×

Registrácia

Vaše údaje

Prihlasovacie údaje

Prihlásenie

Vyplňte meno!
Vyplňte priezvisko!
Meno nie je v správnom tvare!
Priezvisko nie je v správnom tvare!
E-mail nie je v správnom tvare!
Vyplňte e-mail!
Tento účet už existuje!
Zadajte heslo!
Zadajte platné heslo!
Musí obsahovať minimálne 6 znakov!
Môže obsahovať maximálne 16 znakov!
Heslá sa nezhodujú!
Musíte súhlasiť s podmienkami!
Zadali ste nesprávne údaje!

Silikónové análne kolíky

Položky 65 až 96 z celkom 170

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • Satisfyer Intensity Plug Purple

    Vždy chcete niečo viac? Aj čo sa týka erotických pomôcok a konkrétne análnych kolíkov? Intensity Plug od Satisfyer je tu priamo pre vás! Pohodlne sa zavádza, je príjemne pružný a vie tiež slastne vibrovať. A čo viac? Svoje vzrušenie si môžete ovládať cez aplikáciu v telefóne!

    80,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Anos RC Inflatable Butt Plug with Vibration Black

    Prahne váš anál po poriadnom naplnení? Tento nádherne tvarovaný análny kolík RC vás omámi nielen svojou vibračnou funkciou, ale aj nafukovacou funkciou, vďaka ktorej okúsite úžasne plný pocit a zaistíte si dokonalý análny tréning.

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Skladom

  • b-Vibe Anal Training & Education Set

    Radujte sa z análneho vzrušenia a trénujte svoje zadné vrátka s touto dokonalou sadou od B-Vibe. Je to taká análna školička, ktorá aj úplným začiatočníkom ukáže neuveriteľné kúzla. Obsahuje všetko, čo budete potrebovať, a verte, že to bude veľmi sexy a intenzívne školenie!

    269 €

    169 €

    +

    -

    Skladom

  • Doc Johnson A-Play Vibe Beginner Vibrating Remote Butt Plug Turquoise

    Snívate o maximálnom potešení vo vašom análi? A kto nie! Tento jedinečný análny kolík s modernou technológiou premení vaše prianie na skutočnosť. Má pre vás totiž intenzívne a hlboké vibrácie v 10 režimoch, medzi ktorými si budete voliť buď priamo na kolíku alebo pomocou diaľkového ovládača. Doprajte svojmu análiku to najlepšie a kúpte si kolík z rady A-Play.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Satisfyer Intensity Plug Gold

    Vždy chcete niečo viac? Aj čo sa týka erotických pomôcok a konkrétne análnych kolíkov? Intensity Plug od Satisfyer je tu priamo pre vás! Pohodlne sa zavádza, je príjemne pružný a vie tiež slastne vibrovať. A čo viac? Svoje vzrušenie si môžete ovládať cez aplikáciu v telefóne!

    80,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Rocks-Off Cocktail Burgundy

    Máte chuť na lahodný koktejl plný potešenia a vášne? Tento Coctail bol navrhnutý pre maximálne spoločné uspokojenie, je výkonný a ukrýva v sebe hneď dva motory, takže poteší análik a vagínu zároveň. Nechať si ho v sebe môžete aj počas sexu, keď bude zmyselne dráždiť penis pri prenikaní. Zatvorte oči a vychutnajte si zamatový dotyk silikónu a tvar hračky, ktorá počúva vaše telo!

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Swell 10x Inflatable and Vibrating Prostate Silicone Remote Anal Plug Black

    Chcete vo svojom zadočku zažiť orgazmický výbuch vášne? Tento dofukovací kolík vo vašom análiku narastie do požadovanej veľkosti a vás bude tešiť nielen zmyselnými vibráciami, ale tiež svojím tvarom pre presnú stimuláciu. Je z hodvábne hladkého silikónu a svojím zväčšovaním vám dopraje lahodný pocit plnosti. Vyberte si zo 7 vibračných režimov a zažite plnú análnu slasť!

