×

Registrácia

Vaše údaje

Prihlasovacie údaje

Prihlásenie

Vyplňte meno!
Vyplňte priezvisko!
Meno nie je v správnom tvare!
Priezvisko nie je v správnom tvare!
E-mail nie je v správnom tvare!
Vyplňte e-mail!
Tento účet už existuje!
Zadajte heslo!
Zadajte platné heslo!
Musí obsahovať minimálne 6 znakov!
Môže obsahovať maximálne 16 znakov!
Heslá sa nezhodujú!
Musíte súhlasiť s podmienkami!
Zadali ste nesprávne údaje!

Erotické pomôcky

Položky 65 až 96 z celkom 249

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • HiSmith WDD022-M Wildolo Huge Fantasy Monster Dildo with Suction Cup 23.6cm Black-Red

    Realistické dildá vás nebaví a hľadáte skôr niečo trochu monštruózneho? Toto dildo s nevšedným tvarom je vyrobené z vysoko kvalitného silikónu, má luxusnú textúru a taktiež príjemný mäkký povrch. Užite si s ním svoju cestu za potešením a využite aj jeho koncovú prísavku.

    91,90 €

    68,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Goldplay Ribbed M

    Milujete hlbokú stimuláciu? Vašej pozornosti by nemalo uniknúť toto Goldplay dildo pre hlboké hrátky. Je príjemne mäkké a pružné, pretože je vyrobené z kvalitného silikónového materiálu, ktorý sa vďaka svojim elastickým vlastnostiam vráti do pôvodného tvaru. Vaše análne zážitky s ním teda budú úplne bezbolestné. Potrénujte s ním svoj análik či vagínu a užite si vzrušujúcu stimuláciu!

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Lora DiCarlo Drift Warming Bullet Vibrator Coral

    Skúmajte svoje telo a užívajte si nové zážitky a nadpozemské orgazmy s Driffem. Má príjemne zakrivený tvar a dotkne sa tak úplne presne tých pravých miest vo vnútri alebo zvonku. Koncová, dômyselne tvarovaná hlava disponuje stimulačným bodom pre ešte intenzívnejšie dráždenie a pomocou stlačenia jedného tlačidla sa Drift príjemne zahreje. Užívajte si a relaxujte!

    219 €

    68,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • MrBoner Automatic Masturbation Pump 5402352

    Posilnenie aj pobavenie! Predstavujeme modernú automatickú masturbačnú pumpu na penis od Mr. Boner. Zažijete s ňou efektný tréning svojho penisu, ktorého výsledkom bude väčšia veľkosť a silnejšia erekcia. A čo viac, keď klasickú manžetu vymeníte za hebkú vagínu okúsite zmyselné vibrácie. Zverte svoj penis 2 motorom a vychutnajte si sací výkon o 6 režimoch a tiež vibrácie o 8 režimoch.

    91,90 €

    68,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Kiotos Monstar Dildo Beast 32

    Nudí vás dildá, ktoré realisticky pripomínajú penis a snívate o ničom nezbedne nevšednom? Kiotos Monstar vás dostane do kolín a do raja. Je to séria neuveriteľne pôsobivo prepracovaných dild, z ktorých toto vás zaujme svojím tvarom, ktorý vyzerá ako akési monštrum. Zavádzať ho do vagíny alebo do análu je jedna veľká slasť, tak si ju nenechajte ujsť.

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Otouch Deven Automatic Masturbator

    Páni, vyberáte masturbátor? Tak sa zastavte pri Otouch Deven! Predstavuje úplne všetko, na čom pri výbere záleží. Je vyrobený z bezpečného silikónu a ABS, je pohodlný a šetrný k životnému prostrediu. Ponúkne vám 6 frekvenčných vibračných režimov a tiež schopnosť zahrievania. Vďaka vodotesnosti IPX6 sa ľahko čistí a dobíja sa cez USB. Objavte aj ďalšie detaily!

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Tenga Smart Vibe Ring - Vibračný krúžok Čierna

    Rozvibrujte vzrušenie vašej partnerky. Elegantný, avšak veľmi výkonný, vibračný krúžok bol špeciálne navrhnutý tak, aby padol ako uliaty.

