×

Registrácia

Vaše údaje

Prihlasovacie údaje

Prihlásenie

Vyplňte meno!
Vyplňte priezvisko!
Meno nie je v správnom tvare!
Priezvisko nie je v správnom tvare!
E-mail nie je v správnom tvare!
Vyplňte e-mail!
Tento účet už existuje!
Zadajte heslo!
Zadajte platné heslo!
Musí obsahovať minimálne 6 znakov!
Môže obsahovať maximálne 16 znakov!
Heslá sa nezhodujú!
Musíte súhlasiť s podmienkami!
Zadali ste nesprávne údaje!

Erotické pomôcky

Položky 65 až 96 z celkom 1118

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • Rimba Toys Orgastobator 03 Male Masturbator Black & Transparent

    Prahnete po luxusnej erotickej pomôcke, ktorá by vám dopriala maximálne potešenie? Zoznámte sa s Orgastobatorom 03 z exkluzívnej kolekcie značky Rimba. Tento masturbátor je navrhnutý tak, aby predefinoval vaše zmyselné zážitky vďaka svojmu technologicky vyspelému spracovaniu a inovatívnym funkciám. Tak ráčte objaviť jeho omamne vzrušujúcich 10 vibračných režimov a 5 režimov sania!

    64,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Me You Us Latex Leggings Black

    Úplná klasika medzi v ponuke latexového oblečenia - legíny! Majú úžasnú moc zvýrazniť, nohy, pozadia a siluetu celkovo. Tieto od Me You Us Latex majú pohodlný vysoký pás a určite sa stanú obľúbeným kúskom vášho šatníka. Oblečte si ich a realizujte svoje vysnívané BDSM scény alebo si ju vezmite na párty alebo len tak!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Black Level Vinyl Open Cup Body 2840375 Black

    Popisok pripravujemeVzrušujúce prestrihy dole aj hore! Toto body od Black Level je kompletne vyrobené z čierneho lesklého vinylu. Výstrihy na prsia av rozkroku sú absolútne provokatívne a postavia vaše vnady do centra pozornosti. Je to presne to, čo chcete? Tak do toho, obliecť si body bude hračka, má totiž na chrbte zips!

    68,90 €

    41,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Sweet Smile Remote Controlled Panty Vibrator Pink

    Úplne diskrétne, ale zároveň super vzrušujúce! Chcete si trochu zablbnúť na verejnosti a užiť si sexi zábavu? Tento malý vibrátor sa postará o váš bod G a klitoris zároveň a bude vaším nezbedným tajomstvom. Ovládač môžete zveriť do rúk svojmu náprotivku a nechať ho vybrať vám jeden z 10 vibračných režimov.

    68,90 €

    41,90 €

    +

    -

    Skladom

  • LateX Latex Briefs with Dildo 2950111

    Čierne latexové nohavičky s pohodlne fixovaným vnútorným dildom. Pristanú každej náročnej dáme, ktorá nezostáva rada prázdna. Dĺžka dilda je 12 cm a jeho priemer je 3,5 cm.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Sweet Smile Rabbit Vibrator with G-Spot Stimulation Red

    Inovatívna funkcia švihania, ktorú nepôjde nemilovať! Tento perfektne tvarovaný vibrátor sa zameriava na G-bod a jeho okolie a prichádza s novo vyvinutou funkciou švihania. Nechajte ho, aby hlboko potešil celú pošvu, a pritom nezabúdal ani na klitoris!

    64,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

  • All Black Steroid En-Garde Dildo

    Je vaša dierka stále viac hladná? Ukojte jej potreby týmto nadpozemským ľudom! Dostane vás svojim vzrušujúcim zvlneným tvarom. Bude to jazda na horskej dráhe, strmá zjazdovka, nekonečný tobogán. Ste pripravení?

