×

Registrácia

Vaše údaje

Prihlasovacie údaje

Prihlásenie

Vyplňte meno!
Vyplňte priezvisko!
Meno nie je v správnom tvare!
Priezvisko nie je v správnom tvare!
E-mail nie je v správnom tvare!
Vyplňte e-mail!
Tento účet už existuje!
Zadajte heslo!
Zadajte platné heslo!
Musí obsahovať minimálne 6 znakov!
Môže obsahovať maximálne 16 znakov!
Heslá sa nezhodujú!
Musíte súhlasiť s podmienkami!
Zadali ste nesprávne údaje!

Vibračné análne kolíky

Položky 65 až 96 z celkom 266

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • b-Vibe Rimming Petite Black

    Kolík b-Vibe Rimming Petite sa nemôže dočkať, kým poteší váš análik. Pomáhať mu k tomu budú rotujúce guličky a vibrácie, ktoré rozprúdia špičku kolíka. Tento kompaktný kolík vám umožní vzrušujúce hrátky na verejnosti vďaka bezdrôtovému ovládaču a stimulovať bude všetky miesta, ktoré si to vyžadujú. Vyrobený je z prvotriedneho silikónu, takže je hodvábne hebký a bezpečný pre telo a dobíja sa cez USB.

    249 €

    149 €

    +

    -

    Skladom

  • You2Toys Inflatable Vibrating Butt Silicone Plug

    Chceli by ste rozmaznávať svoj análik rôznymi spôsobmi? Tento dofukovací vibračný kolík na diaľkové drôtové ovládanie vás zmyselne zaplní a taky poláska 7 vibračnými režimami. Jeho ovládanie aj dofukovanie je jednoduché a pohodlné a príjemný materiál si obľúbite na prvý dotyk. Vykúzlite si análny šťastie.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • b-Vibe Vibrating Jewel Plug M/L Black Diamond

    Chcete zaiskriť a zažiariť? S týmto kolíkom to pôjde ľahko! Prichádza s ním prestížna značka b-Vibe a sľubuje intenzívne vnútorné potešenie vďaka 6 úrovniam vibrácií a 15 vibračným vzorom od jemných až po hlboké a silné. Kolík je kompaktný, bezpečný pre telo, vyrobený z hebkého silikónu a zakončený krásnym ligotavým kamienkom. Tak ráčte žiariť!

    229 €

    139 €

    +

    -

    Skladom

  • You2Toys Vibrating Butt Plug 594873 Blue

    Zažili ste už dokonalý análny zážitok? Tento hodvábne hebký kolík vám ho dopraje a to nielen vďaka svojmu presnému tvaru, ale predovšetkým vďaka 10 vibračným režimom, medzi ktorými budete prepínať skrz diaľkový ovládač. Láskajte seba alebo svoj náprotivok týmto sexi kolíkom za bezkonkurenčnú cenu.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Master Series 3X Premium Ringed Rimmers Anal Training Set Black

    Perfektná sada na tréning análu pre začiatočníkov aj skúsenejších milovníkov! Nájdete v nej 2 rôzne textúry o 2 veľkostiach a tiež silný mini-vibrátor, ktorý sa zmestí do každého Rimmer a vášmu tréningu dodá vzrušujúce vibračné potešenie, tak si ho užite!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • b-Vibe Rimming Petite Remote Control Plug Purple

    Kolík b-Vibe Rimming Petite sa nemôže dočkať, až poteší váš análik. Pomáhať mu k tomu budú rotujúce guličky a vibrácie, ktoré rozprúdia špičku kolíka. Tento kompaktný kolík vám umožní vzrušujúce hrátky na verejnosti vďaka bezdrôtovému ovládaču a stimulovať bude všetky miesta, ktoré si to vyžadujú. Vyrobený je z prvotriedneho silikónu, takže je hodvábne hebký a bezpečný pre telo. Dobíja sa cez USB.

    269 €

    169 €

    +

    -

    Skladom

  • Gvibe Gplug XS Sunny Raspberry

    Moderná a nadčasová značka erotických pomôcok Gvibe vám prináša tento jedinečný Gplug. Bol vyvinutý tak, aby vám prinášal extra potešenie. Je vhodný pre všetky pohlavia a hodí na sólo hrátky aj šantenie v páre. Potešte sa ním počas predohry, nechajte si ho v sebe počas milovania, a hlavne sa pripravte na najbožšie orgazmy!

