×

Registrácia

Vaše údaje

Prihlasovacie údaje

Prihlásenie

Vyplňte meno!
Vyplňte priezvisko!
Meno nie je v správnom tvare!
Priezvisko nie je v správnom tvare!
E-mail nie je v správnom tvare!
Vyplňte e-mail!
Tento účet už existuje!
Zadajte heslo!
Zadajte platné heslo!
Musí obsahovať minimálne 6 znakov!
Môže obsahovať maximálne 16 znakov!
Heslá sa nezhodujú!
Musíte súhlasiť s podmienkami!
Zadali ste nesprávne údaje!

Automatické masturbátory

Položky 65 až 96 z celkom 226

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • Pipedream Extreme Elite Moto Bator

    Vychutnajte si dokonalý hands-free zážitok! Táto novinka vás ohromí sacím efektom, rebrovanou vnútornou štruktúrou a pohyblivou časťou, čo dohromady stimuluje orálny sex tak autentickým a intenzívnym spôsobom, ktorý žiadna iná pomôcka doteraz nezvládla.

    169 €

    109 €

    +

    -

    Skladom

  • Autoblow 2+ Extra Tight Edition Size B

    Kto by nemiloval orálny sex a uspokojenie, ktorému sa nič nevyrovná? Kto by nemiloval nový Autoblow 2 Extra Tight? Realistické pocity vďaka technológii piatich pružiniek z guličiek s pohybom hore a dole si vezmú do parády váš penis a pevne ho obopnú, lebo nový Autoblow 2 je o 50% tesnejší než predchádzajúci model. Čakajú vás ešte intenzívnejšie a lepšie orgazmy. Nechajte svoje ruky oddýchnuť si, Autoblow 2 ich k svojej práci potrebovať nebude.

    189 €

    149 €

    +

    -

    Skladom

  • Kiiroo Keon Duo Pack Including Stroker

    Chcete niečo viac? Kiiroo predstavuje nový štandard v interaktívnom potešení! Buďte medzi prvými, kto ho objaví, a vstúpte do interaktívneho sveta s výkonným automatizovaným masturbátorom pre mužov pre tie najrealistickejšie zážitky!

    489 €

    309 €

    +

    -

    Skladom

  • Paloqueth Alien One Auto Thrusting, Sucking & Vibratting Masturbator with LED Display

    Jedine s týmto masturbátorom sa vaše chvíľky, ktoré máte sám pre seba, stanú nezabudnuteľné a úplne perfektné! Bude pracovať za vás, takže vaše ruky si rozhodne oddýchnu. Prírazy, sanie a vibrácie, to je kombo, ktoré vám roztrasie kolená. Práve si prezeráte výbušninu, s ktorou necháte svoj penis doslova explodovať.

    169 €

    103,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pipedream Extreme Elite Vibrating Mega Milker Flesh

    Inovatívna technológia, ktorú tento masturbátor v sebe ukrýva, bude svojim stimulačným tlakom váš penis príjemne stláčať a následne uvoľňovať. Vyberte si z 6 rýchlostí a zamilujte sa do realisticky hebkej vnútornej časti z materiálu Fanta Flesh, ktorý je zvnútra príjemne texturovaný. Ak bude chcieť ešte viac, pridajte vibrácie a vyberte si zo 7 vibračných vzorov ten pravý. K tomu všetkému masturbátor disponuje ešte prísavkou, s ktorou si budete môcť nastaviť uhol upevnenia a užívať si tak pocity slastné, vzrušujúce a jedinečné.

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Kiiroo Onyx+ Teledildonic Masturbator

    Túžite po niečom novom a úplne dokonalom? Objavte bezchybné intímne zážitky s Kiiroo Onyx + plné realistických dotykov. Tento ľahký, moderný a diskrétny maturbátor bude vaším verným spoločníkom. Dopraje vám až 140 ťahov za minútu a budete ho môcť spárovať s Kiiroo či OhMiBod Esca hračkou svojej priateľky. A aby toho nebolo málo, dostanete aj možnosť okúsiť porno videá na vlastnom penise. Objavte Kiiroo Onyx +!

    369 €

    229 €

    +

    -

    Skladom

  • CRUIZR CP02 Rotating and Vibrating Automatic Masturbator with Adapter

    To najlepšie pre váš penis! Tento masturbátor CRUIZR CP02 je úžasne diskrétny a ponúkne vám vzrušujúci pohybe hore a dole, a tiež vibrácie v 5 rýchlostiach a 10 režimoch. Okrem toho si istotne obľúbite špirálovitý rotačný pohyb. Objavte jeho vnútorný mäkký pružný rukáv s pôvabným realistickým vaginálnym otvorom. Táto vnútorná časť je odnímateľná, takže jednoduché čistenie je zaručené, a zároveň sa môžete na zmyselnú textúru a autentické pocity.

