť v šatníku každého milovníka či milovníčky latexu! Toto unisex latexové tričko s krátkym rukávom a okrúhlym výstrihom ľahko skombinujete s čímkoľvek. K vášmu telu priľne ako druhá koža, zvýrazní prednosti a podporí vaše fetiš túžby. Dajte v ňom najavo svoj postoj a chute!

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

  • You2Toys Silicone Rabbit Vibrator with Vibrating, Thrusting, Rotating & Warming Function

    Dámy, pozor, tento krásavec vie všetko! Jeho ohnivá farba je rovnako vášnivá ako funkcia zahrievania až na 42 °C! Vaša vagína si zamiluje dômyselné prirážanie koncovej hlavy hračky a až ju prestane baviť, môžete vyskúšať rotáciu. Aby toho nebolo málo, klitorisu budú dopriate zmyselné vibrácie. Vibrátor je z kvalitného hebkého silikónu, je nabíjateľný a vodotesný, takže čo viac si priať?

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

  • You2Toys Penis Plug Piss to Ass Plug

    Ste trochu prasák, ale zároveň chcete byť úplne samostatný? Načúrajte si do análu sám! S týmto penis plugom k zadočku plnému moču nebudete potrebovať nikoho ďalšieho, konečne to zvládnete svojpomocne! Samozrejme, to ale neznamená, že sa pri tom na vás nemôže váš náprotivok dívať a fandiť vám. Dvere fantázie sa otvárajú rovnako, ako sa otvára anál vášmu vlastnému moču.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

  • HiSmith HSD20 Bullet Anal Dildo 26.5cm Black

    Realistické dildá vás nebavia a hľadáte skôr niečo trochu odlišné pre svoj anál? Toto dildo s príjemným tvarom je vyrobené z vysoko kvalitného silikónu, má luxusnú textúru a tiež sexi mäkký povrch. Užite si s ním svoju cestu za potešením a využite aj jeho koncovú prísavku.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

  • You2Toys Rabbit Vibrator with 3 Moving Rings Red

    Intenzívna masáž celej vagíny! Tento vibrátor v štýle králika sa od ostatných líši svojimi 3 pohyblivými krúžkami, ktoré v kombinácii s vibráciami prinášajú absolútne slastné potešenie. Okrem vagíny si na svoje príde aj klitoris, ktorému sa bude venovať pružné ramienko. Doprajte si dvojnásobné vyvrcholenie.

    64,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Fleshlight Quickshot Riley Reid Vagina and Butt

    Milujete Riley Reid a chceli by ste zažiť na vlastnom penise jej vagínu i análik? Tento moderný masturbátor má z jednej strany vaginálny a z druhej análny otvor, vymodelovaný podľa týchto vzrušujúcich miest sexi pornohviezdy Riley Reid. Tešte sa s ním osamote alebo pri párových hrách so svojou milou, Riley Reid sa stane kamoškou vás oboch!

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Sevanda Black Plastic Chastity Cage

    Milujete luxus, eleganciu a čiernu farbu? V tom prípade je tu kolekcia erotických hračiek Sevanda práve pre vás! Patrí do nej aj táto prémiová BDSM klietka cudnosti na penis vyrobená s maximálnou presnosťou a zmyslom pre detail. Doprajte si nezbedne erotickú hračku stelesňujúcu vaše vášne a pôžitkárstvo.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Zero Tolerance Vibrating Girth Enhancer Black

    Chcete príjemne prekvapiť svoju partnerku? S touto pomôckou bude váš penis väčší a tiež vibračný, čo si vaša druhá polovička určite obľúbi. Nadstavec sa na penis pripevní pomocou dvoch pružných slučiek a podoprie celú jeho hornú časť, čím plynule navýši šírku. Diaľkovým ovládačom budete diktovať 2 motorom intenzitu vibrácií, z ktorých jeden má na starosť stimuláciu vnútornú a druhý potom vonkajšiu. Užite si v posteli niečo viac, oveľa viac!