    169 €

    109 €

    +

    -

    Skladom

  • Black Velvets Remote Controlled Silicone Rotating & Vibrating Plug

    Chcete zažiť dychberúce rotácie vo svojom zadočku? Do toho! Tento neuveriteľne akčne rotujúci análny kolík má 7 rotačných režimov pohybov početných malých guľôčok umiestnených v krku kolíku. Úroveň točenia si budete vyberať skrz praktický diaľkový ovládač a hebký silikónový povrch si zamilujete na prvý dotyk. Roztočte sa vzrušením!

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Langloys Small Anal Plus with Led and Remote Control

    Chcete pre svoj análik niečo viac než obyčajný kolík? Tento čierny elegán rozhodne patrí k tomu naj svojho druhu! Je z úžasne mäkkého čierneho silikónu, s ktorým kontrastujú zlaté detaily, a jeho neodmysliteľným parťákom je diaľkový ovládač, ktorým budete prepínať medzi vibračnými režimami. Nechajte svoj análik žiariť slasťou a akoukoľvek farbou dúhy!

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Anos RC Thrusting Massager with Vibration Black

    Chcete okúsiť strhujúce potešenie v análnej oblasti? Tento RC kolík vie nielen vibrovať, ale aj prirážať! Objavíte s ním intenzívnu análnu stimuláciu a jeho mäkká a zúžená špička bude neustále narážať na prostaty vďaka funkcii ťahov. Vibrácie pocítite aj na hrádzi a vaše potešenie nebude poznať medzí!

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Rebel RC Butt Plug with 3 Functions Black

    Naplňujúce análne potešenie! Tento šikovný stimulátor vie poklepávať, pulzovať aj vibrovať v 10 režimoch, a ešte k tomu má úplne dokonalý tvar a vie sa nafúknuť. Jeho 3 výkonné motory sa o vašu zábavu jednoducho postarajú!

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Rocks-Off Desire Purple

    Sofistikovaný, jemný, drobný, avšak veľmi výkonný análny kolík pre všetkých, ktorí chcú zažiť dokonalé potešenie a vzrušenie z análnych hrátok. Jeho pevná základňa je tvarovaná tak, aby sa prispôsobila vášmu telu. Vnímajte, ako vaše telo zaplavuje vlna vzrušenia z pulzujúcich vibrácií!

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pornhub Trilogy Anal Training Kit with Bullet

    Sada análnych kolíkov Pornhub Trilogy bude posúvať vaše análne hry do nových výšin. Obsahuje 3 hladké silikónové kolíky v rôznych veľkostiach a tiež elegantný mini vibrátor, ktorým môžete alebo nemusíte rozvibrovať svoj análik. Vydajte sa na vzrušujúcu cestu za análnou slasťou!

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Seven Creations Auto Inflate Anal Plug Black

    Túžite po poriadnom naplnení vašich zadných navijakov? Tento pôvabný análny kolík vás poteší vibráciami aj nafukovacou funkciou. Vibračných režimov má hneď 10 a režimov nafukovania 7. Vyberajte si pomocou diaľkového ovládača alebo ho zverte svojmu náprotivku a hrajte sa s kolíkom v páre.

    129 €

    64,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Woomy Orny Vibrating Silicone Plug Black

    Láka vás objavovanie vzrušujúcej hravosti? Kolekciu Woomy tvoria pôvabné hračky z vysoko kvalitných materiálov, ktoré sa pýšia zábavným aj elegantným vzhľadom a tými najlepšími funkciami. Do Woomy kolekcie patrí aj tento vibračný análny kolík, ktorý vás poteší spôsobom, o ktorom sa vám ani nesnívalo. Navštívte s ním svoje zadné dvierka!

