×

Registrácia

Vaše údaje

Prihlasovacie údaje

Prihlásenie

Vyplňte meno!
Vyplňte priezvisko!
Meno nie je v správnom tvare!
Priezvisko nie je v správnom tvare!
E-mail nie je v správnom tvare!
Vyplňte e-mail!
Tento účet už existuje!
Zadajte heslo!
Zadajte platné heslo!
Musí obsahovať minimálne 6 znakov!
Môže obsahovať maximálne 16 znakov!
Heslá sa nezhodujú!
Musíte súhlasiť s podmienkami!
Zadali ste nesprávne údaje!

Erotické pomôcky

Položky 97 až 128 z celkom 1822

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
  • Easytoys Metal Butt Plug 126PNK - Análny šperk Strieborná/Ružová

    Tento úžasný análny kolík z lešteného hliníku na prvý pohľad vyzerá ako luxusný šperk, a to vďaka krásnemu koncovému kryštálu. Jeho tvar je úplne dokonalý, kužeľovitý hrot uľahčí zavádzanie, hladké telo poteší váš konečník a štíhly krk dá možnosť vyniknúť koncovému kryštálu. Keďže je vyrobený z hliníku, reaguje na teplotu a môžete ho ľahko zahriať alebo naopak ochladiť v chladničke či studenej vode.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Sportsheets Midnight Lace Collar and Leash - Obojok s vodítkom

    Elegantný obojok a vodidlo od značky SportSheets zaujme všetkých milovníkov odvážnejších hrátok. Pohodlný polstrovaný obojok z mäkkej a príjemnej tkaniny s jemnou čipkou dokonale padne každému krku a pripevnený je karabínou ku kovovému vodidlu, ktorým realizujete všetky svoje odvážne fantázie. Farba retiazky je čierna a v kombinácii s obojkom tvorí krásnu a luxusnú kombináciu.

    34,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Tantaly UV Germicidal Heating Rod

    Zmenil váš život na poznanie od doby, kedy máte po boku niektorú z dievčat z rodiny Tantaly? Máme z vás radosť, zaslúžite si milujúcu krásavicu! Aby teplo domova, ktoré vám vaša milenka prináša bolo ešte hrejivejšie predstavujeme vám tento špeciálny prútik, ktorý sa bude starať o zdravie vašej milej a vykonávať účinnú UV sterilizáciu jej otvorov lásky. Rozmaznávajte seba aj svoju Tantaly polovičku.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Kiotos Masturbator Dildo Pussy Skin

    Nástroj ultimátneho potešenia - Kiotos Dildo Pussy! Táto hračka je navrhnutá tak, aby vám za všetkých okolností poskytla ohromujúci zážitok a intenzívne vzrušujúce pocity. Je to masturbátor a dildo zároveň, vyrobené z vysoko kvalitného TPE materiálu, ktorý je skvele mäkký a pružný, takže verne napodobňuje skutočnú kožu. Vkĺznite dovnútra a objavte úžasnú stimulačnú textúru, ktorá vás svojimi vyvýšeninami a hrbolčekmi vezme do raja.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Dream Toys Cheeky Love P-Pleaser with Erection Enhancer Black

    Pomôcka pre dokonalé análne potešenie! Zjednoťte stimuláciu prostaty so stimuláciou hrádze a skrz krúžky pozvite k hre tiež penis a semenníky. P-Pleaser je vyrobený z hodvábne hebkého silikónu, ktorý si zamilujete na prvý dotyk, a ponúkne vám 9 rôznych vibračných režimov. Predĺžte si vďaka krúžkom erekciu a vďaka stimulátoru prostaty si užite to najlepšie potešenie, nie je čas strácať čas!

    61,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Bad Kitty Neck Restraint and Handcuffs

    Milujete pekné elegantné doplnky a tiež BDSM radovánky? V tom prípade budete milovať aj tento doplnok! Vyzerá nežne, ale zároveň je robustný. Upevníte ho za krk a následne k nemu pripojíte putá presne do takej výšky, kam budete potrebovať. Ostatné D-krúžky ponúkajú ďalšie možnosti, tak ich vyskúšajte!

