×

Registrácia

Vaše údaje

Prihlasovacie údaje

Prihlásenie

Vyplňte meno!
Vyplňte priezvisko!
Meno nie je v správnom tvare!
Priezvisko nie je v správnom tvare!
E-mail nie je v správnom tvare!
Vyplňte e-mail!
Tento účet už existuje!
Zadajte heslo!
Zadajte platné heslo!
Musí obsahovať minimálne 6 znakov!
Môže obsahovať maximálne 16 znakov!
Heslá sa nezhodujú!
Musíte súhlasiť s podmienkami!
Zadali ste nesprávne údaje!

Erotické pomôcky

Položky 97 až 128 z celkom 335

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
  • Doc Johnson Bloom Intimate Body Pump Purple-White

    Nechajte svoju kvetinku rozkvitnúť. Dopomôže vám k tomu táto vákuová pumpa so 4 vymeniteľnými hlavicami, mäkkučkými silikónovými okrajmi a kvalitným spracovaním, ktoré predstavuje značka Doc Johnson. Je navrhnutá tak, aby rozumela vášmu telu a jeho krivkám. Vyberte si zo 7 vibračných vzorov a 7 sacích funkcií a objavte úžasnú slasť.

    169 €

    109 €

    +

    -

    Skladom

  • Pipedream King Cock 15" Cock with Balls Flesh

    Snívate o dilde, ktoré bude dokonalou realistickou kópiou penisu? Prestaňte snívať a zoznámte sa s King Cockom! Každá žilka, každý záhyb kože i žaluď sú starostlivo ručne vymodelované profesionálmi so zmyslom pre detail tak, aby vám dildo poskytlo tie najrealistickejšie zážitky, ktoré ste si doposiaľ mohli len predstavovať. King Cock je tiež vybavený silnou prísavkou, vďaka ktorej bude dildo pevne držať na akomkoľvek hladkom povrchu a je kompatibilné so strap-onmi. Vyrobené je z materiálu, ktorý je na nerozoznanie od ľudskej kože a, samozrejme, je bezpečné pre telo, hypoalergénne a neobsahuje ftaláty.

    179 €

    119 €

    +

    -

    Skladom

  • Thump It Kinetic Thumping 7x Large Anal Plug

    Na prvý pohľad obyčajný análny kolík klasického tvaru. Na druhý pohľad dômyselná hračka, ktorá splní vaše sny a dopraje vám skutočne hlboké a intenzívne zážitky. Disponuje totiž technológiou Kinetic stimulujúcou super silný pohyb hore a dole vo vnútri stimulátoru a zároveň aj vo vnútri vášho análiku. Vďaka diaľkovému ovládaniu to bude pohodlné a fajn aj na hranie sa s partnerom.

    199 €

    119 €

    +

    -

    Skladom

  • Leten X-9 Retractable Masturbation Cup

    Najnovšia verzia masturbátoru Leten, ktorý urobí všetku prácu za vás. Jeho jedinečná technológia tzv. samozaťahovania nahradí mechanickú ručnú prácu a vďaka extra silnému motoru si môžete užívať až 380 ťahov za minútu. Futuristický dizajn modelu X-9 bude príjemný vášmu oku, rovnako ako funkcie tejto pomôcky budú príjemné vášmu penisu. Odnímateľný rukáv z TPE materiálu zaručuje hygienickosť masturbátoru, pretože ho môžete ľahko vyňať a umyť. Vďaka priloženému náradiu rukáv potom pohodlne vrátite do požadovanej polohy.

    169 €

    109 €

    +

    -

    Skladom

  • Lovense Exomoon Mini Lipstick Vibrator

    Vaše malé vzrušujúce tajomstvo! Toto nie je len tak nejaký rúž dokonalého odtieňa, je to vzrušujúci vibrátor ovládateľný cez aplikácie. Noste ho neustále v kabelke a buďte pripravená na milostné dobrodružstvo, ktoré môže číhať na každom rohu.

