×

Registrácia

Vaše údaje

Prihlasovacie údaje

Prihlásenie

Vyplňte meno!
Vyplňte priezvisko!
Meno nie je v správnom tvare!
Priezvisko nie je v správnom tvare!
E-mail nie je v správnom tvare!
Vyplňte e-mail!
Tento účet už existuje!
Zadajte heslo!
Zadajte platné heslo!
Musí obsahovať minimálne 6 znakov!
Môže obsahovať maximálne 16 znakov!
Heslá sa nezhodujú!
Musíte súhlasiť s podmienkami!
Zadali ste nesprávne údaje!

Erotické pomôcky

Položky 33 až 64 z celkom 274

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • Blush B Yours Sweet N Small 4 Inch Dildo Purple

    Toto malé realistické dildo s prísavkou splní vaše priania. Je vhodné nielen pre začiatočníkov, ale aj pre všetkých, ktorí preferujú menšie veľkosti. Vyrobené je z príjemne mäkkého PVC, je flexibilné a bezpečné pre telo.

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Blush Stay Hard Silicone Loop Cock Ring Black

    Túžite po tom, aby ste podávali maximálny výkon, a tušíte, že by vám k tomu mohol pomôcť erekčný krúžok, ale nie ste si istí, akú veľkosť zvoliť? V tom prípade je erekčná slučka pre vás ako stvorená, pretože jej veľkosť je nastaviteľná! Navyše je z príjemného silikónu, ktorý je hladký a mäkký.

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Seven Creations Vinyl P-Shape Vibrator No.2 Black

    Čierny realistický vibrátor na dokonalú stimuláciu prostaty. Má zužujúci sa tvar a ponúkne vám rôzne vibračné režimy, medzi ktorými sa budete orientovať pomocou koncového otočného kolieska. Je vyrobený z PVC materiálu a vyžaduje 2 AA batérie, ktoré nie sú súčasťou balenia.

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Skladom

  • ToyJoy Get Real Extension Sleeve Medium

    Pridajte si dĺžku, hrúbku aj potešenie s týmto jedinečným návlekom od ToJoy. Je skvele mäkký a tu aj príjemný na nosenie. Vyrobený je z vysoko kvalitného TPE materiálu a prispôsobí sa vašim proporciám. Vyskúšajte tento skvelý spôsob, ako si okoreniť svoje milostné hrátky.

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Skladom

  • ToyJoy Rainbow Booty Jewel Medium

    Čo si ozdobiť svoj análik niečím dúhovým a ligotavým? Rainbow Booty Jewel je kvalitný análny kolík elegatnej čiernej farby s klasickým tvarom a prekrásnym koncovým drahokamom vo farbách dúhy. Je z prvotriedneho silikónu a je tak hodvábne hebký na dotyk a zároveň bezpečný pre telo. Úplne MUST HAVE!

    16,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pretty Love Beck Purple

    Hľadáte úžasnú a vzrušujúcu radosť za prijateľnú cenu? Vibrátor Beck si zamilujete! Jeho hodvábne hebký silikónový povrch vás dostane na prvý dotyk a mierne zakrivená hlava dosiahne všade, kam budete potrebovať. Vychutnajte si 10 intenzívnych funkcií a každý jediný orgazmus, ktorý vo vás vyvolajú!

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Fetish Collection Rákoska

    Pružná rákoska potiahnutá latexom.

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Leg Avenue Masquerade Rabbit Mask 2628 Black

    Chystáte sa na maškarnú alebo len hľadáte čerešničku na torte k vášmu erotickému outfitu? Táto nádherná králičia maska sa hodí na viac príležitostí, než vás teraz môže napadnúť. Nasajte nádych tajomna, budete elegantná a neposlušná zároveň.

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Shots Toys Easy Rider Cold Masturbator Mouth

    S novým Easy Rider Cold dosiahnete dokonalý zážitok z penetrácie. Štruktúrovaná vnútorná textúra zaistí veľmi realistický pocit. Vďaka otvorom si môžete nastaviť intenzitu podtlaku a užší stred zase zaistí príjemný zážitok.

    22,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • Fetish Fantasy Gold Cuffs - Kovové putá Zlatá

    Kovové putá zlatej farby z pevného ťažšieho kovu, môžu ich použiť začiatočníci, aj pokročilí pre erotické pútanie a zväzovanie.

    20,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Skladom

  • NS Novelties Jelly Rancher Ripple T-Plug Čierna

    Načúvajte svojim túžbam a chutiam a spríjemnite si svoje obľúbené análne hry. Kolík Jelly Rancher Ripple T-Plug je vysoko mäkký, čím zaručuje pohodlné používanie. Vaše telo ho ľahko prijme a vaše erotické hry spojené s análom sa hneď stanú zábavnejšími.

