×

Registrácia

Vaše údaje

Prihlasovacie údaje

Prihlásenie

Vyplňte meno!
Vyplňte priezvisko!
Meno nie je v správnom tvare!
Priezvisko nie je v správnom tvare!
E-mail nie je v správnom tvare!
Vyplňte e-mail!
Tento účet už existuje!
Zadajte heslo!
Zadajte platné heslo!
Musí obsahovať minimálne 6 znakov!
Môže obsahovať maximálne 16 znakov!
Heslá sa nezhodujú!
Musíte súhlasiť s podmienkami!
Zadali ste nesprávne údaje!

Erotické pomôcky

Položky 33 až 64 z celkom 1279

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • Sweet Smile RC Double Pleasure Love Balls Pink

    Hlboké vibrácie a rovno dvakrát! RC Double Pleasure Love Balls vás prekvapí vibračnými vajíčkami z každej strany, ktoré sú vzájomne prepojené pružným silikónovým popruhom. Sú perfektné pre súčasnú vaginálnu a análnu stimuláciu alebo stimuláciu vagíny a klitorisu zároveň. Hrajte sa s nimi doma alebo ich noste diskrétne pod oblečením.

    80,90 €

    61,90 €

    +

    -

    Skladom

  • HiSmith HSD13 Dream Sky Dildo 26.32cm Pink-Purple

    Realistické dildá vás nebavia a hľadáte skôr niečo trochu monštruózne? Toto dildo s nevšedným tvarom je vyrobené z vysoko kvalitného silikónu, má luxusnú textúru a tiež príjemný, mäkký povrch. Užite si s ním svoju cestu za potešením a využite aj jeho koncovú prísavku.

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Skladom

  • FUN FACTORY The Boss Dildo Ružová

    Dildo BOSS je ideálne pre všetkých, ktorí preferujú väčšie a realistickejšie tvary s oblou špičkou. Svojím tvarom a veľkosťou sa ideálne hodí na internú stimuláciu bodu G i P. Prezývaný "Kráľ nemeckých díld".

    52,90 €

    51,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pipedream King Cock Strap-on Harness w/ 8" Cock - Pripínací penis 20cm Telová

    Chcete, aby pripínací penis, ktorým svojmu partnerovi/ partnerke urobíte dobre, vyzeral a pôsobil ako skutočný? Pokiaľ áno, tak je King Cock Strap-On Harness presne to, čo hľadáte! Každá žilka, každý záhyb kože, každý žaluď je starostlivo tvarovaný s vynikajúcim citom pre detail. Takže sa môžete tešiť na skutočne realistický zážitok, o akom sa vám zatiaľ mohlo iba snívať.

    91,90 €

    64,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Paloqueth Anal Lock Prostate Stimulator Dual Motor with Thrusts & Vibrations & Remote Control Black

    Snívate o zmyselnom prirážaní a vibráciách za vašimi zadnými dvierkami? S Anal Lock Prostate Stimulator Dual Motor sa vaše prianie stane skutočnosťou. Je poháňaný dvoma výkonnými motormi a ponúkne vám 7 rôznych režimov ťahov. Okrem toho vie tiež vibrovať o 7 vzoroch a disponuje krúžkom, ktorý príjemne stiahne váš penis. Užite si novú úroveň kombinovaného potešenia!

    76,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Zero Tolerance The Sergeant Green

    Túžite po omamnej stimulácii prostaty? Predstavujeme vám Seržanta, ktorý pre vás bude vždy tvrdo pracovať. Ukrýva v sebe 2 výkonné motory, má ohybný krk a použiteľnú dĺžku až 7,6 cm. Vyrobený je z krémovo hladkého silikónu a vďaka diaľkovému ovládaniu sa budete môcť hrať sólo bez použitia rúk alebo pokojne v páre. Vyberte si z 10 vibračných režimov!