    179 €

    109 €

    +

    -

    Skladom

  • Pipedream PDX Elite Moto Stroker Black

    Milujete to pusou? Moto Stroker bude vaša nová láska! Disponuje totiž funkciou automatického pohybu a vibrácií a vaše ruky si tak budú môcť konečne oddýchnuť. Vychutnáte si 5 rôznych vibračných režimov a prírazy vo 2 vzrušujúcich režimoch. Nájdite dokonalý rytmus a oddajte sa realistickým ústam, ktoré vás vyložene pohltia!

    179 €

    119 €

    +

    -

    Skladom

  • Leten SM390 Super Masturbator Thrusting & Heating

    Vaša sebaláska dostane nový rozmer takej úrovne, že len ťažko jej bude môcť niečo konkurovať. Použite lubrikant a potom sa už o nič nestarajte, teleskopický pohyb bude váš penis hýčkať a dopraje mu maximálne potešenie a to aj vďaka funkcii zahriatia. Vyskúšajte 7 rôznych programov, 3 rýchlosti a podporte autentickosť zážitku stonaním.

    179 €

    109 €

    +

    -

    Skladom

  • LoveToy Dual Layered Platinum Silicone Nature Cock 10" Flesh

    Snívate o realistickom uspokojení? Toto silikónové dvojvrstvové dildo vám ho dopraje. Je autenticky tvarované, má výrazný žaluď a zmyselné semenníky, takže vás tak vo vnútri aj zvonku. A čo potom jeho neuveriteľné rozmery! A silná koncová prísavka! A ten vzhľad! Bude netradičnou ozdobou vašej zbierky erotických pomôcok!

    129 €

    109 €

    +

    -

    Skladom

  • Snail Vibe Pink

    Chcete erotickú hračku, ktorá vás isto iste nesklame? Snail Vibe bol navrhnutý skutočnými profesionálmi na základe vedeckého výskumu a vývoja. Prispôsobí sa vašim potrebám, poteší vás duálnou stimuláciou a zažijete s ním tie najlepšie orgazmy! Zistite, prečo je taký, aký je a vedzte, že s ním už žiadnu inú hračku potrebovať nebudete.

    189 €

    109 €

    +

    -

    Skladom

  • Lovebotz Mini Handheld Milker

    Zo všetkého najviac na svete milujete zmyselné sanie vášho penisu? Táto malá, avšak mocná a výkonná diskrétna masturbačná hračka bude počúvať vaše túžby. Vyrobená je z pružného, priehľadného a kvalitného TPE materiálu a vďaka koncovému krúžku bude pekne držať. Do malého otvoru zasuňte mini vibrátor a potom sa chopte ovládač a diktujte si úrovne sania a vibrácií!

    179 €

    119 €

    +

    -

    Skladom

  • Doc Johnson iRide Pink

    Osedlajte iRide a prejdite sa na ňom tak vzrušujúco, až pokiaľ nebudete v orgazmickom cieli. Sama si vyberte rytmus aj rýchlosť a vlastným pohybom tela si budete určovať spád svojej jazdy. Jedinečný Doc Johnson iRide vás pri vašej jazde bude stimulovať 2 nezávisle na sebe ovládanými časťami, ktoré cielia priamo na vaše erotogénne zóny. Prirodzene zakrivená konštrukcia umožňuje zmyselné rytmické pohyby, kým polstrovaný vankúšik sa postará o to, aby všetko prebehlo hladko a úplne príjemne. Váš nový najvernejší milenec je vyrobený z ABS/TPR materiálu najvyššej kvality a je tu pre vás, aby vám ukázal vzrušujúcu extázu zábavnou a hravou formou.

