×

Registrácia

Vaše údaje

Prihlasovacie údaje

Prihlásenie

Vyplňte meno!
Vyplňte priezvisko!
Meno nie je v správnom tvare!
Priezvisko nie je v správnom tvare!
E-mail nie je v správnom tvare!
Vyplňte e-mail!
Tento účet už existuje!
Zadajte heslo!
Zadajte platné heslo!
Musí obsahovať minimálne 6 znakov!
Môže obsahovať maximálne 16 znakov!
Heslá sa nezhodujú!
Musíte súhlasiť s podmienkami!
Zadali ste nesprávne údaje!

Erotické pomôcky

Položky 129 až 160 z celkom 169

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
  • LELO Tiani Harmony Dual-Action Couples Massager Black

    Lelo Tiani bude rozumieť vášmu telu. Hladkú menšiu časť si zavedie žena do vagíny, kde sa pri milovaní stretne aj s penisom. Druhá časť bude smerovať na klitoris a láskať ho vibráciami. Dva motory pracujú z vnútornej i vonkajšej časti a prinášajú dokonalú vzrušujúcu harmóniu.

    249 €

    129 €

    +

    -

    Skladom

  • Hünkyjunk Double Thruster Penetrator Tar Ice

    Žiadny postroj a ani žiadne popruhy! Toto „dildo navyše“ sa umiestni pomocou koncového krúžku a drží presne ako má. Nezáleží na tom, či máte práve erekciu, môžete s ním zakúsiť dvojitú penetráciu alebo ho jednoducho použiť namiesto penisu, ktorému sa práve nechce. Vyrobené je z vysoko kvalitného Plus+Silikón materiálu, ktorý je príjemný a hladký.

    219 €

    129 €

    +

    -

    Skladom

  • Pipedream King Cock Elite Deluxe Silicone Body Dock Kit

    Vyzbrojte sa realistickým dildom a hojdajúcimi sa semenníkmi! Súprava Body Dock obsahuje postroj tvorený z popruhov, realistické dildo a semenníky, ktoré sa budú hojdať do rytmu vašich prírazov. Vychutnajte si neobmedzenú zábava a slunenie všetkých svojich erotických snov a prianí!

    219 €

    129 €

    +

    -

    Skladom

  • We-Vibe Moxie+ Aqua

    Majte svoje obľúbené vibrácie stále pri svojom klitorise a buďte stále vzrušená. Moxie+ od We-Vibe je diskrétny, je zmyselný, je dráždivý a je sladký. Pohodlne vďaka magnetu padne do všetkých nohavičiek a jeho tiché vibrácie budú viditeľné len vám alebo vášmu milencovi, ktorému zveríte buď vylepšený diaľkový ovládač, alebo aplikáciu v mobile a predáte mu tak kontrolu nad vašou slasťou.

    219 €

    129 €

    +

    -

    Skladom

  • Womanizer Marilyn Monroe Special Edition Vivid Red

    Womanizer Marilyn Monroe Special Edition vám predvedie magicky-orgazmické okamihy vo veľkom štýle. Rovnako ako vy, aj táto hračka je skutočným originálom, predstavuje dokonalú kombináciu elegancie, jednoduchosti a potešenia. Vzdajte s Womanizerom hold ikonu Marilyn Monroe a užite si svoju slasť s týmto nádherným stimulátorom klitorisu pre slobodomyseľných!

    189 €

    129 €

    +

    -

    Skladom

  • Zalo Nave Wireless Vibrating Nipple Clamps Velvet Purple

    Hrajte sa bradavkami! Poslúžia vám na to tieto nádherné a luxusné vibračné svorky NAVE! Sú vybavené jedinečnou technológiou EasyClamp, ktorá vám umožní ľahké pripnutie na telo. Ich úchvatný dizajn je inšpirovaný elegantným a nápadným štýlom starovekej bohyne Nephthys. Ukrývajú v sebe 2 výkonné motory (každý v jednom ramienku), ktoré obklopia každú bradavku a pohltia ju silnými vibráciami, ktoré budete milovať.

    219 €

    129 €

    +

    -

    Skladom

  • Zalo Nave Wireless Vibrating Nipple Clamps Obsidian Black

    Hrajte sa bradavkami! Poslúžia vám na to tieto nádherné a luxusné vibračné svorky NAVE! Sú vybavené jedinečnou technológiou EasyClamp, ktorá vám umožní ľahké pripnutie na telo. Ich úchvatný dizajn je inšpirovaný elegantným a nápadným štýlom starovekej bohyne Nephthys. Ukrývajú v seba 2 výkonné motory (každý v jednom ramienku), ktoré obklopia každú bradavku a pohltia ju silnými vibráciami, ktoré budete milovať.