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Satisfyer Deep Diver Connect App Blue

    Model Satisfyer Deep Diver Connect App s ovládaním cez aplikáciu sa postará o veľmi vzrušujúcu stimuláciu. Tento análny vibrátor vás nadchne zmyselnou guličkovou štruktúrou a silnými vibráciami. Široká základňa je zárukou bezpečných hier.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Tailz Vibrating Anal Plug With Bunny Tail Pink

    Čo je najlepšie na zajačikoch? No predsa chvostíky! Premeňte sa na sexi zajačika s rozkošným ružovým chvostíkom a vychutnajte si vo svojom análiku 3 vzrušujúce rýchlosti a 7 vibračných režimov. Navyše vďaka diaľkovému ovládaniu si zajačiu zábavu užijete aj s partnerom. Zamilujte si sexi zmyselný pocit s mäkkým chvostíkom a vibráciami.

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Anal Fantasy Auto Throb Inflatable Plug Black

    Pozvite tento kolík za vaše zadné dvierka, stlačte tlačidlo a užite si, ako sa nafukuje a napĺňa vás! Jeho tvar je príjemný na nosenie aj zavádzanie a jeho drážkovaná textúra všetko ešte zintenzívni. Naťahujte svoj zadný otvor, a okrem nafukovania si navoľte aj vibrácie, na výber bude hneď z 10 režimov!

    169 €

    109 €

    +

    -

    Skladom

  • Playboy Spinning Tail Teaser

    Toto nie je obyčajný análny kolík! Je to šikovný potešiteľ so 7 vibračnými a rotačnými rýchlosťami a rytmami. Je úchvatne elegantný a jeho funkcie si budete vyberať cez praktické diaľkové ovládanie. Zažite ten úžasný pocit naplnenia za zadnými dvierkami a vychutnajte si perfektný tvar, váhu a text tejto luxusnej hračky z hodvábne hebkého silikónu!

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Bang! Remote Control 21X Vibrating Silicone Butt Plug Black

    Poďte rozprúdiť vzrušenie vo vašom análiku! Tento análny kolík má lahodný zamatovo hebký silikónový povrch a klasický tvar, ktorý je pohodlný na zavádzanie. Jeho nosenie a hranie sa s ním stane návykovou záležitosť! Baviť vás bude, keď budete sami, ale pohráte sa s ním aj v páre. Chopte sa ovládaču a nadiktujte výkonnému motoru intenzívnu stimuláciu.

    99,90 €

    61,90 €

    +

    -

    Skladom

  • ToyJoy The Tough Thrusting Vibrating Plug Blue Metallic

    Rozbehnite to s The Tough! Je to dokonalý análny kolík s efektom prirážania a funkciou vibrácií. Poteší vás výkonným motorom so 7 rôznymi pulzačnými režimami a 3 vibračnými rýchlosťami. Každý režim je hlboký, dunivý a ohromí vás funkciou prirážania, wow!

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Fifty Shades of Grey Sensation Rechargeable Vibrating Butt Plug

    Chcete sa vydať na vzrušujúcu cestu za objavovaním nových pôžitkov? Tak jedine s krásnymi a kvalitnými pomôckami od značky Fifty Shades! Tento pomerne malý vibračný análny kolík ocenia predovšetkým začiatočníci, ale obľúbia si ho aj skúsenejší milovníci. Je ideálny na predohru i sólo hry, pri ktorých vám ponúkne 15 vibračných vzorov a 5 úrovní intenzity. Vychutnajte si jeho hebký silikónový povrch a podľahnite vzrušeniu, ktoré je spojené s dráždením zadných vrátok.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pretty Love Mr. Play Prostate Massager

    Chcete pre svoju prostatu niečo viac? Tento vibrátor na prostatu z čierneho hebkého silikónu disponuje pohyblivou guľôčkou v hornej časti pre extra stimulujúci pocit. Pomocou diaľkového ovládača si budete vyberať medzi 7 vibračnými režimami a 4 režimami šteklenia. Tak nečakajte a užite si s Mr. Play.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