    18,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Tenga Soft Tube Cup

    Sila zovretia, ktorú riadite vy! Pocit úplnej kontroly. Sami si určujete intenzitu stimulácie menším či väčším stlačením masturbátoru.

    16,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Blush Gaia Eco Bullet Aqua

    Gaia Eco je prvý, biologicky rozložiteľný a recyklovateľný mini vibrátor na svete! Je vyrobený z Biofeel plastu, spotrebováva oveľa menej energie než iné erotické hračky. Ponúkne vám silné vibrácie v jednej rýchlosti, pôvabný vzhľad a možnosť stimulovať akékoľvek citlivé body na vašom tele. Myslite na životné prostredie a kúpte si ekologický mini vibrátor!

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Skladom

  • NS Novelties Jelly Rancher Smooth T-Plug Fialová

    Načúvajte svojim túžbam a chutiam a spríjemnite si svoje obľúbené análne hry. Kolík Jelly Rancher Wave T-Plug je veľmi mäkký a zaručuje tak pohodlné používanie. Vaše telo ho ľahko príjme a vaše erotické hry spojené s análikom sa okamžite stanú zábavnejšími.

    18,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pretty Love Vacuum Cup Vagina

    Prahnete po nových ešte zmyselnejších výšinách potešenie? Vybavte svoju pravačku týmto super mäkký a kvalitným masturbátorom s realistickým vchodom v tvare sexy vulvy. Dopraje vám pocity podobné orálnom usexe, štýlové vonkajšie puzdro vám pohodlne padne do ruky a koncovým otvorom budete regulovať pocit sania. Vychutnajte si dotyk príjemne pružného materiálu, do ktorého budete chcieť zasúvať znova a znova.

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Plug & Joy Big PL07 Čierna

    Čierny, gélový análny kolík s hladkým a príjemným povrchom. Jeho základňa umožňuje pohodlnú a ľahkú aplikáciu. Klasický tvar kolíka sľubuje dokonalú stimuláciu, ktorú si nepochybne zamilujete.

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Black Label Cum Stopper with 2 Silicone Rings 25mm & 30mm

    Máte radi trápenia vášho penisu? Tento Cum Stopper budete milovať! Tvorí ho silikónový krúžok, na ktorý je pripevnený pohyblivý hák s guľôčkou do vašej močovej trubice. Krúžok sa nasadzuje pod žaluď a guľôčku vložíte do penisu. Vyskúšajte niečo nové!

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Malesation Silicone Plug Medium - Análny kolík

    Zamatovo jemný análny kolík MEDIUM veľkosti z kvalitného lekárskeho silikónu. Rozmery: 110 mm x 36 mm.

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Dream Toys Gleaming Love Plug Multicolour Small

    Potrpíte si na krásne šperky a chcete jeden aj pre svoj análik? Toto je snáď najkrajší análny kolík ever! Je dúhovo sfarbený a zakončený skvostným farebným iskrivým kamienkom. Vychutnajte si jeho tvar pre ľahké zavedenie aj erotické potešenie a vyskúšajte kolík aj zahriať alebo ochladiť.

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Zero Tolerance Ring My Bell Smoke

    Potrebujete o niečo pevnejšiu a dlhšie trvajúcu erekciu? Vyskúšajte tieto erekčné krúžky. Nasadzujú sa na základňu penisu, aby posilnili erekciu a nosiť môžete len jeden alebo pokojne všetky naraz. Vyberte si zo štyroch rôznych tvarov a textúr a vyskúšajte klasické krúžky aj o niečo zábavnejšie tvary, napríklad s uškami.

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Mister B Butch Nipple Suckers

    Tieto drsniacke prísavky na bradavky od obľúbenej značky Mister B majú o niečo väčší otvor než väčšina klasických prísaviek. Sú teda ideálne na hry s väčšími, či prepichnutými bradavkami.

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pretty Love Anal Butt Plug

    Pretty Love prichádza s novou kolekciou luxusných sexuálnych hračiek, ktorej súčasťou je aj tento análny kolík. Je vyrobený z hodvábne hebkého silikónu, ktorý je bezpečný pre telo a neobsahuje ftaláty. Vďaka svojim rozmerom môže slúžiť predovšetkým začiatočníkom a stať sa pre nich prvou análnou hračkou, s ktorou objavia tajomstvo svojich zadných vrátok.