    219 €

    129 €

    +

    -

    Skladom

  • Shunga Sanya Black

    Pre všetky ženy, ktoré túžia po ničom dokonalom! Vibrátor Sanya je mäkký, pohodlný a flexibilný, tiež veľmi luxusný a ergonomický. Príjemne padne do ruky a slastná jemnosť jeho vibrácií vám nabídne množstvo vzrušujúcich pocitov, ktoré vás dovedú až k omamnému vaginálnemu (alebo klitorálnemu) orgazmu. Štýlové potešenie je zaručené!

    219 €

    129 €

    +

    -

    Skladom

  • Liberator Heart Wedge Black

    Toto srdce je dokonale tvarované tak, aby ohromilo vaše srdce! Poskytuje totiž absolútne sladký uhol na hlbšiu penetráciu a stimuláciu G bodu. Táto polohovacia pomôcka kombinuje sexuálnu vášeň s vášňou pre štýl a módu, stane sa z neho perfektný dekoratívny prvok vo vašej spálni. Jeho ultra mäkký zamatový materiál si zamilujete na prvý dotyk a čo potom, až sa stane súčasťou vášho milovania.

    219 €

    129 €

    +

    -

    Skladom

  • Glas Heart Jewel Glass Anal Training Kit 3 pcs

    Keď už análny tréning, tak s tými najkrajšími kolíkmi! Táto sada obsahuje 3 rôzne veľké kolík z kvalitného borosilikátového skla as oslnivými červeným kamienkom v tvare srdiečka v základni. Vďaka skosenej špičke sú pohodlné na zavádzanie aj na nosenie. Ozdobte nimi svoj zadoček a radujte sa nielen z príjemných pocitov, ale aj z dokonalého láskyplného vzhľadu!

    209 €

    129 €

    +

    -

    Skladom

  • Zalo Bess 2 Heating Clitoral Vibrator Velvet Purple

    Čo je potrebné na šťastie? Vibrátor Bess! Pohodlne vám padne do ruky a ponúkne vám tú najpresnejšiu stimuláciu vďaka inovatívnej technológii DirectPower. Znamená to, že sa sústredí na tie najcitlivejšie body a tie dráždia vibráciami silného motora s otáčkami až 10.000 za minútu. Takú šikovnú, luxusnú a pohľadnú hračku jednoducho chcete!

    199 €

    129 €

    +

    -

    Skladom

  • Dame Products Com Wand Massager Quartz

    Com je viac než len obyčajná masážna hlavica. Je to úchvatný a prvotriedny kvalitný kamarát, s ktorým objavíte vzrušujúcu vonkajšiu stimuláciu klitorisu. Praktická a anatomická rukoväť pohodlne padne do ruky a hlavica bude kúzliť!

    209 €

    129 €

    +

    -

    Skladom

  • Oxballs Airlock Electro Air-Lite Vented Chastity Clear Ice

    Sníva váš vtáčik o pohodlnej klietke a vášnivom mučení? Airlock Electro je príjemne mäkká klietka na penis, ktorá sa pohodlne nosí, pretože je ľahká a odvetrávaná. Dva otvory v základni zaistia, že bude skvele držať na svojom mieste a malé dierky slúžia na pripevnenie dvoch 4 mm elektro-stimulačných kontaktov, ktoré môžete pripojiť k zdroju a nahnevať tak penis elektro-šoky.

    199 €

    129 €

    +

    -

    Skladom

  • All Black Steroid The Personal Trainer Dildo

    Warm-up už máte za sebou? Dúfame, že jo, pretože váš osobný tréner práve prichádza a nie je sám! Jedine s týmto dildom si zo svojho „cvičenia“ vyťažíte maximum. Sú totiž dva k sebe stlačené penisy s realistickými semenníkmi, ktoré tvoria základňu. Vďaka žilnatej textúre skvele ucítite každučký kúsok týchto sexi chlapcov, ktorí vám ukážu, čo deje, keď sa zavrie telocvičňa. Tak nasadať!

    219 €

    129 €

    +

    -

    Skladom

  • Zalo Bess 2 Heating Clitoral Vibrator Turquoise Green

    Čo je potrebné na šťastie? Vibrátor Bess! Pohodlne vám padne do ruky a nabídne vám tú najpresnejšiu stimuláciu vďaka inovatívnej technológii DirectPower. Znamená to, že sa sústredí na tie najcitlivejšie body a tie dráždia vibráciami silného motora s otáčkami až 10.000 za minútu. Takú šikovnú, luxusnú a pohľadnú hračku jednoducho chcete!

