×

Registrácia

Vaše údaje

Prihlasovacie údaje

Prihlásenie

Vyplňte meno!
Vyplňte priezvisko!
Meno nie je v správnom tvare!
Priezvisko nie je v správnom tvare!
E-mail nie je v správnom tvare!
Vyplňte e-mail!
Tento účet už existuje!
Zadajte heslo!
Zadajte platné heslo!
Musí obsahovať minimálne 6 znakov!
Môže obsahovať maximálne 16 znakov!
Heslá sa nezhodujú!
Musíte súhlasiť s podmienkami!
Zadali ste nesprávne údaje!

Erotické pomôcky

Položky 97 až 128 z celkom 1879

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
  • InToYou App Series Vibrating Egg with App Double Layer Silicone Purple-Blue

    Malý zázrak pre vaše veľké potešenie! Toto vibračné vajíčko sa okamžite stane vašou najobľúbenejšou erotickou pomôckou, pýtate sa prečo? Dôvodov je hneď niekoľko: je možné ho ovládať cez aplikáciu, a to pokojne z druhého konca sveta, má veľmi vkusný dizajn, vyrobené je z toho najkvalitnejšieho silikónu a svojimi vibráciami vás za všetkých okolností dostane na vrchol blaha. Čítajte dál a zistite o ňom ešte viac!

    61,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Satisfyer Wand-er Woman White

    Zrkadlo, zrkadlo, povedz mi, prečo som taká stuhnutá? Váš nový masér od značky Satisfyer vám pomôže! Konečne je tu totiž niekto, kto si nesťažuje, keď potrebujete dlhú masáž! Vďaka svojej pôsobivej veľkosti XXL a poriadnej sile, ktorá sa skrýva za zvodnou silikónovou hlavou, si Wand-er Woman hravo poradí s problémami a s napätím všetkého druhu - ale samozrejme aj so všetkými vašimi túžbami po orgazme.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Paloqueth Nancy Virgin Tight Sex Doll 1.9kg

    Trápi vás samota a večer čo večer snívate o pružnej panenskej vagínke a oddanom análiku ako domove pre váš opustený penis? Premeňte svoje sny na skutočnosť s týmto realistickým kyprým masturbátorom. Je to úžasne hebká časť ženského tela s vaginálnym aj análnym otvorom pre vašu maximálnu spokojnosť. Tak na čo ešte čakáte?

    49,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Martinella Clitoris Stimulator with Point Vibrator Hot Red

    Niektoré erotické hračky sú jednoducho výnimočné a spoznáte to už na prvý pohľad. Výnimočná je aj táto kvetina, s ktorou sa budete cítiť ako kráľovná a budete si užívať svoju vlastnú sexualitu a hlboko príjemné pocity. Navyše k tomu okrem Martinelly nebudete potrebovať nikoho ďalšieho!

    49,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • Strict Ball Stretcher With Leash

    Zoberte svojho maznáčika na vzrušujúcu prechádzku s týmto okúzľujúcim vodidlom. Ball Stretcher With Leash je naťahovač semenníkov vrátane vodidla, s ktorým zažijete jedinečné pocity aj vzrušujúce ponižovanie. Časť na semenníky má nastaviteľnú veľkosť a disponuje D-krúžkom, na ktorý sa pripojuje vodidlo. Na nič nečakajte a vyjdite si na prechádzku!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Vibe Therapy Sutra Ružová

    Vibrátor Vibe Therapy Sutra Pink je úžasný extrémne tichý vibrátor pre ženy s tromi dráždivými výstupkami umiestnenými na tele vibrátora. Jeho zahnutá špička pre dráždenie G-bodu zvyšuje dráždiaci efekt.

    59,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • LoveToy Realistic Long Vibrating Dildo 11" Flesh

    Snívate o dokonale realistickom a zmyselne vibrujúcom penise s rozmermi presne pre vás? Toto telové Lovetoy vibračné didlo vás ohromí nielen svojou dĺžkou a intenzívnymi vibráciami, ale tiež každou svojou precízne vytvarovanou žilkou a skvostným žaluďom. Vaše fantázie rázom ožijú! Dildo je pevné, ale tiež ohybné podľa vašich potrieb a je zakončené silnou prísavkou. Oddajte sa mu a nebudete ľutovať.

