×

Registrácia

Vaše údaje

Prihlasovacie údaje

Prihlásenie

Vyplňte meno!
Vyplňte priezvisko!
Meno nie je v správnom tvare!
Priezvisko nie je v správnom tvare!
E-mail nie je v správnom tvare!
Vyplňte e-mail!
Tento účet už existuje!
Zadajte heslo!
Zadajte platné heslo!
Musí obsahovať minimálne 6 znakov!
Môže obsahovať maximálne 16 znakov!
Heslá sa nezhodujú!
Musíte súhlasiť s podmienkami!
Zadali ste nesprávne údaje!

Erotické pomôcky

Položky 129 až 160 z celkom 659

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
  • You2Toys Stroker Rotating Masturbator Black

    Podľahnite tomu, čo vedia mäkké stimulujúce rotujúce jazyky! Tak intenzívnu masáž penisu ste ešte asi nezažili. Tento masturbátor od značky Stroker má mäkký otočný vchod v tvare úst vo vnútri ktorých ukrýva ony úžasné jazýčky. Ponúkne vám 4 režimy rotácií a 3 rýchlosti. Až budete hotoví, otočte mäkký návlek naruby a jednoducho umyte.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Dream Toys Blaze Ultimate Bondage Set

    Chystáte sa začať s BDSM a zrazu potrebujete hrozne veľa vecí? Ušetrite a nakúpte ich v tejto praktickej sade, ktorá obsahuje tých najdôležitejších 10 kúskov: putá na zápästie, putá na členky, maska na oči, plácačka, bič, šimrátko, obojok s vodítkom, kolík, svorky na bradavky a lano.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • SilexD Model 1 Vibrating Premium Silicone Dual Density Dildo 8.5" Flesh

    Prahnete po radosti, ktorá bude nefalšovaná a skutočná? Spoznajte neskutočne nádherné a realistické dildo Silexd s funkciou mocných vibrácií. Na povrchu je dildo príjemne hebké a vyzýva k pomaznaniu, avšak vo vnútri je pevné ako tá najtvrdšia erekcia. Splňte si svoje najhlbšie sny, vášne a túžby s realistickým dildom snov!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Black Level Vinyl Men Polo Shirt 2890518 Black

    Milujete polokošele a chcete vo svojom šatníku mať aj jednu omamne lesklú? Táto polokošeľa od Black Level je vyrobený z lesklého čierneho vinylu. Má pomerne úzky strih tvarujúci postavu. Krátky rukáv, golier, a predné cvočky, to je zaručená klasika, v ktorej urobíte dojem!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • NMC Lusting TRANS Transsexual Love Doll with Realistic 8" Dong

    Krása má odjakživa mnoho podôb a rovnako tak aj Lustig, ktorá svojmu milencovi ponúkne presne to, po čom túži. Disponuje odnímateľnými dildom a 2 tesnými kanálmi pre potešenie z prenikania. Nezabudnite tiež pohladiť jej veľké prsia s tvrdými bradavkami!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Sweet Smile A & G-Spot Rabbit Vibrator Purple

    Intenzívny potešiteľ všetkých vašich citlivých bodov!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Satisfyer Curvy Trinity 1 Red

    Trpíte nerozhodnosťou (rovnako ako väčšina ľudí) a nemôžete sa rozhodnúť, či si vyberiete radšej vibrátor alebo hračku so schopnosťou stimulácie pomocou tlakových vzduchových vĺn? Satisfyer Curvy Trinity 1 vie oboje, takže by ste mali vybrať práve ho, pretože jedine s ním si vychutnáte slastné nasávanie klitorisu tlakovými vlnami, poláskate klitoris vibráciami a vkĺznete aj dovnútra, kde vibráciami budete dráždiť G-bod.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • strap-on-me Harness Rebel

    Jedinečný postroj inšpirovaný francúzskym vkusom pre módu. Jeho čistý a zmyselný dizajn vytvárajú predovšetkým nastaviteľné popruhy na podväzky a pohodlie sľubuje elastický pás. Vymeňte si úlohy a chopte sa moci štýlovým spôsobom!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Minds of Love Magnus Purple

    Výkonný vibrátor s atraktívnym a ergonomickým tvarom, vďaka ktorému nebudete potrebovať strap-on! Kratší koniec sa uvelebí v pošve, jemné textúra bude dráždiť klitoris a dlhým telom bude nositeľka prenikať akoby vibrátor bol jej vlastný penis. Obsahuje 2 silné motory, 9 vzrušujúcich funkcií a veľmi ľahko sa ovláda. Objavte nové zážitky a úlohy!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Fleshlight Quickshot Vantage Combo Pack

    Milujete výhodné sady za super cenu? Tak dávajte pozor! Báječný QuickShot masturbátor a k tomu nevyhnutne nutný lubrikant na vodnej báze a ešte nutnejší hygienický čistič erotických pomôcok. S touto sadou jednoducho získate všetko, čo je potrebné na okamžité potešenie, tak si tú vzrušujúcu radosť nenechajte ujsť.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Realistixxx Real Strap-on Sleeve

    Perfektný upgrade penisu z minúty na minútu! S týmto realistickým strap-onom predĺžite svoje mužstvo o neuveriteľných 5,5 cm a na obvode mu pridáte hneď 1,4 cm. Návlek je veľmi príjemný a realistický na pohľad i na dotyk. Pás si pohodlne nastavíte podľa svojich proporcií a vďaka nemu a otvoru na semenníky bude návlek držať na svojom mieste aj pri divokejšej akcii. Nečakajte, až vám penis povyrastie, uspokojte svoj náprotivok hneď!

