×

Registrácia

Vaše údaje

Prihlasovacie údaje

Prihlásenie

Vyplňte meno!
Vyplňte priezvisko!
Meno nie je v správnom tvare!
Priezvisko nie je v správnom tvare!
E-mail nie je v správnom tvare!
Vyplňte e-mail!
Tento účet už existuje!
Zadajte heslo!
Zadajte platné heslo!
Musí obsahovať minimálne 6 znakov!
Môže obsahovať maximálne 16 znakov!
Heslá sa nezhodujú!
Musíte súhlasiť s podmienkami!
Zadali ste nesprávne údaje!

Erotické pomôcky

Položky 129 až 160 z celkom 1472

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
  • Satisfyer Wand-er Woman Black

    Zrkadlo, zrkadlo, povedz mi, prečo som taká stuhnutá? Váš nový masér od značky Satisfyer vám pomôže! Konečne je tu totiž niekto, kto si nesťažuje, keď potrebujete dlhú masáž! Vďaka svojej pôsobivej veľkosti XXL a poriadnej sile, ktorá sa skrýva za zvodnou silikónovou hlavou, si Wand-er Woman hravo poradí s problémami a s napätím všetkého druhu - ale samozrejme aj so všetkými vašimi túžbami po orgazme.

    76,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Hidden Desire Bangers Hot Honey Rider Vibrating Skin

    Vychutnajte si báječný análik aj vagínku autentického tvaru. Tento masturbátor vám ponúkne oba dôležité otvory so stimulačnou vnútornou textúrou a dokonalé pôžitky ešte podporia dva mini vibrátory. Najdôležitejšia časť ženy je vyrobená z materiálu, ktorý by ste sotva rozoznali od ľudskej kože.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Satisfyer Dual Pleasure Mauve

    Dvojitá zábava a dvojité potešenie! Nový Satisfyer Dual Pleasure poteší váš klitoris skrz stimuláciu pomocou tlakových vĺn a pozadu nenechá ani váš g-bod! A čo je najlepšie? Môžete ho ovládať cez aplikáciu Satisfyer Connect vo vašom telefóne! Vezmite svoje vzrušujúce dobrodružstvo na novú úroveň!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • You2Toys Silicone Rabbit Vibrator with Vibrating, Thrusting, Rotating & Warming Function

    Dámy, pozor, tento krásavec vie všetko! Jeho ohnivá farba je rovnako vášnivá ako funkcia zahrievania až na 42 °C! Vaša vagína si zamiluje dômyselné prirážanie koncovej hlavy hračky a až ju prestane baviť, môžete vyskúšať rotáciu. Aby toho nebolo málo, klitorisu budú dopriate zmyselné vibrácie. Vibrátor je z kvalitného hebkého silikónu, je nabíjateľný a vodotesný, takže čo viac si priať?

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Strap U Plena Double Penetration Adjustable Strap on Harness

    Teraz môžu obaja partneri zažiť príjemné potešenie z penetrácie s týmto inovatívnym strap-onom. Je perfektným doplnkom pre dve ženy alebo pre páry, ktoré majú rady pegging. Menšie dildo ľahko a pohodlne vkĺzne do svojej nositeľky a malý výstupok bude stimulovať jej klitoris. Väčšie dildo je zas tenké a elegantné, umožní vám príjemné análne alebo vaginálne prenikanie. Sexy nastaviteľný postroj udrží dildo vždy na svojom mieste a to aj v prípade, ak budú vaše zábavy divokejšieho charakteru.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • LateX Shirt 2910020 Black

    Absolútna nevyhnutnosť v šatníku každého milovníka či milovníčky latexu! Toto unisex latexové tričko s krátkym rukávom a okrúhlym výstrihom ľahko skombinujete s čímkoľvek. K vášmu telu priľne ako druhá koža, zvýrazní prednosti a podporí vaše fetiš túžby. Dajte v ňom najavo svoj postoj a chute!

