×

Registrácia

Vaše údaje

Prihlasovacie údaje

Prihlásenie

Vyplňte meno!
Vyplňte priezvisko!
Meno nie je v správnom tvare!
Priezvisko nie je v správnom tvare!
E-mail nie je v správnom tvare!
Vyplňte e-mail!
Tento účet už existuje!
Zadajte heslo!
Zadajte platné heslo!
Musí obsahovať minimálne 6 znakov!
Môže obsahovať maximálne 16 znakov!
Heslá sa nezhodujú!
Musíte súhlasiť s podmienkami!
Zadali ste nesprávne údaje!

Erotické pomôcky

Položky 129 až 160 z celkom 403

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
  • Womanizer Silver Delights Collection

    Jeden spoločný cieľ a dva druhy stimulácie. Silver Delights Collection je spojením originálneho a neprekonateľného Womanizer Premium a najvýkonnejšieho mini vibrátora We-Vibe v jednej exkluzívnej krabičke zo zvýhodnenú cenu. Oslavujte kvalitu, lásku, potešenie a vzrušenie!

    369 €

    229 €

    +

    -

    Skladom

  • Lovebotz Thrust-Bot Handheld Versatile Sex Machine

    Nič nemá väčšiu silu než tento sexuálny prístroj, ktorý disponuje až 2000 otáčkami za minútu! Užívajte si s ním buď pomalé prenikanie, alebo poriadne rýchle a tvrdé šukanie. Vďaka bezpečnostnému tlačidlu sa nemusíte báť, že by sa hrátky vymkli vašej kontrole. Prirážky realistického dilda si môžete užívať bez akýchkoľvek obáv. Pripojte dildo k prístroju, okúste pocit akoby ste v rukách držali motorovú pilu a ukážte sebe alebo svojmu náprotivku extra penetračnú silu, ktorú vám dokáže ponúknuť len a len Lovebots Thrust Bot Handheld Versitile Sex Machine.

    489 €

    309 €

    +

    -

    Skladom

  • F-Machine Pro 3 Fuck Machine Pink

    F-Machine Pro 3 je nový šukací stroj, ktorý je teraz ešte silnejší, stabilnejší, rýchlejší, všestrannejší a prispôsobiteľnejší! Doprajte si maximálne potešenie a spokojnosť na mieru vašich potrieb a až budete mať dosť, schovajte svojho profi pomocníka do praktickej a diskrétnej tašky, kde na vás bude verne čakať.

    1 229 €

    759 €

    +

    -

    Skladom

  • LELO Hula Beads Modrá

    HULA Beads ™ sú vôbec prvé diaľkovo ovládané Venušine guľôčky na svete, ktoré súčasne rotujú a vibrujú. Jednoducho úplne nové pocity.

    229 €

    189 €

    +

    -

    Skladom

  • E-Stim Connect Pack

    Chcete sa so svojím náprotivkom hrať cez internet, ale máte obavy o svoje bezpečie a bezpečnosť? Pokoj v duši s báječnou stimuláciou vám poskytne táto sada od E-Stim!

    739 €

    459 €

    +

    -

    Skladom

  • Trinity Vibes 360 Spinning Sex Swing Black

    Zhoupnite sa k vzrušeniu! Toto nie je len tak obyčajná hojdačka, je to nástroj na skúšanie nových polôh, ktoré okorení váš milostný život. Je otočná o 360 stupňov a ponúkne vám nekonečne veľa možností, ako si na nej zavádzať.

    269 €

    209 €

    +

    -

    Skladom

  • Tantaly Joanna 6kg Mini Sex Doll

    Milujete veľké vyšportované zadočky? Cítite sa osamelo a nemáte do čoho pichnúť? Odpovedali ste „áno“? V tom prípade ste na správnom mieste! S radosťou vám predstavujeme zvodné Tantaly zadočky, ktoré naplnia vaše sexuálne fantázie! Vyrobené sú z mäkkého a kvalitného TPE materiálu, ktorého je radosť sa dotýkať. Tak už nečakajte a ulovte si svoj zadoček na búchanie, hladenie, maznanie aj prznenie!

    309 €

    229 €

    +

    -

    Skladom

  • Master Series Extreme Bondage Table

    Čo tak posunúť erotické zväzovanie na ďalšiu úroveň? Extreme Bondage Table je jedinečné lehátko/stôl navrhnuté presne pre nezbedné BDSM radovánky. Disponuje dvoma otvormi, prvý z nich je na tvár a druhý na rozkrok. Celkovo je stôl veľmi príjemný, polstrovaný a hladký. Využite všetky príležitosti, ktoré vám ponúkne!

