×

Registrácia

Vaše údaje

Prihlasovacie údaje

Prihlásenie

Vyplňte meno!
Vyplňte priezvisko!
Meno nie je v správnom tvare!
Priezvisko nie je v správnom tvare!
E-mail nie je v správnom tvare!
Vyplňte e-mail!
Tento účet už existuje!
Zadajte heslo!
Zadajte platné heslo!
Musí obsahovať minimálne 6 znakov!
Môže obsahovať maximálne 16 znakov!
Heslá sa nezhodujú!
Musíte súhlasiť s podmienkami!
Zadali ste nesprávne údaje!

Erotické pomôcky

Položky 65 až 96 z celkom 1082

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • Womanizer Premium 2 Bordeaux

    Womanizer Premium je dokonalou kombináciou jedinečných technológií a elegantného dizajnu. Technológia Pleasure Air vám dopraje bezdotykovú stimuláciu klitorisu v 14 rôznych úrovniach a vďaka vylepšenej funkcii autopilota môžete dokonca objaviť nečakané a predovšetkým ohromujúce orgazmy prostredníctvom úplne nového spôsobu. Ukojte svoju túžbu a spoznajte vzrušenie najvyššej úrovne, ktoré vám nedopraje žiadna iná hračka, diskrétne tichý a predovšetkým intenzívny Womanizer Premium, ktorý je úplne vodotesný.

    229 €

    189 €

    +

    -

    Skladom

  • Mystim John e-stim butt plug

    Hladký, kovový, zužujúci sa análny kolík od obľúbenej značky Mystim. Určený je predovšetkým na elektro-stimuláciu a v jeho špičke nájdete oddelený kladný aj záporný pól. Bude vo vás tak vyvolávať mäkké mravčenie, ale pokojne aj rytmické pulzovanie, záleží len na vás, aké tempo si zvolíte. Jedno je však isté, pocity, ktoré zažijete, budú dokonalé! Objavte nové, neočakávane úžasné orgazmy!

    149 €

    129 €

    +

    -

    Skladom

  • Arcwave Pleasure Pair Set Ion + Womanizer Premium 2 Black

    Maximálna blaženosť pre penis aj klitoris! Dvojica tých najlepších erotických hračiek pre neho a pre ňu sa spojila a vytvorila toto jedinečné balenie, v ktorom nájdete Arcwave Ion a Womanizer Premium 2. Obe hračky spája omamná patentovaná funkcia Pleasure Air a keď budete čítať ďalej, dozviete sa, čoho sú pomôcky schopné a prečo ich funkcie musíte vyskúšať.

    429 €

    309 €

    +

    -

    Skladom

  • Tantaly Cecilia 9kg Realistic Cute Sex Ass

    Milujete veľké bucľaté zadočky? Cítite sa osamelo a nemáte do čoho pichnúť? Odpovedali ste „áno“? V tom prípade ste na správnom mieste! S radosťou vám predstavujeme zvodné Tantaly zadočky, ktoré naplnia vaše sexuálne fantázie! Vyrobené sú z mäkkého a kvalitného TPE materiálu, ktorého je radosť sa dotýkať. Tak už nečakajte a ulovte si svoj zadoček na búchanie, hladenie, maznanie aj prznenie!

    429 €

    349 €

    +

    -

    Skladom

  • Pipedream PDX Elite Fuck-O-Matic

    Fuck-O-Matic premení vašu masturbáciu na nezabudnuteľné zážitky. Ponúkne vám totiž zmyselné a silné sanie, ktoré vás skutočne ohromí. Bude to búrka senzačných pocitov! Prispôsobte si ho svojim osobným a aktuálnym preferenciám a vychutnajte si to s ním na maximum!

    199 €

    129 €

    +

    -

    Skladom

  • Tantaly Scarlett 7kg Cute Youthful Sex Doll

    Tiež poznáte tie dlhé osamelé večery, kedy vám chýba dotyk lásky a partnerka, ktorú by ste mohli nežne láskať aj vášnivo przni? Skoncujte s tým a urobte niečo pre svoje šťastie a spokojnosť. Pozvite si domov Scarlett a získajte tak sexy milenku aj chápajúcu partnerku. Je ako živá, tak autentická a zvodná. Má dokonalé proporcie, hebkú pokožku, bujaré poprsie a vzrušujúcu vagínu a anál. Bude to láska na prvý pohľad a možno aj na celý život.

    429 €

    269 €

    +

    -

    Skladom

  • Doc Johnson Vac-U-Lock Dual Density UltraSkyn Set - Set ultrarealistických pripinákov

    Sada s postrojom a realistickými dildami s Vac-U-Lock systémom od obľúbenej značky Doc Johnson. Táto sada vám ponúkne hneď niekoľko možností, ako sa pohrať so svojou polovičkou. Obsahuje nielen postroj, odnímateľné O-krúžky, lubrikant na vodnej báze, ale predovšetkým Ultraskyn dildá, ktoré majú pevné vnútorné jadro, ktoré stimuluje stoporený penis, a inak sú z materiálu úplne podobného ľudskej pokožke.

