×

Registrácia

Vaše údaje

Prihlasovacie údaje

Prihlásenie

Vyplňte meno!
Vyplňte priezvisko!
Meno nie je v správnom tvare!
Priezvisko nie je v správnom tvare!
E-mail nie je v správnom tvare!
Vyplňte e-mail!
Tento účet už existuje!
Zadajte heslo!
Zadajte platné heslo!
Musí obsahovať minimálne 6 znakov!
Môže obsahovať maximálne 16 znakov!
Heslá sa nezhodujú!
Musíte súhlasiť s podmienkami!
Zadali ste nesprávne údaje!

Erotické pomôcky

Položky 97 až 128 z celkom 541

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
  • You2Toys Push Thrusting Vibrator Black

    Čo môže byť viac než zmyselné prirážanie od čierneho macka, ktorý sa toho jednoducho nebojí? Push je váš nový najlepší kamarát, milenec, potešil, čokoľvek budete chcieť. Ponúkne vám 3 rýchlosti prirážania a 7 vibračných režimov. Objavte vášeň ukrytú v čiernom realistickom prirážajúcom vibrátore.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Perfect Fit SilaSkin Cock & Ball Clear

    Po ročnom vývoji a testovaní prichádza na trh absolútne neodolateľná novinka - super pružný Cock & Ball. Budete prekvapení, o aký mäkký výrobok sa jedná. Bezpochyby si ho obľúbite už pri prvom použití. A tiež sa s ním konečne môžete prestať báť straty erekcie.

    53,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • ToyJoy BDSM Starter Kit - Sada pre BDSM

    BDSM Starter Kit je skvelým darčekom pre milovníkov dobrodružstva. Sada ponúka všetko, čo potrebujete na hravé a bezpečné objavovanie. Obsahuje masku na oči, bičík, kolíky na bradavky, roubík, okvetné lístky ruží a lano na bondáž.

    49,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • California Exotics The Girl Next Door Love Doll

    Roztiahnite jej nohy a ponorte sa hlboko do svojich erotických snov a potešenia! Táto vzrušujúca nafukovacia krásavice prichádza v životnej veľkosti a ponúkne vám 3 nezbedné láskyplné dierky. Nezáleží na tom, ako ju ho zasuniete, všade vám bude príjemne tesno a objavíte zázračnú ríšu potešenia. Pripravte sa vášnivé jazdy!

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • You2Toys Vibrating Prostate Plug with Cock Ring 594881 Blue

    Chcete si natrénovať dokonalý sexuálny výkon a zároveň si užiť intenzívne orgazmy? Tento dobíjací stimulátor prostaty a hrádze je prepojený s erekčným krúžkom, takže si do parády vezme všetky vaše citlivé miesta. Užite si 10 výkonných vibračných režimov, stimulačné drážky a tiež ovládanie cez diaľkový ovládač, bude to jazda!

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Paloqueth Powerful Clitoral Sucking Vibrator Purple

    Zo všetkého najviac milujete orálny sex a mali by ste ho najradšej každý deň? Váš sen sa stane skutočnosťou s Paloqueth Powerful Clitoral Sucking vibrátorom! Využíva jedinečnú technológiu vákuového sania a váš klitoris je tak nasávaný podobne ako pri orálnom sexe. Vyskúšajte, aký je, a už nebudete chcieť žiť bez neho!

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • PowerBullet Rechargeable Booty Beads Black

    Predstavujeme Booty Beads - pružné a zábavné análne koráliky, ktoré si zamilujete! Disponujú silným motorom PowerBullet a poskytnú vám tak intenzívne vibrácie po celej svojej dĺžke. Vyberte si zo 7 neuveriteľných funkcií a flexibilné koráliky si natočte tak, aby vám dopriali maximálnu stimuláciu.

    72,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Bad Kitty Black Bondage Set - Bondážna súprava

    Putá na ruky a nohy z kože a kovu pre domáce bondage a S / M hry. Zapínanie na suchý zips, masívne kovové karabíny a stredový kruh, všetko spojené v otrockom kríži.