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Easytoys Black Buttplugs with Pull Ring Set

    Pevné, ale zároveň pružné, také sú tieto análne kolíky, ktoré si zamiluje každý vášnivý nadšenec análnych hier. Sú vyrobené z hladkého a mäkkého silikónu a ich nosenie je jedna veľká radosť. Majú elegantný dizajn so štíhlym telom a špicatým hrotom pre ľahké zavádzanie. Experimentujte s 3 rôznymi veľkosťami a verte, že sa čoskoro stanete análnym expertom.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Rimba Latex Play Inflatable Anal Tulip-Shaped Plug with Pump Black

    Príjemné roztiahnutie a dokonalé naplnenie! S týmto dofukovacím análnym kolíkom v tvare tulipánu posuniete svoju obľúbenú análnu hru na úplne novú úroveň. Stláčaním koncového balónika totiž nafúknete a zväčšíte priemer kolíka, takže docielite vzrušujúce roztiahnutie „okvetných lístkov“, ktoré zaplnia váš nenásytný anál. Vychutnajte si priemer až 12 cm!

    41,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Boners Triple Cockring Blue

    Túžite po niečom viac? Nasaďte si na ochabnutý penis tento jedinečný krúžok a až sa váš úd začne zdvíhať, budete sa radovať z dlhšej a pevnejšej erekcie a ešte intenzívnejších orgazmov! Krúžok bude vibráciami a textúrovanou časťou dráždiť hrádzu a rozšírená horná vibračná časť sa postará o spokojnosť vášho náprotivku. Vychutnajte si pohodlné padnutie, komfortné nosenie a hlavne zmyselné vibrácie.

    41,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Nature Skin 2in1 Extension + Masturbator Vagina

    Návlek na penis a masturbátor zároveň! Táto realistická replika penisu s dokonale vymodelovaným žaluďom a ďalšími detailmi funguje ako šikovný masturbátor, ale tiež ako návlek, s ktorým bude vaše prirodzenie dlhšie a silnejšie. Materiál, dôverne podobný ľudskej pokožke, je príjemný na dotyk a úžasne flexibilný. Užite si s hračkou 2 v 1!

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • NMC Fresh Innocence Abbey

    Užívajte si masturbáciu s touto šťavnatou vagínkou a pevným análikom tak ako nikdy predtým. Realistické kontúry masturbátora Fresh Innocence Abbey sú vymodelované s citom pre detail. Ľahko vám padne do ruky, perfektne priľne k vášmu penisu a hygienický TPR materiál sa postará o to, aby ste nemuseli mať žiadne obavy o svoje zdravie.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pipedream King Cock 8" Cock Black - Dildo 20cm

    Snívate o dilde, ktoré by vyzeralo ako pravý penis a zvládlo i hard hry? Prestaňte snívať a prezrite si kráľa medzi dildami - King Cocka. Jeho vzhľad je dokonalý, má perfektne vytvarované žilky, aj žaluď a pôsobí úplne realistickým dojmom. Silná koncová prísavka bude držať na akomkoľvek hladkom povrchu. Dildo bolo vyrobené za najmodernejších podmienok v USA, neobsahuje ftaláty, ani latex, a je bezpečné pre telo.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Blush Jet Black Mamba 19 Inch Long Dildo Black

    Čierna mamba pre všetkých, ktorí chcú otráviť svoj anál poriadne dlhým hadom! Vychutnajte si hlbokú omamnú stimuláciu, doprajte si hands-free hrátky vďaka prísavke a nechajte sa rozmaznávať kvalitným PVC materiálom.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Bijoux Indiscrets Magnifique Metallic Chain Choker Silver - Kovový ozdobný obojok Strieborná

    Dotyk kovového náhrdelníka prebúdza vašu predstavivosť ... Elegantný obojok na každú príležitosť, dokonalý doplnok, ktorý splní tvoje tajné sny. Počúvaj svoje zmysly!