    219 €

    129 €

    +

    -

    Skladom

  • Paloqueth Karen Sex Doll 5.5kg

    Trápi vás samota a večer čo večer snívate o pružnej vagínke a oddanom análiku ako domovu pre vás opustený penis? Potom túži po pároch perfektných pŕs, ktorý sa budete môcť pomaznať, pokrčiť ich alebo dokonca medzi ne zájsť penisom? Áno a áno? Toto je Karen, vaša nová milenka, ktorej jediným poslaním je vaša maximálna spokojnosť.

    179 €

    119 €

    +

    -

    Skladom

  • Lovense Hush 2 Butt Plug XS 25mm

    Hush 2 je druhá generácia výkonného análneho kolíku, ovládaného cez aplikáciu v telefóne. Zaujíma vás, čo všetko dokáže a aký vlastne je? Oproti svojmu predchodcovi je o niečo viac elegantný, má hladký dizajn a je veľmi pohodlný na krátke i dlhé nosenie. Vyskúšajte to s ním v pohodlí domova alebo pokojne aj na verejnosti, bude vaším vzrušujúcim tajomstvom.

    199 €

    129 €

    +

    -

    Skladom

  • Xise Dania Automatic Thrusting Vagina Doll 19.5kg Skin

    Cítite sa osamelí a noc, čo noc zaspávate bez pocitu uspokojenia? Je na čase s tým skoncovať a premeniť svoj život k lepšiemu! Neviete ako? Možno vám s tým pomôže zvodná Dania ako pôvabný realistický masturbátor pripomínajúci kus ženského tela. Vychutnajte si dotyk hebkého materiálu, hlaďte a stláčajte si prsia a prenikajte do 2 vášnivých otvorov!

    899 €

    689 €

    +

    -

    Skladom

  • Paloqueth Anita Sex Doll 6.5kg

    Trápi vás samota a večer čo večer snívate o pružnej vagínke a oddanom análiku ako domovu pre vás opustený penis? Premeňte svoje sny na skutočnosť s týmto realistickým masturbátorom. Je to úžasne hebká časť ženského tela s vaginálnym aj análnym otvorom pre vašu maximálnu spokojnosť. Tak na čo ešte čakáte?

    219 €

    129 €

    +

    -

    Skladom

  • Leten SM Future Pro Super Masturbator

    Chcete to najlepšie? Chcete všetko? Chcete masturbátor budúcnosti? Leten Future Pro splní všetky požiadavky vrátane tých, o ktorých zatiaľ ani neviete! Funguje na pevné 220 V pripojenie, pohybuje sa hore a dole v niekoľkých režimoch, hovorí, vonia, dokáže sa zúžiť, sám sa vysuší a vie sa aj zahriať. Buďte nároční a chcite masturbátor s najviac funkciami, chcite Leten Future Pro, budúcnosť bude vaša!

    309 €

    189 €

    +

    -

    Skladom

  • Pipedream Ultimate Fantasy Dolls Bianca Flesh

    Je krásna, je jahodovo blond a je nadržaná. Má dokonalé prsia, perfektne upravené nechty, úprimné oči a dychtivú vagínu. Je vypracovaná, je ako živá a je pripravená plniť vám všetky sny. Je dokonalá. Volá sa Bianca a môže byť iba vaša!

    2 309 €

    1 729 €

    +

    -

    Skladom

  • Fetish Fantasy Bondage Swing

    Užite si sex bez tiaže v neobmedzených polohách! Táto bondage hojdačka je unikátna svojimi putami na zápästie a členky, ktoré ešte podporia rozmanitosť dostupných sexuálnych polôh. Navyše sa veľmi jednoducho zavesuje na strop a jej výšku a uhol si nastavíte, ako budete chcieť. Rozhojdajte sa k orgazmu!

    279 €

    169 €

    +

    -

    Skladom

  • Kiiroo OhMiBod Esca 2 Purple

    Esca je univerzálny vibrátor umožňujúci ovládanie cez aplikáciu, s ktorou môže byť váš milenec v rovnakej miestnosti, ale aj pokojne na druhom konci sveta. Vibrátor Esca môžete tiež jednoducho prepojiť s ďalšími Kiiroo produktmi a užívať si interaktívne zážitky so svojím milým. Nie je toto snáď budúcnosť erotických hračiek? Koncová svetelná LED dióda je synchronizovaná s vibráciami a poskytuje vizuálnu spätnú väzbu vášmu partnerovi. Spôsobov ako sa s Esco hrať je nekonečne veľa, vyskúšajte ich všetky!