    57,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Paloqueth Thrusting & Suction Dual Vibrator Purple

    Hľadáte toho pravého, nemôžete sa rozhodnúť a možno si aj trochu neviete rady? Vyriešime si vás - toto je ON! Na prvý pohľad je dokonale pôvabný a pekne fialový. Na prvé použitie vás ohromí zmyselnými a autentickými prírazmi, vzrušujúcimi vibráciami a nasávaním klitoris. To je trojica ešte lákavejšie ako 3 oriešky pre Popolušku!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Paloqueth Realistic Silicone Feet with Vagina Right

    Prsia ani zadky nie sú práve to vaše? Nebojte, myslíme aj na vás a predstavujeme dlho očakávanú novinku v našom sortimente - masturbačnú nohu! Je pôvabne realistická, hodvábne hebká, má nádherne vymodelované prstíky a tiež niečo navyše - vagínu na chodidle. Prenikajte hlboko do nohy a vdýchnite život vašim footfetish fantáziám!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Perfect Fit Tunnel Plug XL Clear

    Táto novinka Vám umožní zadoček svojho partnera či partnerky otvoriť dokorán a vytvoriť si v ňom akýsi tunel, cez ktorý sa dostanete, kam potrebujete. Najväčšou senzáciou je však to, že sa ním môžete pozrieť až tam, kam Vaše oko dovidí. Použite svoju neutíchajúcu fantáziu a buď sa len pozerajte, alebo prstami preskúmajte svet za zátkou.

    64,90 €

    43,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Rimba Toys Orgastobator 01 Male Masturbator Black & Transparent

    Prahnete po luxusnej erotickej pomôcke, ktorá by vám dopriala maximálne potešenie? Zoznámte sa s Orgastobatorom 01 z exkluzívnej kolekcie značky Rimba. Tento masturbátor je navrhnutý tak, aby predefinoval vaše zmyselné zážitky vďaka svojmu technologicky vyspelému spracovaniu a inovatívnym funkciám. Tak ráčte objaviť jeho omamne vzrušujúcich 9 vibračných režimov, 9 režimov rotácií a 9 režimov ťahov.

    49,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Satisfyer Hug Me Pink

    Nechajte sa zlákať duálnou stimuláciou tohto pôvabného Satisfyera. Vonkajšie zahnuté rameno sa oprie o váš klitoris a dopraje mu vzrušujúcu masáž vibráciami. Druhý motor sa postará o vnútornú časť vagíny a pokiaľ budete chcieť, môžete Hug Me prepojiť s aplikáciou v telefóne a nechať ho vibrovať do rytmu obľúbenej hudby alebo tak intenzívne, ako mu určí váš partner z druhého konca sveta.

    76,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

    Novinka
  • LateX Latex Gloves Black

    Latexové rukavice preňho i pre ňu! Budú vyzerať skvostne nielen v kombinácii s vašim obľúbeným latexovým oblečením. Užite si zvodnejší vzhľad vašich rúk a nechajte ich prinášať vzrušenie vášmu náprotivku.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Kiotos Cox MEGA 04 Flesh

    Čím väčší, tým lepší? Áno, na veľkosti občas záleží a my to veľmi dobre vieme! Preto pre vás máme Coxa. Má pôvabný realistický vzhľad a bude ho všade plno. Zakončený je praktickou a silnou prísavkou, takže ho budete môcť pripevniť na akýkoľvek hladký povrch. Urobte si hlbokú radosť.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Bswish Bgood Deluxe Modrá

    Vibrátor Bswish Bgood Deluxe je elegantný vibrátor, vytvarovaný s jemne premenlivým priemerom, vhodný na intenzívnu stimuláciu.

