×

Registrácia

Vaše údaje

Prihlasovacie údaje

Prihlásenie

Vyplňte meno!
Vyplňte priezvisko!
Meno nie je v správnom tvare!
Priezvisko nie je v správnom tvare!
E-mail nie je v správnom tvare!
Vyplňte e-mail!
Tento účet už existuje!
Zadajte heslo!
Zadajte platné heslo!
Musí obsahovať minimálne 6 znakov!
Môže obsahovať maximálne 16 znakov!
Heslá sa nezhodujú!
Musíte súhlasiť s podmienkami!
Zadali ste nesprávne údaje!

Erotické pomôcky

Položky 33 až 64 z celkom 261

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • California Exotics Boundless Rechargeable Harness Black

    Silné prieniky, o ktorých snívate! Tento Boundless postroj je navrhnutý tak, aby vás ohromoval 10 intenzívnymi funkciami vibrácií a pulzácií. Vibračné dildo je navyše vyrobené z luxusného a odolného silikónu, takže sa môžete tešiť aj na pohodlie a spokojnosť. Splňte si svoje túžby a užívajte si zmyselné blaho.

    87,90 €

    64,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Blush Lush Kira Velvet

    Hľadáte erotického kamoša, ktorý by splnil VŠETKY vaše požiadavky? Ste náročná, to sa vie, a vybrať si ten pravý vibrátor pre vás nie je len tak. Teraz ste ale na správnej adrese, poďte sa zoznámiť s Lush Kira! Má 2 vibračné body, vie krúžiť, prirážať a tiež sa zahriať. Na svoje si tak príde ako vagína, tak klitoris. Zdá sa vám to neuveriteľné? Odhaľte pravdu!

    99,90 €

    64,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Kiotos Monstar Dildo Beast 22

    Nudí vás dildá, ktoré realisticky pripomínajú penis a snívate o ničom nezbedne nevšedným? Kiotos Monstar vás dostane do kolen a do raja. Je to séria neuveriteľne pôsobivo prepracovaných dildov, z ktorých toto vás zaujme svojim dizajnom, ktorý pripomína nejaké zviera. Zavádzať ho do vagíny alebo do análu je jedna veľká slasť, tak si ju nenechajte ujsť.

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Skladom

  • HiSmith C0571-03 Mini Fuck Machine with 3 Thrusting & 10 Vibration Patterns Pink

    Chcete to poriadne rozbehnúť? Predstavujeme mini šukací stroj na dokonalú stimuláciu! Ponúkne vám 3 režimy prírazov a 10 režimov vibrácií, ktoré zmenia váš sexuálny život. Použite odnímateľnú prísavku a vychutnajte si svoju chvíľu maximálnej slasti bez použitia rúk. Táto hračka sa jednoducho postará o to, aby ste sa mali pekne!

    87,90 €

    64,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Black Level Vinyl Jumpsuit Zip 2850052 Black

    Vzrušujúce lesk od hlavy až po päty! Tento sexy overal bez rukávov od Black Level je vyrobený z kvalitného lesklého vinylu na zaviazanie za krkom na saténovú stuhu. Perfektne priľahne k telu a jeho dlhé nohavice zaistia optické zoštíhlenie. Vrcholom je praktický a erotický obojsmerný zips, ktorý začína v oblasti dekoltu, pokračuje cez rozkrok a končí v hornej časti zadku.

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Evolved Eve's Triple Pleasure Rabbit Ružová

    Vášnivé dámy pozor! Máme tu pre vás niečo naozaj senzačné, čosi, čo vás dostane do extázy, čosi, čo si zamilujete, čosi, čo poteší váš G-bod, klitoris i zadné vrátka súčasne. Zoznámte sa s multifunkčným silikónovým vibrátorom Triple Pleasure Rabbit prekračujúcim limity a odpovedajúcim na neutíchajúce túžby každej z nás.

    80,90 €

    64,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Dorcel Deep Explorer Multi-Usage Stimulator

    Hľadáte niečo univerzálne a flexibilné, čo by pomohlo objavovať vaše telo a miesta slasti? Deep Explorer na to bude úplne ideálny, pretože je báječne dlhý a tiež super flexibilný. Poslúži vám v akejkoľvek polohe, ľahko sa zavádza (kamkoľvek) a intenzívne vibruje. Spoznajte svoje telo a jeho potreby, ktoré čakajú na naplnenie.