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Sweet Smile Remote Controlled Butt Plug Purple

    Čistý análny zážitok pre začiatočníkov aj pokročilých! Tento skvele tvarovaný análny vibrátor od značky Sweet Smile úplne presne vie, čo si vaše zadné dvierka vyžadujú. Má hebučký silikónový povrch, na ktorý je radosť siahať, a ponúkne vám hneď 10 vibračných režimov , medzi ktorými budete prepínať pomocou ovládača . Navyše je tiež vodotesný , takže si ho pokojne vezmite so sebou do vane alebo do sprchy!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pretty Love Anal Plug Massager Purple

    Šťastie si do vášho análiku pozvete s vibračným kolíkom od Pretty Love. Vyrobený z báječne hebkého silikónu lekárskej kvality a má 12 oslnivých vibračných funkcií. Vďaka pružnému krku sa ľahko zavádza a základňa zabráni tomu, aby sa nedostal tam, kam nemá. Nechajte si potešiť svoje zadné vrátka a vsuňte do nich vibračný kolík pre to naozajstné šťastie.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Satisfyer Sweet Seal Black

    Model Sweet Seal Connect App s ovládaním cez aplikáciu vás nadchne svojim silným motorčekom, objemným, zaobleným tvarom a intuitívnym ovládaním. Tento análny vibrátor zo silikónu je možné vďaka aplikácii Satisfyer Connect používať skutočne univerzálne.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Anos RC Thrusting Butt Plug with Vibration Black

    Čo všetko už ste skúsili za vašimi zadnými dvierkami? Tento kolík vie okrem klasických vibrácií aj prirážať, čo prináša úplne nový druh príjemných pocitov. Má mäkkú zúženú špičku, ktorá bude svojimi ťahmi cieliť priamo na prostatu. Vibrácie sa budú venovať hrádzi a vám v rukách spočinie ovládač, ktorým si budete vyberať z 10 vibračných režimov a 6 režimov prírazov.

    64,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

  • b-Vibe Vibrating Snug & Tug Black XL

    Ďalší člen rodiny b-Vibe Snug sa vám postará o dokonalú stimuláciu. Bude sa totiž venovať nielen vášmu análiku, ktorý dokonale naplní, ale pozornosť bude venovaná aj vášmu penisu. Erekčný krúžok totiž stiahne penis pri koreni a posilní jeho erekciu, zatiaľ čo plug zabývaný v análi bude vibráciami stimulovať prostatu. Prepojte svoje citlivé miesta a nechajte sa vziať do neba.

    229 €

    149 €

    +

    -

    Skladom

  • NS Novelties Inya Alpine Purple

    Snívate o pôvabnom análnom kolíku, ktorý by sa krútil za vašimi zadnými vrátkami a vytváral tak mimoriadne vzrušujúce pocity. Jeho inovatívny rotačný motor je ovládateľný cez diaľkový ovládač, ktorý si môžete nechať vo svojej ruke alebo ho zveriť svojmu náprotivku. Užite si luxusnú hračku, ktorej rotácie budete milovať!

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

  • ToyJoy The Brave Vibrating Anal Plug Blue Metallic

    Rozbehnite to s The Brave! Je to dokonalý análny kolík s úchvatnou vibračnou funkciou. Poteší vás výkonným motorom so 7 rôznymi režimami a 3 vibračnými rýchlosťami. Každý režim je hlboký, dunivý a dostane vás do kolien!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Anos Remote Controlled Butt Plug 550760 Black

    Análna sexi smršť pre znalcov! Tento vibračný análny kolík od značky ANOS v špirálovitom dizajne vám poskytne intenzívnejšiu masáž a má tiež diaľkové ovládanie. Tým budete ovládať nielen vibrácie, ale tiež rotujúce masážne guľôčky v spodnej časti kolíka okolo krku. Základňu zdobí guľaté zrkadlo a ním potom samozrejme ozdobíte aj svoj zadoček!

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Je Joue Egon Butt Plug with Remote Control Black

    Luxus za vašimi zadnými dvierkami! Tento elegantný kolík bol pomenovaný podľa meča, ktorý aj svojimi hranami na prvý pohľad pripomína. Sľubujte omamne vzrušujúce pocity a intenzívnu stimuláciu prostaty. Jeho hodvábne mäkký silikónový povrch zaručuje príjemné použitie a dunivé vibrácie preniknú do vášho hlbokého vnútra. Doprajte si to najlepšie, vy si to zaslúžite!