    1 539 €

    959 €

    +

    -

    Skladom

  • You2Toys Free-Standing Sex Swing Black

    Rýchle zostavenie a nové vzrušujúce polohy! Táto hojdačka od You2Toys ponúka nekonečne mnoho nových sexi zážitkov a nula námahy. Jej veľkou výhodou je, že je dodávaná spoločne so základným rámom, takže ju ľahko a rýchlo postavíte.

    599 €

    459 €

    +

    -

    Skladom

  • LELO Hugo 2 Remote Black

    Pripravte sa na senzačnú análnu stimuláciu! Predstavujeme luxusný stimulátor prostaty Hugo 2 od Lelo s 2 výkonnými motormi. Skvele sa hodí pre párové aj sólo hrátky a určite si obľúbite aj premakané diaľkové ovládanie s technológiou SenseMotion. Doprajte si prostatické orgazmy a nekonečne vzrušujúce zážitky.

    269 €

    199 €

    +

    -

    Skladom

  • Pipedream PDX Plus Perfect 10 Torso Skin

    Bude stačiť jeden jediný pohľad na jej dokonale kypré prsia, pôvabné krivky a neodolateľnú pičinku a zadoček, aby ste pochopili, prečo sa jej hovorí Perfect! Vyzerá tak neuveriteľne živo, realisticky a sexi, že až ju doma rozbalíte, nebudete to môcť dlhšie vydržať a proste si ju vezmete! Poďte zasúvať, krútiť ju s prsiami, tlačiť a urobiť sa do nej, ako by bola živá!

    399 €

    249 €

    +

    -

    Skladom

  • Liberator Wedge/Ramp Combo Purple

    Uspokojenie má s Liberator Combo nekonečný rozmer, pretože kombinuje Liberator Wedge a Ramp. Spojenie týchto dvoch unikátnych tvarov prináša revolúciu vo vašom sexuálnom živote. Poťah z mikrovlákna zaisťuje pevné držanie dielov na sebe.

    429 €

    269 €

    +

    -

    Skladom

  • Jes-Extender Original Penis Enlarger

    Jes-Extender pre väčšie sebavedomie pre lepší život a pre maximálnu spokojnosť! Využíva tú najúčinnejšiu techniku predlžovania penisu, ktorá je zároveň bezpečná a pomáha zlepšiť tiež erekciu. Poďte sa o ňom dozvedieť viac a nájsť konečne riešenie svojho trápenia.

    269 €

    189 €

    +

    -

    Skladom

  • Womanizer Premium 2 Black

    Womanizer Premium je dokonalou kombináciou jedinečných technológií a elegantného dizajnu. Technológia Pleasure Air vám dopraje bezdotykovú stimuláciu klitorisu v 14 rôznych úrovniach a vďaka vylepšenej funkcii autopilota môžete dokonca objaviť nečakané a predovšetkým ohromujúce orgazmy prostredníctvom úplne nového spôsobu. Ukojte svoju túžbu a spoznajte vzrušenie najvyššej úrovne, ktoré vám nedopraje žiadna iná hračka, diskrétne tichý a predovšetkým intenzívny Womanizer Premium, ktorý je úplne vodotesný.

    229 €

    189 €

    +

    -

    Skladom

  • We-Vibe Chorus Cosmic Blue

    Hľadáte toho najlepšieho pomocníka pre vaše milovanie? We-Vibe sú majstri erotických pomôcok pre páry! Chorus vám bude absolútne vyhovovať, pretože je nastaviteľný, prispôsobí sa, jednoducho sa ovláda (a to aj cez aplikáciu) a jeho vibrácie sú natoľko omamné pre oboch partnerov, že sa už nikdy nebudete chcieť milovať bez neho. Posuňte sa na ďalšiu úroveň, čo si vášnivých zážitkov týka.

    309 €

    189 €

    +

    -

    Skladom

  • MOI Submission The BDSM Sex Chair 2.0

    Stále vám niečo chýba k tomu, aby vaše BDSM bry boli 100% profi? Je to určite toto luxusné kreslo novej generácie! MOI produkty sú celosvetovo obľúbené a toto kreslo samozrejme tiež. Zažijete s ním dokonalé otroctvo a vďaka nastaviteľnosti sa prispôsobí vašim proporciám. Užite si kvalitný kožený produkt a nechajte vaše fantázie stať sa skutočnosťou.

