×

Registrácia

Vaše údaje

Prihlasovacie údaje

Prihlásenie

Vyplňte meno!
Vyplňte priezvisko!
Meno nie je v správnom tvare!
Priezvisko nie je v správnom tvare!
E-mail nie je v správnom tvare!
Vyplňte e-mail!
Tento účet už existuje!
Zadajte heslo!
Zadajte platné heslo!
Musí obsahovať minimálne 6 znakov!
Môže obsahovať maximálne 16 znakov!
Heslá sa nezhodujú!
Musíte súhlasiť s podmienkami!
Zadali ste nesprávne údaje!

Erotické pomôcky

Položky 129 až 160 z celkom 2012

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
  • Kiotos Penis Lock with Hollow Curved Penis Stick

    Nádherná a zákerná klietka na penis! Disponuje dutou tyčkou, ktoré zapláva do močovej trubice a tiež visiacim zámkom, ktorý podčiarkne jej zákernosť. Kvalitná leštená nerezová oceľ pôsobí luxusne a chladne. Tak čo, zaslúži si to váš otrok?

    68,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Sweet Smile Remote Controlled Panty Vibrator Pink

    Úplne diskrétne, ale zároveň super vzrušujúce! Chcete si trochu zablbnúť na verejnosti a užiť si sexi zábavu? Tento malý vibrátor sa postará o váš bod G a klitoris zároveň a bude vaším nezbedným tajomstvom. Ovládač môžete zveriť do rúk svojmu náprotivku a nechať ho vybrať vám jeden z 10 vibračných režimov.

    68,90 €

    41,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Doc Johnson Vac-U-Lock CodeBlack Realistic Hung - Luxusné realistické dildo 31cm Čierna

    Uspokojte svoju túžbu po poriadne veľkom dildu s týmto obrom od obľúbenej značky Doc Johnson. Jeho masívna dĺžka 31 cm a obvod 7,5 cm vás dostanú do kolien rovnako ako realistické zachytenie žaluďa a pokrivené žilky.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pipedream King Cock Elite 7" Silicone Dual Density Cock Brown

    Chcete okúsiť skutočnosť? Toto nádherné dildo je dokonalou kópiou penisu a možno je ešte o niečo lepšie. Disponuje Dual Density hustotou, čo znamená, že vo vnútri je pevné ako kamenná erekcia a na povrch hodvábne hebké a jemné. Vychutnajte si jeho hyperrealistický vzhľad penisu a splňte si svoje tajné fantázie.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Paloqueth Thrusting G-Spot Rabbit Vibrator with Rotating Beads & Licking Tongue Pink

    Chcete všetko alebo nič? Jedine tento vibrátor vám ponúkne úplne všetko all in one! Postará sa vonkajšie aj vnútorné citlivé body a vo vnútri vagíny okrem funkcie prírazov, rotácií a vibrácií, zamieri malým mrštným jazýčkom priamo na G-bod. Zabúdať nebude ani klitoris, na ktorý sa už veľmi teší pružné ramienko s dômyselne zahnutým bodom a jazýčkami. Môže byť snáď niečo ešte viac? Nie!

    76,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

  • strap-on-me Harness Heroine

    Z prednej strany jednoduchý a pohodlný postroj padnúci ako druhá koža, zo strany druhej elegantná a vzrušujúca bielizeň, to je Heroine. Jeho čistý a zmyselný dizajn vytvárajú predovšetkým nastaviteľné popruhy a pohodlie sľubuje elastický pás. Vymeňte si úlohy a chopte sa moci štýlovým spôsobom!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Kiotos Monstar Sleeve 17

    Nudí vás návleky, ktoré realisticky pripomínajú ľudský penis a snívate o niečom nezbedne nevšednom? Kiotos Monstar vás dostane do kolien a do raja. Je to séria neuveriteľne pôsobivo prepracovaných dild a návlekov na penis ako je tento. Zaujme svojím tvarom, ktorý vyzerá ako akési monštrum. Zavádzať ho do vagíny alebo do análu je jedna veľká slasť, tak si ju nenechajte ujsť.