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

  • You2Toys Penis Plug Piss to Ass Plug

    Ste trochu prasák, ale zároveň chcete byť úplne samostatný? Načúrajte si do análu sám! S týmto penis plugom k zadočku plnému moču nebudete potrebovať nikoho ďalšieho, konečne to zvládnete svojpomocne! Samozrejme, to ale neznamená, že sa pri tom na vás nemôže váš náprotivok dívať a fandiť vám. Dvere fantázie sa otvárajú rovnako, ako sa otvára anál vášmu vlastnému moču.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Magic Motion Vini

    Vychutnajte si vzrušenie vášho miláčika bez ohľadu na to, či sa zrovna nachádza u vás alebo na druhom konci sveta cez aplikáciu Magic Motion. Vibrácie riadené na diaľku či na blízko tak vagíne môžete dopriať vagíne i klitorisu, záleží len na vás ako vajíčko využijete. Silné vibrácie si zamilujete a následné orgazmy ešte viac, tak na čo ešte čakať?

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Sweet Smile Thrusting Pearl Vibrator Purple

    Chcete zažiť čistú radosť? Tak to jedine s tým Sweet Smile vibrátorom! Je skvele flexibilný a disponuje rotujúcimi guličkami a funkciou prírazov. Bude sa dotýkať nielen vášho G-bodu, ale aj klitorisu vďaka dvom motorom. Vychutnajte si 10 vibračných režimov a 5 režimov rotácie/prírazov.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • California Exotics Admiral Vibrating Captain 8" Blue

    Pripravte sa na nádherné vzrušenie s týmto realistickým Admiral vibračným dildom! Je skvele autentické a ako živé! Jeho flexibilný dizajn je mäkký a pevný zároveň a pýši sa koncovou prísavkou pre hands-free hrátky. Skúmajte vnemy a vyberte si z 10 funkcií vibrácií a pulzácií!

    72,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

  • HiSmith HSA15 Soft TPE Masturbation Cup with 10 Vibrating Patterns KlicLok

    Viete, že šukacie stroje HiSmith môžu potešiť aj váš penis? Stačí k nemu pripojiť tento masturbátor s 10 vibračnými režimami s vnútorným realistickým TPR materiálom. Nechajte si to urobiť od šukacieho stroja, alebo si masturbátor vezmite do ruky a užite si cestu za slastným vyvrcholením v príjemnom prostredí.

    61,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • InToYou Niza Vibe with Heating and Clitoris Triple Tongue Black

    Chcete všetko alebo nič? Tak to asi chcete tento vibrátor! Ukrýva v sebe 2 výkonné motory, vie sa zmyselne zahrať a jeho trojitý stimulačný jazyk rozmazná váš klitoris. Vyberajte si z 10 vibračných režimov, 7 funkcií jazyka a nezabudnite ani na ohnivé teplíčko!

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Playhouse Fine Stimulation Plug L Silver

    Každý naozajstný milovník sexuálnych hračiek vlastní niečo z nerezovej ocele! Tá sa totiž pýši nielen vysokou kvalitou, nenáročnou údržbou, ale aj dlhou životnosťou. Tento plug na stimuláciu prostaty vás očarí svojim ergonomickým tvarom, ktorým vám predvedie skutočne príjemnú masáž prostaty. Rozmaznávajte sa!

    68,90 €

    41,90 €

    +

    -

    Skladom

  • You2Toys Rabbit Vibrator with 3 Moving Rings Red

    Intenzívna masáž celej vagíny! Tento vibrátor v štýle králika sa od ostatných líši svojimi 3 pohyblivými krúžkami, ktoré v kombinácii s vibráciami prinášajú absolútne slastné potešenie. Okrem vagíny si na svoje príde aj klitoris, ktorému sa bude venovať pružné ramienko. Doprajte si dvojnásobné vyvrcholenie.

    64,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Dinoo Rinchenia - Dildo 30cm Čierna

    Kvalitné dildo z prvotriedneho vinylu od obľúbenej značky Dinoo.

    68,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Skins Rose Buddies Bums N Roses

    Už ste skúšali rimming? Táto nádherná erotická hračka vás do neho zasvätí! Predstavuje opojnú kombináciu vibrácií a rotácií, ktorá vám dopraje intenzívny zážitok z dráždenia zadných vrátok. Vychutnajte si pocit napodobňujúci krúživý jazyk a doprajte si bezkonkurenčnú rozkoš.

