×

Registrácia

Vaše údaje

Prihlasovacie údaje

Prihlásenie

Vyplňte meno!
Vyplňte priezvisko!
Meno nie je v správnom tvare!
Priezvisko nie je v správnom tvare!
E-mail nie je v správnom tvare!
Vyplňte e-mail!
Tento účet už existuje!
Zadajte heslo!
Zadajte platné heslo!
Musí obsahovať minimálne 6 znakov!
Môže obsahovať maximálne 16 znakov!
Heslá sa nezhodujú!
Musíte súhlasiť s podmienkami!
Zadali ste nesprávne údaje!

Erotické pomôcky

Položky 65 až 96 z celkom 198

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • Shots Toys Metal Handcuffs Metal

    Hľadáte spestrenie svojich milostných hier? Vyskúšajte nežné, ale zároveň nebezpečné putá profi vzhľadu! Použite svoju fantáziu, prevezmite kontrolu nad svojím miláčikom, a ak kľúčiky stratíte, tak nebojte, putá idú otvoriť aj bez nich!

    11,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Seven Creations Latex Wear Shiner 40ml

    Vaše latexové kúsky vyžadujú špeciálnu starostlivosť, ktorú im tento sprej poskytne. Dosiahnete s ním vysokého lesku počas chvíle, jeho použitie je totiž veľmi jednoduché. Rovnomerne ho nastriekajte na odev a nechajte ho pôsobiť. Už žiadna matnosť, ale len a len poriadny lesk s Latex Wear Shiner!

    9,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Tenga Egg Wavy II

    Chcete zažiť ešte viac potešenia a slasti? Vymeňte svoju holú pravačku za toto revolučné vajíčko! Ukrýva v sebe flexibilný masturbátor so vzrušujúcou zvlnenou vnútornou textúrou, ktorá vás rozparádi až k zblázneniu. Okúste niečo viac!

    11,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Skladom

  • NMC Nippless Silicone Nipple Sucker Set Pink 2pcs

    Hľadáte recept za zaručene sexi predohru? Skúste hru s bradavkami! Tieto silikónové prísavky vaše bradavky pohltia mocným vákuom a zvýšia ich citlivosť na ďalšie láskanie. Sú ľahko použiteľné, príjemne hebké a mäkké a hlavne bezpečné pre telo. Tak neotáľajte a poškádlete dudlíky na prsiach!

    11,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pretty Love Double-Sided Egg Romantic

    Chcete od svojej masturbácie niečo viac? Doprajte si tento masturbačný návlek, ktorý je skvele inovatívny a bude vás hladkať a masírovať, kým sa nedotknete vrcholu. Čaká vás rad nových pocitov vďaka jemne stimulujúcej vnútornej textúre a super pružnému materiálu, ktorý sa natiahne tak, že sa hodí na všetky veľkosti penisu. Kvapnite trochu lubrikantu, zasuňte penis do tesného otvoru a natiahnite masturbátor po celej jeho dĺžke. Ide sa na to!

    11,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Skladom

  • ToyJoy Juicy Rider Masturbator

    Masturbátor Juicy Rider má zvodný tvar ženského tela, je príjemne mäkučký a aj cenovo dostupný. Užite si chvíle sebalásky trochu inak a podľahnite novým zážitkom. Juicy Rider je vyrobený z TPR materiálu, má realistickú farbu a pohodlne vám padne do ruky.

    11,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pipedream Fantasy C-Ringz Vibrating Silicone Super Ring Black

    Posilní a podporí erekciu a posteklá klitoris! Doprajte si výbušné orgazmy s týmto jedinečným vibračným krúžkom z hebkého a pružného silikónu. Je dokonalým doplnkom na milovanie, jeho výkonný mini vibrátor totiž podporí stimuláciu a nachystá si pre vás nové pocity. Drobná textúra na zintenzívni a tvar samotného krúžku predstavujú detail s obrovskou mocou, tak si ju nechajte páčiť!

    11,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Blush Performance Silicone Camo Cock Ring

    Vyrobený tak, aby bol pohodlný a navyše k tomu svietil v tme! Pretože pohodlie je pri sexe dôležité a erekčný krúžok, ktorý ťahá a škrtí, urobí samozrejme viac škody ako úžitku. Blush Performance Glo je z príjemného hebkého silikónu, je báječne pružný a bezchybne účinný.

    11,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Svakom Hedy Ice-cream Blue

    Hedy je štýlové zmrzlinové vajíčko ukrývajúce v sebe pánsky masturbátor, ktorý je vyrobený z veľmi mäkkého a príjemného TPE materiálu a vyniká výrazne stimulujúcou textúrou. Hedy vyzerá ako zmrzlina, ale pritom je oveľa lepší ako zmrzlina. Vďaka jeho cestovnej veľkosti ho môžete mať stále pri sebe, môžete oživiť svoje chvíľky sebalásky a užiť si realistické a vzrušujúce pocity. Hedy je vďaka svojmu dizajnu ideálnym darčekom pre akéhokoľvek muža.