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

  • strap-on-me Harness Heroine

    Z prednej strany jednoduchý a pohodlný postroj padnúci ako druhá koža, zo strany druhej elegantná a vzrušujúca bielizeň, to je Heroine. Jeho čistý a zmyselný dizajn vytvárajú predovšetkým nastaviteľné popruhy a pohodlie sľubuje elastický pás. Vymeňte si úlohy a chopte sa moci štýlovým spôsobom!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Fetish Fantasy Shock Therapy Nipple Clamps

    Svorky na bradavky, ktoré dodajú náboj vášmu sexuálnemu životu! Sú pružinové a pripájajú sa do zdrojovej jednotky, ktorá aj sama o sebe poskytuje vzrušujúce elektro-stimulačné výboje. Či už ste začiatočník alebo pokročilý milovník elektro-hier, tieto svorky by vo vašej zbierke hračiek rozhodne nemali chýbať. Okúste brnenie, príjemnú bolesť, nepredvídateľné šoky a pohnite tak obľúbenú elektro-stimuláciu z minúty na minútu.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Dream Toys Elite Celine Black

    Elegancia a výkon dohromady? Áno! Masážna hlavice Celine z kolekcie Prestige sa bude vynímať na vašom nočnom stolíku vďaka luxusnej kombinácii čierneho hebkého silikónu a zlatých detailov. Ponúkne vám 7 vibračných vzorov a 3 rýchlosti v 2 motoroch, ktorým nepôjde nepodľahnúť. Celine vie potešiť svojou flexibilnou hlavou nielen vaše intímne miesta, ale aj unavené svaly na celom tele. Hračky Elite bude milovať každá žena.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Satisfyer Hot Lover with Bluetooth and App Pink/Dark Pink

    Dokonalá slasť s jedným jediným vibrátorom! Volá sa Hot Lover a postará sa o váš bod G a klitoris zároveň. Ukrýva v sebe totiž dva motory so samostatným ovládaním. Jeho ďalšou úžasnou schopnosťou je možnosť zahriať sa až na omamných 40 stupňov, čím uvoľní svaly panvového dna a zvýši krvný obeh. Vaše orgazmické zážitky budú nezabudnuteľné! A ak vám chýba čerešnička na torte, tak tou môže byť ovládanie cez šikovnú aplikáciu Satisfyer Connect.

    53,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

  • LoveToy The Ultra Soft Dude Vibrating 17cm Flesh

    Túžite po realistickom dilde, ktré by pre vás zmyselne vibrovalo? Dude Vibrating je dokonale tvarovaný a do detailov premyslený fešák s úžasne mäkkým povrchom, ktorý vám bude na dotyk verne pripomínať hebučkú kožičku skutočného penisu. Vyberte si z 10 vibračných rýchlostí a vzorov a skúste to i s prísavkou na hladkom povrchu.

    53,90 €

    41,90 €

    +

    -

    Skladom

  • LateX Chlorinated Latex Gloves Black

    Dlhé latexové rukavice z chlórovaného latexu pre pohodlné a jednoduché nasadzovania, ku ktorému nebudete potrebovať prášok ani olej. Rukavice majú dlhú životnosť, lepenie a neťahajú kožu a je ideálne ich skladovať na tmavom a vzdušnom mieste.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pipedream King Cock Plus 8" Triple Density Cock

    Ten najlepší realistický penis na trhu! King Cock Plus Triple Density je do detailov vymodelované dildo z neuveriteľne autentického materiálu. Na povrchu je jemné ako ľudská pokožka, vnútri je pevné ako kamenná erekcia a zakončené je super silnou prísavkou. King Cock Plus Triple Density nemá konkurenciu, vychutnajte si to!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Javida Wand & Pearl Vibrator Purple

    Masážna hlavica a perlový vibrátor v jednom! Wand & Pearl Vibrator od značky Javida predstavuje kombináciu klasickej masážnej hlavice z jednej strany a vibrátora s rotujúcimi perličkami zo strany druhej. Hlavica je dômyselne zakrivená a pružná, takže s ňou ľahko dosiahnete na všetky dôležité miesta. Vychutnajte si 7 režimov vibrácií a 3 režimy rotácií perličiek!