    49,90 €

    34,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Satisfyer Plug-ilicious 2 Black

    Chcete si vychutnávať vzrušujúce kratochvíle spojené s análnou stimuláciou novým a ešte lepším spôsobom? Ráčte sa zoznámiť s kolíkom Plug-ilicious 2, ktorý vyniká nielen vďaka svojim extra silným vibráciám, ale tiež tým, že je možné ho ovládať prostredníctvom aplikácie v telefóne, tablete alebo Apple Watch! A to zďaleka nie je všetko, čo by ste o ňom mali vedieť!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Fetish Fantasy 8" Vibrating Hollow Strap-On Flesh

    Chceli by ste sa cítiť v posteli o niečo sebaistejšie, mať nekonečne dlho erekciu a penis väčší než Dalibor Janda? Prestaňte snívať a zaobstarajte si tento pripínací penis z kolekcie Fetish Fantasy, ktorý vašu polovičku očarí nielen svojimi rozmermi, realistickým spracovaním, ale aj vzrušujúcimi vibráciami! Postroj je pre nositeľa veľmi komfortný, pretože je elastický a ľahko sa prispôsobí väčšine veľkostí a udrží 20,5 cm dildo na mieste aj pri divokejšom vyvádzaní. V špičke dilda sa potom nachádza vibračný motor, ktorý poláska tie najskrytejšie miestečka, a dostane tak vašu polovičku do raja.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pipedream King Cock Plus 8" Triple Density Cock Brown

    Ten najlepší realistický penis na trhu! King Cock Plus Triple Density je do detailov vymodelované dildo z neuveriteľne autentického materiálu. Na povrchu je jemné ako ľudská pokožka, vo vnútri je pevné ako kamenná erekcia a zakončené je super silnou prísavkou. King Cock Plus Triple Density nemá konkurenciu, vychutnajte si ho!

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Fleshlight Quickshot Mia Malkova Vagina and Butt

    Milujete Miu Malkovú a chceli by ste zažiť na vlastný penis jej vagínu aj análik? Tento moderný masturbátor má z jednej strany vaginálny az druhej strany análny otvor vymodelovaný podľa týchto vzrušujúcich miest sexy pornohviezdy menom Mia Malkova. Tešte sa s ním osamote, alebo pri párových hrátkach so svojou milou, Mia Malkova sa stane kamoškou vás oboch!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Unihorn Mount n Peak Blue

    Tiež zbožňujete jednorožca? Tento je dôkazom toho, že aj erotické hračky môžu byť super roztomilé a nežne hravé. Je príjemne hladký a zmyselný na dotyk a najlepšie na ňom je jeho lahodne rotujúci jazyk. Nechajte sa podpichovať a vzrušovať a vychutnajte si jedinečný uspokojujúci zážitok.

    49,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Bodywand Recharge Pulse Black

    Snívate o nekonečných masážnych vašich unavených svalov a tiež o intenzívnej erotickej stimulácii? Táto masážna hlavica bude vaša nová obľúbená pomôcka! Je dobíjací, má hladkú príjemnú hlavu a ohybný krk, takže sa s ňou veľmi pohodlne dostanete na akékoľvek miesto. Vychutnajte si jej silu osamote alebo v páre, bude to perfektné!

    179 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • Doc Johnson Vac-U-Lock Realistic Cock 8 Inch - Luxusné realistické dildo 21cm Telová

    Hľadáte novú hračku pre vaše Vac-U-Lock príslušenstvo? Toto realistické dildo je vymodelované do najmenších detailov podľa skutočného penisu, má úžasne autentické žilky, pôvabné semenníky a isto iste sa doňho zamilujete na prvý pohľad. Len pozor, aby ste si ho nesplietli so skutočným penisom.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • You2Toys Cock Cage Set

    Kdepak ty ptáčku hnízdo máš? No predsa v tejto klietke cudnosti, ktorú ti nasadí tvoja milá, aby mala tvoje vzrušenie vo svojej moci! Áno, táto sada obsahuje všetko, čo potrebujete na skrotenie erekcie a prevzatie kontroly nad potešením svojho náprotivku.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Fetish Fantasy D Ring Harness