    219 €

    129 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • Lovense Domi 2 Mini Wand Massager

    Chcete od svojej novej masážnej hlavice úplne všetko? Jednoducho absolútny jackpot, čo sa týka sily a funkcií? Domi 2 je tá pravá, ktorú ste potrebovali spoznať, aby ste konečne dosiahli svoje šťastie! Je o niečo menšia než väčšina jej kolegýň, ale práve to ju robí pohodlnou a praktickou na manipuláciu. Jej batéria má super dlhú výdrž, jej krk je dokonale pružný a jej technológia umožňuje ovládanie cez aplikáciu. Potrebujete vedieť viac? Čítajte ďalej a zoznámte sa s Domi 2 Mini!

    199 €

    119 €

    +

    -

    Skladom

  • Paloqueth Margaret Sex Doll 7.7kg

    Ženské telo ako živé! Áno, to je ona, Margaret, vaše nové dievča, ktoré už teraz vie, čo chcete a potrebujete zo všetkého najviac. Už sa nemôže dočkať, až spolu budete objavovať vaše vášnivé túžby a prežívať divoké chvíľky. Podľahnite jej krásnemu telu!

    249 €

    149 €

    +

    -

    Skladom

  • Pipedream Extreme Mega Fuck Slut Mega Masturbator

    Predmet vašich snov - dokonalá a poslušná žena, prsia déčka, okrúhle boky a tesný pas. Poďte tento sen premeniť na skutočnosť! Máme pre vás takú, po ktorej už dlho túžite. Je úžasná, nechá si všetko páčiť a nemôže sa dočkať, až spozná všetky vaše obľúbené polohy a tie najtajnejšie fantázie.

    1 149 €

    939 €

    +

    -

    Skladom

  • The F-Machine Gigolo Fuck Machine - Profesionálny šukací stroj

    Štýlový, elegantný, sofistikovaný a sexy. Nie často by ste tieto slová použili na opis stroja, ktorý je navrhnutý tak, aby Vás pretiahol. Avšak F-stroj vyvinuli laboratória vo Veľkej Británii a ukázali svetu to, čo sa predtým považovalo za nemožné. Vďaka najmodernejším technológiám Vám teraz môžeme predstaviť vášho nového osobného robotického šukacieho gigola.

    769 €

    649 €

    +

    -

    Skladom

  • Womanizer Duo Bordeaux

    Vychutnajte si dokonalú stimuláciu klitorisu a G-bodu zároveň s dômyselnou hračkou od jednej z najobľúbenejších značiek na trhu - Womanizer. Duo bude bezdotykovo, pomocou technológie Pleasure Air, tešiť váš klitoris a okrem toho bude druhá zakrivená časť vibrovať presne na váš G-bod. Tento orgazmus bude bezkonkurenčný!

    229 €

    189 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • Suck-O-Mat 2.0

    Úžasné vyfajčeníčko kedykoľvek sa vám zachce? Je tu nová verzia obľúbeného masturbátora Suck-O-Mat! Je úžasne silný, výkonný a ponúkne vám až 200 sacích impulzov za minútu! Takto extrémne realistickú simuláciu orálneho sexu ste ešte nezažili! Nechajte sa vyfajčiť a vyberte si takú rýchlosť, ktorá splní vaše aktuálne požiadavky.

    619 €

    309 €

    +

    -

    Skladom

  • Lovense Gravity Thrusting Dildo

    Objavte dildo, ktoré vám vezme dych! Volá sa Gravity a prichádza s ním na trh celosvetovo obľúbená značka Lovense! Gravity vás úplne ohromia funkciou automatických prírazov a vibrácií, ktoré môžete ovládať cez aplikáciu. Vďaka svojej silnej koncovej prísavke priľne na akýkoľvek hladký povrch a prispôsobí sa vám pre dokonalý zážitok pri sólo hrátkach a skvelý bude aj ako parťák do trojky!

    309 €

    169 €

    +

    -

    Skladom

  • Kokos Valentina Masturbator

    Vaše sny sa stanú skutočnosťou len a iba s prekrásnou Valentinou a jej vyšpúlenou vagínou! Podľahnite jej hebkému telu aj sexy tvári s pootvorenou pusinkou, ktoré pohltia váš penis, rovnako ako jej análik a pošvička. Valentina k vám síce bude otočená chrbtom, ale tým správnym spôsobom.

    369 €

    229 €

    +

    -

    Skladom

  • F-Machine Pro 4 Fuck Machine Black

    Je vôbec možné, aby to najlepšie bolo ešte lepšie? No áno! F-Machine Pro 4 je ešte lepší ako jeho predchodcovia! Práve si prezeráte novú úroveň dokonalosti, ktorú predstavuje kvalitný, hladký, tichý a spoľahlivý výkon, ktorému môžete dôverovať a zveriť mu svoje potešenie.