    49,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Rimba Soft Collar with Strap to Soft Handcuffs 7004

    Sada z mäkkého a príjemného materiálu, obsahujúca golier, odnímateľný popruh a putá so zapínaním na suchý zips.

    53,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Rimba Latex Play Ladies G-String Black

    Láka vás predstava obliecť si tieto sexi latexové tangá? Pokiaľ to urobíte, nebezpečne sexy spôsobom zvýrazníte svoju siluetu i povahu! Čo sa bude diať ďalej? To je len na vás, isté je však to, že tangá vám pomôžu naplniť vaše latexové fantázie a predstavy. Vyrobené sú z kvalitného latexu, sú pružné a pekne sadnú. Doprajte si latexový efekt, ktorý robí divy.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Rosy Gold New Vibrating Egg

    Ste náročná a túžite po niečom krásnom a elegantnom? Novú kolekciu nádherných erotických hračiek od Rosy Gold s dokonalými funkciami si zamilujete! Toto vibračné vajíčko disponuje diaľkovým ovládačom, takže ho môžete ukryť vo svojom lone, ovládač zveriť partnerovi a užívať si pokojne aj na verejnosti. Radujte sa a urobte sa s prekrásnou luxusnou hračkou!

    61,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • HiSmith HSC07 Extension Rod 30cm

    Kvalitný a praktický doplnok pre váš HiSmith šukací stroj. Táto tyč slúži na predĺženie a je vyrobený z odolnej nerezovej ocele. Je vhodná pre HiSmith Premium, ktoré majú konektor KlicLok. Predĺžte si svoje potešenie o 30 cm!

    45,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • ToyJoy You Crack Me Up Remote Egg Pink

    Ste pripravená na orgazmické potešenie? You Crack Me Up poláska vaše erotogénne zóny nielen silnými vibráciami, ale tiež rotujúcimi milostnými korálikmi. Vajíčko sa pýši vysokou kvalitou, 7 režimami stimulácie a pulzácie s jednoduchým ovládaním. Dotyk jemného silikónu si zamilujete a diaľkový ovládač vám ponúkne nové možnosti. Doprajte si vzrušujúcu spokojnosť a prémiovú šikovnú hračku!

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Rimba Latex Play Inflatable Curved Anal Plug with Pump Black

    Zacielenie na prostatu a dokonalé naplnenie! S týmto dofukovacím análnym kolíkom posuniete svoju obľúbenú análnu hru na úplne novú úroveň. Stláčaním koncového balónika totiž nafúknete a zväčšíte priemer kolíka, takže docielite vzrušujúci obvod, ktorý zaplní váš nenásytný anál. Vychutnajte si priemer až 8,5 cm!

    45,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Engily Ross Dildox Vibrating Color Changing Liquid Silicone Dildo 17cm Purple

    Snívate o dildách s jedinečnými vlastnosťami? Predstavujeme úchvatnú kolekciu Dildox od značky Engily Ross. Patrí do neho aj toto fialové dildo z luxusného liquid silikónu pre extra hladký dotyk. Zakončené je prísavkou a medzi ostatnými vyniká tým, že vie zmeniť farbu v závislosti od teploty. Zabudnite na obyčajné dildá a vyberte si dokonalé dildo Dildox!

    45,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Kiotos Dip Stick Wand Trainer 4-10mm

    Hľadáte odolný dilatátor pre vašu močovú trubicu? Predstavujeme Dip Stick z luxusnej nerezovej ocele pre vaše pohodlie aj pokrok. Tento materiál je príjemne odolný, ľahko sa čistí a je hygienický, čo je pri hrátkách tohto typu priam nevyhnutné. Sledujte na vyznačenej stupnici, ako hlboko sa dostanete!