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Satisfyer Curvy Trinity 5+ Blue

    Satisfyer Curvy Trinity 5+ vyrobený zo silikónu s 3 motormi rozmazná všetky vaše erotogénne zóny: Použite ho ako vibrátor na položenie, vibrátor tlakových vln alebo vibrátor bodu G pre maximálnu rozmanitosť počas vášho času ako single.

    80,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Doc Johnson Dick Rambone Cock - Dildo 42cm Čierna

    Legendárne dildo značky Doc Johnson s úctyhodnými rozmermi - dĺžka 42 cm a priemer 6 cm. Dildo má výrazné žilkovanie a veľkú prísavku. Vyrobené z vysoko kvalitného PVC s antibakteriálnou zložkou Sil-A-Gel.

    64,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Easytoys Fetish Collection Leather Collar With Nipple Chains

    Buďte naozaj dominantný a nasaďte svojmu náprotivku tento obojok so svorkami na bradavky a vodidlom. Užite si prevzatie kontroly do svojich rúk. Obojok je vyrobený z umelej kože, ktorá mu dodáva luxusný vzhľad a jeho vnútorná časť je lemovaná mäkkou penou. Má nastaviteľnú veľkosť a skvele padne. Obojok a svorky sú prepojené kovovou retiazkou. Jedno je isté, tie najviac vzrušivé SM zážitky okúsite len s týmto obojkom so svorkami a vodidlom.

    57,90 €

    41,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Black Level Vinyl Basque 2840634 Black

    Extrémne erotický a lesklý vzhľad! Tento sexi kúsok sa stane hviezdou vášho šatníka, zatiaľ čo vy sa v ňom stanete hviezdou spálne. Ušitý je čierneho lesklého vinylu a vystaví prsia na obdiv, pretože ich orámuje kosticami a ramienkami v dekolte. Vzadu má zapínanie na háčiky a popruhy na podväzky sú nastaviteľné.

    68,90 €

    41,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Satisfyer Supernova Old Rose

    Satisfyer Supernova rozmaznáva klitoris zmyselnými tlakovými vlnami a bod G silnými vibráciami. Vďaka flexibilnému reťazovému kĺbu sa tento silikónový vibrátor prispôsobí tvojmu telu a poskytne ti optimálnu stimuláciu.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • LoveToy Realistic Chubby Vibrating Dildo 10.5" Brown

    Snívate o dokonale realistickom a zmyselne vibrujúcom penise s rozmermi presne pre vás? Toto hnedé Lovetoy vibračné dildo vás ohromí nielen svojou dĺžkou a intenzívnymi vibráciami, ale tiež každou svojou precízne vytvarovanou žilkou za žilkou a skvostným žaluďom. Vaše fantázie razom ožijú! Dildo je pevné, ale tiež ohybné podľa vašich potrieb a je zakončené silnou prísavkou. Oddajte sa mu a nebudete ľutovať.

    57,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Satisfyer Curvy 1+ Rose Red

    Revoluce a nové možnosti. Absolútna rozkoš a najmodernejšie technológie. Múdra aplikácie a dychberúci stimulácia klitorisu. Na toto sa tešil celý svet! Je tu nový Satisfyer Curvy ovládaný cez aplikáciám! Zoznamy sa a Objavte nekonečné možnosti, Ako si hoci blízko sa svojim partnerom na druhom konci sveta, alebo Ako sa urobit v rytme svojho obľúbeného songu.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pipedream King Cock Plus 6.5" Triple Density Cock with Balls

    Ten najlepší realistický penis na trhu! King Cock Plus Triple Density je do detailov vymodelované dildo z neuveriteľne autentického materiálu. Na povrchu je jemné ako ľudská pokožka, vo vnútri je pevné ako kamenná erekcia a je zakončené super silnou prísavkou. King Cock Plus Triple Density nemá konkurenciu, vychutnajte si ho!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • LoveBoxxx I Love Pink Gift Box

