×

Registrácia

Vaše údaje

Prihlasovacie údaje

Prihlásenie

Vyplňte meno!
Vyplňte priezvisko!
Meno nie je v správnom tvare!
Priezvisko nie je v správnom tvare!
E-mail nie je v správnom tvare!
Vyplňte e-mail!
Tento účet už existuje!
Zadajte heslo!
Zadajte platné heslo!
Musí obsahovať minimálne 6 znakov!
Môže obsahovať maximálne 16 znakov!
Heslá sa nezhodujú!
Musíte súhlasiť s podmienkami!
Zadali ste nesprávne údaje!

Dildá

Položky 33 až 64 z celkom 99

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  • Engily Ross Dildox Vibrating Color Changing Liquid Silicone Dildo S 14cm Purple

    Snívate o dildu s jedinečnými vlastnosťami? Predstavujeme úchvatnú kolekciu Dildox od značky Engily Ross. Patrí do nej aj toto fialové dildo z luxusného liquid silikónu pre extra hladký dotyk. Zakončené je prísavkou a medzi ostatnými vyniká tým, že vie zmeniť farbu v závislosti na teplote. Zabudnite na obyčajné dildá a vyberte si dokonalé dildo Dildox!

    41,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Evolved Luminous Dildo

    Toto nie je len tak nejaké dildo! Rozžiari vaše milostné hrátky vzrušujúcim svetlom, pretože svieti v tme. Stačí nasvietiť jeho jadro, zhasnúť a užívať si. Vyrobené je z dvoch vrstiev, pevné jadro je zabalené do príjemného silikónu pripomínajúceho ľudskú kožu.

    41,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Blush Avant D7 Ergo Violet

    Snívate o modernom a štýlovom dilde? Avant je ručne vyrobené dildo, ktorého krivky sú tvarované tak, aby vám prinášali čo najväčšie potešenie. Je z úžasne hebkého silikónu, ktorý je príjemný na dotyk, bezpečný pre telo a ľahko sa tiež čistí. Užite si cestu k cieľu s kvalitným dildom Avant D7!

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pipedream Dillio Platinum Super Eight 8" Platinum Silicone Dildo Purple

    Prahne vaša milostná duša po luxusnom dilde z vysoko kvalitného materiálu? Nová kolekcia dildo Dillio Platinum Collection obsahuje pôvabné dildá nežných farieb a úchvatných tvarov z prvotriedneho čistého silikónu najvyššej kvality. Tento druh silikónu patrí k tomu naj, čo súčasný trh ponúka a vyznačuje sa svojou pevnosťou, odolnosťou a pružnosťou. Okúste ho na vlastné telo, budete ho zbožňovať.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Ouch! Beaded Silicone G-Spot Dildo 6,5"/16,5cm Purple

    Obzeráte sa po dilde, ktoré vás bude baviť a bude sa vám aj páčiť? Toto z kvalitného silikónu je skvelou voľbou! Má „korálkový tvar“, vďaka ktorému vás bude stimulovať každým centimetrom, zakončené je silnou prísavkou a má krásnu metalickú farbu, ktorá naživo vyzerá ešte lepšie ako na fotkách. Pohrajte sa s ním sólo alebo v páre, kamarátiť sa bude aj s postrojmi.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Addiction Fantasy Addiction Unicorn 18cm Purple

    Vstúpte do sveta splnených fantázií s týmto nádherne sfarbeným dildom pripomínajúcim jednorožca. Jeho jedinečný tvar so spirálovitou textúrou a koncovou hlavou vás prenesie do inej dimenzie. Ľan počkajte, až sa dotkneme hedvábne hladkého silikónu, to sa začnú diať divy!