    139 €

    87,90 €

    +

    -

    Skladom

  • You2Toys Suck-O-Mat

    Zažite najlepšiu masturbáciu všetkých čias a nepohite pri tom ani prstom! Inovatívna technológia, ktorá bola pri výrobe tejto jedinečnej hračky použitá, vám vezme dych. Už žiadne unavené ruky a natiahnuté zápästia, pohodlne sa uvelebte a nechajte Suck-O-Matt urobiť všetku prácu za vás. Mäkkučký silikón si váš penis zamiluje na prvý dotyk a vo chvíli, keď sa hračka rozpohybuje a bude vzrušujúcim saním bude simulovať vášnivo rozpálené pusinky, si uvedomíte, že je to láska na celý život!

    379 €

    229 €

    +

    -

    Skladom

  • Pipedream PDX Elite Moto Blower Black

    Moto Blower bude vaša nová láska pre chvíle sebalásky! Disponuje funkciou nasávania v 3 vzrušujúcich režimoch a tiež 5 vibračnými režimami a vaša pravačka si konečne oddýchne. Nájdite dokonalý rytmus a oddajte sa realistickým pôžitkom, ktoré vás vyložene pohltia!

    199 €

    129 €

    +

    -

    Skladom

  • Leten SM380 Super Masturbator

    Nechajte si vziať dych týmto jedinečným masturbátorom Leten A380 Super. Jeho moderný dizajn v sebe ukrýva mocný stroj, ktorý vám poskytne realistické zážitky z vašich chvíľ sebalásky a vy sa už nikdy nebudete chcieť vrátiť len k svojej ruke. Vďaka silnej prísavke bude pevne držať na akomkoľvek hladkom povrchu a vďaka pohybom tam a späť sa vy nebudete musieť ani hnúť. Leten A380 Super je nabíjateľný, má odnímateľný umývateľný vnútorný rukáv, čo veľmi uľahčuje čistenie, lebo masturbátor nie je vodotesný a nemal by byť ponorený do vody.

    219 €

    129 €

    +

    -

    Skladom

  • Zero Tolerance Let It Slide Black

    Ste v strese? Potrebujete sa uvoľniť? Poďte do toho s touto hračkou! Chopte sa robustnej ergonomickej rukoväte, stlačte tlačidlo a vydajte sa do ríše fantázie. Masturbátor bude po vašom úde príjemne kĺzať a vy budete relaxovať a užívať si 3 rýchlosti hladenia. Nechajte sa pohltiť vzrušujúcou textúrou a konečne si poriadne oddýchnite!

    129 €

    95,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pretty Love Ozzy Pussy

    Chceli by ste si masturbáciu užívať tak, akoby to bol skutočný sex? Tento masturbátor premení vaše chvíle uspokojovania! Je úžasne mäkký, neuveriteľne realistický a texturovaný a v neposlednej rade je vybavený funkciou prirážania v 3 rýchlostiach. Doprajte si vzrušujúce pôžitky spojené s hladkým konštantným pohybom a vyvrcholte ako v skutočnej vagíne!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • California Exotics Ultimate Power Stroker

    Je kompaktný, je elegantný, je účinný, je vibračný, je samostatný a je pripravený uspokojiť vás, kedykoľvek budete potrebovať. Zasuňte dovnútra svoj úd a nechajte sa unášať. Niekoľko korálkových radov bude po vašom penise prechádzať hore a dole v 3 rýchlostiach a pridať môžete tiež vibrácie? Ready na super jazdu?

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Kiiroo Hot Octopuss Pulse Solo Interactive

    Jedna z najobľúbenejších erotických hračiek pre mužov Hot Octopuss Pulse Solo prichádza teraz v novom interaktívnom kabáte! Jeho všestranný dizajn z neho robí perfektnú hračku pre každého, kto má penis, avšak teraz to môže byť ešte vzrušujúcejšie! Pripojte Pulse Solo k jednému z viac než 4000 interaktívnych videí (2D alebo VR) a vnímajte každý pohyb vašich obľúbených hviezd prostredníctvom oscilácií.

