×

Registrácia

Vaše údaje

Prihlasovacie údaje

Prihlásenie

Vyplňte meno!
Vyplňte priezvisko!
Meno nie je v správnom tvare!
Priezvisko nie je v správnom tvare!
E-mail nie je v správnom tvare!
Vyplňte e-mail!
Tento účet už existuje!
Zadajte heslo!
Zadajte platné heslo!
Musí obsahovať minimálne 6 znakov!
Môže obsahovať maximálne 16 znakov!
Heslá sa nezhodujú!
Musíte súhlasiť s podmienkami!
Zadali ste nesprávne údaje!

Erotické pomôcky

Položky 65 až 96 z celkom 2141

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • Paloqueth Realistic Ultra-soft Silicone Dildo Purple

    Hľadáte kvalitné a zároveň cenovo dostupné dildo? Paloqueth Realistic by nemalo uniknúť vašej pozorosti! Je príjemne mäkké a jemné, flexibilné, veľké tak akurát a vyrobené z bezpečného a veľmi príjemného TPE materiálu. Pripevnite si ho vďaka silnej koncovej prísavke napríklad na dlaždičky v kúpeľni a užite si s ním všetky svoje obľúbené polohy!

    22,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Steel Power Tools Dip Stick Ribbed 6mm - Kovový uretrálny dilatátor

    Elegantný a moderný plug určený na sounding. Vyrobený je z vysoko kvalitnej nerezovej ocele, je pevný a vyniká rebrovaným povrchom, ktorý bude vášnivo stimulovať vašu močovú trubicu. Dip Stick je navrhnutý tak, aby jeho životnosť bolo čo najdlhšia a aby bol zároveň úplne bezpečný pre telo. Preskúmajte svoje telo s dômyselnými oceľovými doplnkami od Steel Power Tools.

    26,90 €

    16,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Rocks-Off RO-80mm 7-Speed Color Me Orgasmic - Silný 7-rýchlostný mini vibrátor

    Táto nová elektráreň potešenia z limitovanej edície Rocks-Off vás bude štekliť čistou návykovou extázou so 7 stupňami intenzity! Pôvodný RO-80mm je celosvetový bestseller Rocks-Off, plný vášnivých intenzívnych vibrácií, ktoré vás dostanú do kolien.

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Mystim The Goldfather Conductivity Enhancer 250ml

    Vysoko kvalitný vodivý gél s obsahom čistého 23 karátového zlata. Je 100% bezpečné používať ho s latexovými kondómami, udržiava optimálnu pH rovnováhu, je zmývateľný vodou a navyše bez tuku.

    22,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Ouch! Wheel of Pleasure - Stimulačné koliesko

    Stimulačné koliesko od obľúbenej značky Ouch! prináša rôznorodú škálu bolestivého potešenia. Je vybavené malými kolíkmi, ktoré sú veľmi ostré a dodajú vám pocit dominantnosti.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Paloqueth Silicone Dildo with Strong Suction Cup 17cm Black

    Hľadáte kvalitné a zároveň cenovo dostupné dildo? Paloqueth Realistic by nemalo uniknúť vašej pozornosti! Je príjemné mäkké a jemné, flexibilné, veľké tak akurát a vyrobené z bezpečného a veľmi príjemného TPE materiálu. Pripevnite si ho vďaka silnej koncovej prísavke napríklad na kachličky v kúpeľni a užite si s ním všetky svoje obľúbené polohy!

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Satisfyer Spectacular Duo

    Dva krúžky Satisfyer Spectacular Duo, vyrobené zo silikónu, vytvárajú efekt zadržania krvi pri penise a semenníkoch. O ďalšie vzrušenie sa postará stimulátor klitorisu. Tento erekčný krúžok je vďaka nápadnému, futuristickému designu naozaj výrazným kúskom.

    37,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Skladom

  • SilexD Model 2 6" Pink

    Prahnete po radosti, ktorá bude nefalšovaná a skutočná? Spoznajte neskutočne nádherné a realistické dildo Silexd zo špeciálneho silikónu s termo-aktívnym efektom. Znamená to, že materiál je teplotne ovplyvniteľný, takže pri zahriatí mäkne av nízkych teplotách tvrdne. Poďte sa divoko milovať!

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Skladom

  • California Exotics Performance Maxx Clear Extension 6.5 Inch

    Chcete extra dĺžku? Pridajte si 3,75 cm v špičke a vychutnajte si intenzívnejšie zážitky s týmto realistickým transparentným návlekom. Okrem toho, že zväčší váš penis, pridá vzrušujúci vizuálny prvok, podporí aj erekciu a predĺži výdrž. Potešenie pre oboch v páre je zaručené!

    18,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Devil Sticks Kožený jezdecký bič 033 Čierna

    Potrestajte vášho partnera a užite si trochu nezbedného výprasku s týmto flexibilným a silným jazdeckým bičom.