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Adrien Lastic Palpitation Vibrating Egg Pink

    Snívate o hlbokých vibráciách, ktoré budete ovládať cez váš smart telefón? Toto pôvabné a šikovné vibračné vajíčko predstavuje váš splnený sen! Vpláva do vagíny ako by tam patrilo odjakživa a po spárovaní s aplikáciou v telefóne si budete pohodlne voliť vibračné režimy. Alebo ho bude vyberať váš partner? To už necháme na vás.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

  • LoveToy Dual layered Platinum Silicone Plug 7.0"

    Realistické dilda vás nudia a chcete niečo zaujímavejšie? Skúste tohto krásavca z kvalitného dvojvrstvového silikónu. Poskytne vám neuveriteľné pocity a uspokojenie! Vnútri je totiž pevný a tvrdý a z vonkajšej časti je báječne mäkký a príjemný. Vychutnajte si vzrušujúce prenikanie vďaka jeho texturovanému povrchu a nezabudnite ani na koncovú prísavku.

    61,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Zero Tolerance Pump Up The Volume

    Chcete zväčšiť dĺžku a obvod vášho penisu? Vyberte si túto automatickú výkonnú vákuovú pumpus priehľadným valcom, ktorý vám umožní sledovať váš pokrok. Pomocou pumpy maximalizujete prietok krvi v penise, čo vám zaistí poriadne pevnú erekciu. Mäkký pružný vstupný návlek z kvalitného silikónu vám bude nielen príjemný, ale aj sa ľahko čistí.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Zado Leather neck and hand cuffs - Pevný kožený obojok s putami

    Veľmi kvalitný, pevný a nastaviteľný kožený obojok s koženými putami od značky Zado.

    61,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Tom of Finland Weighted Silicone Anal Plug-Black

    Trúfnete si na obvod a váhu tohto mocného análneho kolíku? Budete potrebovať trochu lubrikantu na báze vody a po jeho aplikácii môžete začať pomaly zasúvať zkosenú špičku do vášho zveráku a vychutnávať si tento extra veľký kolík kúsok po kúsku. Oceľová základňa potom spôsobí, že toho váš zadok ucíti oveľa viac než kedykoľvek predtým. Zamilujete si, ako bude táto základňa priťahovaná gravitáciou dole!

    61,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Action Pinsy Expandable Anal Plug with Remote Control Black

    Hľadáte niečo viac ako obyčajný análny kolík? Pinsy od Action je vibračný análny kolík šikovne rozdelený na dve časti. Práve tieto dve časti sa potom vo vašich útrobách rozšíria, a to až o 8 režimoch. Zaveďte ho za zadné vrátka zatvorený, chopte sa ovládača a vychutnajte si, ako sa jeho ramená roztvárajú a vibrácie vás príjemne láskajú.

    64,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

  • You2Toys Remote Controlled Silicone Prostate Plug with Vibrating, Rotating & Warming Function

    Hľadáte niečo naozaj šikovného, čo by sa zahralo s vašou prostatou? Našli ste to! Tento stimulátor má funkciu zahrievania, vie sa otáčať (rotovať) a samozrejme tiež vibruje. Okrem toho svojou textúrovanou časťou bude dráždiť aj hrádzu, je vodotesný, nabíjateľný cez USB, vyrobený z kvalitného hebkého silikónu a ovláda sa cez diaľkový ovládač.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Malesation Vibro Angel Black

    Anjel strážny pre vaše citlivé miesta! Tento stimulátor je veľmi nápadito a múdro navrhnutý tak, aby dychtivo dráždil penis a semenníky. Ukrýva v sebe 2 výkonné motory s 10 vibračnými a poklepávajúcimi funkciami. Uvoľnite sa, urobte si pohodlie a užívajte si, aké to je, keď Vibro Angel láska penis, semenníky aj hrádzu.

