×

Registrácia

Vaše údaje

Prihlasovacie údaje

Prihlásenie

Vyplňte meno!
Vyplňte priezvisko!
Meno nie je v správnom tvare!
Priezvisko nie je v správnom tvare!
E-mail nie je v správnom tvare!
Vyplňte e-mail!
Tento účet už existuje!
Zadajte heslo!
Zadajte platné heslo!
Musí obsahovať minimálne 6 znakov!
Môže obsahovať maximálne 16 znakov!
Heslá sa nezhodujú!
Musíte súhlasiť s podmienkami!
Zadali ste nesprávne údaje!

Erotické pomôcky

Položky 129 až 160 z celkom 900

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
  • Alive Magic Egg 3.0 Black

    Chceli by ste vyskúšať, koľko zábavy a vzrušenia je možné si užiť s vibračným vajíčkom? Tak smelo do toho, vajíčko Alive Magic Egg 3.0 je značka ideál! Bezdrôtovým ovládačom budete vyberať z 10 vibračných režimov a hebký silikónový povrch si obľúbite na prvý dotyk. Vyjdite si s vajíčkom von, zverte ovládač svojmu partnerovi a domov sa vráťte nekonečne rozpálená.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • LELO Tiani Duo Couples Massager Ocean Blue

    Objavte nové erotické obzory s luxusnou hračkou TIANI Duo. Jej hlboké a zmyselné vibrácie budete zdieľať so svojim náprotivkom a spoločne tak zažijete maximálnu slasť a spokojnosť. Jej dokonalý hladký tvar perfektne sadne vašim telesným krivkám a prvotriedny silikón si vás podmaní na prvý dotyk. Bezdrôtovým diaľkovým ovládaním s jedinečnou technológiou citlivou na pohyb si budete diktovať intenzitu. Tian Duo je to najlepšie pre váš sexuálny život.

    339 €

    209 €

    +

    -

    Skladom

  • Intense Bruno Partner Double Pleasure Purple

    Chcete skúsiť so svojím náprotivkom v posteli niečo nové? Skúste tento párový vibrátor, ktorý poteší vás oboch. Je silný, výkonný, príjemný na dotyk a vybavený 2 motormi. Volá sa Bruno, je na diaľkové ovládanie a pri milovaní ho môžete zaviesť do pošvy, kde bude vibráciami dráždiť vnútro vagíny aj penis a z vonkajšej časti si jeho vibrácie bude užívať klitoris. Poďte zistiť viac!

    109 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Adrien Lastic 2X Double Ended Vibrator

    Úplne vychytaná hračka - double vibrátor a možnosťou nasadenia rôzne tvarovaných hlavíc. Ideálny pre páry, ale aj sólo hry, pretože ho môžete používať ako na vaginálnu, tak aj na análnu stimuláciu.

    139 €

    99,90 €

    +

    -

    Skladom

  • b-Vibe Rimming Remote Control Plug - Bezdrôtový vibračný rotačný kolík Čierna

    Zoznámte sa s prvým prémiovým kolíkom, ktorý je vybavený rotujúcimi guľôčkami a vibrujúcou špičkou pre dokonalú stimuláciu a nekonečný orgazmus.

    209 €

    149 €

    +

    -

    Skladom

  • Inmi Thru Thumper Thrusting Silicone Vibrator with Remote Purple

    Vibrácie sú vám málo? Vyskúšajte hračku so schopnosťou vzrušujúcich prírazov! Tento vibrátor z hodvábne hladkého silikónu vám ponúkne 7 režimov prírazov pre dokonalý prenikavý zážitok. Jeho použiteľná časť je prepojená s koncovou guľatou časťou, na ktorej budete hračku vypínať a zapínať a tiež ju nabíjať. Podľahnite prírazom a vibráciám a prepínajte medzi režimami cez ovládač.

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Skladom

  • We-Vibe Chorus Cosmic Blue

    Hľadáte toho najlepšieho pomocníka pre vaše milovanie? We-Vibe sú majstri erotických pomôcok pre páry! Chorus vám bude absolútne vyhovovať, pretože je nastaviteľný, prispôsobí sa, jednoducho sa ovláda (a to aj cez aplikáciu) a jeho vibrácie sú natoľko omamné pre oboch partnerov, že sa už nikdy nebudete chcieť milovať bez neho. Posuňte sa na ďalšiu úroveň, čo si vášnivých zážitkov týka.