    61,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Clone A Willy Glow in the Dark - Sada pre svietiacu kópiu penisu Modrá

    Vyrobte si dokonalú vibračnú a svietiacu kópiu svojho penisu! Clone A Willy je kompletná súprava, ktorá umožní každému mužovi vyrobiť si presnú, neuveriteľne detailnú kópiu svojho vlastného penisu, ktorá navyše svieti v tme.

    64,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Secret Pleasure Chest Black Fantasy

    Tak tajomná, ale zároveň nebezpečná. Taká je táto čierna sada BDSM pomôcok, ktorú ocenia objavujúce páry, ktoré túžia zažiť niečo viac. 10 obsiahnutých pomôcok zaručuje noc plnú vášne, ale aj bolesti, ktorej mieru si budete voliť sami. Poďte sa hrať a objavovať nový vzrušujúci svet.

    76,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Playhouse Impulse Prostate Plug Silver

    Každý naozajstný milovník sexuálnych hračiek vlastní niečo z nerezovej ocele! Tá sa totiž pýši nielen vysokou kvalitou, nenáročnou údržbou, ale aj dlhou životnosťou. Tento plug na stimuláciu prostaty vás očarí svojim ergonomickým tvarom, ktorým vám predvedie skutočne príjemnú masáž prostaty. Rozmaznávajte sa! Viete, že nerezovú oceľ môžete pred použitím zahriať alebo ochladiť? Stačiť na to bude studená alebo naopak horúca voda. kompatibilný s lubrikantmi na vodnej aj silikónovej báze dlhá životnosť (pokojne celý život) ľahké čistenie nestratí svoju kvalitu ani po rokoch super odolné a bezpečné pre telo pre sólo aj párové hrátky Približné rozmery: Celková dĺžka: 10 – 15 cm Priemer: 2,5 – 3 cm

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Black Level Shimmer Vinyl Body 2840774 Silver

    Chcete žiariť tým najzmyselnejším spôsobom? Toto strieborné body sa o splnenie tohto vášho priania postará! Prichádza s ním značka Black Level a je ušité zo strieborného materiálu vinylového lesku. Jeho priliehavý strih, výstrihy v oblasti bokov, extravagantný golier a šnurovanie, to je štýl, ktorý budete milovať!

    61,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pretty Love Ozzy Pussy

    Chceli by ste si masturbáciu užívať tak, akoby to bol skutočný sex? Tento masturbátor premení vaše chvíle uspokojovania! Je úžasne mäkký, neuveriteľne realistický a texturovaný a v neposlednej rade je vybavený funkciou prirážania v 3 rýchlostiach. Doprajte si vzrušujúce pôžitky spojené s hladkým konštantným pohybom a vyvrcholte ako v skutočnej vagíne!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • California Exotics Ultimate Power Stroker

    Je kompaktný, je elegantný, je účinný, je vibračný, je samostatný a je pripravený uspokojiť vás, kedykoľvek budete potrebovať. Zasuňte dovnútra svoj úd a nechajte sa unášať. Niekoľko korálkových radov bude po vašom penise prechádzať hore a dole v 3 rýchlostiach a pridať môžete tiež vibrácie? Ready na super jazdu?

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Fetish Fantasy 9" Vibrating Hollow Strap-On with Balls Flesh

    Chceli by ste sa cítiť v posteli o niečo sebaistejšie, mať nekonečne dlho erekciu a penis väčší než Dalibor Janda? Prestaňte snívať a zaobstarajte si tento pripínací penis z kolekcie Fetish Fantasy, ktorý vašu polovičku očarí nielen svojimi rozmermi, realistickým spracovaním, ale aj vzrušujúcimi vibráciami! Postroj je pre nositeľa veľmi komfortný, pretože je elastický a ľahko sa prispôsobí väčšine veľkostí a udrží 24 cm dildo na mieste aj pri divokejšom vyvádzaní. V špičke dilda sa potom nachádza vibračný motor, ktorý poláska tie najskrytejšie miestečka, a vašu polovičku tak dostane do raja.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • LoveToy King-Sized Anal Bomber Black

    Záleží vám na tom, čo máte v zadku? A ako by nie! King Sized Anal Bomber vám dá skúsiť pocit dokonalého naplnenia. Je hladký, flexibilný a vhodný predovšetkým pres skúsenejších análnych milovníkov. Je vyrobený z vysoko kvalitného PVC materiálu, ktorý je bezpečný pre telo. Objavte možnosti svojho análu a tiež silu gravitácie.

