×

Registrácia

Vaše údaje

Prihlasovacie údaje

Prihlásenie

Vyplňte meno!
Vyplňte priezvisko!
Meno nie je v správnom tvare!
Priezvisko nie je v správnom tvare!
E-mail nie je v správnom tvare!
Vyplňte e-mail!
Tento účet už existuje!
Zadajte heslo!
Zadajte platné heslo!
Musí obsahovať minimálne 6 znakov!
Môže obsahovať maximálne 16 znakov!
Heslá sa nezhodujú!
Musíte súhlasiť s podmienkami!
Zadali ste nesprávne údaje!

Erotické pomôcky

Položky 97 až 128 z celkom 836

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
  • Pipedream PDX Extreme Wet Pussies Super Luscious Lips

    Milujete, keď je vlhká a poriadne to kĺže? Tento masturbátor zvlhne aj bez lubrikantu! Nechajte sa zaplaviť vzrušením po tom, čo do štrbinky kvapnete trochu vody a ona sa premení na zónu potešenia a mokrej orgazmickej zábavy. Navyše je tiež skvele hebké a realistická, pretože je vyrobená z kvalitného Fanta Flesh materiálu!

    49,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Bad Kitty Spreader Bar with Shackles Black

    Chcete zažiť, aké vzrušenie prináša obmedzenie pohybu? Tento doplnok k tomu bude nielen ideálny, ale aj nevyhnutný! Jeho pomocou spútate ruky ku členkom. Tyč je potiahnutá mäkkou látkou a obsahuje kovové jadro, takže je pevná. Putá sú nastaviteľné pomocou suchých zipsov a vďaka šikovným upevňovacím prvkom je možné tiež rýchlo nasadiť a zložiť.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Vibe Therapy Incantation Ružová

    Vibrátor Vibe Therapy Incantation Pink je úžasný, extrémne tichý vibrátor pre ženy s jemnými dráždiacimi výstupkami po celom svojom tele. Jeho premenlivý priemer zvyšuje vzrušovanie.

    48,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Satisfyer Rrrolling Pleasure White

    Inovatívne Rrrolling Pleasure vás hneď dvakrát rozmazná intenzívnymi vibráciami a pohybujú sa guličkou v špičke. Zažite intenzívnu stimuláciu bodu G so zakriveným dizajnom a jemnou drážkovou strukturou.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • Private Alexa Tomas Superstar Mouth

    Ako si svoje chvíle sebalásky urobiť krajšími? Čo takto si k nim prizvať sexy pornohviezdu Alex Tomas? Pusinku tejto španielskej dračice v celej svojej kráse nájdete vnútri pokrokového masturbátora Private. Vďaka ergonomickému tvaru pohodlne padne do ruky a vďaka vnútornej textúre a kvalitnému materiálu si s Alexou Tomas užijete neuveriteľnú Kurb. Zoznámte s ňou vaše mužstvo a už nikdy nebude chcieť inú!

    99,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • You2Toys Vibrating Double Strap-On Soft Touch Silicone Skin

    Už dlho chcete skúsiť strap-on, ale ešte ste nenašli ideálnu hračku, ktorá by pri tom bavila vás oboch? Tak pozor, možno ju už máte! Toto dvojité dildo disponuje v dlhšej časti vibrátorom, ktorý pre vás bude vibrovať v 10 rôznych režimoch. Užite si vaginálne alebo análne prenikania, ktoré bude baviť aj nositeľku strap-onu!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Steel Power Tools Ballstretcher 45mm

    Vychutnajte si luxus s týmto oceľovým ballstretcherom. Váži 195 g a je obľúbenou pomôckou slúžiacou k oddialeniu semenníkov od penisu a zároveň k ich miernemu natiahnutiu. Krúžok tvorí dve polovice, ktoré spolu drží skrutka, tú po nasadení pevne utiahnete pomocou 4 mm imbusového kľúča (je súčasťou balenia). Následne sa postavte a vychutnajte si pôsobenie gravitácie, plnú váhu krúžku, lahodné pocity napätia, kývania, ťahania... . A až toho budete mať dosť, jednoducho sa opäť posaďte.