    309 €

    189 €

    +

    -

    Skladom

  • Pipedream Fantasy C-Ringz Remote Control Double Penetrator

    Zdvojnásobte potešenie a zábavu análnym vibrátorom na ovládanie. Prestaňte sa hádať o ovládač a užite si dvojitú penetráciu bez zahrnutia ďalšieho partnera.

    76,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • California Exotics Volt Electro Flare Black

    Klasické kolíky sú vášmu zadočku málo? Elektrizujte svoje zmysly so vzrušujúcim elektro-stimulačním kolíkom Volt. Je diaľkovo ovládateľný a má 5 funkcií elektro-stimulácie a 7 vibračných možností. Jeho elegantný tvar bude rozumieť vašim telesným kontúram a potrebám. Tak vyskúšajte niečo nové!

    149 €

    91,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Strap U Slim Rider Ribbed Vibrating Silicone Strapless Strap On Black

    Štíhle prevedenie, jemná textúra a 9 neuveriteľných režimov, to je to, na čo sa môžete tešiť s týmto úchvatným straponom bez nutnosti postroja. Je dobíjací a ukrýva v sebe 2 výkonné motory pre 3 rýchlosti a 6 vzorov vibrácií. Vychutnajte si dotyk hebkej ho silikónu a splňte si svoje sny.

    119 €

    91,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Naked Addiction 7.5" Rotating & Thrusting Vibrating Dong with Remote Skin

    Túžite celým svojím telom po absolútne realistickom prenikaní a bezkonkurenčných pôžitkoch? Tak presne pre vás je tu Naked Addiction, prirážajúci realistický penis z luxusného silikónu. Ponúkne vám hneď 3 funkcie - rotácie, vibrácie a prirážanie, tak si nenechajte ujsť ohromujúce pôžitky vďaka dokonalým funkciám!

    179 €

    109 €

    +

    -

    Skladom

  • LELO F1S V2 Masturbator Gun Metal & Midnight Blue

    Preskúmajte svoju spokojnosť s týmto moderným masturbátorom s poddajným vnútorným rukávom a širokou škálou sonických intenzít a 4 pulzujúcimi programami. Je vybavený 10 najmodernejšími senzormi pre spätnú väzbu v reálnom čase cez aplikáciu LELO, čo vám umožní vytvoriť si tú najpríjemnejšiu sadu programov. Dajte život svojim fantáziám!

    399 €

    189 €

    +

    -

    Skladom

  • Hueman Black Hole Anal Vibrator with Cockring

    Elegantný análny vibrátor prepojený s erekčným krúžkom z kolekcie Hueman je nutnosťou pre každého muža. Príjemne zaoblený tvar v kombinácii s jemnou textúrou sľubuje vzrušujúcu stimuláciu a erekčný krúžok zase sľubuje tvrdšiu a dlhšiu erekciu a intenzívnejšie orgazmy. Zamilujte si mäkký silikónový materiál a vyberte si z 10 vibračných režimov skrz diaľkové ovládanie!

    76,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Satisfyer Curvy 1+ White

    Revolúcia a nové možnosti. Absolútna rozkoš a najmodernejšie technológie. Múdra aplikácie a dychberúci stimulácia klitorisu. Na toto sa tešil celý svet! Je tu nový Satisfyer Curvy ovládaný cez aplikáciu! Zoznámte sa a objavte nekonečné možnosti, ako si byť blízko sa svojim partnerom na druhom konci sveta, alebo ako sa urobiť v rytme svojho obľúbeného songu.

    76,90 €

    36,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • HiSmith WDA015-M Wildolo Glow in the Dark Fantasy Dildo Vibrator with App 24cm Green

    Snívate o monštróznom sexuálnom potešení? Zaistite si večnú spokojnosť s prémiovým Hismith vibračným Monster Dildom, ktoré umožňuje aj ovládanie cez aplikáciu v smartfóne. Je šikovný dizajnový kúsok svietiaci v tme, ktorý bude počúvať vaše priania a vzápätí ich plniť, ráčte sa o ňom dozvedieť viac!