    57,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Dream Toys Glamour Glass Remote Vibe Beaded Plug

    Potrpíte si na krásnych veciach? Tento análny kolík vás očaruje! Má vzrušujúci dizajn a je vyrobené z borosilikátového skla, ktoré je veľmi silné, neporézne, hygienické a bezpečné pre telo. Má vzrušujúci guľôčkovitý tvar a praktickú základňu. A viete, čo je najlepšie? Rozvibruje sa pre vás v 10 rôznych úrovniach, medzi ktorými si budete vyberať pomocou diaľkového ovládača!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Satisfyer Rotator Plug 1+ Red

    Túžite po niečom viac? Napríklad po dunivej análnej stimulácii? Rotator Plug tu je pre vás a pre vaše nesplnené sny! Je vybavený dvoma motormi, jeden má na starosť silné vibrácie a druhý ovláda rotujúce korálky umiestnené v spodnej časti. A čo viac? Jeho funkcie sú ovládateľné cez aplikáciu!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Satisfyer Heat Climax+

    Heat Climax + so svojim zahnutým stimulátorom stimuluje prostatu aj citlivé tkanivo perinea. Dva motory aktivujú silné vibrácie, zatiaľ čo funkcia zahrievania silikónu zaručuje realistické pocity.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Strict Punishment Paddle Wood

    Plácačka ako z nočnej mory odohrávajúca sa v škole! Táto drevená pomôcka predstavuje klasiku, čo sa týka telesných trestov. Vyrobená je z masívneho dreva, ktoré je ľahké, ale prísne. Má navyše otvory pre aerodynamickejší švih, takže pozor – rozhodne to nie je nič pre slabé povahy!

    61,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • SilexD Model 2 Vibrating Premium Silicone Dual Density Dildo 7" with Remote Flesh

    Prahnete po radosti, ktorá bude nefalšovaná a skutočná? Spoznajte neskutočne nádherné a realistické dildo Silexd s funkciou mocných vibrácií ovládaný cez diaľkové ovládanie. Na povrchu je dildo príjemne hebké a vyzýva na pomaznanie, avšak vo vnútri je pevné ako tá najtvrdšia erekcia. Splňte si svoje najhlbšie sny, vášne a túžby s realistickým dildom snov!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Nomi Tang Pocket Wand Black

    Malá a silná vibračná hlavička! Jej vrecková veľkosť je priam roztomilá a jej silné a hlboko dunivé vibrácie sú nečakané. Okrem toho, že sa zmestí do každej kabelky či kapsičky, je tiež vybavená dvoma všestrannými nástavcami, s ktorými môžete skúmať svoje vášne. Tak do toho!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • WAD Thermal Detonator L

    Značka Weapons of Ass Destruction, v českom preklade zbrane análového ničenia, prichádza s novou kolekciou ohromujúcich díld korešpondujúcich s názvom značky. Toto dildo pomenované Detonator vám bude vzrušenie dávkovať postupne, ale zároveň divoko, začnite s najmenšou hlavou a dostaňte sa až k tej najťažšej.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Kiotos Steel Anal Plug BIG-S Handle 70mm

    Chcete ten najkrajší veľký kolík na svete? Vyberte si BIG-S z kvalitnej nerezovej ocele. Jeho lesklý povrch je vskutkuúchvatný a jeho robustné telo zas vzrušujúce. Koncová silikónová slúži ako pohodlná a praktická rukoväť, ktorá zapadne medzi vaše zadok ako uliata. Vaše análne zážitky budú ešte úžasnejšie, tak si ich užite.

    68,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Dream Toys Cheeky Love Remote P-Pleaser Black

    Precíťte vzrušenie všade, kde len môžete s týmto stimulátorom od Dream Toys, ktorý bude nielen vibrovať na váš citlivý p-bod, ale tiež sa zachytí za penis a semenníky. Zvýši tým erekciu na maximum a na vás bude si už len vziať do ruky ovládač a nadiktovať si takú silu vibrácií, po ktorej práve túžite.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Satisfyer Double Flex White

    Pomocou 3 výkonných motorčekov rozmaznáva model Double Flex so rovnakou pozornosťou bod G, klitoris aj vonkajšie stydké pysky. Vďaka technológii Silikon Flex je tento vibrátor veľmi poddajný – napriek tomu vás však nadchne silnými vibráciami ovládanými aplikáciou.