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Black Level Vinyl Body with 3 Open Laces 2840758 Black

    Milujete šnurovačky? Toto body je tvorené hneď tromi! Je super extravagantné, priliehavé a vyrobené z čierneho vinylu. Vďaka šnurovačkám sa úplne prispôsobí vašim proporciám a zvýrazní vašu siluetu. Stredná šnurovačka sa navyše pne cez rozkrok až nad zadoček. V zadnej časti sa body zapína na zips. Vychutnajte si pocit maximálneho sex-appealu!

    87,90 €

    64,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Kiotos Monstar Dildo Beast 43

    Nudí vás dildá, ktoré realisticky pripomínajú penis a snívate o ničom nezbedne nevšednom? Kiotos Monstar vás dostane do kolín a do raja. Je to séria neuveriteľne pôsobivo prepracovaných dild, z ktorých toto vás zaujme svojím tvarom, ktorý vyzerá ako akési monštrum. Zavádzať ho do vagíny alebo do análu je jednaveľkáslasť, tak si ju nenechajte ujsť.

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Taboom Luxury Bondage Essentials Puppy Play Wiggle Tail Black

    Luxusná kolekcia štýlových BDSM doplnkov a hračiek Taboom poteší všetkých, ktorí milujú krásne, prepracované a kvalitné veci. Patrí sem aj tento análny kolík s chvostíkom. Vie vibrovať o 7 rôznych režimoch a dodá tak vášmu análnemu dobrodružstvu nové vzrušenie. Ujmite sa ovládača alebo ho zverte svojmu náprotivku.

    87,90 €

    64,90 €

    +

    -

    Skladom

  • NU Sensuelle Trinitii 3in1 Tongue Orange

    Stimulácia klitorisu je kľúčom k orgazmu, čo vie snáď každá z nás. Avšak aj každá z nás prežíva potešenie trochu inak. Niekto má rád intenzívne dráždenie, niekto zase jemnejší. Trinitii rozumí všetkým a každej žene dopraje to, po čom túži – slasť.

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Fleshjack Boys Brent Everett Dildo

    Dildo Brent Corrigan od obľúbenej americkej firmy Fleshlight zo série Flashjack Boys. Penis je vyrobený z lekárskeho silikónu, ktorý prirodzene drží tvar, a jeho povrch pripomína na dotyk skutočnú pokožku.

    76,90 €

    64,90 €

    +

    -

    Skladom

  • HiSmith HSA26 Monster Series Huge Silicone Dildo KlicLok Brown 25cm

    Potrebujete toho pravého pre váš obľúbený HiSmith šukací stroj? Vyberte si silný realistický penis z prvotriedneho PVC s dlhou životnosťou. Má KlicLok koncovku a donúti vás zalapať po dychu. Nechajte sa ním uniesť do iného lepšieho sveta!

    76,90 €

    64,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Oxballs Butch Cocksheath Clear

    Premeňte svoj penis a väčší, silnejší a krajší! Tento návlek vám veľmi pohodlne padne, keďže je mäkký, flexibilný, neťahá a uchytáva sa za koreň penisu a za semenníky. Je pôvabne anatomicky tvarovaný a vďaka malej silikónovej zátke pekne sadne aj menším veľkostiam.

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Under Control Silicone Prostate Vibrator with Remote Control

    Tento krásny stimulátor prostaty vám padne do zadočku ako uliaty! Jeho ovládač potom padne do ruky buď vám, alebo vášmu náprotivku, ktorý nad vami môže prevziať kontrolu. Vychutnajte si 7 vibračných vzorov, 4 rýchlosti a veľmi hebký silikón, z ktorého je stimulátor vyrobený.

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Kiotos Monstar Dildo Beast 70

    Nudí vás dildá, ktoré realisticky pripomínajú penis a snívate o niečom nezbedne nevšednom? Kiotos Monstar vás dostane do kolien a do raja. Je to séria neuveriteľne pôsobivo prepracovaných dild, z ktorých toto vás zaujme svojím tvarom, ktorý vyzerá ako akési monštrum. Zavádzať ho do vagíny alebo do análu je jedna veľká slasť, tak si ju nenechajte ujsť.

