×

Registrácia

Vaše údaje

Prihlasovacie údaje

Prihlásenie

Vyplňte meno!
Vyplňte priezvisko!
Meno nie je v správnom tvare!
Priezvisko nie je v správnom tvare!
E-mail nie je v správnom tvare!
Vyplňte e-mail!
Tento účet už existuje!
Zadajte heslo!
Zadajte platné heslo!
Musí obsahovať minimálne 6 znakov!
Môže obsahovať maximálne 16 znakov!
Heslá sa nezhodujú!
Musíte súhlasiť s podmienkami!
Zadali ste nesprávne údaje!

Erotické pomôcky

Položky 33 až 64 z celkom 361

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • Clone A Willy Glow in the Dark - Sada pre svietiacu kópiu penisu Modrá

    Vyrobte si dokonalú vibračnú a svietiacu kópiu svojho penisu! Clone A Willy je kompletná súprava, ktorá umožní každému mužovi vyrobiť si presnú, neuveriteľne detailnú kópiu svojho vlastného penisu, ktorá navyše svieti v tme.

    64,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Secret Pleasure Chest Black Fantasy

    Tak tajomná, ale zároveň nebezpečná. Taká je táto čierna sada BDSM pomôcok, ktorú ocenia objavujúce páry, ktoré túžia zažiť niečo viac. 10 obsiahnutých pomôcok zaručuje noc plnú vášne, ale aj bolesti, ktorej mieru si budete voliť sami. Poďte sa hrať a objavovať nový vzrušujúci svet.

    76,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Fifty Shades of Grey Hard Limits - Bondážna súprava

    Vzrušujúce chvíle s bondážou a praktikami pre SM vám prináša sada Hard Limits, navrhnutá podľa slávnej predlohy Päťdesiat odtieňov sivej. Táto súprava vám otvorí nové možnosti a túžby vášho milostného života.

    80,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Intense Bruno Partner Double Pleasure Purple

    Chcete skúsiť so svojím náprotivkom v posteli niečo nové? Skúste tento párový vibrátor, ktorý poteší vás oboch. Je silný, výkonný, príjemný na dotyk a vybavený 2 motormi. Volá sa Bruno, je na diaľkové ovládanie a pri milovaní ho môžete zaviesť do pošvy, kde bude vibráciami dráždiť vnútro vagíny aj penis a z vonkajšej časti si jeho vibrácie bude užívať klitoris. Poďte zistiť viac!

    109 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

  • LoveToy Streetgirl's #2 Black

    Račte sa zoznámiť s vašou novú holku! Má nádherne ružovkasté pysky a zmyselne roztiahnutú vagínu. Je pôvabná a je ako skutočná. Doprajte si autentické zážitky s týmto elegantným kusom ženského tela, ktoré vám okrem vagíny ponúkne aj análik.

    64,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pipedream King Cock Plus 9" Triple Density Cock

    Tento najlepší realistický penis na trhu! King Cock Plus Triple Density je do detailov vymodelované dildo z neuveriteľne autentického materiálu. Na povrchu je jemné ako ľudská pokožka, vnútri je pevné ako kamenná erekcia a zakončené je super silnou prísavkou. King Cock Plus Triple Density nemá konkurenciu, vychutnajte si ho!

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Fucktools Welding Will Dildo Black

    Toto zamatové vinylové dildo vyrobené v Európe vás poteší svojou veľkosťou a spracovaním. Súčasťou balenia je aj extrémne silná prísavka, ktorá vám splní všetky vaše hands-free sny. Kolekcia Fucktools je tiež kompatibilná s doplnkami z kolekcie Hung system a produkty z nej sú perfektné pre párové aj sólo hry.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Paloqueth Massive Extra Large Realistic Dildo with Suction Cup 14 Inch Transparent

    Na malé gašparky a veľké divadlá už dávno neveríte a hľadáte niečo obrovské? Toto dildo by vám malo stačiť! Má pôvabné realistické prevedenie a meria neskutočných 35,6 cm a jeho priemer je 7,6 cm, sila, nemyslíte?