    199 €

    119 €

    +

    -

    Skladom

  • ToyJoy Anal Play Vibrating Anal Plug Large Black

    Hľadáte niečo viac ako obyčajný análny kolík? Tento od ToyJoy vás dostane do kolen svojim tvarom aj vibráciami. Jeho rozšírená základňa sľubuje stabilitu a hebký silikón zas príjemný dotyk a bezpečnosť pre telo. Vychutnajte si všetky jeho vlastnosti a doprajte si nekonečný pôžitok!

    49,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Kiotos Vibez Viento Inflatable Plug

    Nič nenaplní váš anál tak ako nafukovací kolík a nič vás nerozpáli viac ako vibrácie! Kiotos-Vibez Viento Plug je nafukovací análny vibrátor pre neho aj pre ňu. Ponúkne vám 7 vibračných rýchlostí a tiež funkciu nafukovania. Vyrobený je z kvalitného a z hladkého silikónu, ktorý je príjemný a úplne bezpečný. Tak uchopte ovládač alebo ho zverte svojmu náprotivku a rozbehnite análnu jazdu naplno!

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Anos Remote Controlled Butt Plug 550752 Black

    Vychutnajte si pulzovanie za vašimi zadnými vrátkami! Tento vibračný análny kolík od značky ANOS má príjemný klasický dizajn a tiež diaľkové ovládanie. Tým budete ovládať nielen vibrácie, ale tiež rotujúce masážne guľôčky v spodnej časti kolíka okolo krku. Základňu zdobí luxusné guľaté zrkadlo a ním potom samozrejme ozdobíte svoj zadoček.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Vibio Rivera Vibrating Anal Plug Green

    Chcete, aby vaša nová erotická hračka bola výkonná a moderná? V tom prípade by sa vám mohol páčiť Rivera. Je to unisex hračka, ktorá vás poteší búšením, ktoré je alternatívou vibrácií. Namiesto „vrrrr“ sa jednoducho pripravte na „tom-tom-tom“.

    179 €

    119 €

    +

    -

    Skladom

  • ToyJoy The Wild Magn Pulse Vibrating Plug Blue Metallic

    Rozbehnite to s The Wild! Je to dokonalý análny kolík s efektom prirážania a funkciou vibrácií. Poteší vás výkonným motorom so 7 rôznymi pulzačnými režimami a 3 vibračnými rýchlosťami. Každý režim je hlboký, dunivý a ohromí vás magnetickým pulzným pohybom, wow!

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Playboy Plug & Play Black

    Napokon! Napokon si môžete užiť dokonalé análne potešenie, a to s týmto jedinečným kolíkom perfektného tvaru. Vie vibrovať o 10 silných režimoch, vyrobený je z hodvábne hladkého silikónu a dopraje vám lahodný pocit plnosti. Zveríte svoje diaľkové ovládanie svojmu náprotivku alebo si ho necháte? Je to len na vás!

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Happy Rabbit Rechargeable Vibrating Butt Plug Black-Pink Large

    Tiež sa vám stáva, že niekedy máte náladu byť ako sexi zajačik s huňatým chvostíkom, ale inokedy by ste boli radšej zvodne elegantná s trblietavým kamienkom v zadočku? Happy Rabbit vám rozumie a prichádza s vibračným análnym kolíkom s vymeniteľným koncom. Splňte si svoje aktuálne sny!

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Nexus Bolster Butt Plug with Inflatable Tip

    Obyčajné kolíky vám už dávno nestačia? Je na čase objaviť, čo všetko dokáže Nexus Bolster s nafukovacou špičkou, vďaka ktorej si prispôsobíte tlak na prostatu počas hrania. Ukrýva v sebe výkonný motor so 6 rôznymi nastaveniami vibrácií. Chopte sa diaľkového ovládaču a poďte na to!

    209 €

    129 €

    +

    -

    Skladom

Položky 65 až 96 z celkom 170

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Môj košík

Pridajte si do košíka tovar, ktorý chcete kúpiť.