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Skladom

  • HiSmith HSD17 Super Les Melons Dildo 25.1cm Pink-Purple

    Realistické dildá vás nebavia a hľadáte skôr niečo trochu monštruózne? Toto dildo s nevšedným tvarom je vyrobené z vysoko kvalitného silikónu, má luxusnú textúru a tiež príjemný, mäkký povrch. Užite si s ním svoju cestu za potešením a využite aj jeho koncovú prísavku.

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Medical Silicone Vibrating and Thrusting RC Vibrator Skin

    Trojica funkcií, ktorá vás dovedie k absolútnej slasti! Vibrácie, rotácie a prírazy, to je to, čo vám ponúkne tento realistický vibrátor, ktorému pôjde ťažko odolať. Vyrobený je zo silikónu lekárskej kvality a má silnú koncovú prísavku a pôvabné semenníky. Račte objaviť, čo všetko vie!

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Bodywand Aqua Mini Rechargeable Wand Massager Black

    Výkonná mini masážna hlavica od značky Bodywand. Ponúkne vám niekoľko zmyselných masážnych režimov, medzi ktorými budete prepínať dotykovým tlačidlom. Vyrobená je z vysoko kvalitného silikónu, preto je hodvábne hebká a pre vašu pokožku bude dokonale príjemná. Vďaka menšej veľkosti je ideálna na cestovanie a vďaka vodotesnosti aj na hrátky vo vani alebo v sprche. Motor tejto hlavice je diskrétne tichý a dobíja sa pomocou USB káblu.

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Black Level Vinyl Dress Lacing 2850575 Black

    Chcete zažiť wow efekt? Tak si oblečte tieto šaty! Pochádza z dielne Black Level, sú bez rukávov a kompletne vyrobené z čierneho lesklého vinylu. Sú pomerne vypasované, takže zvýraznia vaše prednosti. Obojsmerný zips začína pri zvodnom výstrihu a končí až pri spodnom leme. Stojačik sa zapína na cvočky v prednej časti, a to najlepšie na záver - šnurovačka cez chrbát a sexy výstrih.

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Skladom

  • HiSmith SQ-WBD10066R Thrusting Dildo Vibrator with 3 Powerful Thrusting Speeds & 10 Vibrations Remote Skin

    Snívate o poriadne hlbokom prenikaní a autentických prírazoch s pôvabným realistickým dildom? Váš sen sa stáva skutočnosťou s týmto vibračným dildom s funkciou prírazov o rozsahu 3 cm! Zacieli na G-bod alebo prostatu a nikdy sa neunaví. Doprajte si zážitky, po ktorých túžite a využite aj koncovú silnú prísavku!

    87,90 €

    64,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Paloqueth Realistic Dildo Fuck Machine with Vibrations & Remote Control Skin

    Výkonná erotická pomôcka, s ktorou budete stonať blahom! Paloqueth prichádza s jedinečným šukacím strojom, ktorý vás ohromí svojimi funkciami a dych vyrážajúcim realistickým prevedením. Doprajte si zmyselné prírazy a vibrácie a nastavte si dildo tak, aby vám to bolo čo najpohodlnejšie, koncová prísavka na základni ho bez obáv udrží na mieste!

    87,90 €

    64,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Black Level Vinyl Dress 2850079 Black

    Mini šaty a kabátik zároveň! Tieto veľmi krátke mini šaty s dominantným nádychom od Black Level sú ušité z nádherného lesklého čierneho vinylu prvotriednej kvality. Zvýrazní vašu postavu, a to predovšetkým pás. Ich kabátový štýl, dlhý rukáv a golier pôsobia maximálne eroticky. Čerešničkou na torte je zaväzovanie na opasok z rovnakého materiálu.

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Dream Toys Dark Desires Virginia Thrusting Egg Black

    Viete, ako uspokojiť ženu? Kolekcia hračiek Dark Desires vám napovie. Zmyselné erotické hračky, ktoré sú jej súčasťou, sú to najlepšie na skúmanie fantázií a hľadanie pokladov v krajine sebalásky. Zamilujte sa napríklad do tohto vibračného vajíčka s funkciou prírazov, s ktorým objavíte intenzívne vzrušenie v páre aj o samote, doma aj na verejnosti.