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • strap-on-me Soft Realistic Dildo Purple S

    Hľadáte kvalitné realistické dildo pre rozmanité hrátky? Máte ho! Toto dildo je vhodné na vaginálne i análne použitie, má úchvatné realistické spracovanie vrátane pôvabných semenníkov a vymodelovaných žiliek. Vychutnajte si s ním vášnivé chvíľky a nezabudnite ani na koncovú silnú prísavku, ktorá bude držať na akomkoľvek hladkom povrchu.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Blush Luxe Cici Dildo Purple

    Stále hľadáte to pravé dildo, ktoré bude kompatibilné s postrojom? Možno ste ho našli práve teraz! Táto horúca hračka od značky Blush vám bude poskytovať maximálne potešenie ako vo vagíne, tak v análiku. Má dokonalý tvar na zacielenie na citlivé miestečká a je vyrobená z čistého, vysoko kvalitného silikónu. Užite si luxusné dildo z luxusného materiálu a nechajte svoje ústa kričať vzrušením!

    37,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Maia Toys Kendall Purple

    Hľadáte pôvabné a kvalitné dildo s moderným vzhľadom? Tu ho máte! Kendall je luxusné silikónové dildo príjemne mäkké a hebké na dotyk. Zakončené je silnou prísavkou a jeho špeciálny špirálovitý tvar zasiahne tie správne miesta vo vašom tele za všetkých okolností. Nechajte sa ním rozmaznávať a rozšírte svoju erotickú zbierku o kvalitnú hračku.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Kiotos Dildos Set for Universal Harness Purple S/M/L

    Trojica dild rôznych veľkosti z kvalitného a príjemného silikónu. Ich zakrivený tvar s výraznou špičkou pohodlne zacieli na citlivý G-bod alebo na prostatu. Sú univerzálne, hebké, šikovné a vhodné napríklad aj pre stra-on.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pretty Love Murray Vibrating Dildo 19cm Purple

    Ste pripravená na nezabudnuteľné erotické dobrodružstvo? Táto hračka vás omámi 12 funkciami vibrácií a bočných pulzácií pre maximálne potešenie. Vďaka koncovej prísavke si môžete vychutnávať vaginálne aj análne hrátky bez použitia rúk a hodí sa tak aj pre kombináciu s vhodnými postrojmi.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Gvibe Greal 2 Violet

    Je tu revolúcia v realistických vibrátoroch! Greal je vyrobený z dokonalého materiálu Bioskin, ktorý len sotva rozoznáte od ľudskej pokožky. Navyše má úžasne vymodelované autentické detaily, je ekologický, bezpečný pre telo a ukrýva v sebe výkonný a pritom tichý motor so 6 vibračnými režimami. Jednoducho vibračný penis, ako má byť!

    179 €

    109 €

    +

    -

    Skladom

  • Strap U G-Tastic 17,8cm Metallic Silicone Dildo Purple

    Jedno z najkrajších dild ever, fakt! Má nádhernú fialovú metalickú farby a pôvabne sa leskne a trblieta. Vo vašej zbierke hračiek rozhodne vynikne. Navyše ho môžete spárovať s obľúbeným postrojom, alebo využiť jeho silnú koncovú prísavku a hrať sa bez použitia rúk. Je pevné a zároveň pružné a bude zmyselne masírovať vaše hlboké citlivé miesta.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • California Exotics Size Queen Dildo 6 Inch Purple

    Už dlho snívate o kvalitnom realistickom dilde? Size Queen si zamilujete na pohľad, na dotyk i na pocit. Má dokonale autenticky vymodelovaný tvar vrátane žaluďu a žiliek a je zakončené účinnou prísavkou. Splňte si svoje sny s týmto sexi a pôvabným dildom krásnej farby!

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Creature Cocks Astropus Tentacle Silicone Dildo

    Vzrušuje vás možnosť objaviť doposiaľ nepoznané a užiť si s dildom, ktoré určite iste kopíruje penis monštrá či príšery? Predstavujeme kolekciu nadpozemských dild Creature Cocks, do ktorej patrí aj tento Astropus Tentacle. Nechajte sa očariť jeho vesmírnym vzhľadom a tvarom pripomínajúce chápadlo.

    64,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

  • California Exotics 5pcs Wearable Dilator Set

    Sada na revitalizáciu a zosilnenie vaginálnych svalov, ktorú odporučajú aj doktori. Obsahuje 5 vaginálnych dilatátorov s ergonomickým zakrivením, ktoré vám umožnia postupnú a jemnú dilatáciu. Vyrobené sú z prémiového silikónu, sú príjemné, pohodlne sa zavádzajú a možno ich skombinovať aj s mini vibrátorom. Precvičte svoje panvové dno a omlaďte svoju vagínu.