    199 €

    129 €

    +

    -

    Skladom

  • Hünkyjunk Double Thruster Penetrator Plum Ice

    Žiadny postroj a ani žiadne popruhy! Toto „dildo navyše“ sa umiestni pomocou koncového kruhu a drží presne ako má. Nezáleží na tom, či máte práve erekciu, môžete s ním zakúsiť dvojitú penetráciu alebo ho jednoducho použiť namiesto penisu, ktorému sa práve nechce. Vyrobené je z vysoko kvalitného Plus+Silikon materiálu, ktorý je príjemný a hladký.

    219 €

    129 €

    +

    -

    Skladom

  • Liberator BonBon Red

    Nie je cukrík ako BonBon! Tento unikátny „sexuálny nábytok“ spestrí vaše chvíľky osamote, ale aj v páre. Je tvorený pevnou penou, ktorá drží všetko, čo potrebujete a zároveň necháva priestor vašim rukám na preskúmavanie. Rozšírte si svoju zbierku o tento dômyselný doplnok a nikdy nebudete ľutovať.

    219 €

    129 €

    +

    -

    Skladom

  • Shunga Sanya Purple

    Pre všetky ženy, ktoré túžia po ničom dokonalom! Vibrátor Sanya je mäkký, pohodlný a flexibilný, tiež veľmi luxusný a ergonomický. Príjemne padne do ruky a slastná jemnosť jeho vibrácií vám nabídne množstvo vzrušujúcich pocitov, ktoré vás dovedú až k omamnému vaginálnemu (alebo klitorálnemu) orgazmu. Štýlové potešenie je zaručené!

    219 €

    129 €

    +

    -

    Skladom

  • Oxballs GLOWHOLE-2 Hollow Buttplug with Led Insert Red Morph Large

    Hľadáte niečo viac, než len análny tunel? Čo tak análny tunel od Oxballs s designom, ktorý bude perfektne držať na svojom mieste? Vzniknutý otvor potom využijete na prenikanie alebo na iné rozmanité kratochvíle. Čo je však najlepšie? Svetielko, ktoré ožiari celú hračku a presvieti aj zadné dvierka svojho nositeľa!

    219 €

    129 €

    +

    -

    Skladom

  • Oxballs MORPHHOLE-2 Gaper Plug Black Ice Large

    Chcete skúsiť niečo nové? Vyskúšajte Morph-Hole! Jeho ergonomický tvar dokonale zapadne do vašich zadných vrátok, takže bude držať na svojom mieste. Má dômyselný otvor pre hračky alebo čokoľvek, čím budete chcieť temnú komôrku navštíviť. Textúra v podobe krúžkov a hrbolčekov je vzrušujúca a užije si ju aj vás náprotivkom!

    219 €

    129 €

    +

    -

    Skladom

  • Tailz 14X Remote Control Wagging and Vibrating Puppy Tail Anal Plug

    Čo by to bolo za psíka, keby nevrtel chvostíkom? Tento vibračný chvostík sa vrtí ako skutočný chvost a vašim hrám dodá nádych autentickosti. Uspokojí totiž vaše oči aj zadoček. Račte vypustiť svoje vnútorné nezbedné šteňa a vyberte si zo 7 výkonných režimov!

    219 €

    129 €

    +

    -

    Skladom

  • Strap U 28X Double Diva 2" Double Dildo with Harness & Remote Control Purple

    Nie je väčšia slasť, než potešenie dávať a získavať zároveň! Tento jedinečný postroj dopraje svojej nositeľke slastný pocit naplnenia a zároveň ho dá veľmi prenikať do svojej partnerky či partnera. Ak vám to príde málo, pridajte ešte 4 vibračné rýchlosti a 7 vzorov! Triešničkou na torte je diaľkové ovládanie, ktoré vám padne do ruky ako uliate.

    209 €

    129 €

    +

    -

    Skladom

  • Liberator Heart Wedge Red

    Toto srdce je dokonale tvarované tak, aby ohromilo vaše srdce! Poskytuje totiž absolútne sladký uhol na hlbšiu penetráciu a stimuláciu G bodu. Táto polohovacia pomôcka kombinuje sexuálnu vášeň s vášňou pre štýl a módu, stane sa z neho perfektný dekoratívny prvok vo vašej spálni. Jeho ultra mäkký zamatovým materiál si zamilujete na prvý dotyk a čo potom, až sa stane súčasťou vášho milovania.

    219 €

    129 €

    +

    -

    Skladom

  • FemmeFunn Ultra Rabbit Purple

    Neuspokojíte sa len tak s niečím a prahnete po čistej orgazmickej eufórii? Ultra Rabbit je to naj, čo vám môžeme ponúknuť! Do kolien vás dostane nielen svojim perfektným tvarom, ale aj 10 vibračnými režimami, a hlavne funkciou pohybu „poď sem“. Zbláznite sa s ním vzrušením!