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Black Level Vinyl Jumpsuit Net 2851512 Black

    Hriešne lesklý obleček! Tento overal bez rukávov od Black Level je vyrobený z čierneho vinylového materiálu a má priehľadnú zadnú časť. Jeho priliehavé prevedenie s dlhými úzkymi nohavicami a ozdobným pásikom sa pútavou sponou v prednej časti zvýrazní vašu postavu. Najlepšie je rozhodne praktický a erotický obojsmerný zips, ktorý začína v oblasti dekoltu, pokračuje cez rozkrok a končí v hornej časti zadku.

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Kiotos Monstar Dildo Beast 72 Glow in the Dark

    Nudí vás dildá, ktoré realisticky pripomínajú penis a snívate o niečom nezbedne nevšednom? Kiotos Monstar vás dostane do kolien a do raja. Je to séria neuveriteľne pôsobivo prepracovaných dild, z ktorých toto vás zaujme svojím tvarom, ktorý vyzerá ako akési monštrum. Zavádzať ho do vagíny alebo do análu je jedna veľká slasť, tak si ju nenechajte ujsť.

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Rosy Gold Nouveau BDSM Set

    Ste náročná a túžite po niečom krásnom a elegantnom? Novú kolekciu nádherných erotických hračiek od Rosy Gold si zamilujete! Túto štýlovú 9 dielnu BDSM samu budete zbožňovať, pretože vám dopraje množstvo nezabudnuteľných a vzrušujúcich zážitkov! Neváhajte, podľahnite.

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Fetish Fantasy Extreme 7" Silicone Hollow Strap-On

    Buďte mužom, akým ste vždy chceli byť. Fetish Fantasy Extreme Silicone Hollow Strap-On je ideálny doplnok nielen pre začiatočníkov, ale pre všetkých, ktorí túžia po ultra vášni a zážitkoch. Dildo je duté a veľkosť postroja nastaviteľná, takže sa prispôsobí každému a bude vždy držať na svojom mieste. Silicone Hollow Strap-On je vyrobený zo 100% zdravotného silikónu, takže je bezpečný pre telo a hypoalergénny, navyše sa tento materiál rýchlo zahreje na telesnú teplotu. Užite si ten najrealistickejší zážitok, o akom sa vám doteraz mohlo iba zdať.

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Doc Johnson Bust it Squirting Realistic Cock 8.5" Skin

    Ste ready na mokré radovánky? Jedine s týmto dildom s praktickou striekačkou si užijete autentické hrátky vrátane ejakulácie. Naplniť ju môžete priloženým hybridným lubrikantom alebo svojim obľúbeným, prípadne vodou alebo čímkoľvek iným. Dildo má odnímateľnú Vac-U-Lock prísavku a je vyrobené z luxusného FIRMSKYN materiálu. Vychutnajte si zmyselné výstreky!

    87,90 €

    64,90 €

    +

    -

    Skladom

  • The F-Machine Anchor Tie Down Kit

    Šikovný doplnok, ktorý zabraňuje kĺzaniu vášho obľúbeného šukacieho stroja F-Machine po hladkom povrchu.

    99,90 €

    64,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Blush Temptasia Lazarus Thrusting Dildo Black

    Chcete všetko v jednom? Táto krásna pomôcka vás úplne očarí! Jej hlavnou funkciou sú výkonné prírazy s tromi rýchlosťami (dĺžka ťahu 3,2 cm) a skvelý je aj tvar, ktorý cieli priamo na G-bod alebo na prostatu. Dlhá a ergonomická rukoväť vám uľahčí manipuláciu a zmyselná textúra vás ešte viac rozparádi. Tak sa nechajte pohltiť!

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Fleshlight Guys Manuel Ferrara Dildo

    Manuel Ferraro za svoju slávu vďačí Roccovi, ktorý ho objavil a zasvätil do porno-herectva. A hádajte kde? V Prahe! Tento krásavec má na svojom konte ocenenia AVN za najlepšieho mužského herca, avšak je to i úspešný režisér, vzor mnohých ďalších hercov a tiež miláčik mužov i žien na celom svete. A aj vy si môžete zamilovať jeho penis v celej svojej kráse!

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj

Položky 33 až 64 z celkom 261

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Môj košík

Pridajte si do košíka tovar, ktorý chcete kúpiť.