    72,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Paloqueth Automatic Powerfull Digital Penis Pump with Vagina Sleeve Brown

    Koho nikdy netrápila veľkosť penisu asi nepochopí, aký veľký vplyv to môže mať na sebavedomie. Chcete s tým skoncovať? Vyberte si túto modernú vákuovú pumpu, ktorá bude pod tlakom stimulovať váš penis a zväčšovať ho. Zároveň podporí pevnosť a výdrž erekcie, a to jednoducho stojí za to!

    76,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Rimba P-Cage PC02 Penis Cage Size M Black

    Pozeráte sa po klietke cudnosti? Odporúčame klietky z kolekcie P-Cage od značky Rimba. Vyrobené sú z vysoko kvalitného ABS plastu a ponúkajú tak pohodlné nosenie aj dlhú životnosť. Omedzte s klietkou erekciu a pripravte sa na intenzívne pocity!

    76,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Strict Female Chest Harness Black

    Milujete módu a chcete vyzerať dobre aj pri svojich BDSM hrátkach? Nemal by vám chýbať tento dômyselný doplnok s nastaviteľnou veľkosťou. Obopne vaše telo, zdôrazní prednosti a okrem toho disponuje 2 D-krúžkami (jeden pri krku a druhý medzi prsiami), ku ktorým môžete pripojiť ďalšie doplnky.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Black & Silver Power AkuWand II

    Krása a sila v jednej jedinej modernej masážnej hlavici! Podľahnite neuveriteľnej sile vibrácií, ktorými môžete zahaliť nielen klitoris, ale tiež stuhnuté svaly na celom tele, alebo ju radšej použijete na dráždenie partnera? Dobíjacia hlavica AkuWand II sľubuje orgazmus všetkým!

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Satisfyer Dual Kiss Wine Red

    Model Dual Kiss vás nadchne kombináciou osvedčených tlakových vln, vibračným zavádzacím driekom aj možnosťou ovládania pomocou aplikácie. Celý dizajn doplňuje príjemný, šetrný, mäkký silikón a vodotesné prevedenie.

    61,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Satisfyer Hot Lover with Bluetooth and App Pink/Dark Pink

    Dokonalá slasť s jedným jediným vibrátorom! Volá sa Hot Lover a postará sa o váš bod G a klitoris zároveň. Ukrýva v sebe totiž dva motory so samostatným ovládaním. Jeho ďalšou úžasnou schopnosťou je možnosť zahriať sa až na omamných 40 stupňov, čím uvoľní svaly panvového dna a zvýši krvný obeh. Vaše orgazmické zážitky budú nezabudnuteľné! A ak vám chýba čerešnička na torte, tak tou môže byť ovládanie cez šikovnú aplikáciu Satisfyer Connect.

    53,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Realov Lydia I Smart Butterfly Vibe Purple

    S týmto motýlikom doletí až k nebeskému orgazmu! Ovláda sa cez aplikáciu v telefóne a môžete si s ním užívať báječne vzrušujúce hrátky na diaľku. Jeho ergonomický tvar bude stimulovať všetky vaše citlivé miestečká a silikónový materiál si zamilujete. Vytvárajte si vlastné vibračné vzorce pre 2 výkonné motory, alebo si vyberte z 10 prednastavených, bude to zábava.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Dream Toys Elite Celine Black

    Elegancia a výkon dohromady? Áno! Masážna hlavice Celine z kolekcie Prestige sa bude vynímať na vašom nočnom stolíku vďaka luxusnej kombinácii čierneho hebkého silikónu a zlatých detailov. Ponúkne vám 7 vibračných vzorov a 3 rýchlosti v 2 motoroch, ktorým nepôjde nepodľahnúť. Celine vie potešiť svojou flexibilnou hlavou nielen vaše intímne miesta, ale aj unavené svaly na celom tele. Hračky Elite bude milovať každá žena.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

  • LoveToy Streetgirl's #1 Skin

    Račte sa zoznámiť s vašou novú holku! Má nádherne ružové pysky a zmyselne roztiahnutú vagínu. Je pôvabná a je ako skutočná. Doprajte si autentické zážitky s týmto elegantným kusom ženského tela, ktoré vám okrem vagíny ponúkne aj análik.