    219 €

    129 €

    +

    -

    Skladom

  • Zalo Nave Wireless Vibrating Nipple Clamps Turquoise Green

    Hrajte sa bradavkami! Poslúžia vám na to tieto nádherné a luxusné vibračné svorky NAVE! Sú vybavené jedinečnou technológiou EasyClamp, ktorá vám umožní ľahké pripnutie na telo. Ich úchvatný dizajn je inšpirovaný elegantným a nápadným štýlom starovekej bohyne Nephthys. Ukrývajú v seba 2 výkonné motory (každý v jednom ramienku), ktoré obklopia každú bradavku a pohltia ju silnými vibráciami, ktoré budete milovať.

    219 €

    129 €

    +

    -

    Skladom

  • Shunga Sanya Raspberry

    Pre všetky ženy, ktoré túžia po niečom dokonalom! Vibrátor Sanya je mäkký, pohodlný a flexibilný, ďalej tiež veľmi luxusný a ergonomický. Príjemne padne do ruky a slastná jemnosť jeho vibrácií vám ponúkne množstvo vzrušujúcich pocitov, ktoré vás dovedú až k omamnému vaginálnemu (alebo klitorálnemu) orgazmu. Štýlové potešenie je zaručené!

    219 €

    129 €

    +

    -

    Skladom

  • Shunga Sanya Light Pink

    Pre všetky ženy, ktoré túžia po ničom dokonalom! Vibrátor Sanya je mäkký, pohodlný a flexibilný, tiež veľmi luxusný a ergonomický. Príjemne padne do ruky a slastná jemnosť jeho vibrácií vám nabídne množstvo vzrušujúcich pocitov, ktoré vás dovedú až k omamnému vaginálnemu (alebo klitorálnemu) orgazmu. Štýlové potešenie je zaručené!

    219 €

    129 €

    +

    -

    Skladom

  • ElectraStim Wave Electro Dildo

    Zamilovali ste sa do elektro-stimulácie? K svojmu elektro-stimulačnými zdrojmi môžete pripojiť k tomuto dildo so vzrušujúcim tvarom tvoreným hrebienkami alebo vlnkami, ak chcete. Je chladne kovové a ideálne na odbornú masáž G-bodu či prostaty.

    219 €

    129 €

    +

    -

    Skladom

  • MOI Submission Gas Mask Air Mix Control Bar

    Chcete získať bezprecedentnú možnosť hrania sa s dychom? Vyskúšajte túto ovládaciu lištu na plynovú masku Air Mix a posuňte vaše hry s plynovými maskami na úplne novú úroveň!

    179 €

    129 €

    +

    -

    Skladom

  • Dream Toys Blowtech Tight Grip Stroking Machine Black

    Inovatívna hračka pre moderných mužov! Nezáleží na tom, či ju použijete sólo alebo v páre, zakaždým to bude stáť za to. Je to úplne automatický masturbátor s výkonnými režimami vibrácií, sania naháňania (hladenie, pohybov, jednoducho ťahov) a zahrievania. Chopte sa pevného puzdra s ovládajúcimi tlačidlami a zasuňte do hodvábne príjemného vnútorného rukávu.

    179 €

    129 €

    +

    -

    Skladom

  • Dorcel G-Stormer Rechargeable Rabbit Black

    Snívate o luxuse a realistických zážitkoch? G-Stormer je tu preto, aby vám splnil vaše sny a doprial vám neuveriteľné zážitky. Ohromí vás predovšetkým svojou funkciou pohybu hore a dole o 7 rýchlostiach. Jeho špeciálne zakrivený tvar sa bude sústrediť na G-bod a veľmi rýchlo vás vezme do siedmeho neba. Pozadu nezostane ani klitoris, ktorému sa bude venovať ramienko s 10 vibračnými režimami.

    179 €

    129 €

    +

    -

    Skladom

  • Love To Love WonderLover Iridescent Berry

    Perfektné super-schopnosti v jednej šikovnej erotickej hračke Wonderlover! Takže po prvýkrát sa ho pružný dizajn prispôsobí vašej telesnej anatómii a šikovný ovládač vám uľahčí výber režimov a funkcií. Jemný otvor obopne váš klitoris a bude ho nežne láskať funkciou rytmického pohybu malého jazýčka a vibračné vajíčko bude vibráciami dráždiť G-bod. Popustite uzdu fantázii a nechajte svoje kolená rozklepať sa vplyvom vzrušenia.

    179 €

    129 €

    +

    -

    Skladom

Položky 129 až 160 z celkom 169

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
Môj košík

Pridajte si do košíka tovar, ktorý chcete kúpiť.