    119 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pipedream Dillio Platinum Curious Five 5" Platinum Silicone Dildo Purple

    Prahne vaša milostná duša po luxusnom dilde z vysoko kvalitného materiálu? Nová kolekcia dildo Dillio Platinum Collection obsahuje pôvabné dildá nežných farieb a úchvatných tvarov z prvotriedneho čistého silikónu najvyššej kvality. Tento druh silikónu patrí k tomu naj, čo súčasný trh ponúka a vyznačuje sa svojou pevnosťou, odolnosťou a pružnosťou. Okúste ho na vlastné telo, budete ho zbožňovať.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • strap-on-me Dildo Plug Curvy Size S Metallic Purple

    Uspokojenie, potešenie a počúvanie vlastnému telu. Máte záujem? Toto Dildo Plug Curvy vám svojimi velkorysými krivkami a okrouhlým tvarom nabídne príjemne mäkké zavádzanie a intenzívnu stimuláciu zároveň. Užite si slasť centimeter po centimetri!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • RealRock Realistic Dildo with Balls 7" 17 cm Purple

    Hľadáte pôvabné dildo pre zaručené orgazmy? Tie najlepšie vrcholy okúsite s dildami z od RealRock! Sú nádherne tvarované, úchvatne farebné a zároveň priehľadné a vy s nimi dosiahnete svoje vo veľkom štýle. Hodí sa pre vaginálne aj análne použitie a ich kvalitný TPE materiál zaisťuje ľahké čistenie aj dlhú životnosť!

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Skladom

  • strap-on-me Dildo Plug P&G Size XXL Metallic Lilac

    Uspokojenie, potešenie a počúvanie vlastnému telu. Máte záujem? Toto Dildo Plug P&G vás úplne oslní svojim odvážnym dizajnom. Jeho skosený tvar a zaoblená špička z neho robí úplného odborníka na G-bod a na prostatu. Užite si vzrušenie a úchvatnú slasť.

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Engily Ross Dildox Posable Dildo Liquid Silicone Purple 17cm

    Snívate o dildu s jedinečným vzhľadom? Predstavujeme úchvatnú kolekciu Dildox od značky Engily Ross. Patrí do nej aj toto nežne farebné dildo z luxusného liquid silikónu pre extra hladký dotyk. Zakončené je prísavkou a ponúkne vám možnosť tvarovania. Zabudnite na obyčajné dildá a vyberte si dokonalé dildo Dildox!

    37,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Chisa Novelties Liquid Silicone Dildo Deluxe 02 Purple

    Úchvatné purpurové dildo z vysoko kvalitného silikónu, ktoré budete milovať! Pochádza z dielne obľúbenej značky Chisa Novelties a je báječne flexibilné, príjemné na dotyk a bezpečné pre telo. Vďaka koncovej prísavke ho ľahko pripevníte napríklad na kachličky v kúpeľni alebo tiež k postroju. Vychutnajte si jeho tvar a krivky, ktorými sa budete zmyselne trieť o váš g-bod!

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Creature Cocks Dino Dick Dinosaur Silicone Dildo

    Vzrušuje vás možnosť objaviť doposiaľ nepoznané a užiť si s dildom, ktoré určite iste kopíruje penis monštrá či príšery? Predstavujeme kolekciu nadpozemských dild Creature Cocks, do ktorej patrí aj tento Dino Dick Dinosaur. Nechajte sa očariť jeho prekrásnym prevedením, ktoré zatieni všetky ostatné hračky vo vašej zbierke.

    72,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

  • FUN FACTORY Amor Lavender

    AMOR, vyrobený zo 100% silikónu, upúta svojim aerodynamickým, veľmi elegantným a zároveň veľmi mierne realistickým tvarom. Je prispôsobivý a bez ostrých hrán, ľahko sa udržuje a je hypoalergénny. Jeho stabilná základňa umožňuje pohodlné uchopenie a taktiež použitie dilda v kombinácii s postrojom.