    87,90 €

    64,90 €

    +

    -

    Skladom

  • LoveToy King Sized Sliding Skin Dual Layer Dong 11.5" Flesh

    Snívate o dildu, ktoré by bolo ako živé? Tí, ktorí premenili svoje sny na skutočnosť, si už dávno užívajú s týmto realistickým dildom, ktoré je vo vnútri skvele pevné ako poriadne tvrdá erekcia, a zvonku zase príjemne mäkké ako skutočná koža. Vychutnajte si vzrušujúcu autenticitu s kvalitným dildom so sexi semenníkmi a pre ešte lepší pocit pridajte lubrikant na vodnej báze.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Tenga Vacuum Controller - Vákuová pulzačný pumpa

    Zažite jedinečný zážitok sacieho efektu a následného uvoľnenia s novým nadstavcom k TENGA masturbátorom. Vákuové sacie zariadeniae sa pridáva k TENGA masturbátorom pre ešte lepšiu stimuláciu.

    95,90 €

    64,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Kiotos Monstar Dildo Beast 64 Squirt

    Nudí vás dildá, ktoré realisticky pripomínajú penis a snívate o niečom nezbedne nevšednom? Kiotos Monstar Squirt vás dostane do kolien a do raja. Je to séria neuveriteľne pôsobivo prepracovaných dild, z ktorých toto vás zaujme svojím tvarom, ktorý vyzerá ako akési monštrum. Zároveň tieto dildá vedia autenticky striekať tekutinou, ktorú do nich pomocou injekčnej striekačky aplikujete. Vychutnajte si slasť z nevšedného dračieho tvaru a výstrekov!

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Black Level Vinyl Overall Men

    Perfektné padnutie a zároveň pohodlné nosenie. Tento overal budete mať ako druhú kožu, je totiž extrémne elastický a ideálny na akékoľvek hry. Má kovový zips, ktorý prechádza aj rozkrokom a vďaka nemu sa dostanete k tomu najdôležitejšiemu ľahko a rýchlo.

    119 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Realov Lydia I Smart Butterfly Vibe Ružová

    Vibrátor Lydia v tvare motýlika ovládajte smartfónom. Ovládanie cez telefón poskytuje rôzne možnosti ovládania napr. hlasom.

    76,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Fleshlight Turbo Core

    Okúste presnú simuláciu orálneho sexu na vlastný penis! Fleshlight Turbo Core vám ponúkne niekoľko stimulačných vrstiev navrhnutých tak, aby zamávali s vašimi pocitmi. Užite si hladenie výstupkov a vrúbkov, absolútne pohltenie aj dvojicu plávajúcich vnútorných krúžkov pre pohodlné uchopenie. Exkluzívna textúra a nerealistický otvor vám predvedú novú úroveň sexuálneho uspokojenia!

    109 €

    59,95 €

    +

    -

    Skladom

  • Clone A Willy Glow in the Dark - Sada pre svietiacu kópiu penisu Zelená

    Vyrobte si dokonalú vibračnú a svietiacu kópiu svojho penisu! Clone A Willy je kompletná súprava, ktorá umožní každému mužovi vyrobiť si presnú, neuveriteľne detailnú kópiu svojho vlastného penisu, ktorá naviac svieti v tme.

    64,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pipedream King Cock Strap-on Harness w/ 8" Cock - Pripínací penis 20cm Hnedá

    Chcete, aby pripínací penis, ktorým svojmu partnerovi/ partnerke urobíte dobre, vyzeral a pôsobil ako skutočný? Pokiaľ áno, tak je King Cock Strap-On Harness presne to, čo hľadáte! Každá žilka, každý záhyb kože, každý žaluď je starostlivo tvarovaný s vynikajúcim citom pre detail. Takže sa môžete tešiť na skutočne realistický zážitok, o akom sa vám zatiaľ mohlo iba snívať.

    91,90 €

    64,90 €

    +

    -

    Skladom

  • NS Novelties Inya Symphony Pink

    Chcete všetko alebo nič? Táto hračka je skvele multifunkčná, až ide z toho hlava okolo! Ukrýva v sebe hneď 3 motory, ktoré budú vibráciami zmyselne masírovať g-bod a zároveň budú pomocou vzrušujúcej vzduchovej technológie láskať klitoris! Sympóny je jednoducho symfónia slasti, tak si to nechajte páčiť!

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Paloqueth Anal Plug & Prostate Massager Thrusting & Vibrating with Remote Control Black

    Snívate o zmyselnom prirážaní a vibráciách za vašimi zadnými dvierkami? S Anal Plug & Prostate Massager Thrusting & Vibrating sa vaše prianie stane skutočnosťou, a ešte si budeme môcť funkcie vyberať cez aplikácie. Ponúkne vám 7 rôznych režimov ťahov. Okrem toho vie tiež vibrovať a zaistí vám tak jemnú predohru alebo pokojne aj super silnú stimuláciu. Užite si novú úroveň vášho zadočkového potešenia!