    45,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Satisfyer Mini Wand-er Blue

    Chcete potešiť klitoris alebo rozmasírovať unavené svaly? S touto mini vibračnou hlavicou od Satisfyer je všetko možné! Má praktickú zaoblenú špičku, rovný tvar a elegantný vzhľad. Vďaka odpruženej hornej časti je jej hlava úplne flexibilná a prispôsobí sa vašim prianiam. Vychutnajte neuveriteľne silné vibrácie a masáž celého tela!

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Vibe Therapy Meridian Fialová

    Vibe Therapy Meridian je elegantný vibrátor fialovej farby vyrobený zo zamatovo hebkého silikónu.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Kiotos Silicone Adjustable Chastity Device

    Zamknite neposlušného (alebo pokojne aj dobrého) vtáka do klietky! Pokiaľ si vyberiete túto, tak sa môžete tešiť z kvalitného silikónového materiálu, vďaka ktorému je klietka veľmi pohodlná aj na dlhodobé nosenie. Je ľahká, flexibilná a má hygienické bočné vetranie. Noste ju, kam chcete, pod oblečením nebude vidieť!

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • LoveToy Sliding-Skin Dual Layer Dong LV317014 9.0" Brown

    Snívate o dildu, ktoré by bolo ako živé? Tí, ktorí premenili svoje sny na skutočnosť, si už dávno užívajú s týmto realistickým dildom, ktoré je vo vnútri báječne pevné ako poriadne tvrdá erekcie, a zvonku zasa príjemne mäkké ako skutočná koža. Vychutnajte si vzrušujúce autenticitu s kvalitným dildom so sexi semenníkmi a pre ešte lepší pocit pridajte lubrikant na vodnej báze.

    41,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Blush Dr.Skin Mr.Mister 10.5 Inch Dildo Chocolate

    Pustite si doktora dovnútra! Je príjemne veľký, kvalitne spracovaný a vo farbe čokolády, takže hrátky s ním budú naozaj sladké. Vidíte tie žilky a žaluď, vyzerajú tak skutočne! Zakončený je prísavkou a svojou dĺžkou 26,7 cm a šírkou 6,4 cm vám dá okúsiť poriadnu kladu!

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Sweet Smile G-Spot Vibrator Purple

    Milé dámy, už ste našli svoj G-bod? Vieme, že nájsť ho nie je žiadna sranda a občas to chce dávku trpezlivosti, ale potom je to aj veľké víťazstvo. S týmto vibrátorom svoj bod maximálnej slasti nájdete raz dva! A pokiaľ patríte medzi tie šťastnejšie a viete, kde svoj G-bod máte, toto je ideálna hračka na jeho dráždenie. Vyberte si z 12 vibračných režimov!

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pretty Love Tracy Purple

    Vaše túžby nie sú ukojené, je vám smutno a potrebujete rozveseliť? Toto je Tracy, váš nový milenec, ktorý je pripravený vám do života priniesť slastné šťastie! Je príjemne hladký, báječne flexibilný a dokonale tvarovaný tak, aby potešil ako bod G, tak i klitoris. Nechajte sa unášať 7 intenzívnymi režimami a noc čo noc zažívajte orgazmus za orgazmom.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Ouch! Silicone Rechargeable Vibrating Plug Remote Controlled Urethral Sounding Black

    Láka vás skúmanie vašej močovej trubice zvnútra? Skúste to s týmto plugom, ktorý je príjemne hladký a pohrá sa s vašimi nervovými zakončeniami v močovej trubici pre vibrácie v 20 úrovniach. Skosená špička zaručuje ľahké zavádzanie a diaľkový drôtový ovládač i USB dobíjanie zase jednoduché ovládanie. Nenechajte svoju močovú trubicu dlho čakať na tento druh vášne!

    68,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Bad Kitty Chest Harness 2493454 Black

    Pre vzrušujúce bondage hrátky! Tento postroj na hruď od Bad Kitty v štýlovom koženom vzhľade so striebornými kovovými detailmi budete milovať! Na tele vyzerá úplne zmyselne a vďaka mnohým prackám si ho môžete nastaviť na mieru. Robustný D-krúžok slúži na pripevnenie ďalšieho príslušenstva, tak popustite uzdu svojej fantázii!