    309 €

    189 €

    +

    -

    Skladom

  • Xise Sydni Automatic Thrusting Vagina Doll 7.4kg Skin

    Cítite sa osamelí a noc, čo noc zaspávate bez pocitu uspokojenia? Je na čase s tým skoncovať a premeniť svoj život k lepšiemu! Neviete ako? Možno vám s tým pomôže zvodná Sydni ako pôvabný realistický masturbátor pripomínajúci kus ženského tela. Vychutnajte si dotyk hebkého materiálu, stláčajte ho, hlaďte a prenikajte do 2 vášnivých otvorov!

    499 €

    379 €

    +

    -

    Skladom

  • Paloqueth Avenger 5in1 Automatic Oral Sex Rotating & Thrusting Masturbator

    Chcete vnímať svoje potešenie všetkými zmyslami? S týmto masturbátorom ho ucítite na vlastný penis, budete počuť a tiež uvidíte! Priehľadné okienko vám umožní sledovať, ako si váš penis užíva rotáciu alebo prírazy a pripadá si ako v prostredí vzrušujúceho hlbokého hrdla. Zapnite režim búrky a vychutnajte si maximálnu možnú stimuláciu!

    179 €

    119 €

    +

    -

    Skladom

  • Rimba Toys Orgastobator 04 Male Masturbator White

    Prahnete po luxusnej erotickej pomôcke, ktorá by vám dopriala maximálne potešenie? Zoznámte sa s Orgastobatorom 04 z exkluzívnej kolekcie značky Rimba. Tento masturbátor je navrhnutý tak, aby predefinoval vaše zmyselné zážitky vďaka svojmu technologicky vyspelému spracovaniu a inovatívnym funkciám. Tak ráčte objaviť jeho omamne vzrušujúcich 6 režimov ťahov!

    61,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • California Exotic Apollo Hydro Power Stroker

    Hľadáte perfektnú hračku, ktorú nebudete musieť držať? "Hands-free" masážnu hračku s 30 intenzitami vibrácií jednoducho pripevníte k pevnému povrchu a necháte sa vtiahnuť do sveta slasti.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Skladom

  • FUN FACTORY Cobra Libre II Black-Red

    Najnovšia verzia COBRA Libre II je hračka pre náročných mužov. Ked váš penis pevne obopne mäkká silikónová pusinka COBRY II, tak vaším telom prestúpi skvelý pocit vzrušenia.

    149 €

    129 €

    +

    -

    Skladom

  • Paloqueth Last Drop Sucker Masturbator with Suction & Vibrations

    Vyberte si spokojný sexuálny život, vyberte si hlboké sanie a intenzívne vibrácie, vyberte si tento jedinečný mastrubátor. Ponúka to najlepšie zo sveta vibrácií aj zo sveta sania. Tešte sa na to, ako vás pohltí vzrušujúcim vákuom, nasaje a uvoľní. Tešte sa na intenzívne vibrácie a inovatívny dizajn!

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Skladom

  • LELO F1S V2 Masturbator Gun Metal & Midnight Blue

    Preskúmajte svoju spokojnosť s týmto moderným masturbátorom s poddajným vnútorným rukávom a širokou škálou sonických intenzít a 4 pulzujúcimi programami. Je vybavený 10 najmodernejšími senzormi pre spätnú väzbu v reálnom čase cez aplikáciu LELO, čo vám umožní vytvoriť si tú najpríjemnejšiu sadu programov. Dajte život svojim fantáziám!

    399 €

    189 €

    +

    -

    Skladom

  • Action Viggo Advanced Masturbator Up and Down and Sucking Black

    Dokonalá hračka pre všetkých, ktorí majú penis! Volá sa Viggo a aj keď možno na prvý pohľad vyzerá trochu obyčajne, rozhodne obyčajný nie je. Má tie najlepšie vlastnosti, ktoré ocení každý penis. Z vonkajšej časti je skvele diskrétny a vo vnútri má super realistický textúrovaný TPE návlek pre maximálne vnemy. K tomu pridáva ešte 3 úžasné funkcie, ráčte ich objaviť.

    159 €

    99,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Lovebotz The Milker Pro Edition

    Túžite po niečom skutočne intenzívnom a naozajstnom, čo vás vezme až na vrchol sexuálneho uspokojenia? Pomôcky od značky Lovebotz valcujú trh s erotickými pomôckami už niekoľko rokov a teraz prichádza s novým Milkerom Pro, ktorý vás vysaje do poslednej kvapky. Jeho textúrovaný a pružný návlek vás pohltí pri každom ťahu. Vyberte si z 3 rýchlostí a vibrácií a 7 vzorov a objavte nový svet potešenia a orgazmickej slasti.