    1 539 €

    959 €

    +

    -

    Skladom

  • Pipedream Extreme Fuck Me Silly Man

    Chcete si zajazdiť na veľkom a tvrdom penise? Tak na čo čakáte? Fuck Me Silly Man sa nemôže dočkať vašich divokých prianí. Nasadnite naň, chopte sa ho, vezmite si ho a urobte sa na ňom. Je tu len a len pre vás a má všetko, čo potrebujete, nádherný penis, pevný zadok a dokonale vytvarované telo. Je vyrobený z neuveriteľne realistického Fanta Flesh materiálu, ktorý by ste len sotva rozoznali od ľudskej pokožky. Akékoľvek detaily sú dômyselne a úplne verne vymodelované tak, aby ste už nikdy nepotrebovali iného milenca, Fuck Me Silly Man je ten pravý, verte nám, nikdy nepovie nie!

    799 €

    499 €

    +

    -

    Skladom

  • Xise Sydni Automatic Thrusting Vagina Doll 7.4kg Skin

    Cítite sa osamelí a noc, čo noc zaspávate bez pocitu uspokojenia? Je na čase s tým skoncovať a premeniť svoj život k lepšiemu! Neviete ako? Možno vám s tým pomôže zvodná Sydni ako pôvabný realistický masturbátor pripomínajúci kus ženského tela. Vychutnajte si dotyk hebkého materiálu, stláčajte ho, hlaďte a prenikajte do 2 vášnivých otvorov!

    499 €

    379 €

    +

    -

    Skladom

  • LELO Enigma Wave Triple Stimulation Massager Cyber Purple

    Račte objaviť veľkolepý sonický masér od Lelo s trojitým účinkom, ktorý raz a navždy premení vaše zmýšľanie o potešení! Zoznámte sa s novinkou menom Enigma Wave. Vychádza z radu Enigma a ponúka všetko, čo ho predchodcovia plus funkciu WaveMotion k tomu. Vychutnajte si silnú stimuláciu klitorisu pomocou sonických vln a vibrácií a pohybov vo vnútri vás!

    369 €

    229 €

    +

    -

    Skladom

  • LELO F1S V2 Masturbator Gun Metal & Midnight Blue

    Preskúmajte svoju spokojnosť s týmto moderným masturbátorom s poddajným vnútorným rukávom a širokou škálou sonických intenzít a 4 pulzujúcimi programami. Je vybavený 10 najmodernejšími senzormi pre spätnú väzbu v reálnom čase cez aplikáciu LELO, čo vám umožní vytvoriť si tú najpríjemnejšiu sadu programov. Dajte život svojim fantáziám!

    399 €

    189 €

    +

    -

    Skladom

  • Kiiroo Hot Octopuss Pulse Solo Interactive

    Jedna z najobľúbenejších erotických hračiek pre mužov Hot Octopuss Pulse Solo prichádza teraz v novom interaktívnom kabáte! Jeho všestranný dizajn z neho robí perfektnú hračku pre každého, kto má penis, avšak teraz to môže byť ešte vzrušujúcejšie! Pripojte Pulse Solo k jednému z viac než 4000 interaktívnych videí (2D alebo VR) a vnímajte každý pohyb vašich obľúbených hviezd prostredníctvom oscilácií.

    309 €

    189 €

    +

    -

    Skladom

  • Kokos Adel Onahole Real Hips Masturbator

    Hľadáte niečo naozaj skutočné, čo by vám dokonale nahradilo živú vagínu alebo anál? Aj keď sa to môže zdať nereálna úloha, opak je pravdou a vy si práve prezeráte nádhernú Adel, ktorá sa vám nastaví kedykoľvek len budete chcieť. Pýši sa dokonalými telesnými proporciami a jej milostné otvory majú úchvatné stimulačné textúry. A čo je najlepšie, keď ju vložíte prst do pošvy a začnete ju dráždiť na malom hrbolčeku, ucítite, ako tvrdne, wow!

    329 €

    209 €

    +

    -

    Skladom

  • Bathmate HydroXtreme 11

    Predstavujeme vám HydroXtreme 11, ktorý posúva proces zväčšovania penisu na báze vody na úplne novú úroveň. Ide o absolútne najvýkonnejšiu pumpu, ktorá je v súčasnej dobe dostupná na trhu a to v celosvetovom meradle.

    369 €

    229 €

    +

    -

    Skladom

  • Hidden Desire Bangers Screw My Nasty Fuckholes 15kg Skin

    Chce riťku, ktorú budete môcť poriadne pohladkať a užiť si s ňou? Tento masturbátor s neuveriteľnou hmotnosťou 15 kg vás ohromí svojím realistickým spracovaním a maximálnym potešením nielen z plieskania, ale tiež šukanií. Vyrobený je z vysoko kvalitného TPE materiálu, má dokonale vymodelovanú vagínku a vnútorné otvory majú príjemne vzrušujúcu textúru.