    179 €

    109 €

    +

    -

    Skladom

  • Thunderplugs Silicone Swelling & Thrusting Plug

    Snívate o análnom potešení? Tento kolík bude do vašich zadných vrátok vzrušujúco prirážať a tiež sa jemne rozširovať. Ponúkne vám 3 úrovne a 5 vibračných vzorov a 5 stimulačných režimov ťahov. Jemná textúra sa postará o zmyselnú masáž a pri každom zásune sa kolík vo vašic zadných vrátkach ešte príjemne rozšíri. Tak uchopte ovládač a nechajte sa uniesť do orgazmického raja!

    199 €

    119 €

    +

    -

    Skladom

  • Bathmate Hydromax 7 Wide Boy Blue

    Vďaka konzistentnému hydraulickému tlaku, ktorý je charakteristický pre produkty Bathmate, môžete ľahko a rýchlo zväčšiť veľkosť svojho penisu. Model Wide Boy je o niečo širší ako klasický Hydromax a je tu pre všetkých, ktorí pre svoj priemer potrebujú o niečo širšiu pumpu, pretože svoj účel môže splniť len pumpa, ktorá vám úplne dokonale sadne.

    179 €

    119 €

    +

    -

    Skladom

  • Rimba Latex Play Ladies Briefs with Dildo Inside 12x3.5cm & Outside 14x4cm Black

    Láka vás predstava obliecť si tieto sexi latexové bokové nohavičky s dildom pre vás aj pre váš náprotivok? Pokiaľ to urobíte, nebezpečne sexy spôsobom zvýrazníte svoju siluetu i povahu ak tomu si užijete príjemnú stimuláciu! Čo sa bude diať ďalej? To je len na vás, isté je však to, že nohavičky vám pomôžu naplniť vaše latexové fantázie a predstavy. Vyrobené sú z kvalitného latexu, ktorý je pružný a pekne padne. Doprajte si latexový efekt, ktorý robí divy.

    169 €

    109 €

    +

    -

    Skladom

  • Womanizer Classic 2 Black

    Womanizer Classic je niečo ako "malé čierne" medzi erotickými hračkami a nemal by teda chýbať vo vašej zbierke pomôcok. Disponuje jedinečnou technológiou tlakových vĺn, ktorá vytvára bezkonkurenčný sací efekt klitorisu. Vyberte si z 8 úrovní intenzity a užite si vzrušujúci štart a absolútny orgazmický vrchol. Womanizer Classic je vodotesný a bude vaším spoločníkov aj pri hrách v kúpeľni.

    149 €

    119 €

    +

    -

    Skladom

  • Oxballs Pig-Hole Fuckplug XXL Čierna

    Análny tunely nie sú žiadnou novinkou, avšak tento od Oxballs ich všetky úplne prekonáva! Je tvarovaný tak, aby do vášho análu dokonale zapadal a splnil tak svoj účel.

    169 €

    119 €

    +

    -

    Skladom

  • Blush Jet Brutalizer Black

    Túžite po niečom až brutálne veľkom? Presne pre vás je tu Brutalizer! Jeho dĺžka i šírka sú vskutku ohromujúce a uspokoja tak potreby tých najnáročnejších milovníkov. Je elegantný a nebezpečný zároveň, je realisticky spracovaný a vyrobený z kvalitného PVC. Kúpte si niečo brutálne, kúpte si Brutalizer!

    129 €

    109 €

    +

    -

    Skladom

  • FemmeFunn Thruster Baller Nude

    Tento sexi šikula je tradičný realistický vibrátor, ktorý vás prekvapí svojou modernosťou! Úplne kopíruje skutočný penis a je tvarovaný tak, aby zacielil priamo na G-bod. Stlačením tlačidla mu vdýchnete život v podobe vzrušujúcich prírazov a vibrácií. Čerešničkou na torte je boost funkcia, ktorá vám zaistí okamžité vyvrcholenie.