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Hueman Black Hole Anal Vibrator with Cockring

    Elegantný análny vibrátor prepojený s erekčným krúžkom z kolekcie Hueman je nutnosťou pre každého muža. Príjemne zaoblený tvar v kombinácii s jemnou textúrou sľubuje vzrušujúcu stimuláciu a erekčný krúžok zase sľubuje tvrdšiu a dlhšiu erekciu a intenzívnejšie orgazmy. Zamilujte si mäkký silikónový materiál a vyberte si z 10 vibračných režimov skrz diaľkové ovládanie!

    76,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

  • InToYou Niza Vibe with Heating and Clitoris Triple Tongue Black

    Chcete všetko alebo nič? Tak to asi chcete tento vibrátor! Ukrýva v sebe 2 výkonné motory, vie sa zmyselne zahrať a jeho trojitý stimulačný jazyk rozmazná váš klitoris. Vyberajte si z 10 vibračných režimov, 7 funkcií jazyka a nezabudnite ani na ohnivé teplíčko!

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

  • HiSmith HSD34 Sea Monster Dildo 20.7cm

    Realistické dildá vás nebavia a hľadáte skôr niečo trochu monštruózne? Toto dildo s nevšedným tvarom je vyrobené z vysoko kvalitného silikónu, má luxusnú textúru a tiež príjemný mäkký povrch. Užite si s ním svoju cestu za potešením a využite aj jeho koncovú prísavku.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Rebel Rechargeable Prostate Stimulator 590002

    Očarujúci stimulátor prostaty s maximálne premysleným tvarom. Nebojte sa zveriť mu to najcitlivejšie miestečko na vašom tele a nechajte sa vziať do toho najintenzívnejšieho orgazmického neba. Vyberte si jeden z 9 režimov vibrácií a dobíjajte svoju hračku pohodlne cez USB kábel. Rebel stimulátor je vyrobený z vysoko kvalitného silikónu a ABS, neobsahuje ftaláty, spĺňa nariadenia EU REACH a je tak úplne bezpečný pre telo.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Hot Octopuss Jett Sleeve with Treble and Bass Technology

    Užite si nekonečné vibrácie, úžasnú silu a tie najlepšie orgazmy s týmto jedinečným masturbátorom, ktorý zapĺňa dieru na trhu, nič také tu totiž ešte nebolo! Je jedno, či vám práve stojí alebo nie, nasaďte JETT pod žaluď, zapojte minivibrátory a vnímajte, ako sa pod vami prepadá zem.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Kiotos Steel Short Chastity Device

    Majte vtáka pod zámkom s touto jedinečnou klietkou cudnosti. Je vyrobená z kvalitnej nerezovej ocele, veľmi extravagantný vzhľad a bude na nosenie vyzerať veľmi skvostne! Jej použiteľná veľkosť je cca 4,2 cm a pamätajte, že v nej rozhodne erekciu nedosiahnete.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pipedream King Cock Plus 7.5" Triple Density Cock with Balls

    Ten najlepší realistický penis na trhu! King Cock Plus Triple Density je do detailov vymodelované dildo z neuveriteľne autentického materiálu. Na povrchu je jemné ako ľudská pokožka, vo vnútri pevné ako kamenná erekcia a zakončené je super silnou prísavkou. King Cock Plus Triple Density nemá konkurenciu, vychutnajte si ho!

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Black Level Vinyl Basque 2840553 Black

    Ukážte svoje prsia v tomto pôvabnom oblečku! Tento vyzývavý kúsok odhalí vaše prsia a postaví ich do centra pozornosti. Košíčky s kosticami vám pomôžu vaše poprsie vytvarovať a pružné ramienka prilákajú pozornosť očí. Predná strana je tvorená lesklým vinylovým materiálom a sieťovinou. Pružná zadná vsadka zaistí pohodlné nosenie a zips zas uľahčí obliekanie aj vyzliekanie.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Black Level Vinyl Jumpsuit 2851520 Black