    Prekvapte svoju drahú polovičku touto sladko ružovou sadou plnou lásky, romantiky a vzrušenia! Nájdete v nej hneď 5 luxusných hračiek, ktoré do vašej spálne prinesú neodolateľnú vášeň. Sadu I Love Pink si zamilujú ako dámy, tak zamilované páry objavujúce nové možnosti vzrušovania a milovania. Darujte potešenie, darujte I Love Pink ešte dnes!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • You2Toys Vibrating Strapless Strap-On

    Dych berúce a nekonečne intenzívne chvíle potešenia na vás čakajú so strap-onom, ku ktorému nebudete potrebovať žiaden postroj. Kratší koniec padne do pošvy ako uliaty, kde bude držaný svalmi panvového dna. Dlhší koniec potom bude uspokojovať partnerku alebo análik partnera. Zapnite vibrácie a maximalizujte potešenie. Hodvábne hebký, silikónový povrch a stimulačné drážky na klitoris zaručujú omamné potešenie pre všetkých zúčastnených.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Dorcel Golden Boy 2.0 Bullet Vibrator Gold

    Tento zlatý vibrátor je vrchol elegancie, s ktorým rozhodne zažiarite! Je dobíjací, má super výkonný motor a poskytne vám 10 vibračných režimov. Skosená špička uľahčí zavádzanie aj zacielenie a je tak pekný, že sa hodí aj ako sexy luxusný darček.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Je Joue Ami Fialová

    Ami je inovatívna sada venušiných guličiek určených nielen pre potešenie. Ami výborne poslúži pri posilňovaní svalov panvového dna, pri ťažkostiach s inkontinenciou alebo pri rekonvalescencii po pôrode.

    57,90 €

    44,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Coup!es Choice RC 3 in 1 Vibrator Green

    Jedine s touto erotickou hračkou získate možnosť trojitého potešenia! Predstavujeme 3 v 1 RC vibrátor s diaľkovým ovládaním. Sú to vlastne 2 kúsky, ktoré môžete použiť každý zvlášť alebo spojiť dohromady a získať tak pružný duálne stimulačný vibrátor. Doprajte si pestrú zábavu a možnosť voľby sólo alebo v páre!

    61,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • LoveToy Streetgirl's #1 Black

    Račte sa zoznámiť s vašou novú holku! Má nádherne ružovkasté pysky a zmyselne roztiahnutú vagínu. Je pôvabná a je ako skutočná. Doprajte si autentické zážitky s týmto elegantným kusom ženského tela, ktoré vám okrem vagíny ponúkne aj análik.

    53,90 €

    41,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Tenga Air-Tech Twist Reusable Vacuum Cup Tickle

    Air-Tech Twist vyniká medzi ostatnými podobným produktami obrovskou výhodou, ktorou je možnosť prispôsobenia tesnosti Vašim prianiam a požiadavkám. Stimuláciu si upravíte vďaka unikátnemu kompresnému systému a vytvoríte si tak jedinečný vlastný zážitok s Air-Tech.

    64,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • InToYou Drago 360 Twister Vibrating Anal Plug with 2 Motors and Remote Black

    Drago, ach Drago! Tento análny kolík má toľko báječných funkcií, až sa vám z toho zatočí hlava! Chcete vibrácie či rotácie? Chopte sa diaľkového ovládača a potešte svoje zadné dvierka 2 výkonnými motormi!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Satisfyer Wand-er Woman Black

    Zrkadlo, zrkadlo, povedz mi, prečo som taká stuhnutá? Váš nový masér od značky Satisfyer vám pomôže! Konečne je tu totiž niekto, kto si nesťažuje, keď potrebujete dlhú masáž! Vďaka svojej pôsobivej veľkosti XXL a poriadnej sile, ktorá sa skrýva za zvodnou silikónovou hlavou, si Wand-er Woman hravo poradí s problémami a s napätím všetkého druhu - ale samozrejme aj so všetkými vašimi túžbami po orgazme.

    76,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

Položky 65 až 96 z celkom 1118

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Môj košík

Pridajte si do košíka tovar, ktorý chcete kúpiť.