    53,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Toylie Latex Gloves Black

    Predstavte si, ako si na ruke oblečiete tieto bezšvíkové latexové rukavice a budete sa dotýkať svojho náprotivku a realizovať svoje vysnívané a vytúžené BDSM scenáre. Páči sa vám to? Tak nie je na čo ďalej čakať! Latexové rukavice od Toylie majú perfektný anatomický strih a sú unisex. Hodí sa na rôzne príležitosti a určite sa stanú vašou obľúbeným kúskom!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Tenga Egg Hard Boiled Mix 6ks

    Nový set populárnych Tenga Egg z tvrdšieho, avšak stále veľmi jemného elastomeru. Užite si fenomenálne pocity z originálne profilovaných vajíčok "natvrdo".

    68,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pretty Love Snaky Vibe

    Unikátny tvar a dokonale silné vibrácie, s ktorým preletíte až do orgazmického neba, taký je Pretty Love Snaky Vibe. Má dvojité zakončenie, prvé je hladké a druhé jemne vrúbkované a spája ich pevná a mäkká silikónová reťaz. Táto hračka je predovšetkým všestranná, stane sa obľúbeným doplnkom lezbického sexu, ale aj sexu muža a ženy alebo sólo hier.

    64,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • X-MAN All Black AB17 Strong Plug One 34cm

    Dráždite svoje zvierače týmto hladkým dildom veľkých rozmerov. Dildo z mäkčeného latexu má praktický tvar pre príjemné dráždenie análneho otvoru. Dĺžka 33,5 cm a priemer 4,5 - 6,5 cm.

    57,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Gläs Double Trouble Glass Dildo

    Milujete skvostné a nepreplácané doplnky? Toto sklenené dildo sa tiež zamilujete! Je to elegantný a predovšetkým dômyselne navrhnutý kúsok, s ktorým si užijete dokonalé vzrušujúce potešenie vďaka dvom použiteľným koncom. Pohodlne s ním dosiahnete na G-bod a prežijete hlboké vnútorné potešenie. Vyskúšajte aj teplotné hrátky a dildo jednoducho zahrejte či ochlaďte!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Paloqueth Plug with Vibrations & Finger Massage Mode Black

    Myslíte si, že šikovné prsty nič nenahradia? Omyl! Tento jedinečný stimulátor prostaty je inšpirovaný tými najšikovnejšími prstíkmi a vie ich s prehľadom napodobniť. Vychutnajte si dotyk hebkého silikónu a 10 vibračných režimov, ktoré vás nenechajú chladnými.

    64,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Rimba Electro Sex Metal Urethral and Penis Strap

    Milujete elektro-stimuláciu? S touto sadou doprajete vzrušujúce elektrické šoky svojej močovej trubici zvnútra a tiež penisu zvonka. Súčasťou je totiž uni-polárny kovový dilatátor a tiež popruh na penis. Bude to skutočne výbušná slasť a možno aj bolesť, trúfnite si!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Satisfyer Endless Love Light Blue

    Vibrátor Multifun 1 vás prekvapí unikátnym tvarom, vďaka ktorému sa ľahko stane súčasťou každej milostnej hry, a 3 silnými motormi: prvý sa nachádza v hornej časti tela vibrátora a zvyšné dva vytvárajú úžasné vibrácie v dolných koncoch jeho ramien. To znamená, že či už na, vo vnútri, pod alebo medzi - tento nebesky modrý multitalent vás stimuluje tak, ako to práve potrebujete!

    45,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Brutus Alpha Cage Chastity Cage Clear

    Lockdown pre penis! Brutus Alpha Cock Cage je klietka cudnosti vyrobená z kvalitného a odolného polykarbonátu. Môžete ju prispôsobiť vašej veľkosti a pohodlne ju tak nosiť i dlhšiu dobu, alebo tak dlho, ako rozhodne ten alebo tá, kto bude mať v rukách kľúče. Ste pripravený sa odovzdať?