    72,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Paloqueth Triple Stimulation Beaded Thrusting G-Spot Rabbit Vibrator Pink

    Milujete, keď máte možnosť výberu? Tú získate aj s týmto vibrátorom, pretože vám ponúkne hneď 3 rôzne funkcie. Vie totiž vibrovať, prirážať a nechýbajú mu ani zvodné rotujúce guličky. Nechajte sa vziať do orgazmického neba prírazy s dĺžkou cca 3 cm a doprajte si dokonalé sexuálne zážitky s týmto ergonomicky navrhnutým vibrátorom.

    76,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

  • LateX Latex Leggings 2901110

    Klasika, ktorá nesmie chýbať žiadnym milovníkom latexu! Tieto legíny majú trojcestný zips v rozkroku, sú dlhé, úzke a extrémne sexi! Obopnú vás ako druhá koža a ak dôjde na vec, tak ich ani nebudete musieť dávať dole a bude stačiť rozopnúť zips. Zamilujte sa do nich, nebude to ťažké!

    99,90 €

    61,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Paloqueth Fuck Machine with Realistic & Thrusting & Vibrating & Heating Dildo Brown

    Výkonná erotická pomôcka, s ktorou budete stonať blahom! Paloqueth prichádza s jedinečným šukacím strojom, ktorý vás ohromí svojimi funkciami a dych vyrážajúcim realistickým prevedením. Doprajte si zmyselné prírazy, príjemné zahriatie a nastavte si dildo tak, aby vám to bolo čo najpohodlnejšie, koncová prísavka na základni ho bez obáv udrží na mieste!

    87,90 €

    64,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Goldplay Blob L

    Milujete análnu stimuláciu? Vašej pozornosti by nemalo uniknúť toto Goldplay dildo pre hlbšie hrátky. Je príjemne mäkké a pružné, pretože je vyrobené z kvalitného silikónového materiálu, ktorý sa vďaka svojim elastickým vlastnostiam vráti do pôvodného tvaru. Vaše análne zážitky s ním teda budú úplne bezbolestné. Potrénujte s ním svoj análik a užite si vzrušujúcu stimuláciu!

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Blush Lush Gia Black

    Túžite po silných vibráciách, ale nemôžete sa rozhodnúť, či si zaobstaráte vibračnú hlavicu alebo vibrátor? Lush Gia je riešenie! Je to elegantná hračka, ktorá je z jednej strany vibrátor pre G-bod a z druhej strany vibračná hlavica. Ponúkne vám 7 vibračných režimov a samostatné ovládanie pre každý koniec. Vychutnajte si ju z oboch strán.

    99,90 €

    61,90 €

    +

    -

    Skladom

  • CalExotics Silicone Dilator Kit - Sada silikónových vaginálnych dilatátorov 5ks

    Sada jemne ružových luxusných dilatátorov, ktoré pomáhajú ženám obnoviť vaginálnu pevnosť, pohodlie a komfort.

    76,90 €

    64,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Doc Johnson Kink The Perfect Cock Dual Density UltraSKYN Vac-U-Lock 10.5 Inch 26cm Black

    Hrajte sa s ním, hladkajte ho, užívajte si ho a uctievajte ho, je totiž dokonalý. The Perfect Cock je ručne vyrobený z jedinečného ULTRASKYN materiálu, ktorý by ste len sotva rozoznali od skutočnej kože, je totiž príjemne mäkký, ale zároveň vďaka vnútornému jadru pevný a vytvára tak pocit ozajstného tvrdého penisu nadpozemské krásy. Súčasťou balenia je aj odnímateľná prísavka a dildo je kompatibilné s Vac-U-Lock produktmi.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • Bad Kitty Open Cup Crotchless Suspender Body & Mask 2480484 Black

    Vzrušujúca, nebezpečná a tajomná, presne taká budete v tomto čiernom body s podväzkami a otvoreným rozkrokom od Bad Kitty. Vyniká svojou maskou na hlavu a štýlovou vegánskou kožou, ktorá je mäkká, pružná a extrémne komfortná na nosenie. Zadný zips uľahčí obliekanie a odhalené poprsie a rozkrok budú lákať pozornosť očí. Pripojte svoje obľúbené pančuchy alebo popruhy na podväzky odstráňte preč.