    64,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pretty Love Bill Purple

    Zdá sa vám, že vaše posteľové hry v poslednej dobe strácajú iskru? Pozvite si do spálne Billa, ktorý vám pomôže opäť rozpáliť oheň vášne a poriadne vás oboch rozpáli! Používa sa počas styku, kedy stimuluje vnútornú i vonkajšiu časť vagíny a vibrácie dajú okúsiť aj penisu, pre ktorý zároveň vagínu príjemne zúži. Úžasným spoločníkom sa však stane pri predohre, ponúkne vám 12 vibračných režimov, diaľkové ovládanie a hodvábne hebký silikónový povrch. Podľahnite s Billom sile vzrušenia!

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pipedream Anal Fantasy Elite Remote Control P-Spot Pro Black

    Ak chcete zažívať intenzívnejšie pocity pri svojich análnych hrátkach, nemal by vašej pozornosti uniknúť tento jedinečne výkonný stimulátor prostaty Anal Fantasy Elite Remote Control P-Spot Pro. Je vyrobený z hygienického a kvalitného silikónu (Elite Silicone), je dobíjateľný a predovšetkým ergonomicky tvarovaný tak, aby vám zabezpečil nielen pohodlie, ale predovšetkým uspokojenie. Podľahnite dych berúcim funkciám, neuveriteľnému vzrušeniu a výbušným orgazmom.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Otouch Ninja 2 Automatic Masturbator

    Predstavujeme masturbátor Ninja2 od značky Otouch. Je to luxusná hračka v diskrétnom púzdre s úplne tichým chodom. Ponúkne vám 7 vibračných režimov a tiež nafukovaciu komoru, ktoré sa podľa vašich prianí zväčší. Zasuňte do mäkkého textúrovaného silikónu a potrénujte svoju výdrž aj erekciu!

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Dinoo Xiong Clear

    Xiong je celkom extrémna hračka použiteľná análne aj vaginálne. Jeho rozširujúci sa tvar je ideálny na rozťahovanie vášho otvoru vášne a jeho rebrovaná textúra pre vás bude príjemne stimulujúca. Dĺžka i hmotnosti dildá sú impozantné!

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Realov Irena Smart Egg Pink

    Ahoj, som Irena a doprajem vášmu vzťahu na diaľku chýbajúcu vášeň. A nielen to, so mnou si budete môcť užívať aj na verejnosti, samozrejme diskrétne, pretože sa ovládam cez aplikáciu v mobile. Som dobíjacia, vodotesná a vyrobená z úžasne hebkého silikónu, vaša kvetinka ma bude milovať, neveríte? Presvedčte sa samé, nezruinujem vás, som cenovo dostupná. Som Irena!

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Zero Tolerance Kira Noir Movie Download with Breakthrough Vagina & Ass Stroker

    Chcete vdýchnuť život svojím erotickým fantáziám? Kira Noir vám s tým pomôžete! Práve si totiž prezeráte dvojitý masturbátor, pre ktorý bola inšpiráciou. Je mäkký, pružný, poddajný a vyrobený z príjemného TPE materiálu. Okúsite najskôr vagínu alebo anál? Nezabudnite si k tomu stiahnuť aj video s Kirou Noir, ku ktorému získate prístup.

    61,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Black Level Vinyl Dress 2851474 Black

    Lesklý a neuveriteľne provokatívny outfit! Tieto krátke šaty bez rukávov od značky Black Level sú vyrobené výhradne z lesklého čierneho vinylu a zdobia ich pružné sieťované vložky po oboch stranách. Pozornosť určite upúta aj stojačik s prackou a krásne zvýraznený dekolt. Ďalšie 3 pracky zdobia aj prednú časť, cez ktorú sa pne zips.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Javida 3 Function Vibrator with Bendable Arm Purple

    Hlboké dvojité potešenie! Tento flexibilný vibrátor od Javida vás rozparádi hneď 3 funkciami. Intenzívne rozmaznáva vagínu vibráciami a funkciou prírazov a nezabúda ani na klitoris, ktorý stimuluje dunivými pulzmi. Pokiaľ prahnete po dvojnásobnom vyvrcholení, je táto hračka jasná voľba!