    84,90 €

    68,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Zado Leather Dildo & Gag 2020254 Black

    Snívate o úplne tichom prenikaní? Nasaďte svojmu náprotivku tento kolík s odnímateľným dildom a nechajte ho plniť vaše priania a rozkazy. Dildo a kolík sú vyrobené z latexu a obaja majú realistický tvar penisu s výrazným žaluďom. Opasok okolo hlavy je z hovädzej kože a je nastaviteľný.

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Playhouse Ribbed Pleasure Steel Wand Silver

    Každý naozajstný milovník sexuálnych hračiek vlastní niečo z nerezovej ocele! Tá sa totiž pýši nielen vysokou kvalitou, nenáročnou údržbou, ale aj dlhou životnosťou. Táto sexi pomôcka má taký tvar, aby ste s ňou pohodlne dosiahli na G-bod, prostatu alebo na akýkoľvek iný citlivý bod, ktorý bude vyžadovať trochu škádlení. Rozmaznávajte sa kvalitnou oceľovou hračkou!

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Skladom

  • HiSmith HSA128 Dual-Density Realistic Silicone Curved Dildo KlicLok 8.86" Skin

    Potrebujete toho pravého pre váš obľúbený HiSmith šukací stroj alebo pokojne len tak? Vyberte si úchvatné realistické dildo pre análne alebo vaginálne prenikanie z skvele hebkého silikónu, ktorý je pevný a zároveň pružný. Má KlicLok koncovku a donúti vás v kombinácii s vašou šukaciou mašinou vyložene zalapať po dechu. Nechajte sa ním uniesť do iného lepšieho sveta!

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Black Label The Rainbow Curvy Stainless Steel Double Ended G-Spot Dildo

    Chcete kvalitné dildo na celý život? Vyberte si také, ktoré bude z nerezovej ocele a bude tvarované pre potešenie prostaty i G-bodu ako je toto Rainbow dildo od Black Label! Jeho dúhové sfarbenie sa vám bude páčiť na prvý pohľad a počkajte, až s ním okúsite aj teplotné hrátky!

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Dream Toys Goddess Collection Zephyros

    Prekrásny vibrátor z priam božskej kolekcie Goddess! Tento frajer je vyrobený z tzv. liquid silikónu, čo je ten najlepší, a hlavne najhebčí materiál bezpečný pre telo, aký kedy svet videl. Ukrýva v sebe 2 výkonné motory, z ktorých jeden myslí aj na klitoris. Vyberte si z 3 úrovní stálych vibrácií a 7 rytmov a doprajte si luxusnú rozkoš.

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Kiotos COX 039 Extra Long Flesh 50cm

    Prahnete po niečom dlhom? Toto dildo s dĺžkou 50 cm má hladký povrch a dostane sa až do vašich hlbokých útrob. Vďaka silnej prísavke ho pohodlne pripevníte napríklad na dlaždičky alebo na vaňu a kvalitný tzv. Liquid silikón si obľúbite pre jeho pružnosť a zdravotnú nezávadnosť. Radujte sa z nových pôžitkov!

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Adam & Eve The Dual End Twirling Wand Purple

    Hľadáte niečo pôvabné a zároveň šikovné? Toto nie je len tak nejaká vibračná hlavica, je to úchvatná kvalitná hračka s 2 použiteľnými koncami. Vychutnáte si s ňou silné vibrácie z jednej strany a vzrušujúce hrejivé rotácie za strany druhej. Hladká hlava poteší nielen citlivé miesta, ale aj stuhnuté svaly kdekoľvek na tele. Druhý koniec sa postará o vagínu, je príjemne vyhrievaný, vibruje a rotuje, čo sľubuje úplnú blaženosť.

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Alpha-Pro 10X P-MASSAGE Prostate Stimulator with Stroking Bead Black

    Nechajte sa naplniť a vychutnajte si ten pocit, keď je vaša prostata intenzívne hladená úplne presným pohybom drobného koráliku. A chcete ešte niečo viac? Pre 10x P sa pre vás tiež rozvibruje a to v takej rýchlosti, ktorú si vyberiete skrz diaľkový ovládač. Tak nenechávajte vašu prostatu dlho čakať.

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Ouch! Body Harness with Thigh and Hand Cuffs Black

    Toto vyzerá na skutočne divokú jazdu! Nechajte sa spútať do tejto výstrednej BDSM pomôcky, s ktorou pocítite skutočnú bezmocnosť. Popruhy sú nastaviteľné rovnako ako polstrované putá, ktoré na sebe budete môcť mať dlhé hodiny. Vychutnajte si pocit uväznenia a zverte sa svojmu náprotivku!