    53,90 €

    41,90 €

    +

    -

    Skladom

  • LateX Chlorinated Latex Gloves Black

    Dlhé latexové rukavice z chlórovaného latexu pre pohodlné a jednoduché nasadzovania, ku ktorému nebudete potrebovať prášok ani olej. Rukavice majú dlhú životnosť, lepenie a neťahajú kožu a je ideálne ich skladovať na tmavom a vzdušnom mieste.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pipedream King Cock Plus 8" Triple Density Cock

    Ten najlepší realistický penis na trhu! King Cock Plus Triple Density je do detailov vymodelované dildo z neuveriteľne autentického materiálu. Na povrchu je jemné ako ľudská pokožka, vnútri je pevné ako kamenná erekcia a zakončené je super silnou prísavkou. King Cock Plus Triple Density nemá konkurenciu, vychutnajte si to!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Master Series Interlace Bed Restraint Set

    Nevyhnutná a všestranná sada pre všetkých milovníkov dovádzania s putami. Osem kontaktných miest vám ponúkne nespočetne veľa spôsobov, ako svojmu náprotivku obmedziť slobodu. Hodí sa na akýkoľvek matrac a súčasťou sú aj neoprénové putá na zápästia a členky. Putá majú, samozrejme, nastaviteľnú veľkosť a upevňujú sa pomocou suchého zipsu, preto sa s nimi veľmi rýchlo a pohodlne manipuluje.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • LoveToy The Ultra Soft Dude Vibrating 17cm Flesh

    Túžite po realistickom dilde, ktré by pre vás zmyselne vibrovalo? Dude Vibrating je dokonale tvarovaný a do detailov premyslený fešák s úžasne mäkkým povrchom, ktorý vám bude na dotyk verne pripomínať hebučkú kožičku skutočného penisu. Vyberte si z 10 vibračných rýchlostí a vzorov a skúste to i s prísavkou na hladkom povrchu.

    53,90 €

    41,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Sweet Smile Rabbit Vibrator with G-Spot Stimulation Red

    Inovatívna funkcia švihania, ktorú nepôjde nemilovať! Tento perfektne tvarovaný vibrátor sa zameriava na G-bod a jeho okolie a prichádza s novo vyvinutou funkciou švihania. Nechajte ho, aby hlboko potešil celú pošvu, a pritom nezabúdal ani na klitoris!

    64,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

  • HiSmith HSA154 Evil Fisher Silicone Dildo KlicLok 25,9cm Black-Red

    Realistické dildá vás nebaví a hľadáte skôr niečo trochu monštruózneho? Toto dildo s nevšedným tvarom je vyrobené z vysoko kvalitného silikónu, má luxusnú textúru a taktiež príjemný mäkký povrch. Užite si s ním svoju cestu za potešením a využite predovšetkým jeho Kliclok konektor na pripojenie k šukaciemu stroju Hismith.

    76,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Fetish Fantasy Shock Therapy Nipple Clamps

    Svorky na bradavky, ktoré dodajú náboj vášmu sexuálnemu životu! Sú pružinové a pripájajú sa do zdrojovej jednotky, ktorá aj sama o sebe poskytuje vzrušujúce elektro-stimulačné výboje. Či už ste začiatočník alebo pokročilý milovník elektro-hier, tieto svorky by vo vašej zbierke hračiek rozhodne nemali chýbať. Okúste brnenie, príjemnú bolesť, nepredvídateľné šoky a pohnite tak obľúbenú elektro-stimuláciu z minúty na minútu.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Javida Wand & Pearl Vibrator Purple

    Masážna hlavica a perlový vibrátor v jednom! Wand & Pearl Vibrator od značky Javida predstavuje kombináciu klasickej masážnej hlavice z jednej strany a vibrátora s rotujúcimi perličkami zo strany druhej. Hlavica je dômyselne zakrivená a pružná, takže s ňou ľahko dosiahnete na všetky dôležité miesta. Vychutnajte si 7 režimov vibrácií a 3 režimy rotácií perličiek!

