×

Registrácia

Vaše údaje

Prihlasovacie údaje

Prihlásenie

Vyplňte meno!
Vyplňte priezvisko!
Meno nie je v správnom tvare!
Priezvisko nie je v správnom tvare!
E-mail nie je v správnom tvare!
Vyplňte e-mail!
Tento účet už existuje!
Zadajte heslo!
Zadajte platné heslo!
Musí obsahovať minimálne 6 znakov!
Môže obsahovať maximálne 16 znakov!
Heslá sa nezhodujú!
Musíte súhlasiť s podmienkami!
Zadali ste nesprávne údaje!

Erotické pomôcky

Položky 33 až 64 z celkom 182

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • Doc Johnson Doggie Style Debbie

    Kompaktná realistická hračka Doggie Style Debbie má všetko, čo k šťastiu potrebuje každý muž milujúci doggie style. Ponorte sa do jej vagíny, pohľaďte jej nožičky a očami spočiňte na zadočku čakajúcom na vaše stlačenie. Je ideálny pre všetkých, ktorí chcú niečo viac! Debbie je vyrobená z patentovaného UltraSkyn materiálu, ktorý by ste len sotva rozoznali od skutočnej ľudskej kože.

    99,90 €

    61,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Black Level Vinyl Jumpsuit 2851644 Black

    Váš vinylový sen sa stane skutočnosťou jedine v tomto overale, ktorý vás svojim zmyselne lesklým materiálom, variabilnou šnurovačkou a strihom zvýrazňujúci postavu premení na neodolateľnú dračicu. Pochádza z dielne Black Level a je zvodne priliehavý a má dlhé nohavice a tenké odnímateľné ramienka. Najlepší je však praktický a erotický trojsmerný zips, ktorý začína vo po šnurovačke na zadnej strane, pokračuje cez zadok a rozkrok a končí na dekolte. Dajte najavo svoju osobnosť a chúťky.

    80,90 €

    61,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Paloqueth Thrusting & Vibrating Rabbit Vibrator Purple

    Chcete niečo, čo vás realistickým spôsobom isto iste dostane do neba? Prirážajúci vibrátor je stávka na istotu a značka Paloqueth je stávka na spokojnosť. Krásny dizajn s ozdobným kamienkom je len začiatok, do kolien vás dostane hlavne funkcia prirážania, vibrácie na g-bod a klitoris a dômyselný tvar, ktorý rozumie vášmu telu. Poďte sa dozvedieť viac a presvedčiť sa o tom, že túto hračku naozaj potrebujete!

    99,90 €

    61,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Taboom Spreader Bar with Ankle Cuffs Silver-Black

    Luxusná kolekcia štýlových BDSM doplnkov a hračiek Taboom potešenie všetkých, ktorí milujú krásne, prepracované a kvalitné veci. Patrí sem aj táto rozperná tyč vybavená putami na členky. Je síce určená na roztiahnutie nôh, ale vďaka krúžkom v prostrednej časti k nej jednoducho pripojíte aj iné doplnky z vašej domácej zbierky. Po akcii ju ľahko a rýchlo rozložíte na 3 časti. Pripravte sa na nezabudnuteľné zážitky!

    99,90 €

    61,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pantyrebel Boyshort Vibrator Black

    Láka vás vzrušujúce dobrodružstvo na verejnosti? Oblečte si tieto sexi nohavičky, v ktorých sa budete cítiť úplne zvodne a do ich dômyselného vrecúška zasuňte vibrátor. Potom sa už len chopte ovládača! Alebo ho radšej zveríte do rúk svojmu partnerovi a necháte ho prevziať kontrolu nad týmto elegantným čiernym diablom vo vašich nohavičkách?

    87,90 €

    61,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Kiotos Steel Rosebud Urethral Sounds - Sada oceľových dilatátorov 8ks

    Dokonalá a krásna sada dilatátorov z najkvalitnejšej nerezovej ocele, vyrobená na účely úžasného zmyslového pôžitku.

    91,90 €

    61,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Fifty Shades of Grey Bound to You Spreader Bar

    Chcete sa vydať na vzrušujúcu cestu za objavovaním nových pôžitkov? Tak jedine s krásnymi a kvalitnými pomôckami od značky Fifty Shades! Táto ručne vyrobená rozperná tyč z vegánskej kože je zakončená 2 x 2 otočnými zlatými karabínami a splní vaše otrocké, milostné priania. Je nádherná a zároveň odolná a rozhodne by vo vašej zbierke neposlušných hračiek nemala chýbať.