    64,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

  • HiSmith HSD22 Huge Riesiger Arthropod Dildo 26cm Brown

    Realistické dildá vás nebavia a hľadáte skôr niečo trochu odlišné? Toto dildo s nevšedným stimulačným tvarom je vyrobené z vysoko kvalitného silikónu, má luxusnú textúru a tiež príjemný, mäkký povrch. Užite si s sním svoju cestu za potešením a využite aj jeho koncovú prísavku.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

  • California Exotics Butterfly Remote Venus G Pink

    Preleťte sa na krídlach vzrušujúceho motýlika, ktorý si pohrá s vaším bodom G. Ovládajte jeho funkcie sama, alebo odovzdajte kontrolu svojmu partnerovi, vibrácie sa totiž volia skrz diaľkový ovládač, ktorého dosah je 10 metrov. Kolená sa vám síce roztrasú skrz stimuláciu bodu G, ale pevné objatie si bude užívať aj vonkajšia časť vašej kvetinky, tak do toho - poďte lietať!

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Mister B Steel Mini Chastity Cage with Plug

    Malá, oceľová a pomerne prísna! Táto mini oceľová klietka obmedzí nielen vzrušenie, ale aj akýkoľvek pohyb. Jej súčasťou je aj odnímateľná tyčinka, ktorá zapláva do močovej trubice. Zaslúži si to váš submisívny náprotivok? Pokiaľ áno, tak ho hlavne nezabudnite zamknúť na zámok.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Rimba Latex Play Briefs with Open Crotch Black

    Láka vás predstava obliecť si tieto sexi latexové vysoké nohavičky s otvoreným rozkrokom? Pokiaľ to urobíte, nebezpečne sexy spôsobom zvýrazníte svoju siluetu i povahu! Čo sa bude diať ďalej? To je len na vás, isté je však to, že nohavičky vám pomôžu naplniť vaše latexové fantázie a predstavy. Vyrobené sú z kvalitného latexu, sú pružné a pekne sadnú. Doprajte si latexový efekt, ktorý robí divy.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Lybaile Finish Girl Flesh

    Nafukovacia panna pripravená vám dať toľko lásky, koľko len budete chcieť! Vstúpte do nej a nechajte sa unášať pocitmi. Jej milostné otvory, vrátane úst, budú vždy nachystané k akcii a jej prsia budú vyžadovať hladkanie. Dotknite sa s ňou orgazmických vrcholov znova a znova!

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Creature Cocks Hell-Hound Canine Penis Silicone Dildo

    Láka vás peklo? Práve z pekla totiž pochádza toto veľké červené didlo s baňatými semenníkmi. Jeho hrubé žily pozdĺž tela budú mať za úlohu príjemnú stimuláciu a jeho široká čierna základňa fungujúca ako prísavka priľne na akomkoľvek rovnom povrchu a vy nebudete potrebovať ruky. Hebký silikónový materiál si zamilujete pri sólo aj párových hrátkach.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

  • LateX Latex Stockings 2900998 Black

    Vadí vám komplikované obliekanie latexových kúskov? Tak pozor, tieto pančuchy také nie sú! Na ich oblečenie nebudete potrebovať žiadny púder ani olej, sú totiž vyrobené z tzv. chlórovaného latexu, ktorý predstavuje perfektnú voľbu, pretože sa extrémne ľahko oblieka na telo a nelepí sa na pokožku!

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

Položky 33 až 64 z celkom 398

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Môj košík

Pridajte si do košíka tovar, ktorý chcete kúpiť.