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Action No. TwentyTwo Massager with Suction, Pulsation and Thrusting Purple

    Nie je masážna hlavica ako masážna hlavica! Táto je úplne špeciálna, pretože vám ponúkne 3 báječné funkcie! Guľatá hlava z príjemného materiálu z jednej strany vie zmyselne nasávať klitoris az druhej strany je to stimulátor s 10 intenzívnymi pulzačnými funkciami. A to nie je všetko! Rukoväť hlavice ovláda schopnosť prírazov, a to aj o úžasných 10 režimoch.

    87,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • LateX Latex Briefs with Dildo 2950111

    Čierne latexové nohavičky s pohodlne fixovaným vnútorným dildom. Pristanú každej náročnej dáme, ktorá nezostáva rada prázdna. Dĺžka dilda je 12 cm a jeho priemer je 3,5 cm.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Doc Johnson Dick Rambone Cock - Dildo 42cm Čierna

    Legendárne dildo značky Doc Johnson s úctyhodnými rozmermi - dĺžka 42 cm a priemer 6 cm. Dildo má výrazné žilkovanie a veľkú prísavku. Vyrobené z vysoko kvalitného PVC s antibakteriálnou zložkou Sil-A-Gel.

    64,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Black Level Vinyl Basque 2840634 Black

    Extrémne erotický a lesklý vzhľad! Tento sexi kúsok sa stane hviezdou vášho šatníka, zatiaľ čo vy sa v ňom stanete hviezdou spálne. Ušitý je čierneho lesklého vinylu a vystaví prsia na obdiv, pretože ich orámuje kosticami a ramienkami v dekolte. Vzadu má zapínanie na háčiky a popruhy na podväzky sú nastaviteľné.

    68,90 €

    41,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pipedream King Cock Plus 6.5" Triple Density Cock with Balls

    Ten najlepší realistický penis na trhu! King Cock Plus Triple Density je do detailov vymodelované dildo z neuveriteľne autentického materiálu. Na povrchu je jemné ako ľudská pokožka, vo vnútri je pevné ako kamenná erekcia a je zakončené super silnou prísavkou. King Cock Plus Triple Density nemá konkurenciu, vychutnajte si ho!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • LoveToy Realistic Chubby Vibrating Dildo 10.5" Brown

    Snívate o dokonale realistickom a zmyselne vibrujúcom penise s rozmermi presne pre vás? Toto hnedé Lovetoy vibračné dildo vás ohromí nielen svojou dĺžkou a intenzívnymi vibráciami, ale tiež každou svojou precízne vytvarovanou žilkou za žilkou a skvostným žaluďom. Vaše fantázie razom ožijú! Dildo je pevné, ale tiež ohybné podľa vašich potrieb a je zakončené silnou prísavkou. Oddajte sa mu a nebudete ľutovať.

    57,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • InToYou Dash 2.0 Softer Tip Vibrator, Sucker with Stimulating Tongue and Heat Function Pink

    Hľadáte niečo viac ako len nudný vibrátor? Dash by vás rozhodne mohol zaujímať! Má hneď niekoľko funkcií, ktoré na ňom budete milovať. Vie slastne nasávať klitoris ak tomu ho láskať malým jazýčkom, čo dokonale simuluje orálny sex. Vibrovať vo vás bude maximálnou silou a ešte vám ponúkne zmyselnú funkciu zahrievania. To bude láska na prvý pohľad, že?

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Metal Worx Cock Cage - Pás cudnosti

    Exkluzívny pás cudnosti vo forme klietky na penis v oceli vyleštenej na maximálnu dokonalosť.

    87,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

Položky 129 až 160 z celkom 2012

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
Môj košík

Pridajte si do košíka tovar, ktorý chcete kúpiť.