    22,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Fifty Shades of Grey Feel it Baby! - Vibračný krúžok

    Výkonný erekčný krúžok s neuveriteľne silnými vibráciami, vyrobený z pevného pružného silikónu. Inovatívny dizajn vysiela vibrácie priamo na klitoris.

    26,90 €

    17,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Blush B Yours Bonne Beads Silver

    Potešenie, nová orgazmická sila a spríjemnenie aj tých najvšednejších dní. Presne to vám prinesú tieto strieborné venušine guľôčky. Ukrývajú v sebe ďalšiu ťažšiu guľôčku, ktorá bude pri vašich pohyboch narážať do stien vonkajšej guľôčky a neobvyklým spôsobom vás tak stimulovať. Zároveň sú guľôčky praktickým nástrojom na posilnenie svalov panvového dna pre intenzívnejšie orgazmy. Pridajte sa k ženám, ktoré si ich účinky nemôžu vynachváliť!

    22,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Skladom

  • California Exotics Nonpiercing Nipple Jewelry Onyx - Ozdoby na bradavky

    Konečne si môžete ozdobiť bradavky pôvabným šperkom bez toho, aby ste si ich museli nechať prepichnúť. Táto zvodná ozdoba na bradavky s decentnou retiazkou a čiernym kamienkom dodá vašim prednostiam zmyselnosť. Upevňovací systém je nastaviteľný, takže ozdôbky na bradavky pripevníte veľmi ľahko a zvádzanie vašej polovičky môže začať!

    14,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Selopa Dildo 6" Dark

    Pre autentické erotické zážitky je potrebné autentické dildo! Toto od Selopa sa pýši dvojvrstvovým materiálom, čo znamená, že vo vnútri je pevné a na povrchu je príjemne mäkké. Zamilujte sa do jeho flexibilného tela, výkonnej prísavky aj perfektne vymodelovaných detailov!

    26,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Ouch! Velcro Cuffs - Putá na suchý zips Čierna

    Chlpatá putá na suchý zips od Ouch! sú pevné a prispôsobíia sa ako vášmu zápästiu, tak i členkom. Karabínku je možné pripojiť aj k ostatným produktom od Ouch!

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Fetish Submissive Collar & Leash Vegan Leather

    Fetish Submissive uvádza kolekciu krásnych a kvalitných BDSM doplnkov z veganskej kože! Už dlho túžite po vášnivom večeri, keď si so svojím náprotivkom rozdelíte úlohy a spoznáte tajomstvo zmyselného otroctva? Obojok s vôdzkou vám k tomu rozhodne nesmie chýbať!

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Fleshlight Fleshlube Ice 100ml

    Tento príjemný lubrikačný gél na vodnej báze s jemnou konzistenciou pomáha zvýšiť komfort a pôžitok z erotických hier. Poskytuje stimulujúci chladiaci účinok a je tak dokonalým doplnkom vášho Fleshlightu.

    14,90 €

    11,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Tenga Deep Throat Cup Ultra Size

    Obopne vás skutočne tesne a bude sať tak intenzívne, ako len budete chcieť. Špeciálny ventil vytvorí virtuálne vákuum vnútri masturbátora. XXL Veľkosť.

    18,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Fifty Shades of Grey Restrain Me Bondage Rope Twin Pack - Sada dvoch Bondážnych lán

    Prepleťte se sa s vaším milencom a doprajte si efektnú, zväzovaciu hru a naučte sa umenie Shibari s dvoma hodvábnymi bondážnymi lanami Restrain Me.

    22,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Easytoys Metal Butt Plug 121PUR - Análny šperk Zlatá/Fialová

    Tento úžasný análny kolík z lešteného hliníku na prvý pohľad vyzerá ako luxusný šperk, a to vďaka krásnemu koncovému kryštálu. Jeho tvar je úplne dokonalý, kužeľovitý hrot uľahčí zavádzanie, hladké telo poteší váš konečník a štíhly krk dá možnosť vyniknúť koncovému kryštálu. Keďže je vyrobený z hliníku, reaguje na teplotu a môžete ho ľahko zahriať alebo naopak ochladiť v chladničke či studenej vode.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • You2Toys Penisplug Piss Play with Glans Ring

    Dutý dilatátor pre všetkých neposlušných, ktorí ho budú môcť nosiť kamkoľvek, ak si na to trúfnu. Umožňuje močenie aj ejakuláciu, je veľmi flexibilný, mäkký, ľahko sa zavádza a príjemne sa nosí. Pružný silikón sa prispôsobí vášmu penisu a vkĺzne do jeho hĺbky až 10,7 cm!

