×

Registrácia

Vaše údaje

Prihlasovacie údaje

Prihlásenie

Vyplňte meno!
Vyplňte priezvisko!
Meno nie je v správnom tvare!
Priezvisko nie je v správnom tvare!
E-mail nie je v správnom tvare!
Vyplňte e-mail!
Tento účet už existuje!
Zadajte heslo!
Zadajte platné heslo!
Musí obsahovať minimálne 6 znakov!
Môže obsahovať maximálne 16 znakov!
Heslá sa nezhodujú!
Musíte súhlasiť s podmienkami!
Zadali ste nesprávne údaje!

Erotické pomôcky

Položky 97 až 128 z celkom 1738

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
  • Sportsheets Midnight Lace Collar and Leash - Obojok s vodítkom

    Elegantný obojok a vodidlo od značky SportSheets zaujme všetkých milovníkov odvážnejších hrátok. Pohodlný polstrovaný obojok z mäkkej a príjemnej tkaniny s jemnou čipkou dokonale padne každému krku a pripevnený je karabínou ku kovovému vodidlu, ktorým realizujete všetky svoje odvážne fantázie. Farba retiazky je čierna a v kombinácii s obojkom tvorí krásnu a luxusnú kombináciu.

    34,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Orion Love Box International

    Všetko, čo potrebujete na zvádzanie a romantické vyvádzanie v jednej krabici za neuveriteľnu nízku cenu! Hoci sa obsah môže zakaždým mierne líšiť, jedno je isté - hračky z Love Boxu buvú baviť vás oboch. Začnete s putami alebo snáď rovno s vibrátorom či análnym kolíkom?

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Selopa Razzle Dazzle Pink

    Hľadáte tú pravú erotickú pomôcku, ktorá vás nesklame? Dajte šancu tomuto ružovému vibrátoru! Má zvodný tvar a príjemnú jemnú textúru. Jeho zaoblený koniec vám dopraje mäkký pocit rovnako ako dotyk hebkého silikónu. Vyberte si z 10 vibračných rýchlostí a režimov a nechajte ho splynúť s vašim telom!

    45,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pretty Love Gladys Pink

    Potrebujete sa uvoľniť ako intímne, tak aj celkovo? Táto masážna hlavica menších rozmerov sa pohodlne zabýva vo vašej dlani a dopraje vám ako luxusnú masáž celého tela, tak intenzívnu stimuláciu intímnych miest. Je z hodvábne hladkého silikónu, má pôvabné zaoblené kontúry a zamilujete si ju na prvý dotyk. Tak sa poďte uvoľniť a podľahnúť.

    45,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Paloqueth Penis Vacuum Pump

    Čo urobí podtlak s vašim penisom? Bude stimulovať, cvičiť, zväčšovať a podporovať jeho erekciu. Je to ono, čo by vám mohlo zlepšiť sexuálny život? Tak nečakajte a vybavte sa touto praktickou vákuovou pumpou! Jej priehľadný valec s meradlom vám umožní sledovať váš progres a vďaka tlakomeru budete mať pod kontrolou aj množstvo tlaku. Zažite radosť z toho, ako váš úd rastie a zväčšuje sa!

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • NS Novelties Renegade Power Extension Transparentná

    Samozrejme, že čím väčší, tým lepší! Návlek na penis Power Extension urobí z vášho penisu nástroj exkluzívneho potešenia. Jeho rebrované telo zaručuje dokonalú stimuláciu a jeho veľkosť zase dych berúcu penetráciu. Pridá vám až 5 cm a pomôže vám vyriešiť aj problém s predčasnou ejakuláciou. Pre maximálne pohodlie je tento návlek vyrobený z vysoko kvalitného TPE materiálu, ktorý je kompatibilný so všetkými druhmi lubrikantov.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • XR Brands Greygasms Apprentice 3 Piece Silicone Anal Trainer Set - Sada análnych kolíkov 3ks

