×

Registrácia

Vaše údaje

Prihlasovacie údaje

Prihlásenie

Vyplňte meno!
Vyplňte priezvisko!
Meno nie je v správnom tvare!
Priezvisko nie je v správnom tvare!
E-mail nie je v správnom tvare!
Vyplňte e-mail!
Tento účet už existuje!
Zadajte heslo!
Zadajte platné heslo!
Musí obsahovať minimálne 6 znakov!
Môže obsahovať maximálne 16 znakov!
Heslá sa nezhodujú!
Musíte súhlasiť s podmienkami!
Zadali ste nesprávne údaje!

Erotické pomôcky

Položky 65 až 96 z celkom 3867

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • LELO Hugo Čierna

    Hugo je výnimočný silikónový masážny prístroj pre mužov, ktorí chcú dokonale preskúmať stimuláciu svojej prostaty. Vďaka dvom motorom a výborne anatomicky tvarovaným výbežkom poskytuje Hugo intenzívne dráždenie prostaty i hrádze - priestoru medzi análnym otvorom a semenníkmi.

    249 €

    179 €

    +

    -

    Skladom

  • Malesation Magical Boy - Nafukovací vibrátor

    Meníte radi priemery? Milujete pocit úplnej naplnenosti? Potom je nafukovací vibrátor Magical Boy tým pravým riešením práve pre vás.

    57,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Lovense Edge 2 Prostate Massager

    Zažite tú najlepšiu masáž prostaty všetkých čias! Zaistí vám ju Lovens Edge 2 Prostate Massager, ktorý perfektne zacieli na to pravé miesto, a navyše si budete môcť úrovne vibrácií voliť skrz mobilnú aplikáciu. Okúste nové možnosti intenzívneho potešenia vylepšenej verzie stimulátora prostaty, užívajte si pokojne aj na verejnosti a zverte sa do rúk kvalitnej hračke od celosvetovo obľúbenej a uznávanej značky Lovens.

    199 €

    129 €

    +

    -

    Skladom

  • Tenga Vacuum Controller - Vákuová pulzačný pumpa

    Zažite jedinečný zážitok sacieho efektu a následného uvoľnenia s novým nadstavcom k TENGA masturbátorom. Vákuové sacie zariadeniae sa pridáva k TENGA masturbátorom pre ešte lepšiu stimuláciu.

    95,90 €

    64,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Womanizer Golden Moments

    Chcete to najlepšie? Golden Moments je dvojica tých naj erotických hračiek na trhu v luxusnom čiernom prevedení so zlatými detailmi. V pohľadnej krabičke nájdete Womanizer Premium pre ohromujúcu bezdotykovú stimuláciu klitorisu a dychberúce orgazmy a tiež We Vibe Churus pre nezbedné párové hry. Vychutnajte si neprekonateľnú slasť a objavte erotické šťastie!

    489 €

    309 €

    +

    -

    Skladom

  • Bijoux Indiscrets Lilly Whip - Čierny bičík

    Čierny bičík Lilly Whip Vám pomôže na nahom tele Vašej ženy objavovať skryté erotické body. Vezmite jemný bičík a dráždite ju jemnými povrázkami.

    18,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pipedream Pump Worx Euro Pump - Vákuová pumpa

    Pump Word Euro vákuová pumpa bola vyvinutá pre maximálne výsledky. Každým stlačením pumpičky bude penis väčší a pevnejší.

    26,90 €

    24,90 €

    +

    -

    Skladom

  • X-MAN All Black AB23 Dildo 33,5cm

    Vzrušujúca hračka z mäkčeného latexu a s hladkým povrchom. XXL čierne dildo s vyrysovaným žaluďom, predkožkou a semenníkmi je určené skúseným milovníčkam. Vďaka podstavcu je možné zažiť rozkoš aj na podlahe.

    84,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • X-MAN The Real One Penisdildo 24cm Čierna

    Využite možnosti realistického dilda s prísavkou. Táto hračka verne kopíruje penis a vďaka prísavke ju možno pripevniť na akýkoľvek hladký povrch. Dĺžka 24 cm a priemer 5 cm.

    45,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Fetish Fantasy Double Trouble

    Zdvojnásobte potešenie a zábavu týmto nasadzovacím dildom. Nasaďte si tohto pomocníka a môžete si užiť dvojitú penetráciu bez zapojenia ďalšieho partnera.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • HiSmith 4.0 Sex Machine HS03-App Modular Design with KlicLok, App & Wire Control for Thrusting Action & Enhanced Experience

    Túžite po majstrovskom automatickom diele a láske na prvý pohľad? HiSmith je značka špecializujúca sa na šukacie stroje a táto ich novinka v sebe ukrýva ešte silnejší motor a je vybavená aj diginálnym displejom na ovládači. 4.0 Sex Machine bol zostavený tak, aby bol multifunkčný, kreatívny, silný a tichý. Nechajte ožiť svoje fantázie a nainštalujte si do mobilu aplikáciu, ktorá vám umožní ovládať stroj pokojne z druhého konca sveta!