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Shots Toys 10 Speed Remote Vibrating Egg Big Black

    Vibračné vajíčka patria medzi obľúbené hračky, ktoré si páry berú so sebou na verejnosť! Pokiaľ s nimi nemáte zatiaľ skúsenosti, vyskúšajte toto cenovo dostupné vajíčko väčších rozmerov s 10 úrovňami vibrácií ovládané skrz diaľkový ovládač s dosahom až 20 metrov. Vajíčko má hodvábne hladký povrch a nenápadný vzhľad ovládača priamo nabáda k tomu, aby ste si ho pripli na kľúče a vajíčko zasunuli do vagíny.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • NS Novelties Renegade Whip Čierna

    Vitajte v zábavnom parku, kde na vás čaká táto dômyselná pomôcka. Nie je ničím iným ako nevyhnutným príslušenstvom pre všetkých milovníkov otrockých hrátok, teda koženého biča. Jeho dizajn je minimalistický a zvodne mužský. Manipulácia s ním je veľmi jednoduchá rovnako ako i jeho čistenie a údržba.

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Paloqueth Pump Sex Toy with Durable Sleeve for Erection Magnification

    Chcete zo svojho penisu dostať maximum? Táto jednoduchá, ale praktická vákuová pumpa vám s tým. pomôže! Jej priehľadný valec s dĺžkou 22,9 cm vám umožní sledovať, ako váš úd rastie a zväčšuje sa. Iste oceníte jednoduchú manipuláciu s ručným piestom z mäkkého silikového materiálu a odolnú manžetu z príjemného TPE.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Sono No.23 Stroker - Masturbátor Transparentná

    Sono No.23 - Stroker je masturbátor s kanálom s rebrovanou štruktúrou, ktoré je tak tesná, až vás úplne pohltí.

    37,90 €

    20,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Hidden Desire Bangers Slutty Tight Cunt Skin

    Strádate, pretože vás vaša pravačka začína nudiť? Čo takto skúsiť realistickú vagínu od Hidden Desire? Do ruky padne ako uliata, je príjemná, hodvábne hladká a pripravená vám poskytnúť vzrušujúce uspokojenie nielen doma, ale vďaka svojej kompatibilnosti je tiež vhodná na cesty. Šušká sa, že je lepšia než skutočná vagína, takže neváhajte a presvedčte sa o tom!

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Bijoux Indiscrets Shhh Blindfold - Saténová páska na oči

    Zakryte svojmu partnerovi oči luxusnou saténovou páskou na oči a poddajte so svojim najvášnivejším fantáziám.

    18,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Selopa Intro to Plugs Black

    Preskúmajte možnosti análneho potešenia s touto nápaditou sadou! Obsahuje 4 jedinečne tvarované kolíky, ktoré sú pevné, ale zároveň flexibilné a každý z nich má inú veľkosť aj tvar. Ich zaoblené špičky vám zaistia ľahké zavádzanie a základňa bezpečnosť pri nosení. Tak ktorým budete chcieť začať?

    26,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Perfect Fit Speed Shift Black

    Krúžok Speed ​​Shift je jedno veľké prekvapenie. Vyniká nastaviteľným systémom, v rámci ktorého si môžete vybrať zo 17 veľkostí. Ľahko sa nasadzuje, aj dáva dole a vďaka nastaviteľnej veľkosti padne skutočne každému.

    22,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Skladom

  • FPPR Vagina Masturbator

    Doprajte si intenzívnu stimuláciu a nezabudnuteľné vyvrcholenie s masturbátorom od značky FPPR. Vchod do masturbátora tvorí realistická vagína autentickej telovej farby a vnútorná časť je potom príjemne texturovaná, čo zaručuje maximálne intenzívnu stimuláciu penisu. Za pozornosť stojí aj na prvý pohľad diskrétne prevedenie produktu, vďaka ktorému nikto nespozná, že ide o nástroj sebauspokojenia. FPPR Vagina Masturbator je veľmi hygienický, lebo jeho vnútro môžete po použití pohodlne vybrať a umyť ho teplou mydlovou vodou alebo použiť špeciálny čistič erotických pomôcok.

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Kiotos Open Mouth Gag 321153 Red

    Chcete skúsiť niečo nové a hľadáte podmanivý a hravý doplnok? Včele odporúčame tento kolík, z ktorého srší štýl, zmyselnosť i príťažlivosť. Je ideálny na objavovanie nových dimenzií intimity a potešenia a jeho červené roztvorené pery rozhodne nenechajú nikoho chladným.

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Anal Fantasy Open Wide Tunnel Plug

    Nahliadnite dovnútra, ako vyzerá vaša obľúbená dierka s týmto tunelovým plugom, ktorý vášho partnera otvorí dokorán.

    26,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

Položky 65 až 96 z celkom 2141

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Môj košík

Pridajte si do košíka tovar, ktorý chcete kúpiť.