    49,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • LoveToy Streetgirl's #1 Black

    Račte sa zoznámiť s vašou novú holku! Má nádherne ružovkasté pysky a zmyselne roztiahnutú vagínu. Je pôvabná a je ako skutočná. Doprajte si autentické zážitky s týmto elegantným kusom ženského tela, ktoré vám okrem vagíny ponúkne aj análik.

    53,90 €

    41,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pipedream Basix Rubber Works 12" Suction Cup Dong - Dildo 30cm Telová

    Realistické dildo z prírodnej gumy najvyššej kvality, neobsahuje latex a je 100% hypoalergénne. S jemným žilkovaním a krásnym žaluďom pre vaše potešenie. Vyrobené v USA.

    57,90 €

    36,90 €

    +

    -

    Skladom

  • LoveToy Legendary King Sized Realistic Dildo 10.5" Flesh

    Preskúmajte každý centimeter legendárneho realistického dilda kráľovskej veľkosti od prestížnej značky Love Toys. Uspokojte sa s každou žilkou, krivkou a vybuleninou tejto presnej obrie repliky, ktorá vyzerá a pôsobí, ako by vaša fantázia ožila.

    45,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • You2Toys Push it! Vibrator

    Vibrátor, ktorý vie poriadne pritlačiť! Vyniká totiž funkciou ťahu, takže si s ním môžete užívať vzrušujúce prirážanie pokojne i každý večer. Táto funkcia má samostatné ovládanie rovnako ako i vibrácie, ktoré hračka ponúka v 5 rôznych úrovniach. Push it! je vyrobený z TPE materiálu, ktorý je nielen príjemný a pohodlný, ale aj bezpečný pre telo, lebo neobsahuje ftaláty a spĺňa prísne nariadenia EU REACH.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Kiotos Monstar Dildo Beast 39

    Nudí vás dildá, ktoré realisticky pripomínajú penis a snívate o ničom nezbedne nevšednom? Kiotos Monstar vás dostane do kolín a do raja. Je to séria neuveriteľne pôsobivo prepracovaných dild, z ktorých toto vás zaujme svojim dizajnom, ktorý je úplne jedinečný. Zavádzať ho do vagíny alebo do análu je jedna veľká slasť, tak si ju nenechajte ujsť.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pipedream King Cock Plus 7" Triple Density Cock

    Ten najlepší realistický penis na trhu! King Cock Plus Triple Density je do detailov vymodelované dildo z neuveriteľne autentického materiálu. Na povrchu je jemné ako ľudská pokožka, vnútri pevné ako kamenná erekcia a je zakončené super silnou prísavkou. King Cock Plus Triple Density nemá konkurenciu, vychutnajte si ho!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • LoveToy King-Sized Anal Bomber Black

    Záleží vám na tom, čo máte v zadku? A ako by nie! King Sized Anal Bomber vám dá skúsiť pocit dokonalého naplnenia. Je hladký, flexibilný a vhodný predovšetkým pres skúsenejších análnych milovníkov. Je vyrobený z vysoko kvalitného PVC materiálu, ktorý je bezpečný pre telo. Objavte možnosti svojho análu a tiež silu gravitácie.