    Sada 3 hladkých a rôzne veľkých análnych kolíkov. Ich ergonomický dizajn napodobňuje prirodzené krivky tela, a keď k tomu pridáte ešte fakt, že sú kolíky vyrobené z pevného a jemného silikónu, razom tu máme úplne ideálnu a pohodlnú sadu análnych kolíkov, ktorú si obľúbia aj začiatočníci. Mierne zaoblené špičky uľahčia zavádzanie a koncová prísavka umožní na hladkom povrchu obľúbenú hands-free zábavu.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pipedream King Cock 8" Cock Black - Dildo 20cm

    Snívate o dilde, ktoré by vyzeralo ako pravý penis a zvládlo i hard hry? Prestaňte snívať a prezrite si kráľa medzi dildami - King Cocka. Jeho vzhľad je dokonalý, má perfektne vytvarované žilky, aj žaluď a pôsobí úplne realistickým dojmom. Silná koncová prísavka bude držať na akomkoľvek hladkom povrchu. Dildo bolo vyrobené za najmodernejších podmienok v USA, neobsahuje ftaláty, ani latex, a je bezpečné pre telo.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • NMC Fresh Innocence Abbey

    Užívajte si masturbáciu s touto šťavnatou vagínkou a pevným análikom tak ako nikdy predtým. Realistické kontúry masturbátora Fresh Innocence Abbey sú vymodelované s citom pre detail. Ľahko vám padne do ruky, perfektne priľne k vášmu penisu a hygienický TPR materiál sa postará o to, aby ste nemuseli mať žiadne obavy o svoje zdravie.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Fetish Fantasy Extreme Inflatable Ass Blaster

    Roztiahnite svoj análny otvor do nových šírok s nafukovacím dildom. Detailne tvarovaná pomôcka z vinylu pre náročných zákazníkov sa po stlačení pumpičky nafúkne a naplní análny otvor širokou stimuláciou.

    53,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Dream Toys Glaze Glass Rosebud Beaded Plug Pink

    Potrpíte si na krásnych veciach? Tento análny kolík vás očaruje! Má vzrušujúci korálkový dizajn a je vyrobený z borosilikátového skla, ktoré je veľmi silné, neporézne, hygienické a bezpečné pre telo. Zakončený je nádhernou romantickou ružičkou, ktorá sa bude vynímať medzi vašimi polovičkami. Vyskúšajte tiež teplotné hrátky a pred použitím kolík zahrejte či ochlaďte.

    37,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Blush M For Men 3pack Vibrating Stroker Kit

    Niekedy je jednoducho ťažké sa rozhodnúť, tiež to poznáte? Proste a jednoducho neviete, či vagínu, análik alebo pusinku? Váš problém je vyriešený! Táto sada obsahuje svätú trojicu všetkých otvorov v samolubrikačnom prevedení. Takže pridajte kvapku vody, zasuňte, masturbujte, a keď budete chcieť, pridajte si aj vibrácie.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • California Exotics Sugar Craze Pink

    Rozkošný stimulátor Sugar Craze z kvalitných materiálov a hlavne s neuveriteľnými funkciami! Jeho plastové puzdro v sebe ukrýva hračičku s mrštným jazýčkom na stimuláciu všetkých citlivých bodov na tele. Je kompaktný, takže sa skvele hodí na cesty a vy sa môžete tešiť na 10 intenzívnych funkcií vibrácií, pulzáciou a eskaláciou jazýčka.

    45,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • California Exotics Boundless Curve Pegging Kit Black

    Ako dlho už snívate o postroji, ktorý by vám umožnil prenikanie do vášho partnera či partnerky? Premeňte svoje sny na skutočnosť s touto úžasnou sadou pre nezabudnuteľné zážitky. Tvorí ju univerzálny nastaviteľný postroj na bezpečné a pohodlné nosenie a tiež 3 vymeniteľné silikónové dildá.