    1 539 €

    849 €

    +

    -

    Skladom

  • Bathmate HydroXtreme 7

    S HydroXtreme 7 získate to najmocnejšie, čo v súčasnosti značka Bathmate ponúka! Jej unikátny patentovaný dizajn disponuje mnohými účinnými doplnkami, napríklad ručnou pumpou, ktorá pre skutočne extrémne výsledky pracuje s vodou a prináša aj absolútnu pohodlie nielen vo funkcii ovládania, ale aj pre váš penis. Ak pochybujete o svojej veľkosti a túžite po niečom väčšom, HydroExtreme je tým najlepším riešením!

    309 €

    189 €

    +

    -

    Skladom

  • Doxy Wand Massager Čierna

    DOXY je najsilnejšia masážna hlavica na svete, napájaná zo siete a navrhnutá vo fabrike v meste Cornwall v Anglicku.

    199 €

    119 €

    +

    -

    Skladom

  • Womanizer Next Sage

    Nová dimenzia potešenia! Predstavujeme Womanizer Next, luxusnú erotickú pomôcku s novými technológiami, ktoré vám okrem iného umožnia nastaviť si hĺbku stimulácie. Zažite intenzívne, bohaté a viacnásobné výbuchy slasti vďaka bezkonkurenčnému výkonu, prispôsobeným vzorom a tichému chodu.

    249 €

    209 €

    +

    -

    Skladom

  • Tenga Flip Zero 0 Electronic Vibration

    Novinka od obľúbenej značky Tenga, Flip Zero 0 vás nechá burácať na vlnách vibrujúceho vzrušenia! Elegantné puzdro v sebe ukrýva stimulujúcu elastickú textúru a tiež dve očarujúce vibračné centrá. Kvalitné materiály a najmodernejšie technológie spolu išli ruka v ruke tak dlho, až dali vzniknúť masturbátoru Tenga Flip Zero 0. Ukáže vám novú úroveň potešenia! Ľahké prenikanie, perfektné utesnenie a ventil pre únik vzduchu vytvárajúci neodolateľný sací efekt. Telo flip Zero ukrýva premyslené detaily prinášajúce dokonalé pocity a vďaka funkcii Flip-open si môžete byť istí, že je vaša hračka hygienicky bezpečná.

    349 €

    309 €

    +

    -

    Skladom

  • MotorBunny Original Sex Machine + Link Bluetooth Bundle

    Túžite po intenzívnej stimulácii? Stačí si nasadnúť! Volá sa MotorBunny a je to super výkonná sexuálna mašina, ktorej použitie je skutočne pohodlné a vďaka nadstavcom tiež vždy iné. Diaľkovým ovládaním si budete diktovať úroveň vibrácií a otáčok, alebo si môžete stiahnúť aplikáciu do telefónu a nastaviť si vlastné vibračné a rotačné režimy, prípadne môžete telefón zveriť svojmu partnerovi a nechať ho ovládať vaše vzrušenie pokojne aj z druhého konca sveta.

    1 349 €

    1 149 €

    +

    -

    Skladom

  • Pipedream Extreme Fuck Me Silly DUDE! Mega Masturbator

    Snívate o nekonečnej prechádzke na penise, ktorý nikdy nezmäkne? Položte si svojho nového milého na chrbát, ľahko nalubrikujte a vydajte sa s ním na cestu krajinou vzrušenia. Dotýkajte sa jeho sexi tela, vyrysovaných buchtičiek na bruchu, mužnej hrude a vychutnávajte si ho v sebe jeho tvrďáka s veľkosťou 20 cm. Ste pripravení splniť si svoje fantázie?

    649 €

    579 €

    +

    -

    Skladom

  • FUN FACTORY Stronic G Grape

    Doprajte vášmu bodu G masáž, po ktorej skutočne túži! S novým Stronic G už nemusíte pre dosiahnutie orgazmu pohnúť ani prstom - je totiž hands-free!

    189 €

    159 €

    +

    -

    Skladom

  • Kiotos Monstar Dildo Beast 57 XL

    Nudí vás dildá, ktoré realisticky pripomínajú penis a snívate o niečom nezbedne nevšednom? Kiotos Monstar vás dostane do kolien a do raja. Je to séria neuveriteľne pôsobivo prepracovaných dild, z ktorých toto vás zaujme svojím tvarom, ktorý vyzerá ako akési monštrum. Zavádzať ho do vagíny alebo do análu je jedna veľká slasť, tak si ju nenechajte ujsť.

    299 €

    189 €

    +

    -

    Skladom

Položky 65 až 96 z celkom 1082

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Môj košík

Pridajte si do košíka tovar, ktorý chcete kúpiť.