    219 €

    129 €

    +

    -

    Skladom

  • Under Control Silicone Prostate Vibrator & Ball Strap with Remote Control

    Vaša prostata si zaslúži silné vibrácie, vaša hrádza si zaslúži poláskať, váš penis si zaslúži pevnejšiu erekciu a vy si zaslúžite dokonalú stimuláciu a nezabudnuteľné vyvrcholenie! Táto pomôcka v sebe ukrýva dva silné motory a je takticky ovládateľná na diaľkové ovládanie, aby ste si s ňou mohli vyraziť napríklad aj do ulíc. Koncový krúžok, ktorý upevníte okolo penisu a semenníkov, celý váš zážitok ešte umocní. Darujte si dokonalosť!

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Skladom

  • ToyJoy Up&Down Rotating Vibrating Remote Dildo Skin

    Prémiová kvalita a funkcie, s ktorými to bude fakt dokonalé! Chcete vedieť viac? Račte sa zoznámiť s týmto krásavcom! Je vyrobený z vysoko príjemného, pôsobí veľmi realisticky, a hlavne disponuje funkciou magnetických prírazov, ktorá poskytuje skutočne realistický zážitok. Okrem toho vie aj vibrovať a zmyselne rotovať. Vďaka silnej prísavke bude držať na akomkoľvek rovnom povrchu. Chcete ho? Nedivíme sa!

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Adrien Lastic Palpitation Vibrating Egg Pink

    Snívate o hlbokých vibráciách, ktoré budete ovládať cez váš smart telefón? Toto pôvabné a šikovné vibračné vajíčko predstavuje váš splnený sen! Vpláva do vagíny ako by tam patrilo odjakživa a po spárovaní s aplikáciou v telefóne si budete pohodlne voliť vibračné režimy. Alebo ho bude vyberať váš partner? To už necháme na vás.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Nexus Ace Remote Control Vibrating Butt Plug L

    Nexus Ace je teraz ešte väčší! Vytvorili sme Ace análny kolík tak, aby Vám dal všetko, čo ste od análnych kolíkov kedy chceli.

    129 €

    91,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Kiiroo Hot Octopuss Pulse Solo Interactive

    Jedna z najobľúbenejších erotických hračiek pre mužov Hot Octopuss Pulse Solo prichádza teraz v novom interaktívnom kabáte! Jeho všestranný dizajn z neho robí perfektnú hračku pre každého, kto má penis, avšak teraz to môže byť ešte vzrušujúcejšie! Pripojte Pulse Solo k jednému z viac než 4000 interaktívnych videí (2D alebo VR) a vnímajte každý pohyb vašich obľúbených hviezd prostredníctvom oscilácií.

    309 €

    189 €

    +

    -

    Skladom

  • Nexus Ace Remote Control Vibrating Butt Plug S

    Nexus vytvoril Ace. Všetko, čo ste kedy chceli od análneho kolíka. Tento SMALL vibračný análny kolík je vyrobený z príjemného silikónu a jeho stimulačné účinky sú umocnené výstupkami na päte.

    109 €

    72,90 €

    +

    -

    Skladom

  • We-Vibe Bloom Korálova

    Bavte sa, objavujte a hlavne posilňujte svoje svaly panvového dna s Bloom od We-Vibe. Vďaka vibráciám bude toto posilňovanie nielen účinné, ale aj príjemné a vzrušujúce. Navyše s aplikáciou We-Connect môže byť úroveň vibrácií v rukách vášho partnera, ktorý sa pokojne môže nachádzať na druhom konci sveta. Ste pripravená na silnejšie orgazmy?

    179 €

    119 €

    +

    -

    Skladom

  • Paloqueth Dual Thrusting G-Spot and Clitoris Vibrator with Remote Purple

    Hľadáte niečo, čo vám ponúkne plnú pozornosť na vás a vaše citlivé miesta? Tento pôvabný vibrátor od Paloqueth je tu preto, aby vám doprial absolútne uspokojenie a dych vyrážajúcu rozkoš. Vie vibrovať 9 vibračnými režimami v dômyselne tvarovanej základni, ktoré bude dráždiť klitoris. To ale nie je všetko, pretože vie tiež prirážať o 3 režimoch a prírazy sa budú venovať G-bodu. Ste pripravená na vzrušujúce pocity?