    68,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • California Exotics Full Coverage Pump Pink

    Moderná a výkonná vákuová pumpička pre stimuláciu vašej kvetinky. Vychutnajte si nielen sanie na 3 úrovniach, ale tiež 12 báječných úrovní vibrácií, to všetko za prítomnosti vzrušujúcich stimulačných vrúbkov. Pumpička je príjemne flexibilná a hebká, lebo je vyrobená z hygienického a vysoko kvalitného silikónu. Zvýšte svoju citlivosť a objavte úplne novú vlnu orgazmického potešenia.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • ToyJoy Urban Zephyr Pulasating Stroker & C-Ring Blue

    Snívate o maximálnom potešení? Objavte neporovnateľnú úroveň vášne s ZEPHYR! Je to zvodný all-in-one doplnok, ktorý môžete nosiť ako vibračný krúžok na penis pre intenzívnejšiu erekciu alebo ho môžete použiť ako masturbátor. Vnútorné pulzujúce funkcie zaplavia celé vaše telo príjemnými pocitmi, tak si to nechajte páčiť!

    61,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Fetish Collection Cuffs & Plug

    Putá a análny kolík od značky Fetish Collection, ktorá presne vie, po čom vaše nezbedné srdce túži! Kolík je prepojený s putami pomocou retiazok a vďaka 3 visiacim zámkom nebude mať nositeľ žiadnu možnosť úniku! Kovový kolík skúste pred použitím zahriať v teplej vode alebo ochladiť v chladničke a objavte ešte ďalšie vzrušujúce zážitky!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Ouch! Dual Vibrating Rechargeable 10 Speed Silicone Ribbed Strap-On Adjustable Black

    Karty sú rozdané a role vymenené? Ak áno, nič vám už nebráni tomu, nasadiť si tento postroj a dopriať tak sebe i svojej polovičke fantasticky vzrušujúce okamihy. Vibračné dvojité dildo na postroji je vyrobené z hodvábne hladkého silikónu a vy si ho zamilujete na prvý dotyk. Nechajte seba aj svojho partnera či partnerku podľahnúť jeho vibráciám o 10 režimoch so silou až 14500 otáčok za minútu.

    61,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pretty Love Magic Gun Purple

    Užite si nové vlny potešenia s týmto intenzívnym masérom! Vďaka špeciálnemu tvaru a silnému motoru vo vnútri je táto Super Power zbraň ideálna pre tých, ktorí majú radi silnejšie vibrácie. Nechajte hlbokú silu zasiahnuť správne miesto, zatiaľ čo sa ohybná hlava zakriví podľa tvaru vášho tela. Masér dokáže účinne znížiť svalovú stuhnutosť a bolestivosť, zvyšuje prietok krvi a zlepšuje zdravie mäkkých tkanív tela.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Animals Laox Dildo

    Vitajte vo zvieracom kráľovstve a ráčte objaviť túto jedinečnú hračku. Toto dildo je presnou anatomickou kópiou skutočného penisu vola a je vyrobené z príjemne mäkkého PVC, ktorý je úplne bezpečný pre telo a neobsahuje ftaláty.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Adrien Lastic Queens M Purple

    Moderné, kvalitné a estetické dildo v štýle strap-on bez nutnosti postroja. Vyrobené je z veľmi príjemného flexibilného silikónu a verte, že si ho zamilujete! Bude tešiť svoju nositeľku, pretože poláska G-bod a používanie tak bude naozaj veľké narastie.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Satisfyer Heated Affair Warming Rabbit Vibrator

    Tento vibrátor vás privedie k šialenstvu a zažijete s ním nekontrolovateľné orgazmy! Poskytne vám súčasnú stimuláciu vnútornej časti vagíny, konkrétne G-bodu, a vonkajšieho klitorisu. Ponúkne vám nielen 12 vibračných funkcií, ale aj jedinečnú funkciu zahrievania až na 40 stupňov Celzia. Vychutnajte si slastné realistické zážitky a ak budete chcieť, spárujte vibrátor s aplikáciou!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Satisfyer Sunray Pink

    S modelom Satisfyer Sunray si môžete vďaka vibraciám a tlakovým vlnám užívať súčasnú stimuláciu bodu G a klitorisu. Tento silikónový vibrátor Rabbit je vybavený flexibilným reťazovým kĺbom, ktorý sa ľahko prispôsobí vášmu telu.

    91,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • Satisfyer Mono Flex Vibration White

    Vďaka 2 silným motorčekom, bezšvíkovému prevedeniu z plného silikónu a súčasnej stimulácii bodu G a klitorisu sa model Mono Flex stane hviezdou každej zbierky pomôcok. Celkový dojem dopĺňa elegantný dizajn a ovládanie pomocou aplikácie.

    80,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • Pipedream Shower Therapy Milk Me Honey Skin

    Už vás nebaví neustále schovávať svojich erotických pomocníkov, aby nikto nič nepoznal? Skoncujte s týmto s týmto vzrušujúcim mastrubátorom v úplne diskrétnom obale, ktorý pripomína šampón či sprchový gel. Bol navrhnutý s ohľadom na vaše súkromie a potešenie zároveň, zapadne do každej kúpeľne a nezanechá žiadnu stopu podozrenia!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

Položky 129 až 160 z celkom 659

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
Môj košík

Pridajte si do košíka tovar, ktorý chcete kúpiť.