    53,90 €

    41,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Fetish Fantasy Deluxe Fantasy Door Swing

    Premeňte akékoľvek obyčajné dvere vo vašom dome na sexi hojdačku počas niekoľko málo minút! Deluxe Fantasy Door Swing vám dopraje užívať si polohy, o ktorých ste si mysleli, že sú nerealizovateľné. Posaďte sa do ľahkej, polstrovanej kolísky a rozhojdajte sa k orgazmu!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Intense Bruno Partner Double Pleasure Purple

    Chcete skúsiť so svojím náprotivkom v posteli niečo nové? Skúste tento párový vibrátor, ktorý poteší vás oboch. Je silný, výkonný, príjemný na dotyk a vybavený 2 motormi. Volá sa Bruno, je na diaľkové ovládanie a pri milovaní ho môžete zaviesť do pošvy, kde bude vibráciami dráždiť vnútro vagíny aj penis a z vonkajšej časti si jeho vibrácie bude užívať klitoris. Poďte zistiť viac!

    109 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Black Level Vinyl Body Zip 2840707 Red

    Horúco červené body! Pochádza z dielne Black Level, takže je ušité z lesklého a jasne červeného vinylu. Body je priliehavé a svojim strihom odhaľuje boky a zadok. Erotický a zároveň praktický obojsmerný zips začína pri stojačiku, pokračuje cez rozkrok a končí v horí časťou zadočku. Rozopnite ho rýchlo a dravo alebo pomaly a zvodne!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Black Level Vinyl Corsage 2840642 Black

    Chcete zvýrazniť svoje krivky tým najviac sexi spôsobom? Oblečte si tento lesklý korzet od Black Level. Ušitý je z lesklého čierneho vinylu a má nastaviteľné ramienka a odnímateľné podväzkové popruhy. Všité tvarujúce kostice zaručujú perfektné padnutie a zadná šnurovačka je zmyselný pútač očí. Zips v prednej časti uľahčuje obliekanie aj vyzliekanie. Súčasťou balenia sú aj tangá, tak si ich nezabudnite obliecť.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Rimba Toys Orgastobator 04 Male Masturbator White

    Prahnete po luxusnej erotickej pomôcke, ktorá by vám dopriala maximálne potešenie? Zoznámte sa s Orgastobatorom 04 z exkluzívnej kolekcie značky Rimba. Tento masturbátor je navrhnutý tak, aby predefinoval vaše zmyselné zážitky vďaka svojmu technologicky vyspelému spracovaniu a inovatívnym funkciám. Tak ráčte objaviť jeho omamne vzrušujúcich 6 režimov ťahov!

    61,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • HiSmith HSD20 Bullet Anal Dildo 26.5cm Black

    Realistické dildá vás nebavia a hľadáte skôr niečo trochu odlišné pre svoj anál? Toto dildo s príjemným tvarom je vyrobené z vysoko kvalitného silikónu, má luxusnú textúru a tiež sexi mäkký povrch. Užite si s ním svoju cestu za potešením a využite aj jeho koncovú prísavku.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

  • strap-on-me Harness Lingerie Unique Red

    Viac, než len postroj! Toto je luxusný, decentný a nadčasový kúsok spodnej bielizne s lahodne transgresívnym vzhľadom. Na rozdiel od iných postrojov, má 2 pružné a odolné krúžky a funguje aj ako očarujúce spodnú bielizeň. Vložte doň jedno alebo dve dildá a realizujte svoje erotické fantázie.

    61,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Paloqueth Best Friend Vibrator for Dual G-spot & Clitoral Stimulation Pink

    Chcete zažívať nezabudnuteľnú chvíľu intímneho uspokojenia, kedykoľvek sa vám zachce? Predstavujete jediný vibrátor svojho druhu od Paloqueth, ktorý vás dostane svojimi duálnymi vibráciami a luxusným dizajnom, ktorý nemá obdobu. Nechajte sa ním vziať do sveta neobmedzené rozkoše!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

Položky 129 až 160 z celkom 1472

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
Môj košík

Pridajte si do košíka tovar, ktorý chcete kúpiť.