    53,90 €

    41,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Black Level Vinyl Crotchless Leggings 2851482 Black

    Horúce vinylové legíny s ešte horúcim otvoreným rozkrokom! Ušité sú z kvalitného vinylového materiálu a pochádzajú z dielne Black Level. Majú pružné vsadky na vnútornej strane av oblasti rozkroku, takže pohodlne sadnú, priľahnú a bude ich radosť nosiť!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Hung System Schlong HT13

    Hung je nová špeciálna kolekcia kvalitných a účinných díld a základní, na ktoré môžete dildá pripojiť a užiť si tak kopec zábavy, pretože sú kompatibilné s Vac-U-Lock systémom a šukacími strojmi F-Machine. Dildo Schlong je vyrobené v Európe z príjemného vinylového materiálu bez obsahu ftalátov a pri správnom používaní vám vďaka svojej odolnosti môže vydržať pokojne aj celý život.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Playhouse Fine Stimulation Plug L Silver

    Každý naozajstný milovník sexuálnych hračiek vlastní niečo z nerezovej ocele! Tá sa totiž pýši nielen vysokou kvalitou, nenáročnou údržbou, ale aj dlhou životnosťou. Tento plug na stimuláciu prostaty vás očarí svojim ergonomickým tvarom, ktorým vám predvedie skutočne príjemnú masáž prostaty. Rozmaznávajte sa!

    68,90 €

    41,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Tracy's Dog TF 2 in 1 Clitoral Vibrator Turqoise

    Čo váš klitoris miluje zo všetkého najviac? Je to sanie a olizovanie? Tak pozor, táto hračka pre vás bude priam perfektná! Ponúkne vám totiž 7 režimov lízania mrštným jazýčkom a tiež sania, ktoré vás vezme na vrchol behom pár okamihov. Zamilujte si jeho funkcie aj hebký silikónový materiál a hrajte sa sólo alebo v páre.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Playhouse Fine Stimulation Plug M Silver

    Každý naozajstný milovník sexuálnych hračiek vlastní niečo z nerezovej ocele! Tá sa totiž pýši nielen vysokou kvalitou, nenáročnou údržbou, ale aj dlhou životnosťou. Tento plug na stimuláciu prostaty vás očarí svojim ergonomickým tvarom, ktorým vám predvedie skutočne príjemnú masáž prostaty. Rozmaznávajte sa!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • LateX Pants 2910071 Black

    Tak v tomto latexovom kúsku bude váš úd na neprehliadnutie! Tieto priliehavé kraťasy totiž myslia aj na váš penis av rozkroku sú vybavené jedinečným návlekom na penis, inak sú krátke a aj extrémne sexy! Obopnú vás ako druhá koža a pokiaľ sa vzrušíte, dáte to v nich okamžite najavo a nebudete nič tajiť. Zamilujte sa do nich, nebude to ťažké!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • OhMama Fetish Detachable Spreader Metal Bar 4 Hooks

    Točí sa váš sexuálny život okolo BDSM a chcete svoj fetiš premeniť na potešenie? Kolekcia OhMama prináša príslušenstvo, ktoré je nielen funkčné, ale aj kvalitné a vkusné. Čo hovoríte túto kovovú tyč, ku ktorej môžete pripútať svoj submisívny náprotivok? Disponuje 4 háčikmi, ktoré otvárajú dvere do sveta sexuálnej fantázie.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Satisfyer Curvy 1+ White

    Revolúcia a nové možnosti. Absolútna rozkoš a najmodernejšie technológie. Múdra aplikácie a dychberúci stimulácia klitorisu. Na toto sa tešil celý svet! Je tu nový Satisfyer Curvy ovládaný cez aplikáciu! Zoznámte sa a objavte nekonečné možnosti, ako si byť blízko sa svojim partnerom na druhom konci sveta, alebo ako sa urobiť v rytme svojho obľúbeného songu.

    76,90 €

    36,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • NS Novelties Cosmo Bondage Collar & Leash Rainbow

    Milujete krásne veci? Tak pozor! Nová holografická kolekcia Cosmo je jemná dúhová žiara v kombinácii s luxusným rose-gold kovom. Obsahuje pomôcky nevyhnutné na BDSM hranie a patrí sem aj tento nádherný obojok s vodítkom. Vychutnajte si s ním všetky vnemy a kochajte sa tým, ako krásne vyzerá.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

Položky 97 až 128 z celkom 836

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
Môj košík

Pridajte si do košíka tovar, ktorý chcete kúpiť.