    99,90 €

    61,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Satisfyer Pro 2 Generation 3 with Liquid Air Technology, Vibration and Bluetooth/App Black

    Ste pripravená na novú vlnu potešenia? Práve prichádza Satisfyer Pro 2 Generation 3, najnovšia edícia ikonického Air Pulse Satisfyera! Vyniká svojou jedinečnou technológiou Liquid Air, ktorá vytvára pocit zmyselného prívalu vody. Tešte sa na 11 režimov tlakových vĺn, 12 vibračných programov a tiež ovládanie cez aplikáciu!

    109 €

    61,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Adam & Eve Poseable True Feel Cock

    Uchopte ho. Naklopte ho. Zasuňte ho. Akokoľvek! Toto dildo s vami bude v akejkoľvek polohe a vypočuje vaše priania tak, aby vás potešilo. Má dokonale realistickú textúru, vnútri je pevné a zvonku zase príjemne hebké ako skutočný penis. Prísavka bude držať na akomkoľvek hladkom povrchu a potom to bude už len na vás... alebo vo vás?

    99,90 €

    61,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Kiotos Monstar Sleeve 09

    Nudia vás návleky, ktoré realisticky pripomínajú ľudský penis a snívate o ničom nezbedne nevšednom? Kiotos Monstar vás dostane do kolín a do raja. Je to séria neuveriteľne pôsobivo prepracovaných dild a návlekov na penis ako je tento. Zaujme svojím tvarom, ktorý vyzerá ako akési monštrum. Zavádzať ho do vagíny alebo do análu je jedna veľká slasť, tak si ju nenechajte ujsť.

    99,90 €

    61,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Animals Big Dog Dildo

    Vitajte v zvieracom kráľovstve a ráčte objaviť túto jedinečnú hračku. Toto dildo je presnou anatomickou kópiou skutočného penisu veľkého psa a je vyrobené z príjemne mäkkého PVC, ktoré je úplne bezpečné pre telo a neobsahuje ftaláty.

    99,90 €

    61,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Blush Anal Adventures Platinum Circuit Plug Black

    Chcete preskúmať vzrušujúce vnemy, ktoré ukrýva váš análik? Táto hračka je na to tá pravá! Ovláda sa na diaľkový ovládač, takže bude super aj na párové hrátky. Vychutnajte si dotyk hodvábne jemného silikónu a kombináciu sexy pocitov, ktorým podľahnete skôr, ako poviete Blush.

    109 €

    61,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pantyrebel Tanga Vibrator Black

    Láka vás vzrušujúce dobrodružstvo na verejnosti? Oblečte si tieto sexi tangá, v ktorých sa budete cítiť úplne zvodne a do ich dômyselného vrecúška zasuniete vibrátor. Potom sa už len chopte ovládača! Alebo ho radšej zveríte do rúk svojmu partnerovi a necháte ho prevziať kontrolu nad týmto elegantným čiernym diablíkom vo vašich nohavičkách?

    87,90 €

    61,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pipedream Fantasy X-tensions Elite 3" Silicone X-tension with Strap Brown

    Chcete od svojho penisu nemožné? Tak pozor, s týmto návlekom je možné všetko! Zväčší váš obvod o 66% a pridá vám 8,9 cm na dĺžka. Jeho názov je X-tension a vyrobený je z kvalitného silikónu. Jednoducho sa nasadzuje a perfektne drží, navyše účinne podporí erekciu, čím iste poteší svojho nositeľa. Doprajte svojmu protivníku vychutnať si bohatú textúru tohto návleku, jazda s ním bude stáť za to!

    99,90 €

    61,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Chisa Kissen Glitz Vibration + Thrusting Dual Orgasm Vibrator Red

    Obzeráte sa po kvalitnej erotickej hračke s dych vyrážajúcimi funkciami? S radosťou vám predstavujeme vibrátor Glitz, ktorý vás očarí nielen 10 vibračnými režimami a 9 režimov prírazov. Vychutnajte si zmyselný dotyk hebkého silikónu a dômyselný tvar s ovládaním na konci pružného „chvostíka“.