    41,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • LateX Short Latex Gloves Black

    Krátke latexové rukavice preňho i pre ňu! Budú vyzerať skvostne nielen v kombinácii s vašim obľúbeným latexovým oblečením. Užite si ešte zvodnejší výzor vašich rúk a nechajte ich prinášať vzrušenie vášmu náprotivku.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • You2Toys Vibrating Vagina Sucker 0598739

    Chcete, aby bola vaša kvetinka ešte citlivejšia a pôžitky ešte zmyselnejšie? Táto anatomicky tvarovaná vákuová pumpa vám vaše prianie splní! Okrme funkcie podtlaku vie tiež vibrovať a jej ovládanie pomocou drôtového ovládača je veľmi jednoduché a pohodlné. Objavte nové pôžitky sama alebo s partnerom pri predohre.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Zero Tolerance Night Rider Black

    V jednoduchosti je krása av erekčnom vibračnom krúžku je veľký potenciál vzrušenia pre oboch! Tento krúžok má elegantný podlhovastý dizajn, takže zaručuje presnú stimuláciu klitorisu pri milovaní. Vyrobený je z krémovo hladkého silikónu a podporí a posilní erekciu. Je to perfektná hračka pre páry a vďaka vodotesnosti si ho môžete prizvať aj do kúpeľne!

    37,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • You2Toys Penis Pump Mr. Big

    Krásna vákuová pumpa, ktorá vám ho urobí väčším! Čerpadlo vám pohodlne padne do ruky a pumpovanie môže začať. Kým budete vytvárať vákuum, budete môcť sledovať, ako je vaša mužskosti ešte mužnejšia a na stupnici sledovať svoj progres v číslach. Súčasťou balenia sú 3 TPE nadstavce pre dlhšiu životnosť produktu.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • SilexD Model 1 9" Black

    Prahnete po radosti, ktorá bude nefalšovaná a skutočná? Spoznajte neskutočne nádherné a realistické dildo Silexd zo špeciálneho silikónu s termo-aktívnym efektom. Znamená to, že materiál je teplotne ovplyvniteľný, takže pri zahriatí mäkne av nízkych teplotách tvrdne. Poďte sa divoko milovať!

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Master Series Dick-Spand Inflatable Silicone Dildo Black

    Uspokojte svoju túžbu po maximálnom naplnení s Dick-Spand! Je to pôvabné silikónové dildo, ktoré prispôsobí svoju veľkosť vašim požiadavkám, túžbam a prianiam. Bude stačiť niekoľko málo stlačení balónika a realistické krivky dilda sa budú zväčšovať do ohromných tvarov! Vychutnajte si dotyk luxusného silikónu a pretiahnite svoju dierku až za vaše súčasné limity!

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • LoveToy Squirt Extreme Dildo 9" Flesh

    Snívate o skutočne autentických zážitkoch vrátane výstrekov? Toto nádherné dildo vám vaše prianie s radosťou splní! Ohromí vás nielen schopnosťou výstrekov akejkoľvek tekutiny, ale tiež každou svojou precízne vytvarovanou žilkou za žilkou a skvostným žaluďom. Vaše fantázie razom ožijú! Dildo je pevné, ale tiež ohybné podľa vašich potrieb a je zakončené silnou prísavkou. Oddajte sa mu a nebudete ľutovať.

    37,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Dream Toys Glaze Glass Rosebud Spiral G-Spot Dildo Pink

    Potrpíte si na krásnych a kvalitných veciach? Toto dildo vás očaruje! Má špirálovitú textúru a je vyrobené z borosilikátového skla, ktoré je veľmi silné, neporézne, hygienické a bezpečné pre telo. Je dômyselne tvarované na zacielenie na tie najcitlivejšie miesta na tele a má pohodlnú rukoväť v tvare pôvabnej ruže. Vyskúšajte tiež teplotné hrátky a pred použitím dildo zahrejte či ochlaďte.

    45,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Satisfyer Swordsman Blue

    Krúžok na penis s možnosťou nastavenia veľkosti Satisfyer Swordsman zosilňuje erekciu a predlžuje milovanie vďaka efektu prekrvenia. Objemný vlnitý stimulátor klitorisu vyrobený zo silikónu navyše stimuluje oboch partnerov intenzívnymi vibráciami.