    11,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Skladom

  • California Exotics Impulse Conductive Gel for E-stim Products 59ml

    Špeciálny vodivý gél neobsahujúci glycerín. Zvyšuje vodivosť a tým pádom aj intenzitu elektro-stimulačných hrátok. Je kompatibilný so silikónovými hračkami, vyrobený v USA a vhodný aj pre vegánov. Neobsahuje parabény, soľ ani farbivá.

    11,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Tenga Egg Misty II

    Chcete zažiť ešte viac potešenia a slasti? Vymeňte svoju holú pravačku za toto revolučné vajíčko z novej rady Hard Boiled II! Ukrýva v sebe flexibilný mastrubátor so super stimulačnou textúrou, ktorá vás rozparádi až k zblázneniu. Okúste niečo viac!

    11,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Skladom

  • You2Toys Anal Finger - Análny kolíček Číry

    You2Toys Anal Finger - Análny kolíček Číry je vyrobený z kvalitného gélového materiálu v transparentnej farbe. Je vybavený návlekom na prst pre ľahkú manipuláciu.

    7,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Ouch! Japanese Mini Rope Black 1,5m

    Snívate o dominantných hrách? V tom prípade by vám nemalo chýbať toto lanko, s ktorým svoj submisívny náprotivok ľahko zviažete. A viete čo? Potom si s ním budete môcť robiť všetko, čo si len zaumienite, neznie to úžasne? Vyskúšajte to!

    11,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Me You Us Blossom 10 Mode Bullet Vibrator Silver

    Sexuálne zdravie je rovnako dôležité ako akékoľvek iné zdravie, súhlasíte? Podporte ho s týmto mini vibrátorom, ktorý sa hodí na chvíle sebalásky aj párovej vzrušujúcej radovánky. Ponúkne vám 10 rôznych vibračných režimov, elegantný vzhľad a malú veľkosť, vďaka ktorej ho môžete mať kedykoľvek pri sebe.

    11,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Rimba Welded Metal Cockring Set 7370 40 + 45mm

    Pevne zvarené kovové krúžky na penis, ktoré sú určené na udržanie a zintenzívnenie erekcie.

    11,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Ouch! Princess Black Lace Mask Black

    Premýšľate ako ešte viac podtrhnúť vaše vznešené ja? Nasaďte si na tvár túto nádhernú, ručne vyrábanú čipkovú masku z najkvalitnejších ekologických materiálov s moderným benátskym vzorom. Vďaka zaväzovaniu na stuhy bude príjemná i na dlhodobejšie nosenie a skvele sadne. Buďte tajomná a vyrazte si v maske nielen do spálne, ale aj na ples alebo na party.

    11,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Shots Toys Double Ring Booster Black

    Prečo je erekčná slučka zaručene pohodlná pre každého? Pretože je nastaviteľná a prispôsobí sa tak akejkoľvek veľkosti. Táto slučka je dokonca dvojitá! Vyrobená je z kvalitného čierneho silikónu a podporí vašu erekciu k maximálnej tvrdosti. Rychlo a ľahko sa nasadzuje aj dáva dole a je perfektná aj pre dlhodobé nosenie.

    11,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Rimba Welded Metal Cockring Set 7370 30 + 35mm

    Pevne zvarené kovové krúžky na penis, ktoré sú určené na udržanie a zintenzívnenie erekcie.

    11,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Tenga Egg Tornado

    Chcete zažiť ešte viac potešenia a slasti? Vymeňte svoju holú pravačku za toto revolučné vajíčko! Ukrýva v sebe flexibilný masturbátor s hodvábne jemnou vnútornou textúrou, ktorá vás rozparádi až na zbláznenie. Okúste niečo viac!

    11,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Skladom

  • FUN FACTORY Toybag Grey M

    V čom skladujete svoje obľúbené erotické hračky? Pokiaľ vaše pomôcky ešte nemajú bezpečný a pohodlný domov, je na čase si zaobstarať túto elegantnú úložnú taštičku od Fun Factory. Pomôže vám zachovať čistotu vašich pomocníkov a navyše nepouští vlákna a ľahko sa čistí. Vyberte si ju pre jej odolnosť a vodeodolnosť, ktoré zaručujú dlhú životnosť!

    11,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Blush Play with Me Arouser Vibrating C-Ring Pink

    Chcete umocniť svoje potešenie a predĺžiť dobu milovania? Vyskúšajte to s týmto vibračným krúžkom! Je skvele mäkký a pružný, má mäkké stimulačné výstupky a svojimi vibráciami vezme klitoris na vrchol blaha. Nasaďte si ho na penis a objavte nový rozmer milovania!