    99,90 €

    61,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Mystim Barry Bite Clamps

    Máte chuť na kúsok chlípneho a bolestivého vzrušenia? Bipolárne vodivé svorky na bradavky (alebo pokojne aj na iné časti tela) by nemali chýbať v zbierke žiadnemu elektronadšencovi!

    95,90 €

    61,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Bang! Remote Control 21X Vibrating Silicone Butt Plug Black

    Poďte rozprúdiť vzrušenie vo vašom análiku! Tento análny kolík má lahodný zamatovo hebký silikónový povrch a klasický tvar, ktorý je pohodlný na zavádzanie. Jeho nosenie a hranie sa s ním stane návykovou záležitosť! Baviť vás bude, keď budete sami, ale pohráte sa s ním aj v páre. Chopte sa ovládaču a nadiktujte výkonnému motoru intenzívnu stimuláciu.

    99,90 €

    61,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Sweet Smile Powerful Vibrator Pink

    Extra silné vibrácie pre vonkajšie aj vnútorné potešenie! Tento neprehliadnuteľne ružový výkonný vibrátor od Sweet Smile vás zaujme svojim realistickým dizajnom, ktorý priamo nabáda k príjemným erotickým hrátkam. Jeho žaluď sa bude venovať G-bodu a semenníky poteší klitoris. Pripevnite prísavku na hladký povrch a užite si slastné okamihy bez použitia rúk.

    99,90 €

    61,90 €

    +

    -

    Skladom

  • InToYou BDSM Line Hound Dog Hood with Removable Muzzle Red

    Je čas na psie kusy! Objavte svoju fetiš neposlušnú stránky a naplňte svoje nesplnené túžby. Táto perverzná psia maska je veľmi pohodlná na nosenie, pretože je príjemne ľahká. Ľahko sa nasadzuje a má odnímateľný náhubok, ktorý môžete svojmu psíkovi nasadzovať a dávať dole, ako sa vám zapáči.

    99,90 €

    61,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Fifty Shades of Grey Greedy Girl Rechargeable Slimline Rabbit Vibrator

    Okúste silu vzrušenia rovnako ako hrdinovia vášnivého románu Fifty Shades of Grey! Príbeh plný BDSM sa stal inšpiráciou aj pre tento luxusný vibrátor, ktorý vás bude stimulovať zvnútra aj zvonku a vďaka svojmu tvaru dokonale zacieli na všetky erotogénne zóny. Nechajte sa ním rozmaznávať a urobte si dobre!

    99,90 €

    61,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Triune The Anal Impaler Stainless Steel

    K jednej časti pripútate členky a k časti druhej pripojíte dildo, ktoré potom zasuniete do análu alebo do vagíny. Pre všetkých, ktorí prahnú po poriadnom ponižovaní a hlbokých zážitkoch. Alebo vám je to málo? Skúste jednu časť priskrutkovať k podlahe, fantáziám sa medze nekladú a verte, že s týmto doplnkom si veľa svojich fantázií splníte.

    169 €

    63,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • Kiotos Steel Cock Tube Cage Chastity

    Chcete vziať svojmu vtáčikovi slobodu? Táto krásna klietka cudnosti z nerezovej ocele bude tým pravým doplnkom. Je ručne leštená, čo jej dodáva luxusný vzhľad a jej priemer je 35 mm a krúžok na semenníky má 45 mm. Vychutnajte si svoj obľúbený pocit, keď jednoducho nemôžete stvrdnúť.

    99,90 €

    61,90 €

    +

    -

    Skladom

  • FUN FACTORY Duke Čierna

    Duke - vibračný stimulátor prostaty a kráľ medzi stimulátormi! DUKE je znalcom pánskeho análneho potešenia! Zážitok, ktorý vám ponúkne, si nenechajte ujsť!

    76,90 €

    62,90 €

    +

    -

    Skladom

  • California Exotics French Kiss Elite Lover Black

    Chcete roztopiť pod silou francúzskeho bozku od samotného Lovera a nielen to? Táto dômyselná čierna hračka má na jednom konci zmyselnú ružičku s jazýčkom pre vaše vonkajšie citlivé miesta a na konci druhom šikovného rotačného potešiteľa. Používajte oba konce spoločne alebo každý zvlášť a dotýkajte sa orgazmického neba pokojne každý deň!