    149 €

    119 €

    +

    -

    Skladom

  • Bedroom Bliss Love Pillow Red

    Stále hľadáte perfektnú polohu? Poradíme vám, podoprite sa touto dômyselne skosenou podložkou! Má láskyplný tvar srdiečka a vyrobená je z kvalitnej hustej peny a je pohodlná na akúkoľvek manipuláciu. Vychutnajte si vytúženú podporu, Love Pillow je presne ten vankúš, ktorý vám v spálni chýbal!

    139 €

    109 €

    +

    -

    Skladom

  • Swell 10x Inflatable and Vibrating Missile Silicone Remote Anal Plug Black

    Chcete vo svojom zadočku zažiť orgazmický výbuch vášne? Tento dofukovací kolík vo vašom análiku narastie do požadovanej veľkosti a ešte vás bude tešiť zmyselnými vibráciami. Je z hodvábne hladkého silikónu a svojím zväčšovaním vám dopraje lahodný pocit plnosti. Vyberte si zo 7 vibračných režimov a zažite plnú análnu slasť!

    169 €

    109 €

    +

    -

    Skladom

  • Evolved Infinite Thrusting Sex Machine

    Čo dokáže napodobniť sex najlepšie? Prirážanie! Tento pôsobivý fialový vibrátor má tiež túto schopnosť, takže vám hravo splní vaše divoké fantázie. Prirážať vie jemne, ale i tvrdo, bude záležať iba na vás, čo budete zrovna od tejto luxusnej silikónovej hračky chcieť. Prijmite výzvu a nechajte sa očariť zmyselným prirážaním až k dychberúcemu orgazmu.

    199 €

    119 €

    +

    -

    Skladom

  • Alpha-Pro 7X P-STRAP Milker Vibrating Prostate Stim with Cock & Ball Harness

    Nechajte sa naplniť a vychutnajte si ten pocit, keď je vaša prostata intenzívne hladená úplne presným pohybom. A chcete ešte niečo viac? Alpha-Pro 7X P-STRAP premasíruje aj vašu hrádzu a váš penis a semenníky zovrie v príslušných otvoroch. Užite si silnejšiu a dlhšiu erekciu, zmyselné vibrácie, a hlavne presný pohyb v špičke pomôcky cieliacej na vašu prostatu.

    179 €

    109 €

    +

    -

    Skladom

  • We-Vibe Ditto Anal Plug Midnight Blue

    Objavte dokonalé vzrušenie análnych hier s Ditto od značky We-Vibw. Je to vibračný análny kolík, ktorý vám poslúži počas sexu, predohry, či masturbácie, a ovláda sa prostredníctvom aplikácie, takže sa svojou polovičkou môžete pohrávať, zatiaľ čo je hoci aj na druhom konci sveta.

    149 €

    119 €

    +

    -

    Skladom

  • FUN FACTORY MiSS Bi Ružová

    Miss Bi kombinuje fenomenálnu klitorálnu stimuláciu so vzrušujúcim dráždením bodu G. Dva na sebe úplne nezávislé motory vás zaručene dovedú až na vrchol!

    139 €

    109 €

    +

    -

    Skladom

  • OhMiBod Club Vibe 3.OH Music Vibrator

    Užite si dokonalú atmosféru s novým Club Vibe 3.OH, ktorý reaguje na hudbu! Vďaka svojej diskrétnej veľkosti ho môžete mať v nohavičkách kedykoľvek a kdekoľvek. Je tichý, ľahký a vybavený 3 režimami potešenia. Za zmienku tiež stojí dobíjacia, zabudovaná batéria a bezdrôtové diaľkové ovládanie s integrovaným mikrofónom.

    189 €

    119 €

    +

    -

    Skladom

  • Mister B Hardware Ball Crusher and Stretcher with Pins

    Túžite po neuveriteľnom mučení semenníkov? Hardware Ball Crusher and Stretcher je dômyselná pomôcka z vysoko kvalitnej nerezovej ocele, ktorá bude vaše semenníky napínať a trápiť svojimi hrotmi. Je síce na prvý pohľad elegantná a luxusná, ale nenechajte sa zmiasť, je rovnako ako vy pekne nebezpečná!