    91,90 €

    68,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Gender X Play Ball Blue

    Zažite divokú senzáciu s tým jedinečným vibrátorom s funkciou prírazov! Jeho telo tvorí dve okrúhle časti na sebe spojené textúrovanou „harmonikou“, ktorá sa vie natiahnuť a vytvoriť tak úplne vzrušujúci pohyb. Praktickú bezpečnosť základňu oceníte predovšetkým pri análnom použití a flexibilná rukoväť vám uľahčí manipuláciu, pretože ju môžete ohnúť až o 90 stupňov.

    91,90 €

    68,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Kiotos COX 039 Extra Long Black 50cm

    Prahnete po niečom dlhom? Toto dildo s dĺžkou 30 cm má hladký povrch a dostane sa až do vašich hlbokých útrob. Vďaka silnej prísavke ho pohodlne pripevníte napríklad na dlaždičky alebo na vaňu a kvalitný tzv. Liquid silikón si obľúbite pre jeho pružnosť a zdravotnú nezávadnosť. Radujte sa z nových pôžitkov!

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Oxballs MUSCLE RIPPER Cocksheath Clear

    Chcete byť väčší? Pridajte si na obvode a na dĺžke s týmto návlekom Muscle Ripped! Perfektné padnutie je zaručené vďaka špeciálnemu a kvalitnému materiálu FLEXTPR, ktorý vás očarí svojou pružnosťou. Nechajte si predĺžiť penis za všetkých okolností a doprajte svojmu náprotivku parádnu stimuláciu realistickým povrchom návleku.

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Skladom

  • HiSmith HSD40 Monster Tentacle Dildo Suction Cup 25.7cm Blue-Green

    Realistické dildá vás nebavia a hľadáte skôr niečo trochu monštruózneho? Toto dildo s nevšedným tvarom je vyrobené z vysoko kvalitného silikónu, má luxusnú textúru a taktiež príjemný mäkký povrch. Užite si s ním svoju cestu za potešením a využijte aj jeho koncovú prísavku.

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Playboy Play Time Black

    Milujete prekvapenie? Táto elegantná hračka z kolekcie Playboy vás prekvapí svojimi úchvatnými schopnosťami aj príjemnou mäkkosťou. V hebkom a pružnom silikónovom tele sa ukrýva výkonný motor so schopnosťou vibrácií pre vaše vnútorné aj vonkajšie citlivé miesta. Svojím dômyselným tvarom a textúrou vás bude Play Time tešiť tak intenzívne, že tomu jednoducho nepôjde odolať.

    91,90 €

    68,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Tailz Vibrating Anal Plug With Bunny Tail Pink

    Čo je najlepšie na zajačikoch? No predsa chvostíky! Premeňte sa na sexi zajačika s rozkošným ružovým chvostíkom a vychutnajte si vo svojom análiku 3 vzrušujúce rýchlosti a 7 vibračných režimov. Navyše vďaka diaľkovému ovládaniu si zajačiu zábavu užijete aj s partnerom. Zamilujte si sexi zmyselný pocit s mäkkým chvostíkom a vibráciami.

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Skladom

  • California Exotics Her Royal Harness Me2 Thumper

    Snívate po dokonalom vzájomnom uspokojení? ME2 Thumper so schopnosťou hlbokých pulzácií, vibrácií a 2 výkonnými motormi bude tešiť všetkých zúčastnených. Koncový pulzátor svojím jemným pohybom do raja dostane bod G i prostatu, zatiaľ čo si nositeľka postroja bude užívať zmyselné vibrácie na klitorise. Použite vibrátor samostatne alebo s postrojom a objavujte nové možnosti vzrušovania.

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Zado Leather Waist Belt with Hand and Leg Cuffs Black

    Podmanivý spôsob, ako realizovať svoje BDSM fantázie. Tento bedrový pás s odnímateľný putami je kompletne vyrobený z vysoko kvalitnej kože. Putá sú nastaviteľné a vybavené karabínami. Pevnú základňu predstavuje spomínaný bedrový pás alebo putá na stehná. Nastavte si ho podľa svojich potrieb a splňte si svoje sny!