    80,90 €

    61,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pantyrebel Panty Vibrator Black

    Láka vás vzrušujúce dobrodružstvo na verejnosti? Oblečte si tieto sexi nohavičky, v ktorých sa budete cítiť úplne zvodne a do ich dômyselného vrecúška zasuniete vibrátor. Potom sa už len chopte ovládača! Alebo ho radšej zveríte do rúk svojmu partnerovi a necháte ho prevziať kontrolu nad týmto elegantným čiernym diablíkom vo vašich nohavičkách?

    87,90 €

    61,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Master Series P-Spot Plugger Anal Plug with Harness & Remote Control

    Chcete si dopriať úžasnú dlho stimuláciu? S týmto stimulátorom prostaty na praktickom postroji si budete môcť vychutnávať škádlení zadných vrátok pokojne celé dni! Stimulátor ako taký je vyrobený z prémiového silikónu a hodí sa aj pre úplných začiatočníkov. Zakrivený tvar príjemne dosiahne na prostatu a bude na nej vyvíjať vzrušujúci tlak. Vďaka tenkému hrotu sa navyše ľahko zavádza a keď pridáte kvapku lubrikačného gélu, pôjde to ako po masle.

    99,90 €

    61,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Master Cock The Master Suction Cup Dildo Black

    S Masterom pokoríte všetky svoje limity! Toto obrovské dildo má realistický žaluď, sexy semenníky a silnú koncovú prísavku pre akýkoľvek hladký povrch. Nabodnite sa na jeho dlhé telo a vychutnávajte si v sebe každý jeho ďalší centimeter.

    99,90 €

    61,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Doc Johnson Ryan Bones 7 Inch Cock

    Milujete dokonalý penis sexi pornoherca menom Ryan Bones? Teraz môže byť váš! Jeho autenticky tvarované žilky, žaluď a semenníky z realistického materiálu Ultraskyn vás dostanú do kolien. Ryanov penis ako dildo bolo ručne vyrobené so zmyslom pre detail, vnútri je pevné ako kamenná erekcia, na povrchu príjemne mäkké. Premeňte svoje pornohviezdne fantázie na skutočnosť!

    99,90 €

    61,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pantyrebel Lace Thong Vibrator Black

    Láka vás vzrušujúce dobrodružstvo na verejnosti? Oblečte si tieto sexi tangá, v ktorých sa budete cítiť úplne zvodne a do ich dômyselného vrecúška zasuniete vibrátor. Potom sa už len chopte ovládača! Alebo ho radšej zveríte do rúk svojmu partnerovi a necháte ho prevziať kontrolu nad týmto elegantným čiernym diablíkom vo vašich nohavičkách?

    87,90 €

    61,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Master Series Inflatable Gag with Dildo

    Master Series prichádzajú s dildom na náhubku a spájajú tak dve obľúbené hračky do jednej extra účinnej. A čo viac, náhubok je nafukovací a môžete ním podľa potreby zaplniť celé ústa vašej polovičky. Vo chvíli, keď bude náhubok nafúknutý, pristúpte k prenikaniu a doprajte svojej polovičke pohľad na celú akciu pekne zblízka. Že je to vzrušujúce? Tak nečakajte a vyskúšajte to!

    99,90 €

    61,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Dream Toys Goddes Collection Nereos Blue

    Potrpíte si na luxusnom a elegantnom vzhľade? Nádherné a tiež funkčné erotické hračky z kolekcie Goddless Collection sú vyrobené z tmavo modrého silikónu prvotriednej kvality a zdobia ich pôvabné zlaté detaily. Tento vibrátor Nereos vás poteší svojou extra stimulačnou textúrou a zakriveným tvarom. Nechajte ho vám ukázať svoju šikovnosť!

    99,90 €

    61,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Kiotos Bizarre Nipple Pullers - Naťahováky bradaviek

    Naozaj nebezpečné naťahovače bradaviek!

    91,90 €

    61,90 €

    +

    -

    Skladom

Položky 33 až 64 z celkom 182

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Môj košík

Pridajte si do košíka tovar, ktorý chcete kúpiť.