  • California Exotics Eclipse Thrusting Probe Black

    Vstúpte do sveta divov divokej análnej radosti! Nezáleží na tom, či ste začiatočník alebo už skúsený análny milovník, tento stimulátor vás svojimi 12 funkciami jednoducho ohromí. Užite si silné vibrácie v kombinácii s rotáciami a prirážaním v réžii dvoch výkonných motorov.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

  • InToYou Mouve Waving Vibrating Anal Plug with Remote Control 2 Motors Black

    Viac než len obyčajný análny kolík! Predstavujeme Mouve, kolík s korálkovitým telom a 2 výkonnými motormi. Pozlobia vaše zadné dvierka nielen vibráciami, ale aj oscilačnou funkciou o rozsahu 360º. Vychutnajte si stimuláciu, ktorú si cez diaľkové ovládanie prispôsobíte aktuálnym vlastným preferenciám.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Ouch! Inflatable Vibrating Silicone Plug Black

    Chcete si trochu potrénovať análik a zároveň si užiť nekonečne zmyselné vibrácie? Potom je tento vibračný nafukovací kolík ideálna hračka priamo pre vás. Zaveďte ho do zadočku a pomocou stláčania balónika zvýšte jeho šírku, nakoľko sa vám zachce. Následne sa nechajte unášať 10 funkciami vibrácií a pulzáciami, ktoré vo vás budú vzrušujúco rezonovať. Uspokojenie je na dosah, prekonajte svoje limity.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Ouch! E-stim & Vibration Butt Plug with Remote Black

    Priestor za vašimi zadnými dvierkami už máte úplne preskúmaný a chcete skúsiť niečo viac? Tento kolík vám doprajeme elektrizujúce vzrušenie, a to doslova! Kombinuje klasické vibrácie s brnením, klepaním a nárazmi spôsobenými vzrušujúcou elektrinou. Poďte to všetko objaviť!

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Satisfyer Backdoor Lover Black

    Silikónový model Satisfyer Backdoor Lover je vďaka okrúhlemu tvaru a silným vibráciám ideálnym análnym vibrátorom pre začiatočníkov. Široká základňa je zárukou bezpečných hrátok.

    37,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Rocks-Off Cocktail Burgundy

    Máte chuť na lahodný koktejl plný potešenia a vášne? Tento Coctail bol navrhnutý pre maximálne spoločné uspokojenie, je výkonný a ukrýva v sebe hneď dva motory, takže poteší análik a vagínu zároveň. Nechať si ho v sebe môžete aj počas sexu, keď bude zmyselne dráždiť penis pri prenikaní. Zatvorte oči a vychutnajte si zamatový dotyk silikónu a tvar hračky, ktorá počúva vaše telo!

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Satisfyer Power Plug Black

    Ťuk ťuk! Váš nový análny potešiteľ vám klope na zadné dvierka a chce dovnútra, aby vám ukázal, čo všetko vie. Budú to hlavne silné vibrácie, čím vás omámi a tiež ovládanie cez aplikáciu, ktorá vám ponúkne konečné možnosti využitia. Zabudnúť nesmieme ani dômyselný tvar kolíka, ktorý vám dopraje znateľne plný pocit. Vychutnajte si!

    80,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Anos Butt Plug with Vibration

    Malý, kompaktný a taktiež veľmi výkonný! Tento análny kolík má príjemný a pohodlný tvar a ponuke vám 20 omamných vibračných režimov. Vychutnajte si vzrušujúce potešenie za vašimi zadnými vrátkami a ovládajte kolík pomocou tlačidla priamo na hračke.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • b-Vibe Anal Training & Education Set

    Radujte sa z análneho vzrušenia a trénujte svoje zadné vrátka s touto dokonalou sadou od B-Vibe. Je to taká análna školička, ktorá aj úplným začiatočníkom ukáže neuveriteľné kúzla. Obsahuje všetko, čo budete potrebovať, a verte, že to bude veľmi sexy a intenzívne školenie!