    1 169 €

    729 €

    +

    -

    Skladom

  • Pretty Love Heavy Balls Silicone Butt Plug

    Nechajte sa očariť týmto análnym kolíkom ukrývajúcim v sebe guličku, ktorá bude pri každom vašom pohybe narážať do stien kolíka a príjemne stimulovať váš análik. Kolík je vyrobený z hebkého silikónu, ktorý je bezpečný pre telo a ľahko sa čistí. Užite si všetky jedinečné pocity, ktoré s týmto kolíkom zažijete a nebojte sa vziať si ho aj von a mať tak vzrušujúce a diskrétne tajomstvo sám so sebou.

    14,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Black Level Vinyl Corsage 2840006 Black

    V tomto korzete bude tá najviac očarujúca kráľovná zvodnosti pod slnkom! Vyrobený je z čierneho lesklého vinylu a má otvorené košíčky, ktorými stavajú prsia do centra pozornosti. Košíčky sú vystužené a prsiami budú tak mierne nadvihnuté. Korzet je vybavený kosticami, takže perfektne padne a jeho zadná šnurovačka sa prispôsobí vašim proporciám.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Nexus Douche Bulb - Análna sprcha (klystír)

    Vodná sprcha (klystír) Nexus Douche Bulb je kombinovaná výplachová sprcha s pumpičkou v jednom.

    18,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Skladom

  • LateX Latex Pants with a Penis Sleeve and Anal Condom 2910438 Black

    Sexy vzhľad i pocity! Tieto priliehavé šortky z prírodného latexu s hrúbkou 0,4 mm majú integrovaný návlek na penis a semenníky a tiež análny kondóm. Sú ideálne pre milovníkov, ktorí milujú latexové rýchlovky a zábavu za zadnými vrátkami.

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Sharon Sloane Latex Stockings - Latexové pančuchy Čierna

    Sexy zvodné latexové pančuchy. Vyrobené z tenkého latexu, ktorý obopne a zvýrazní vašu nôžku. Zaujímavý doplnok S / M praktík.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • Orion Flogger Black

    Prémiový bič v štýle pokarhaní za bezkonkurenčnú cenu! Chcete si vychutnávať príjemnú bolesť alebo ju dokonca poskytovať? Omotajte si okolo zápästia pútko a chopte sa biča, ktorý vám bezpečne padne do ruky. Mäkkými povrázkami potom môžete svoj náprotivok nežne hladkať alebo mu/jej dopriať sexi výprask!

    7,90 €

    3,79 €

    +

    -

    Skladom

  • LateX Latex Leggings 2901110

    Klasika, ktorá nesmie chýbať žiadnym milovníkom latexu! Tieto legíny majú trojcestný zips v rozkroku, sú dlhé, úzke a extrémne sexi! Obopnú vás ako druhá koža a ak dôjde na vec, tak ich ani nebudete musieť dávať dole a bude stačiť rozopnúť zips. Zamilujte sa do nich, nebude to ťažké!

    99,90 €

    61,90 €

    +

    -

    Skladom

  • LateX Latex Shirt 2900025

    Nechajte vaše ženské tvary zažiariť vo svetle reflektorov! Táto latexová košeľa s krátkym rukávom bude ako vaša druhá koža, zvýrazní pás a stojančekom podporí vašu osobnosť. Vďaka zipsu, ktorý sa pnie cez celú prednú časť, budete môcť odhaliť toľko zo svojho nahého tela, koľko uznáte za vhodné.

    68,90 €

    41,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Bijoux Indiscrets Maze Tassel Choker Čierna

    Premeňte svoje túžby na skutočnosť, otvorte dvere svojej fantázii a oslňte nielen samú seba s týmto náhrdelníkom.

    37,90 €

    24,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Black Level Vinyl Corsage 2840200 Black

    Lesklý čierny korzet pre sebavedomé ženy! Tento kúsok od Black Level je vyrobený z čierneho vinuly a je skutočným erotickým pútačom. Neuveriteľne zvodným spôsobom zdôrazní krivky, pretože je celkovo o niečo dlhšia a zvýrazňuje tak boky. Korzet je vybavený kosticami, takže perfektne padne a jeho zadná šnurovačka sa prispôsobí vašim proporciám.