    Čaká vás párty a chcete vyčnievať z davu? Oblečte si tento sexi overal z lesklého čierneho vinylu od Black Level. Je zmyselne priliehavý a jeho krátke nohavice odhalia vaše pôvabné nohy. Vrcholom všetkého je praktický a erotický obojsmerný zips, ktorý začína pri stojačiku, pokračuje cez rozkrok a končí v hornej časti zadku.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Kiotos Fancy Black Flogger with Glass Handle

    Milujete pôvabné a štýlové kúsky? Na tomto biči budete môcť oči nechať! Má nádhernú sklenenú rukoväť, ktorá môže slúžiť aj ako dildo a je ručne vyrobená. Môžete ju zahriať či ochladiť a objaviť tak kúzlo teplotných hier. Pramienky sú vyrobené z kvalitnej suede kože a ich dotyk môže byť jemný aj bolestivý!

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

  • California Exotics Admiral Vibrating Captain 8" Blue

    Pripravte sa na nádherné vzrušenie s týmto realistickým Admiral vibračným dildom! Je skvele autentické a ako živé! Jeho flexibilný dizajn je mäkký a pevný zároveň a pýši sa koncovou prísavkou pre hands-free hrátky. Skúmajte vnemy a vyberte si z 10 funkcií vibrácií a pulzácií!

    72,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Paloqueth Dual Thrusting G-Spot and Clitoris Vibrator with Remote Purple

    Hľadáte niečo, čo vám ponúkne plnú pozornosť na vás a vaše citlivé miesta? Tento pôvabný vibrátor od Paloqueth je tu preto, aby vám doprial absolútne uspokojenie a dych vyrážajúcu rozkoš. Vie vibrovať 9 vibračnými režimami v dômyselne tvarovanej základni, ktoré bude dráždiť klitoris. To ale nie je všetko, pretože vie tiež prirážať o 3 režimoch a prírazy sa budú venovať G-bodu. Ste pripravená na vzrušujúce pocity?

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Ibiza Anal Massager Remote Control 11x4cm Black

    Dovolenka na Ibize môže mať mnoho podôb, najlepšie však urobíte, keď ju pojmete ako vzrušujúcu cestu s týmto stimulátorom prostaty a hrádze! Má príjemný tvar pre pohodlné zacielenie na P-bod a textúrovanú časť na vonkajšom ramene pre dráždenie hrádze. Jeho funkcia sa pohodlne volí cez diaľkové ovládanie, ktoré si môžete ponechať alebo zveriť svojmu náprotivku!

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

  • LELO Luna Beads Mini

    Venušine guľôčky Luna mini kombinujú potešenie a cvičenie súčasne. Okrem príjemného a vzrušujúceho dráždenia posilňujú pošvové svaly a spevňujú panvové dno.

    68,90 €

    56,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Martinella Double Tongue Cliris Stimulator and Thrusting Egg Pink

    Chcete sa cítiť ako kráľovná a užívať si vlastnú sexualitu a hlboko príjemné pocity? S Martinellou k tomu nebudete potrebovať nikoho ďalšieho! Jeho pôvabná ruža, ktorá bude láskať váš klitoris, zatiaľ čo bude vibračné vajíčko z druhej strany rásť vo vašej vagíne. Vychutnajte si 10 vibračných režimov a 10 režimov vzrušujúcich prírazov!

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Fetish Fantasy Inflatable Hot Seat Black

    Len sa posaďte a užívajte si rytmus! Toto nafukovacie sedlo je vybavené integrovaným vibrátorom v tvare penisu s nádherne vymodelovanými žilkami. Robustné rukoväte vám poskytnú oporu aj pri vášnivejšej jazde, kedy sa budete pohybovať hore a dole. Vyberte si intenzitu vibrácií skrz ovládač na lanku a rozbehnite to!