    72,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

  • LoveToy Streetgirl's #2 Skin

    Račte sa zoznámiť s vašou novú holku! Má nádherne ružové pysky a zmyselne roztiahnutú vagínu. Je pôvabná a je ako skutočná. Doprajte si autentické zážitky s týmto elegantným kusom ženského tela, ktoré vám okrem vagíny ponúkne aj análik.

    64,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

  • LELO Sona Black

    Zoznámte sa so Sonou, bezdotykovým stimulátorom klitorisu, ktorý si do parády vezme o 75% viac nervových zakončení tohto miestečka ako iné hračky, na ktoré ste boli doteraz zvyknuté. Sona vám svojimi jemnými tlakovými vlnami ukáže úplne nový rozmer orgazmu, ktorý bude intenzívny, ohromujúci aj príjemne návykový. Sona vás už na prvý pohľad zaujme pôvabným dizajnom, pretože je vyrobená z jedného kusu silikónu, je hodvábne hladká, vodotesná, luxusná a rovnako štýlová ako ste i vy.

    229 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • HiSmith HSD32 Tornado Dildo 25.7cm Pink-Purple

    Realistické dildá vás nebavia a hľadáte skôr niečo trochu odlišné? Toto dildo s nevšedným zatočeným tvarom je vyrobené z vysoko kvalitného silikónu,  má luxusnú textúru a tiež príjemný, mäkký povrch. Užite si s ním svoju cestu za potešením a využite aj jeho koncovú prísavku.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pipedream King Cock Plus 8" Triple Density Fat Cock with Balls

    Popisok pripravujeTen najlepší realistický penis na trhu! King Cock Plus Triple Density je do detailov vymodelované dildo z neuveriteľne autentického materiálu. Na povrchu je jemné ako ľudská pokožka, vo vnútri pevné ako kamenná erekcia a zakončené je super silnou prísavkou. King Cock Plus Triple Density nemá konkurenciu, vychutnajte si ho!me.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Rimba P-Cage PC01 Penis Cage Size S Black

    Pozeráte sa po klietke cudnosti? Odporúčame klietky z kolekcie P-Cage od značky Rimba. Vyrobené sú z vysoko kvalitného ABS plastu a ponúkajú tak pohodlné nosenie aj dlhú životnosť. Omedzte s klietkou erekciu a pripravte sa na intenzívne pocity!

    76,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Evolved Joy Ride With Power Boost Modrá

    Tak tučný, flexibilný a silný, že z tejto silikónovej hračky budete kričať radosťou. Ponúkne vám 8 vibračných funkcií, vrátane 10 sekundových intenzívnych turbo vibrácií. Aby vaše vzrušenie bolo skutočne neobmedzené, je Joy Ride With Power Boost dobíjací.

    99,90 €

    61,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Fleshlight Ice Lady Crystal

    Fleshlight Clear Lady Crystal s realisticky vytvarovanou vagínou je masturbátor z veľmi jemného a transparentného materiálu. Umožní vám hlboké prenikanie, ohromujúcu stimuláciu a prežijete s ním reálne pocity podobné skutočnému styku. Hĺbka texturovaného tunelčeka je dostatočná pre menšie, aj väčšie penisy a vnútorný priemer je príjemných 19 mm.

    72,90 €

    59,95 €

    +

    -

    Skladom

  • Black Level Vinyl Jumpsuit Long 2851504 Black

    Váš vinylový sen sa stane skutočnosťou jedine v tomto overale, ktorý vás zmyselne lesklého materiálu zahalí od hlavy až po päty. Pochádza z dielne Black Level a je zvodne priliehavý a má dlhé rukávy aj nohavice. Najlepší je však praktický a erotický obojsmerný zips, ktorý začína pri stojačiku, pokračuje cez rozkrok a končí v hornej časti zadku.

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Skladom

Položky 33 až 64 z celkom 1279

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Môj košík

Pridajte si do košíka tovar, ktorý chcete kúpiť.