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Satisfyer Rotator Plug 2+ Fuchsia

    Túžite po ničom viac? Napríklad po dunivej análnej stimulácii? Rotator Plug je tu pre vás a pre vaše nesplnené sny! Je vybavený dvoma motormi, jeden má na starosť silné vibrácie a druhý ovláda rotujúce korálky umiestnené v spodnej časti. A čo viac? Jeho funkcie sú ovládateľné cez aplikáciu!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Lovense Gemini App-Controlled Vibrating Nipple Clamps

    Zakaždým, keď značka Lovense príde s nejakou novinkou, tak je to pecka a inak tomu nie je ani u Gemini! Sú to svetovo prvé vibračné svorky na bradavky ovládateľné cez aplikáciu. Nosiť ich môžete úplne nenápadne kedykoľvek a kdekoľvek a užívať si s nimi nové dobrodružstvá. Hodí sa na predohru, výmenu rolí alebo na ľahké BDSM. Aplikácia Lovense Remote vám ponúkne nekonečné množstvo možností, ako si vychutnať dokonalú kombináciu svoriek na bradavky a vibrácií, tak to vyskúšajte!

    219 €

    119 €

    +

    -

    Skladom

  • Fun Toys Gballs 2 Ružová

    Gballs 2 je zábavný spôsob, ako precvičovať svaly panvového dna. Váš osobný tréner má 6 tréningových kurzov, podáva hlasové inštrukcie, stanovuje ciele a odmeňuje. Gballs 2 s integrovanými senzormi zaistí odozvu svalstva.

    129 €

    91,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • We-Vibe Match Couples Vibrator

    Vdýchnite nový život vášmu milovaniu a užívajte si spolu zmyselné vibrácie. Zoznámte sa s vaším novým a dokonalým pomocníkom, ktorý sa volá We-Vibe Match Couples Vibrator. Je to vibrátor určený párom na zintenzívnenie ich milostných hier, používa sa počas sexu a svojimi vzrušujúcimi vibráciami stimuluje ako bod G, penis, tak aj klitoris. Zároveň prináša pocit tesnejšej vagíny, a čo sa vám mohlo už po rokoch zdať všedné, s touto hračkou bude zrazu nové, lepšie a vášnivejšie.

    219 €

    129 €

    +

    -

    Skladom

  • InToYou BDSM Line Sex Machine Vibration, Thrusting and Heat with Remote Control

    Objavte svoju najhnevejšiu stránku s kolekciou Intoyou! Jej súčasťou je aj táto sexuálna mašina! Možno aj presne takej hračke zjete a teraz si konečne svoje mokré sny aj vyplníte. Čaká vás veľkolepé potešenie vďaka realistickým prírazom pôvabného autentického dilda! Račte sa zoznámiť.

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Skladom

  • ToyJoy Happiness Sunny Side Up and Down Pink

    Ste pripravená na orgazmické potešenie? Happiness Sunny poláska vaše erotogénne zóny intenzívnymi vibráciami a pulzáciami. Vajíčko sa pýši vysokou kvalitou a 8 režimami stimulácie a pulzácie s jednoduchým ovládaním. Dotyk jemného silikónu si zamilujete a diaľkový ovládač vám ponúkne nové možnosti. Doprajte si vzrušujúcu spokojnosť a prémiovú šikovnú hračku!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Thunderplugs Slider Sliding Shaft Anal Plug with Remote Control Black

    Prahne váš anál do dynamickej stimulácie? S touto hračkou je všetko možné! Vyniká svojou patentovanou technológiou, ktorú predstavuje vydutý krúžok s pohybom hore dole o 5 rýchlostiach. K tomu pridajte 3 rýchlosti a 5 vzorov vibrácií a majte svoj zadok v raji!

    139 €

    87,90 €

    +

    -

    Skladom

  • We-Vibe Ditto+ Cosmic Pink

    Objavte dokonalé vzrušenie análnych hier s Ditto+ od značky We-Vibe. Je to vibračný análny kolík, ktorý vám poslúži počas sexu, predhry či masturbácie, a je ovládateľný prostredníctvom aplikácie, takže sa so svojím protějškom môžete pohrávať, zatiaľ čo je treba na druhom konci sveta.

    159 €

    119 €

    +

    -

    Skladom

  • Satisfyer Mighty One Ring

    Doprajte svojmu mužstvu chvíle neovládateľnej slasti s naším vibrátorom Mighty One. Príjemný flexibilný krúžok sa prispôsobí každej veľkosti, obomkne váš penis a vďaka efektu zastavenia cirkulácie krvi vám umožní dosiahnuť dlhšie potešenie a mimoriadnu výdrž.

    76,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

Položky 129 až 160 z celkom 900

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
Môj košík

Pridajte si do košíka tovar, ktorý chcete kúpiť.