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

  • SilexD Model 1 Vibrating Premium Silicone Dual Density Dildo 8" with Remote Flesh

    Prahnete po radosti, ktorá bude nefalšovaná a skutočná? Spoznajte neskutočne nádherné a realistické dildo Silexd s funkciou mocných vibrácií ovládaných cez diaľkové ovládanie. Na povrchu je dildo príjemne hebké a vyzýva na pomaznanie, avšak vo vnútri je pevné ako tá najtvrdšia erekcia. Splňte si svoje najhlbšie sny, vášne a túžby s realistickým dildom snov!

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Satisfyer Men Vibration+ Connect App Black

    Satisfyer Men si svojimi vibráciami podmanil mužov po celom svete a teraz prichádza s novinkou - vibrácie môžete ovládať cez aplikáciu! Zachovaný samozrejme zostáva elegantný dizajn aj ergonomický tvar, ktorý vám veľmi pohodlne padne do ruky. Otvor pre vstup je vyrobený z kvalitného a príjemného silikónu, tak ráčte vstúpiť.

    91,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Oxballs Atomic Jock Cocklock Cock Cage Transparentná

    Táto klietka je vrcholom elastickosti a jemnosti. Umožní Vám pohrávať sa s cudnosťou bez použitia tvrdých plastov či ťažkých kovov, ktoré sú vždy nutne sprevádzané visiacimi zámkami. Vyvinula ju značka Oxballs, ktorej vývojári použili dokonalý materiál TPR.

    76,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Satisfyer Pro 2 Generation 3 with Liquid Air Technology Black

    Ste pripravená na novú vlnu potešenia? Práve prichádza Satisfyer Pro 2 Generation 3, najnovšia edícia ikonického Air Pulse Satisfyera! Vyniká svojou jedinečnou technológiou Liquid Air, ktorá vytvára pocit zmyselného prívalu vody. Tešte sa na 11 režimov tlakových vĺn a 12 vibračných programov!

    91,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Dream Toys Goddess Collection Ares

    Párové aj sólo hrátky pre všetky vaše citlivé miesta! Tento pružný vibrátor sa prispôsobí vašim preferenciám a poskytne vám zakaždým iné potešenie. Vybavený je tiež diaľkovým ovládačom, pomocou ktorého si budete vyberať medzi 7 vibračnými vzormi a 3 rýchlosťami v 2 motoroch, z ktorých je jeden v špičke a druhý v základni. Pohrajte sa s ním ako s duálne stimulačným vibrátorom alebo ho prizvite k milovaniu a nebudete ľutovať!

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Satisfyer Pro 2 Generation 3 with Liquid Air Technology Wine Red

    Ste pripravená na novú vlnu potešenia? Práve prichádza Satysfier Pro 2 Generation 3, najnovšia edícia ikonického Air Pulse Satysfiera! Vyniká svojou jedinečnou technológiou Liquid Air, ktorá vytvára pocit zmyselného prívalu vody. Tešte sa na 11 režimov tlakových vĺn a 12 vibračných programov!

    119 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

  • TitanMen Squirting Cock Vac-U-Lock Skin

    Hovorí sa, že ženy nikdy nebudú úplne spokojné, kým z penisov nebude miesto spermie striekať čokoláda. Dámy, vaša spokojnosť je konečne na dosah! Ba čo viac, dildo Titanmen Squirting Cock nemusí ejakulovať len tekutú čokoládu, ale pokojne aj niečo ostrejšie. Prajete si namiesto spermií napríklad vodku? Alebo máte radšej sladké a necháte si postriekať tvár realistickou smotanou alebo salkom?

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Hueman Asteroid Rimming Anal Plug

    Milujete rimming čiže lízanie análu? Ak áno, tak budete milovať aj tento análny kolík! Disponuje totiž zabudovanými rotujúcimi korálikmi, ktoré simulujú pocity ako pri lízaní. Kolík je vyrobený z mäkkého silikónu a jeho horná časť je tvarovaná tak, aby cielila na prostatu. Vyberte si zo 4 rýchlostí a 6 režimov pomocou diaľkového ovládača!

    76,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

Položky 33 až 64 z celkom 361

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Môj košík

Pridajte si do košíka tovar, ktorý chcete kúpiť.