    Váš otrok vás bude prosiť, aby ste ho zviazali do tejto úžasnej bondážnej sady od Fetish Fantasy. Jedná sa o veľmi premyslený zádržný systém, ktorý vám umožní veľa rôznych pozícií zviazania.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Hidden Desire Extreme Beaded Anal Power Vibrator Black

    Prahnete svojimi zadnými vrátkami pre vzrušujúcich vibráciách? Predstavujeme kolekciu Extreme od Hidden Desire obsahujúcu špeciálne análne vybavenie, ktoré vám pomôže posunúť vaše hranice potešenia. Patrí sem aj tento výkonný vibrátor na intenzívne a hlboké prenikanie. Zamilujte sa do jeho tvaru spojených guličiek a luxusného silikónu.

    49,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Fetish Fantasy Door Swing - Erotická hojdačka

    Fantasy Door Swing je hojdačka pre dospelých, ktorá umožňuje vyskúšať úplne neobyčajné polohy. Pre vaše pohodlie je hojdačka plne nastaviteľná.

    57,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Satisfyer Double Joy Black

    Chcete dať vášmu milovaniu väčší zmysel s modernou hračkou s nekonečnými možnosťami? Poďte do toho! Párový vibrátor Satisfyer Double Joy je revolučnou hračkou pre ešte intenzívnejšie zážitky z milovania. Jeho funkcie si budete voliť skrz aplikáciu v mobile, tak nečakajte a objavte, čo všetko môžete teraz so svojou drahou polovičkou zažiť!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Satisfyer Rotator Plug 2+ Black

    Túžite po ničom viac? Napríklad po dunivej análnej stimulácii? Rotator Plug je tu pre vás a pre vaše nesplnené sny! Je vybavený dvoma motormi, jeden má na starosť silné vibrácie a druhý ovláda rotujúce korálky umiestnené v spodnej časti. A čo viac? Jeho funkcie sú ovládateľné cez aplikáciu!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • LoveBoxxx First. Backdoor [S)Experience Starter Set

    Chystáte sa otvoriť svoje zadné vrátka a rozhliadate sa po nevyhnutnej výbave? Táto súprava je dokonalý štartovací box pre všetkých, ktorí sú zvedaví, aké potešenie ich análik ukrýva a doteraz nemajú žiadne skúsenosti.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pipedream King Cock Elite 6" Silicone Dual Density Cock Light

    Chcete okúsiť skutočnosť? Toto nádherné dildo je dokonalou kópiou penisu a možno je ešte o niečo lepšie. Disponuje Dual Density hustotou, čo znamená, že vo vnútri je pevné ako kamenná erekcia a na povrch hodvábne hebké a jemné. Vychutnajte si jeho hyperrealistický vzhľad penisu a splňte si svoje tajné fantázie.

    68,90 €

    41,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Dream Toys Elite Josephine Black

    Elegancia a výkon dohromady? Áno! Vibrátor Josephine z kolekcie Prestige sa bude vynímať na vašom nočnom stolíku vďaka luxusnej kombinácii čierneho hebkého silikónu a zlatých detailov. Ponúkne vám 7 vibračných vzorov a 3 rýchlosti, ktorým nepôjde nepodľahnúť. S Josephine vďaka jej dokonalému tvaru a flexibilnej hlave dosiahnete na všetky citlivé miesta, ktoré si to  vyžadujú. Hračky Elite bude milovať každá žena.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Black Velvets Couple's Vibrator

    Pre tie najlepšie spoločné orgazmy! Tento párový vibrátor sa postará o spokojnosť vás oboch. V prvom rade sa pripevní k penisu a semenníkom, čo bude zmyselné, v druhom rade bude vibráciami láskať klitoris, ale pozor v treťom rade táto hračka urobí vás penis hrubším a vy obaja si budete užívať nádhernú tesnosť. Vychutnajte si dlhú erekciu a milovanie s hračkou, ktorá držia na svojom mieste.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

Položky 97 až 128 z celkom 1879

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
Môj košík

Pridajte si do košíka tovar, ktorý chcete kúpiť.