    549 €

    349 €

    +

    -

    Skladom

  • Kiiroo Keon Combo Set Feel Victoria June

    Nádherná prsnatá bruneta Victoria je jednou z najžiadanejších hviezd v porno odbore. A viete čo? Teraz môže byť vaša! Zaujíma vás, aký by to s ňou ani bolo? Spárujte úžasný masturbátor FeelVictoria so super moderným KEONom a nebudete sa môcť diviť, aké úchvatne skutočné to bude!

    429 €

    269 €

    +

    -

    Skladom

  • Rimba Toys Orgastobator 02 Male Masturbator Black & Transparent

    Prahnete po luxusnej erotickej pomôcke, ktorá by vám dopriala maximálne potešenie? Zoznámte sa s Orgastobatorom 02 z exkluzívnej kolekcie značky Rimba. Tento masturbátor je navrhnutý tak, aby predefinoval vaše zmyselné zážitky vďaka svojmu technologicky vyspelému spracovaniu a inovatívnym funkciám. Tak ráčte objaviť jeho omamne vzrušujúcich 10 vibračných režimov a 5 režimov rotácií!

    49,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pipedream Extreme Toyz Mega-Bator Ass

    Zažijete ten najpokročilejší, hands-free, USB nabíjací mužský masturbátor. Mega-Bator je jediný hands-free mastrubátor na svete, ktorý za Vás urobí všetku prácu medzitým, čo sledujete na telefóne svoje obľúbené neresti.

    189 €

    149 €

    +

    -

    Skladom

  • Paloqueth Strong Blowjob Thrusting, Vibrating & Moaning Masturbator

    Chcete tie najlepšie zážitky absolútne bez práce? Tento masturbátor splní každý váš vzrušujúci sen! Ponúkne vám 10 rýchlostí prírazov a 9 vibračných vzorov. Jeho zmyselné ťahy sú plne automatické a vedia byť buď divoko rýchle alebo nežne pomalé. Trénujte svoju výdrž, robte si dobre a vychutnajte si dych vyrážajúce vrcholy.

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Svakom Alex Neo 2

    Páni, chcete zo seba dostať úplne všetko a urobiť z každej vašej masturbácie nezabudnuteľný zážitok? Novšia verzia obľúbeného masturbátora Alex Dark Blue pohltí váš penis svojim realisticky hebkým materiálom, bude intenzívne prirážať a vezme vás do sveta splnených fantázií. A nie je všetko! Najnovším vylepšením je moderné ovládanie cez aplikáciu umožňujúcu zábavné interaktívne funkcie.

    219 €

    129 €

    +

    -

    Skladom

  • Otouch Ninja 2 Automatic Masturbator

    Predstavujeme masturbátor Ninja2 od značky Otouch. Je to luxusná hračka v diskrétnom púzdre s úplne tichým chodom. Ponúkne vám 7 vibračných režimov a tiež nafukovaciu komoru, ktoré sa podľa vašich prianí zväčší. Zasuňte do mäkkého textúrovaného silikónu a potrénujte svoju výdrž aj erekciu!

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Toro Tornax Advanced Masturbator with Thrusting Movement

    Toro vie, čo muži chcú! Ponúka im pokročilé technológie ukryté v moderných a účinných erotických pomôckach, ktoré premenia všednú masturbáciu na nezabudnuteľný zážitok. Do Toro kolekcie patrí aj Tornax – masturbátor s teleskopickou funkciou. Zažite s ním silnú stimuláciu, ktorá bude maximálne príjemná!

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • You2Toys 3 Function Masturbator

    Rotuje, masíruje a vibruje tak, že už to nikdy nebudete chcieť inak. Tento dobíjací masturbátor s 3 funkciami od You2Toys kombinuje rotácie, funkciu ťahu v spodnej časti s vibráciami v hornej časti. To znamená, že sa o váš penis postará tak intenzívne a precízne, že objavíte tie najlepšie vrcholy!

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pipedream PDX Elite Fuck-O-Matic 2

    Fuck-O-Matic 2 premení vašu masturbáciu v nezabudnuteľné zážitky, a to od žaluďa až po semenníky. Je totiž vybavený špeciálnym stimulátorom na semenníky, a okrem toho vám ponúkne zmyselné a silné sanie, ktoré vás skutočne ohromí. Bude to búrka senzačných pocitov! Prispôsobte si ho svojim osobným a aktuálnym prevenciám a vychutnajte si to s ním na maximum!

    199 €

    129 €

    +

    -

    Skladom

Položky 65 až 96 z celkom 226

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Môj košík

Pridajte si do košíka tovar, ktorý chcete kúpiť.