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Skladom

  • You2Toys RC Fucking Machine 2.0 Black

    Tento silný kociek pre vás natiahne až o 6 cm! Snívate o vzrušujúcich prírazoch? Premeňte svoje sny na skutočnosť, ktorá nebude mať obdoby! RC Fuck Machine 2.0 značky You2toys má praktickú silnú prísavku a nastaviteľný uhol. Na to, aby vám to urobil, nebudete potrebovať ruky. Vyberte si zo 7 vibračných režimov a 3 režimov prírazov.

    159 €

    119 €

    +

    -

    Skladom

  • You2Toys Fucking Machine with Remote Control Black

    Už vás nebaví stále len myslieť na zmyselné prirážanie a chcete to zažiť na vlastnej dierke, či už je to vagína alebo anál? Je na čase si splniť všetky želania šukacím strojom pre každú príležitosť! Toto nie je obyčajný vibrátor, je to kráľ prirážania a hlbokých ťahov o rozsahu až 6 cm. Pridáte si k tomu ešte niektorý zo 7 vibračných režimov? Prestaňte sedieť v kúte a čakať, vezmite svoje šťastie a potešenie do vlastných rúk.

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Ouch! Leather Cuffs - Kožené putá Čierna

    Hľadáte putá, ktorá umožnia tvrdú hru? Tak už nemusíte hľadať ďalej. Putá od Ouch! sú z kvalitnej kože, sú pohodlné a extrémne pevné. Remeň má 6 dierok pre nastavenie veľkosti a na kovové krúžky je možné pripojiť ostatné produkty od Ouch!

    22,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Skladom

  • The Handy 1.1 Interactive Stroker

    Chcete niečo viac, než je obyčajný masturbátor? Handy je najmodernejšia interaktívna sexuálna pomôcka, akú kedy svet vidieť! Riadi sa filozofiou sex pozitivity a prináša nové neuveriteľné možnosti potešenia. Prispôsobte ho svojim túžbam, nastavte si úchop aj dĺžku zdvihu presne tak, ako potrebujete a chcete!

    549 €

    189 €

    +

    -

    Skladom

  • FUN FACTORY Big Boss G5 Čierna

    Jeho meno hovorí za všetko .. Svojou impozantnou postavou dostane Big Boss každého, kto ocení XL potešenie!

    109 €

    95,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Black Level Vinyl Dress 2851300 Black

    Dokonalé krivky v lesklých šatách s neuveriteľným strihom! Tieto šaty s krátkymi rukávmi od Black Level sú kompletne vyrobené z lesklého čierneho vinylu az celej ich prednej strany sa napne kovový zips. Sú veľmi priliehavé a majú nízky výstrih do písmena V. Sukňa sa bude pri pohybom zvodne pohupovať a jej zadný diel je o trochu dlhší ako predný.

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Fifty Shades of Grey Greedy Girl - Dobíjací G-Spot Rabbit vibrátor

    Greedy Girl Rechargeable Rabbit Vibrator spája hodvábny silikónový povrch s 36 možnými kombináciami vibrácií tak, aby vám zaistil neuveriteľný orgazmus. Nabíja sa cez USB, je vodotesný a nenáročný na prenášanie, má 2 silné motory a 15 možných rýchlostí a rôznych obmien chodu.

    95,90 €

    72,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Paloqueth Anal Prostate Stimulator with Thrusts & Vibrations & Remote Control Black

    Snívate o zmyselnom prirážaní a vibráciách za vašimi zadnými dvierkami? S Paloqueth Anal Prostate Stimulator with Thrusts & Vibrations sa vaše prianie stane skutočnosťou. Je poháňaný dvoma výkonnými motormi a ponúkne vám 8 rôznych režimov ťahov. Okrem toho vie tiež vibrovať o 8 vzoroch a zaistí vám tak jemnú predohru alebo pokojne aj super silnú stimuláciu. Užite si novú úroveň vášho zadočkového potešenia!

    72,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Fetish Fantasy Designer Cuffs - Kovové putá Čierna

    Kovové putá z pevného ťažšieho kovu, môžu ich použiť začiatočníci aj pokročilí na erotické spútanie a zväzovanie.

    14,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Fetish Fantasy Suck N’ Stroke Head Pump

    Vychutnajte si stimuláciu prirovnateľnú k orálnemu sexu, ktoré ohromí váš žaluď a koriguje sa pomocou čerpadla. Tento ľahko použiteľný set dokáže vytvoriť naozaj silnú saciu akciu, ktorá stimuluje citlivé nervové zakončenia okolo žaluďa.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • LELO Loki Wave Čierna

    Loki poteší hlavne mužov, ktorí sa neboja objavovať nové dimenzie rozkoše. Perfektne anatomicky tvarovaný a dokonale zahnutý na poskytovanie intenzívnej masáže pánskej prostaty.

    249 €

    209 €

    +

    -

    Skladom

Položky 65 až 96 z celkom 3867

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Môj košík

Pridajte si do košíka tovar, ktorý chcete kúpiť.