    179 €

    119 €

    +

    -

    Skladom

  • Pipedream King Cock 15" Cock with Balls Black

    Snívate o dilde, ktoré bude dokonalou, realistickou kópiou penisu? Prestaňte snívať a zoznámte sa s King Cockom! Každá žilka, každý záhyb kože a žaluď sú starostlivo ručne vymodelované profesionálmi so zmyslom pre detail tak, aby vám dildo poskytlo tie najrealistickejšie zážitky, ktoré ste si doteraz mohli len predstavovať. King Cock je tiež vybavený silnou prísavkou, vďaka ktorej bude dildo pevne držať na akomkoľvek hladkom povrchu, a je kompatibilný so strap-onmi. Je vyrobený z materiálu, ktorý je na nerozoznanie od ľudskej kože a samozrejme je i bezpečný pre telo, hypoalergénny a neobsahuje ftaláty.

    179 €

    119 €

    +

    -

    Skladom

  • Nomi Tang Spotty Revolving P-Spot Massager RC

    Dvojitá stimulácia a mimoriadne ohromujúci orgazmus? So Spottym RC to nebude žiadny problém! Na trh s ním prichádza značka Nomi Tang a oproti jeho predchodcovi ho obohatila o diaľkový ovládač aj schopnosť pohyblivej hlavy otočiť sa až o 360°. Telo tohto stimulátora obsahuje dva motory, ktoré pracujú nezávisle na sebe. Prvý z nich bude skrz otáčajúcu sa hlavu láskať vašu prostatu a druhý sa prostredníctvom vibrácií pohrá s vašou hrádzou. Vďaka ergonomickému tvaru si môžete byť istí presným zacielením, dychberúcim výkonom a neuveriteľným orgazmom.

    169 €

    109 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • Zado Bondage Set

    Postroj na dokonalé bondage hrátky! Sexy obojok, putá, retiazky, karabínky, rôzne možnosti využitia a kvalitné spracovanie, čo viac si priať? Obojok aj putá sú vyrobené z kože, majú nastaviteľnú dĺžku a výborne sa vám preto prispôsobia.

    179 €

    119 €

    +

    -

    Skladom

  • OhMiBod blueMotion NEX|1 2nd generation

    Aké je najväčšie bohatstvo v živote? Je to vzrušenie, vášeň, potešenie, uspokojenie a kvalitný orgazmus. Zamilujte sa do OhMiBod, ktorý je stále dokonalejší a obľúbenejší a bude vaším najcennejším pokladom. Jeho čaro spočíva v tom, že ho môžete prepojiť s mobilnou aplikáciou a ovládať jeho funkcie pokojne aj z druhého konca sveta!

    179 €

    109 €

    +

    -

    Skladom

  • Sevanda Gold Urethral Chastity Cock Cage

    Milujete luxus, eleganciu a zlatú farbu? V tom prípade je tu kolekcia erotických hračiek Sevanda práve pre vás! Patrí do nej aj táto prémiová BDSM klietka cudnosti na penis vyrobená s maximálnou presnosťou a zmyslom pre detail. Doprajte si nezbedne erotickú hračku stelesňujúcu vaše vášne a pôžitkárstvo.

    179 €

    119 €

    +

    -

    Skladom

  • Hot Octopuss Pulse Solo Essential

    Skutočné potešenie? Ozajstná slasť? Kedykoľvek? Áno! Áno! Áno! Pulse Solo Essential v8m ukáže úplne nový svet masturbácie a jeho všestranný dizajn poteší úplne každý penis. Či už vám bude stáť alebo nie, pulzujúca technológia vás rozvášni a naštartuje. Ťažko to popisovať, vyskúšajte ho a zmeňte svoj život.

    169 €

    109 €

    +

    -

    Skladom

Položky 97 až 128 z celkom 335

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
Môj košík

Pridajte si do košíka tovar, ktorý chcete kúpiť.