    30,90 €

    21,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Bswish Bnaughty Classic - Vibračné vajíčko Ružová

    Vibračné, vodovzdorné vajíčko na diaľkové ovládanie s 5imi funkciami. Vajíčko je vyrobené z kvalitného materiálu jemného na dotyk.

    30,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Kiotos Puppy Mask

    Už ste niekedy skúsili svoje BDSM hrátky ozvláštniť pomocou masky? Ak nie, choďte do toho, je to skvelý! Správne zvolená maska vám dopraje tajomný nádych zmyselnej identity, a ešte viac vás navnadí na realizáciu svojich vzrušujúcich túžob. Táto je vyrobená z kvalitnej PU kože a pripomína psíka.

    34,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Bijoux Indiscrets Maze Wide Choker Čierna

    Perfektný obojok bude ideálnym doplnkom ku všetkým vašim vyzývavým outfitom. Vezmite zmyselnosť do ulíc!

    37,90 €

    24,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Alive Magic Egg Max - Bezdrôtové vibračné vajíčko 10 funkcií Fialová

    Nechajte si našepkávať sladké, láskyplné slová od tohto fialového vajíčka. Disponuje bezdrôtovým diaľkovým ovládačom, ktorý môžete do rúk zveriť komukoľvek, komu budete chcieť. Predstavte si večer, keď si so svojím partnerom vyrazíte von, dáte mu ovládač a necháte ho ovládať vzrušenie. Asi je jasné, čo sa stane, keď sa vrátite domov.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • Kiotos Silicone Short Whip

    Hľadáte trochu neobyčajný bič? Predstavujete tento BDSM silikónový krátky bič, ktorý je všestranným doplnkom pre bolestivé trestanie. Získate s ním schopnosť presných úderov a oceníte ho bez ohľadu na to, či ste začínajúci či skúsený milovník alebo milovníčka. Obohaťte ním svoju zbierku hračiek a nebudete ľutovať!

    34,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Tenga Air-Tech Gentle

    Tenga vylepšila váš obľúbený Deep Throat Cup - teraz s vyberateľným vnútrom, ktoré je možný vymyť a opakovane použiť. Tesne vás objíme a bude sať tak intezívne, ako si len budete priať.

    34,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Paloqueth Penis Vacuum Pump

    Čo urobí podtlak s vašim penisom? Bude stimulovať, cvičiť, zväčšovať a podporovať jeho erekciu. Je to ono, čo by vám mohlo zlepšiť sexuálny život? Tak nečakajte a vybavte sa touto praktickou vákuovou pumpou! Jej priehľadný valec s meradlom vám umožní sledovať váš progres a vďaka tlakomeru budete mať pod kontrolou aj množstvo tlaku. Zažite radosť z toho, ako váš úd rastie a zväčšuje sa!

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Bswish bfilled Classic Unleashed - Bezdrôtový vibračný análny kolík Čierna

    Práve sa vám otvárajú dvere k novej zábave, tak sa nebojte a poďte sa pozrieť, čo sa za nimi skrýva. Je to totiž úžasný, vibračný, bezdrôtový análny kolík!

    49,90 €

    28,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pretty Love Gladys Pink

    Potrebujete sa uvoľniť ako intímne, tak aj celkovo? Táto masážna hlavica menších rozmerov sa pohodlne zabýva vo vašej dlani a dopraje vám ako luxusnú masáž celého tela, tak intenzívnu stimuláciu intímnych miest. Je z hodvábne hladkého silikónu, má pôvabné zaoblené kontúry a zamilujete si ju na prvý dotyk. Tak sa poďte uvoľniť a podľahnúť.