    37,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Dream Toys Gleaming Love Plug Rose Gold Set

    Potrpíte si na krásne šperky a chcete taký aj pre svoj análik? Toto je snáď najkrajšia sada análnych kolíkov ever! Majú láskyplnú rose-gold farbu a zakončené sú ružovým iskrivým kamienkom v tvare srdiečka. Vychutnajte si ich tvar pre ľahké zavedenie aj erotické potešenie a vyskúšajte kolíky aj zahriať alebo ochladiť.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Fifty Shades of Grey New Charlie Tango - Vibrátor

    Nový vibrátor Charlie Tango z kolekcie Fifty Shades of Grey je nádherne hladký, výkonný vibrátor na vnútornú i vonkajšiu stimuláciu, vyrobený z ABS plastu. 100% vodovzdorný.

    37,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Tamashii Lustful Wife Male Masturbator Nude

    Zbožňujete japonskú mangu? Tak tento masturbátor je priamo pre vás! Jeho dizajn je totiž inšpirovaný práve mangou, je starostlivo prepracovaný a kombinuje inováciu a štýl. Ponorte sa do kvalitného materiálu a objavte vnútornú vzrušujúcu textúru!

    41,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pipedream Dillio 9 Inch - Dildo 21cm Ružová

    Svietivo ružové dildo od obľúbenej značky Pipedream. Zakončené je účinnou prísavkou, vďaka ktorej bude držať vždy na svojom mieste. Užite si jeho pôsobivú textúru, tvar a všetky príjemné pocity, ktoré s ním istotne zažijete.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • LoveToy Realistic Chubby Dildo 10.5" Brown

    Snívate o dokonale realistickom penise s rozmermi presne pre vás? Toto hnedé Lovetoy dildo vás ohromí každou svojou precízne vytvarovanou žilkou a skvostným žaluďom. Vaše fantázie razom ožijú! Dildo je pevné, ale tiež ohybné podľa vašich potrieb a je zakončené silnou prísavkou. Oddajte sa mu a nebudete ľutovať.

    41,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • California Exotics Foreplay Frenzy Bunny Kisser Pink

    Snívate o vášnivej jazde s dokonalým vibrátorom? Oddajte sa s týmto ružovým krásavcom a vdýchnite život svojim nezbedným fantáziám. Bunny Kisser je dokonale tvarovaný duálne stimulujúci vibrátor s 10 vibračnými funkciami a 4 rýchlosťami intímneho sania. Ovládajte každú s funkciou samostatne a dotknite sa báječných vrcholov.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Bswish bfilled Classic Unleashed - Bezdrôtový vibračný análny kolík Čierna

    Práve sa vám otvárajú dvere k novej zábave, tak sa nebojte a poďte sa pozrieť, čo sa za nimi skrýva. Je to totiž úžasný, vibračný, bezdrôtový análny kolík!

    49,90 €

    28,90 €

    +

    -

    Skladom

  • ToyJoy Amazing Bondage Sex Toy Kit Black

    Vy snáď ešte skrývate nejaké túžby? Ale no tak, poďte im vdýchnuť život s touto sexi sadou od ToyJoy. Obsahuje všetko potrebné - putá, náhubok, vôdzku s obojkom, masku na oči, pokarhania, lano, svorky na bradavky, a aby to bolo aj trochu romantické, tak aj okvetné lístky ruží. Preskúmajte svoje vášne a vyskúšajte všetkých hračky zo sady!

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Lybaile Mr. Rabbit Up and Down - Gélový multifunkčné rotačný vibrátor

    Multifunkčnéý, gélový, rotačný vibrátor pre ženy so sériou rotujúcich kovových guľôčok a s rotujúcou špičkou, ktorá sa pri zapnutí pohybuje hore a dole, simuluje tak prirážajúce pohyby.

    76,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

Položky 97 až 128 z celkom 1738

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
Môj košík

Pridajte si do košíka tovar, ktorý chcete kúpiť.