    49,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Blush B Yours Plus Hard N Happy Purple

    Prečo si medzi všetkými dildami vybrať práve toto? Možno preto, že sa jedná o jemnejšiu verziu dilda z najpredávanejšej kolekcie B Yours, alebo aj kvôli tomu, že vám dopraje príjemne mäkké pocity a vzrušujúce realistické zážitky. Má zvodný jasný vzhľad a tiež pevnú a robustnú koncovú prísavku. Dajte mu šancu byť pre vás „tým pravým“!

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pipedream Dillio Platinum Slim Seven 7" Platinum Silicone Dildo Purple

    Prahne vaša milostná duša po luxusnom dilde z vysoko kvalitného materiálu? Nová kolekcia dildo Dillio Platinum Collection obsahuje pôvabné dildá nežných farieb a úchvatných tvarov z prvotriedneho čistého silikónu najvyššej kvality. Tento druh silikónu patrí k tomu naj, čo súčasný trh ponúka a vyznačuje sa svojou pevnosťou, odolnosťou a pružnosťou. Okúste ho na vlastné telo, budete ho zbožňovať.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • California Exotics Size Queen Dildo 10 Inch Purple

    Už dlho snívate o kvalitnom realistickom dilde? SIze Queen si zamilujete na pohľad, na dotyk i na pocit. Má dokonale autenticky vymodelovaný tvar vrátane žaluďu a je zakončené účinnou prísavkou. Splňte si svoje sny s týmto sexi pôvabným dildom krásnej farby!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Dorcel So Dildo Magenta

    Perfektné dildo na stimuláciu G-bodu existuje! Predstavujeme So Dildo od Dorcel v nádhernej magenta farbe. Má dômyselný tvar pre ľahké zacielenie na citlivé miesta a vyrobené je z luxusného silikónu, ktorý je hebký na dotyk a bezpečný pre telo. Zapojte fantáziu a striedajte užší a širší koniec!

    49,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Engily Ross Dildox Color Changing Liquid Silicone Dildo M 17cm Purple-Pink

    Snívate o dildách s jedinečnými vlastnosťami? Predstavujeme úchvatnú kolekciu Dildox od značky Engily Ross. Patrí do neho aj toto fialové dildo z luxusného liquid silikónu pre extra hladký dotyk. Zakončené je prísavkou a medzi ostatnými vyniká tým, že vie zmeniť farbu v závislosti od teploty. Zabudnite na obyčajné dildá a vyberte si dokonalé dildo Dildox!

    37,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pipedream Dillio Platinum Secret Explorer 6" Platinum Silicone Dildo Purple

    Prahne vaša milostná duša po luxusnom dilde z vysoko kvalitného materiálu? Nová kolekcia dildo Dillio Platinum Collection obsahuje pôvabné dildá nežných farieb a úchvatných tvarov z prvotriedneho čistého silikónu najvyššej kvality. Tento druh silikónu patrí k tomu naj, čo súčasný trh ponúka a vyznačuje sa svojou pevnosťou, odolnosťou a pružnosťou. Okúste ho na vlastné telo, budete ho zbožňovať.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • California Exotics Size Queen Dildo 8 Inch Purple

    Už dlho snívate o kvalitnom realistickom dilde? Size Queen si zamilujete na pohľad, na dotyk i na pocit. Má dokonale autenticky vymodelovaný tvar vrátane žaluďu a žiliek a je zakončené účinnou prísavkou. Splňte si svoje sny s týmto sexi pôvabným dildom krásnej farby!

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pipedream King Cock Clear Cock with Balls 10" Purple

    Priezračne pôvabné! Toto dildo z transparentného a fialového materiálu navýši vaše zážitky vďaka svojmu realistickému spracovaniu. Je príjemne flexibilný, nezapácha a ľahko sa čistí. Navyše disponuje koncovou prísavkou, ktorá bude držať na akomkoľvek hladkom a rovnom povrchu. Nechajte si splniť fantázie.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

Položky 33 až 64 z celkom 99

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
Môj košík

Pridajte si do košíka tovar, ktorý chcete kúpiť.