    45,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Oxballs Cocksling-2 Transparentná

    Podľa vývojárov z Oxballs je Cocksling-2 absolútne najlepším erekčným krúžkom, aký kedy vymysleli. Hodí sa na styk, piss hrátky, orálny sex, vytvaruje vám v trenkách neodolateľnú guču...

    41,90 €

    24,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Joydivision Joyballs Secret Set - Venušiny kuličky sada Ružová/Fialová

    Sada guľôčok Joyballs vám umožní účinne posilniť svaly panvového dna a zároveň vám dopraje jemnú stimuláciu, ktorá vás príjemne pripraví na vášnivý večer s partnerom. Tento produkt je navrhnutý ženami pre ženy, má estetický krásny vzhľad, ergonomický tvar a jeho použitie je veľmi jednoduché. Joyballs Secret Set je luxusná sada venušiných guľôčok odporúčaná gynekológmi aj úplným začiatočníkom.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Seven Creations King Kong Giant Vibrator 32cm

    Túžite po niečom trochu väčšom, čo by uspokojilo vaše požiadavky? Práve ste to našli! tento masívny vibrátor vám ponúkne 32 cm potešenia, zaujme realistickým tvarom a pružným PVC materiálom. Jediné, čo budete potrebovať na to, aby sa tento obor rozvibroval, sú dve AA batérie.

    34,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • You2Toys Penis Pump Mr. Big

    Krásna vákuová pumpa, ktorá vám ho urobí väčším! Čerpadlo vám pohodlne padne do ruky a pumpovanie môže začať. Kým budete vytvárať vákuum, budete môcť sledovať, ako je vaša mužskosti ešte mužnejšia a na stupnici sledovať svoj progres v číslach. Súčasťou balenia sú 3 TPE nadstavce pre dlhšiu životnosť produktu.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Ouch! Silicone Ball Gag Black

    Zbožňujete neposlušné hrátky? Zbožňovať budete aj tento náhubok! Časť do úst je z príjemného silikónu a popruhy sú z vysoko kvalitnej kože s elegantným prešívaním. Vďaka 8 otvorom pre nastaviteľnú dĺžku pohodlne padne a bude príjemný aj pri dlhodobejšom nosení. Umlčte svoj ukričaný náprotivok!

    30,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Nature Skin 2in1 Extension & Masturbator Large 23.8cm

    Návlek na penis a mastubátor zároveň! Táto realistická replika penisu s dokonale vymodelovaným žaluďom a ďalšími detailmi funguje ako šikovný mastubátor, ale aj ako návlek, s ktorým bude vaše prirodzenie dlhšie a silnejšie. Materiál důvěrne podobný ľudskej pokožke je príjemný na dotyk a skvele flexibilný. Užite si s hračkou 2 v 1!

    37,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Me You Us Latex Full Length Gloves Black

    Ako zvýrazniť dráždivým spôsobom ruky? Oblečte si tieto úchvatné latexové rukavice a každý váš dotyk dostane úplne iný rozmer! Stanú sa skvostom vášho šatníka a vďaka ich všestrannosti ich využijete na rôzne príležitosti! Zvýraznite v nich svoje ruky, dlane a paže a realizujte svoje vysnívané BDSM scény alebo si ju oblečte na párty alebo len tak!

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Joydivision Joyballs Secret Black & Black

    Tiete inovatívne Venušine guľôčky disponuj patentovanou vyťahovacou slučkou, ktorá je počas nosenia diskrétne ukrytá vo vnútri tela.

    30,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Heavy Hitters Premium Silicone Weighted Prostate Plug Large

    Pozvite si do svojich zadných vrátok Heavy Hita a nebudete ľutovať! Je dômyselne zakrivený a veľmi pohodlný na nosenie. Príjemne sa utrie o vašu prostatu a bude ju láskať svojich zamatovo hebkým zovňajškom aj ťažkou hmotnosťou vnútorného kovu. Nechce sa naplniť!

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

Položky 97 až 128 z celkom 1822

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
Môj košík

Pridajte si do košíka tovar, ktorý chcete kúpiť.