    269 €

    169 €

    +

    -

    Skladom

  • Zeus Electrosex E-Stim Pro Silicone Vibrating Anal Plug with Remote

    Zažite vzrušenie z elektro-stimulácie s týmto šokujúcim a vibrujúcim análnym kolíkom, ktorý vám ukáže vrchol šokujúcej análnej hry. Je úžasne hravý, vyrobený z kvalitného silikónu a vybavený funkciou elektro-stimulácie, ku ktorej nebudete potrebovať žiadny zdroj. Tak uchopte ovládač a nechajte sa „polechtat“ za zadnými vrátkami.

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Anos RC Inflatable Butt Plug with Vibration Black

    Prahne váš anál po poriadnom naplnení? Tento nádherne tvarovaný análny kolík RC vás omámi nielen svojou vibračnou funkciou, ale aj nafukovacou funkciou, vďaka ktorej okúsite úžasne plný pocit a zaistíte si dokonalý análny tréning.

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Nexus B-Stroker Remote Control Unisex Massager with Unique Rimming Beads

    Zo všetkého najviac milujete análne prenikaniu? S týmto kolíkom si ho budete môcť užívať neustále! Na krku má totiž drobné pohyblivé koráliky, ktoré sa pohybujú hore a dole a napodobňujú tak pocit podobný rpenikaniu. Okrem toho vie aj vibrovať a vonkajšia texturovaná časť bude príjemne podpichovať hrádzu. Vychutnajte si zážitky podobné rimmingu a oddajte sa svojím vášňam.

    219 €

    129 €

    +

    -

    Skladom

  • Doc Johnson A-Play Vibe Beginner Vibrating Remote Butt Plug Turquoise

    Snívate o maximálnom potešení vo vašom análi? A kto nie! Tento jedinečný análny kolík s modernou technológiou premení vaše prianie na skutočnosť. Má pre vás totiž intenzívne a hlboké vibrácie v 10 režimoch, medzi ktorými si budete voliť buď priamo na kolíku alebo pomocou diaľkového ovládača. Doprajte svojmu análiku to najlepšie a kúpte si kolík z rady A-Play.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Satisfyer Intensity Plug Purple

    Vždy chcete niečo viac? Aj čo sa týka erotických pomôcok a konkrétne análnych kolíkov? Intensity Plug od Satisfyer je tu priamo pre vás! Pohodlne sa zavádza, je príjemne pružný a vie tiež slastne vibrovať. A čo viac? Svoje vzrušenie si môžete ovládať cez aplikáciu v telefóne!

    80,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Kiotos Stainless Steel Butplug with Remote

    Snívate o silných vibráciách za vašimi zadnými dvierkami? Tak to určite snívate o kvalitnom kolíku, ktorým môže byť práve tento od značky Kiotos. Vyrobený je z luxusnej nerezovej ocele, takže má potenciál vám slúžiť dlhé roky a prinášať vám slastne vzrušujúce zážitky. Necháte si ovládač vo svojej ruke alebo ho zveríte svojmu náprotivku a odovzdáte mu nad vami moc?

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Seven Creations Expandable and Vibrating Butt Plug Flesh

    Chcete objaviť neuveriteľnú análnu rozkoš? Skúste to s tou hračkou! Je to nafukovací análny kolík, na nafukovanie ktorého slúži praktický balónik a nemenej praktickým drôtovým ovládačom si budete vyberať rýchlosť vibrácií. Nafúknite ho v sebe na maximum a doprajte si totálnu plnosť!

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Nexus Simul8 Plug Edition Vibrating Dual Motor Anal Cock & Ball Toy

    Ak dohromady spojíte stimuláciu všetkých vašich citlivých miest, tak docielite maximálnu spokojnosť. Tak to je, bodka. Simul8 od prestížnej značky Nexus sa zameriava na penis, semenníky, hrádzu a prostatu. Užijete si ako osamote, tak v spoločnosti vášho náprotivku. Je úžasne pružný a ukrýva v sebe dva motory, ktoré mieria na prostatu a hrádzu. Potešte sa všade!

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Skladom

Položky 65 až 96 z celkom 266

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Môj košík

Pridajte si do košíka tovar, ktorý chcete kúpiť.