    11,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Skladom

  • FUN FACTORY Toybag M

    Vaše milované erotické hračky si zaslúžia pohodlný a bezpečný domov! Tým bude táto praktická a diskrétna taštička od Fun Factory ponúkajúca mikrobiálnu bariérovú ochranu, pre maximálnu bezpečnosť vašich vibračných pomocníkov. Zároveň nepúšťa vlákna a ľahko sa umýva. Zaistite svojim obľúbeným pomôckam dlhú životnosť správnym skladovaním!

    11,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Tenga Egg Silky II

    Chcete zažiť ešte viac potešenia a slasti? Vymeňte svoju holú pravačku za toto revolučné vajíčko! Ukrýva v sebe flexibilný masturbátor s hodvábne jemnou vnútornou textúrou, ktorá vás rozparádi až na zbláznenie. Okúste niečo viac!

    11,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Skladom

  • ToyJoy Diamond Booty Jewel Small Purple

    Milujete šperky? Tento kolík ozdobí váš análik blyštivým kamienkom a vy sa smyslne rozžiarite. Kolík je vyrobený z hedvábne hladkého silikónu, ktorý je nielen príjemný, ale aj bezpečný pre telo. Vhodný je pre ňu aj pre neho a má pohodlný tvar. Vyzbrojte sa šperkom s pridanou potešujúcou hodnotou.

    11,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Rimba Rubber Cockring Set 7373 30 + 35mm

    Zintenzívnite erekciu a orgazmus pomocou Rimba erekčných krúžkov.

    11,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Skladom

  • NS Novelties Renegade Dyno Rings Black

    Tri oriešky pre Popolušku, tri zlaté vlasy deda Vševeda, Traja veteráni a tiež 3 erekčné krúžky pre vašu až trojnásobne silnejšiu, pevnejšiu a dlhšiu erekciu! Zintenzívnite svoje pôžitky a vyvrcholenie a doprajte sebe i svojej milovanej princeznej rozprávkovo dlhý sex.

    11,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Ouch! Beginner's Handcuffs Metal

    Chcete sa hrať trochu nebezpečným spôsobom? Vybavte sa putami a svojho milenca či milenku pripútajte k posteli a láskajte ho, dráždite, a hlavne si to užívajte! Putá sú z kovu a sú ideálne pre začiatočníkov, dokonca majú poistku pre rýchle uvoľnenie.

    11,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Secret Play Riding Crop 3423K Black

    Čo vám chýba k pocitu absolútnej moci? Nie je to náhodou bičík? Ak si vyberiete tento od Secret Play, nebudete ľutovať. Má pôvabne čierne lakované prevedenie a zdobí ho jemná stužka. Odolná tyč vám pohodlne padne do ruky a vám potom už nezostane nič iné, než realizovať svoje vášne!

    11,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Rimba Welded Metal Cockring Set 7370 50 + 55mm

    Pevne zvarené kovové krúžky na penis, ktoré sú určené na udržanie a zintenzívnenie erekcie.

    11,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Adrien Lastic Prestige Feather Tickler Black

    Stimulujte vášho partnera týmto jemným pierkom s dĺžkou 15 cm. Je príjemné, nežné, praktické na držanie a šteklenie, ktoré s ním spôsobíte, bude neuveriteľne rozkošné. Pierka sú skvele mäkké a ideálne na párové hrátky. Vychutnajte si brnenie, ktoré bude odpoveďou na šteklenie.

    11,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Skladom

  • LateToBed BDSM Line Silicone Nipple Suckers Black

    Túžite po intenzívnych a možno aj trochu temných zážitkoch? Kolekcia LateToBed BDSM Line je tu na naplnenie vašich nezbedných snov! Vstúpte s ňou do sveta odvážnej vášne plnej submisivity a dominancie, bolesti, lásky, obmedzenia a otroctva. Do kolekcie patria aj tieto prísavky na bradavky z jemného silikónu. Užite si s nimi svoju sexualitu ako nikdy predtým.

    11,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Seven Creations Metal Balls Gold

    Pohrávate sa s myšlienkou, aké by to asi bolo vyskúšať venušine guľôčky? Tieto sú na to priame ideálne! Ukrývajú v sebe ešte ďalšiu guľôčku pohybujúcu sa sem a tam a vytvárajúcu príjemnú sexuálnu stimuláciu. Investícia do nich je minimálna, tak vyskúšajte vzrušujúci tréning panvového dna.

    11,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Skladom

Položky 65 až 96 z celkom 198

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Môj košík

Pridajte si do košíka tovar, ktorý chcete kúpiť.