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Dominate Me Leather Handcuffs D11 Black-Red

    Mäkké, ale zároveň pevné a odolné kožené putá vyrobené v Českej republike. Okoreňte svoje posteľné hrátky a spútajte svoj náprotivok. Vo fantázii sa medze nekladú, takže je len na vás, v akej polohe si ich budete užívať. Pre pohodlné padnutie majú putá nastaviteľnú veľkosť a sú spojené 2 karabínkami (bez retiazky), vďaka čomu ich môžete rozpojiť a pripútať každú ruku zvlášť napríklad k posteli alebo ku kúreniu.

    45,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Bijoux Indiscrets Maze Wide Cuffs Black

    Sexy náramky alebo dômyselné putá? Spôsob použitia záleží na vás, jedno je však jasné, Maze Wide Cuffs sú okúzľujúcim a kvalitným doplnkom, ktorý podčiarkne vašu zmyselnosť. Pre pohodlné padnutie majú nastaviteľnú veľkosť a vyrobené sú z materiálov, ktoré sú 100% vegánske.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Goldplay Twist S

    Milujete hlbokú stimuláciu? Vašej pozornosti by nemalo uniknúť toto Goldplay dildo pre hlboké hrátky. Je príjemne mäkké a pružné, pretože je vyrobené z kvalitného silikónového materiálu, ktorý sa vďaka svojim elastickým vlastnostiam vráti do pôvodného tvaru. Vaše análne zážitky s ním teda budú úplne bezbolestné. Potrénujte s ním svoj análik a užite si vzrušujúcu stimuláciu!

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Kiotos Monstar Dildo Beast 18

    Nudí vás dildá, ktoré realisticky pripomínajú penis a snívate o niečom nezbedne nevšedným? Kiotos Monstar vás dostane do kolien a do raja. Je to séria neuveriteľne pôsobivo prepracovaných dildov, z ktorých toto vás zaujme svojim tvarom, ktorý vyzerá ako akési monštrum. Zavádzať ho do vagíny alebo do análu je jedna veľká slasť, tak si ju nenechajte ujsť.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pipedream PDX Plus Pick Your Pleasure Stroker Brown

    Pre tie najlepšie a najvzrušujúcejšie pôžitky z masturbácie! Tento masturbátor vám padne do ruky ako uliaty a realistickým tvarom pôvabnej pošvy a maškrtného análiku vás dostane na prvý pohľad. Je vyrobený z jedného z najkvalitnejších materiálov na erotickom trhu, ktorým je Fanta Flesh, ktorý sa autenticky podobá ľudskej pokožke a je príjemný na dotyk. Nechajte sa potešiť vnútornou stimulačnou textúrou oboch kanálov a stlačte svoju novú milenku tak silno, ako chcete na svoje mužstvo vyvinúť tlak.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • California Exotics Vibrating Crystal Probe Black

    Užite si luxus vo svojom análiku s týmto vibračným kolíkom s nádherným koncovým kamienkom! Je z príjemného silikónu, ktorý je báječne hladký a poddajný. Ukrýva v sebe dva silné motory s 10 intenzívnymi režimami. Nechajte svoj dych, aby sa zatajil vplyvom dômyselných vibrácií, ktoré vás vezmú až do análneho neba.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Rebel P-Spot Vibrator Black

    Obzeráte sa po pomocníkovi pre intenzívne zadné potešenie? Rebel P-Spot rozumie potrebám mužov a je navrhnutý tak, aby pohodlne dosiahol na vašu prostatu a zmyselne ju dráždil a stimuloval. Má ideálny tvar, je zvlnený a jeho špička je dômyselne zakrivená. Ponúkne vám 7 vibračných režimov a jednoduché ovládanie. Pozvite ho ďalej a nebudete ľutovať.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

Položky 97 až 128 z celkom 541

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
Môj košík

Pridajte si do košíka tovar, ktorý chcete kúpiť.