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Skladom

  • OhMiBod Freestyle :G Music Vibrator Purple

    Potešte sa hudbou. Áno, slyšíte správne, táto hračka vibruje do rytmu hudbu a dodá tak vašim obľúbeným skladbám a ich počúvaniu úplne nový, a hlavne vzrušujúci rozmer. Stačí pripojiť kábel k prehrávaču alebo k mobilu. Alebo si to užite bez hudby a vyberte si zo 7 prednastavených vibračných vzorov.

    179 €

    68,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • Doc Johnson Signature Cocks Ricky Johnson 10 Inch ULTRASKYN Dual Density Cock with Removable Vac-U-Loc Suction Cup

    Obdivujete slávneho krásavca menom Ricky Johnson? Teraz sa k nemu môžete dostať bližšie a užívať si ručne vyrobené dildo ako odliatok skutočného penisu šarmantného Rickyho. Vo vnútri je pevné ako kamenná erekcia a z vonkajšej časti je nádherne hebké a mäkké vďaka jedinečnému materiálu ULTRASKYN. Vychutnajte si každý jeho autentický detail a maximálne potešenie, ktoré s ním objavíte.

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Kiotos Monstar Dildo Beast 67

    Nudí vás dildá, ktoré realisticky pripomínajú penis a snívate o niečom nezbedne nevšednom? Kiotos Monstar vás dostane do kolien a do raja. Je to séria neuveriteľne pôsobivo prepracovaných dild, z ktorých toto vás zaujme svojím tvarom, ktorý vyzerá ako akési monštrum. Zavádzať ho do vagíny alebo do análu je jedna veľká slasť, tak si ju nenechajte ujsť.

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Realistixxx Real Giant 2kg 29cm

    Snívate o gigantickom XXL potešenie? Toto masívne a flexibilné dildo Real Giant splní vaše vášnivé sny! Svojím vzhľadom dôverne pripomína penis, má pôvabný žaluď a textúru a nechýbajú ani obrovské semenníky, ktoré slúžia ako základňa. Giant váži viac ako 2 kg a vy si s ním užijete aj bez použitia rúk.

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Mister B Inflatable Vortex Plug Black XL

    Napumpujte si análny kolík priamo v zadku! Tento análny kolík od Mistera B bude radosť dofukovať. Jeho použitie je veľmi jednoduché, príjemne sa zavádza a predstavuje ideálny a šetrný spôsob, ako postupne navýšiť objem vašich zadných vrátok. Tak uchopte balónik a nechajte v sebe vyrásť kolík do tých najviac vzrušujúcich rozmerov.

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Fleshjack Boys Diego Sans Sex Machine

    Značkový masturbátor pre mužov na svet priviedla obľúbená americká firma Fleshlight, aby potešila mužov svojimi úžasnými erotickými pomôckami. Ani u Fleshjackov nechýba kvalitný a patentovaný materiál, ktorý je takmer na nerozoznanie od skutočnej ľudskej kože. Využívať ho môžete nielen na masturbáciu, ale tiež na natrénovanie vašej výdrže alebo ako spestrenie milovania v páre.

    119 €

    68,90 €

    +

    -

    Skladom

  • COLT Adam Dexter Cock

    Ste pripravený na horúci penis Adama Dextera? Má pôsobivú dĺžku i šírku a vďaka materiálu Better-Than-Real Plus bude pôsobiť ako skutočný penis. Jeho ručne vymodelované detaily i sfarbenie sú tak sexi, že vám to nedá spať a budete sa s ním musieť maznať zas a znova. Použite tiež robustnú prísavku a nechajte svoje erotické fantázie, aby sa stali skutočnými!

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Taboom Inflatable Fuck Seat with Remote Black

    Zažite orgazmickú senzáciu a vibračnú extázu! Toto nafukovacie sedátko od Taboom bude behom chvíľky pripravené vás maximálne uspokojiť. Je navrhnuté pre dlhé náročné jazdy, má semišovo zamatový poťah dve oporné rukoväte pre pohodnú cestu za slasťou. Uchopte diaľkový ovládač a ovládajte vibrácie dilda alebo ho zverte svojmu náprotivku!

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Skladom

Položky 65 až 96 z celkom 249

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Môj košík

Pridajte si do košíka tovar, ktorý chcete kúpiť.