    619 €

    379 €

    +

    -

    Skladom

  • Lovebotz The Milker Pro Edition

    Túžite po niečom skutočne intenzívnom a naozajstnom, čo vás vezme až na vrchol sexuálneho uspokojenia? Pomôcky od značky Lovebotz valcujú trh s erotickými pomôckami už niekoľko rokov a teraz prichádza s novým Milkerom Pro, ktorý vás vysaje do poslednej kvapky. Jeho textúrovaný a pružný návlek vás pohltí pri každom ťahu. Vyberte si z 3 rýchlostí a vibrácií a 7 vzorov a objavte nový svet potešenia a orgazmickej slasti.

    549 €

    349 €

    +

    -

    Skladom

  • The Banger Remote Controlled Fucking Machine

    Malý a luxusný šukací stroj pre úžasné potešenie kedykoľvek si spomeniete. Hoci je kompaktný, je neuveriteľne silný, pretože je napájaný zo siete. Prichádza v balení s 2 dildami a 1 mastrubátorom pre opaľovanie všetkých vašich fantázií. Je ľahký, výkonný, vďaka prísavkám drží na mieste a môžete si nastaviť uhol prieniku. Tak sa chopte ovládača a vychutnajte si poriadnu slasť!

    489 €

    309 €

    +

    -

    Skladom

  • Zado Andreaskreuz BDSM Cross

    Stále vám chýba niečo, s čím by sa vaše bdsm hrátky dostali na profesionálnu úroveň? Vypočuli sme vaše priania a do ponuky zaradili tento jedinečný kríž špeciálne vykonštruovaný tak, aby podčiarkol všetky vaše drsné hry a dodal im takú úroveň, akú si zaslúži!

    379 €

    309 €

    +

    -

    Skladom

  • Pipedream PDX Male Dirty Talk Interactive Fuck Him Silly

    Keď chcete niečo viac než obyčajný masturbátor, je tu tento krásavec. Bude vás zvádzať svojím tvrdým realistickým penisom, omamnými vibráciami, sladkými slovami, sexihlasom, aj tesným análnym otvorom. Zamilujte sa na prvý pohľad, vytvarujte si jeho úd, ako potrebujete, počúvnite a šup do nej!

    309 €

    189 €

    +

    -

    Skladom

  • Hidden Desire Bangers Fat Ass Bimbo 8.5kg Skin

    Ako si užiť maximálne potešenie? S Bimbo! Tento jedinečný masturbátor z kvalitného TPE materiálu má nádherne vymodelované pysky a akonáhle do neho preniknete, čaká vás vzrušujúce prekvapenie v podobe realisticky textúrovaných vnútorných kanálov. Udierajte, šukajte a užívajte si!

    429 €

    269 €

    +

    -

    Skladom

  • Doc Johnson Dual Density Extreme Set Vanilla

    Set postroja a dild pre všetkých skúsených milovníkov, ktorí túžia po hlbšom preniknutí. Set obsahuje postroj, o-krúžky, lubrikant na vodnej báze, čistič erotických hračiek, Vac-U-Lock nástavce a predovšetkým 3 Ultraskyn dildá. Sú mäkké, poddajné, majú pevné vnútorné jadro a vyrobené sú z realistického materiálu, ktorý sa podobá koži a rýchlo sa ohreje na telesnú teplotu. Súprava tiež disponuje Vac-U-Lock systémom.

    399 €

    309 €

    +

    -

    Skladom

  • Kiotos Masturbator Large Male Ass & Cock

    Hľadáte zadoček, ktorý by počúval vaše priania? Medzi všetkými vagínami ste práve narazili na ten pravý! Tento masturbátor totiž dôverne pripomína mužské pozadie a nechýba mu ani mäkký penis, ktorý sa bude podieľať na vašej ceste do ríše rozkoše. Chopte sa jeho realistických semenníkov, navštívte análne otvor a splňte si svoje najhlbšie erotické túžby!

    309 €

    189 €

    +

    -

    Skladom

  • Liberator Esse Lounger Black

    Možnosti s Esse nikdy neskončia! Objavte o 360 stupňov lepší sex a možno najlepší sex svojho života! Tento jedinečný kus nábytku vám zaistí dokonalý prístup k citlivým miestam, úžasnú oporu a lákavé možnosti. Vaša hlava, krk a chrbát budú pohodlne opreté v takej polohe, akú si vyberiete a ergonomický tvar vám zaistí ten najhlbší možný prienik.

    1 229 €

    769 €

    +

    -

    Skladom

Položky 129 až 160 z celkom 403

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
Môj košík

Pridajte si do košíka tovar, ktorý chcete kúpiť.