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pretty Love Kegel Tighten Up I Pink

    Chcete sa pochváliť posilneným panvovým dnom? Je na čase začať trénovať! Tieto silikónové guľôčky v sebe ukrývajú ešte ďalšie pohyblivé guľôčky, ktoré spôsobujú miernu, avšak príjemnú stimuláciu. Spojte príjemné s užitočným a posilňujte svoje panvové dno vzrušujúcim spôsobom!

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Skladom

  • NS Novelties Jelly Rancher Ripple T-Plug Fialová

    Načúvajte svojim túžbam a chutiam a spríjemnite si svoje obľúbené análny hry. Kolík Jelly Rancher Ripple T-Plug je vysoko mäkký, čím zaručuje pohodlné používanie. Vaše telo ho ľahko prijme a vaše erotické hry spojené s análom sa rázom stanú zábavnejšími.

    18,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Booty Sparks Black Rose Butt Plug Small

    Čo tak darovať svojej drahej trochu netradičnú kvetinu? Ženy kvety milujú a tento prekrásny kolík je zakončený nádhernou ružou. Navyše je vďaka svojim rozmerom ideálny pre začiatočníkov, takže s ním môžete odhaliť príjemné tajomstvo análneho vzrušenia. Kolík je z hliníka, má elegantnú striebornú farbu a možno ho zahriať či ochladiť. Tak nečakajte a potešte svoju partnerku nezabudnuteľnou čiernou ružou!

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Taboom Bondage in Luxury Butt Plug with Diamond Jewel Gold-Red S

    Prenádherný análny kolík neprehliadnuteľne ozdobí váš análik! Je navrhnutý pre štýlové a sexi potešenie vašich zadných vrátok a je vyrobený z luxusného zlatého hliníku. Najpôvabnejšia je na ňom základňa, do ktorej je umiestnený červený akrylový kamienok. Buďte očarujúca a nechajte svoj zadoček zmyselne červeno žiariť!

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pipedream PDX Male Pump & Dump Stroker Clear

    Bude to váš malý zázrak, ktorým si budete robiť neuveriteľne dobre! Je báječne mäkký a hebký, pretože je vyrobený z príjemného Fanta Flesh materiálu, ktorý je vo vnútri vytvarovaný do dômyselných vrúbkov, ktoré budú s každým ťahom stimulovať váš penis. Užívajte si s ním vďaka jeho praktickej malej veľkosti pokojne aj na cestách!

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Skladom

  • ToyJoy Retro Ultra Slimline Vibe Purple

    Aké retro nikdy nevyjde z módy? Také, ktoré je účinné aj po rokoch, rovnako ako tento vibrátor. Má klasický tvar, hladký povrch a je vyrobený z hygienického ABS plastu. Ľahko sa ovláda skrz spodnou otočnou časťou a má niekoľko úrovní vibrácií. Vydajte sa objavovať intenzívne orgazmy s rokmi prevereným vibrátorom.

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Skladom

  • AfterDark Blackgem Metalic Butt Plug with Black Jewel Size L

    Pôvabný análny šperk s koncovým černým kamienkom. Bude sa vynímať vo vašom zadočku a zmyselne ho zdobiť. Vyrobený je z kvalitného a trvanlivého materiálu, ktorý nebude vášmu telu nijako nepríjemný. Experimentujte a nazerajte na svet erotickým videním.

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Skladom

  • easyCARE Latex Gloves with Powder Transparent 100 pack

    Tak ľahké, a tak multifunkčné! Tieto latexové rukavice sa hodia na rozmanité kratochvíle a určite si ich teraz prezeráte práve preto, že vám hlavou beží váš nezbedne erotický scenár, ku ktorému sú potrebné, nepletieme sa? V balení ich nájdete hneď 100 a na výber máte z niekoľkých veľkostí.

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Skladom

  • FUN FACTORY Univerzálna nabíjačka Click 'n' Charge

    Univerzálna nabíjačka Click 'n' Charge na nabíjanie všetkých Click'n'Charge vibrátorov.

    10,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Me You Us Wave Sucker Stroker Male Masturbator Transparent

    Pohodlne padnúci mastrubátor so zvlnenou textúrou vyrobený z veľmi príjemného a pružného materiálu. Linx Wave Sucker Stroker je priehľadný a umožní vám vychutnať si aj vizuálny zážitok z vašej masturbácie. Ergonomický dizajn potom skvele padne nielen do ruky, ale obľúbi si ho predovšetkým váš penis. Ďalšou vychytávkou sú potom otvory, do ktorých môžete vložiť mini vibrátory (nie sú súčasťou balenia) a ešte svoj zážitok o niečo málo upgradovať.

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Skladom

Položky 33 až 64 z celkom 274

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Môj košík

Pridajte si do košíka tovar, ktorý chcete kúpiť.