×

Registrácia

Vaše údaje

Prihlasovacie údaje

Prihlásenie

Vyplňte meno!
Vyplňte priezvisko!
Meno nie je v správnom tvare!
Priezvisko nie je v správnom tvare!
E-mail nie je v správnom tvare!
Vyplňte e-mail!
Tento účet už existuje!
Zadajte heslo!
Zadajte platné heslo!
Musí obsahovať minimálne 6 znakov!
Môže obsahovať maximálne 16 znakov!
Heslá sa nezhodujú!
Musíte súhlasiť s podmienkami!
Zadali ste nesprávne údaje!

Automatické masturbátory

Položky 65 až 96 z celkom 109

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  • Pipedream PDX Elite Milk Me Silly Mega Masturbator Brown

    Snívate sa o sexi prdelce, ktorá sa bude vášnivo chvieť? Nič vám neurobí tak dobre ako táto Elite Milk Me Silly Mega zadnice! Váš penis si v nej užije to najintenzívnejšie a najrealistickejšie dráždenie ever. Je obrovská a vybavená 2 výkonnými motormi, ktoré vibrujú a masírujú súčasne. Vyberte si z 5 funkcií rotácií a 5 vibrácií pre neskutočne vzrušujúce pocity.

    1 229 €

    769 €

    +

    -

    Skladom

  • Pipedream PDX Elite Fuck-O-Matic 2

    Fuck-O-Matic 2 premení vašu masturbáciu v nezabudnuteľné zážitky, a to od žaluďa až po semenníky. Je totiž vybavený špeciálnym stimulátorom na semenníky, a okrem toho vám ponúkne zmyselné a silné sanie, ktoré vás skutočne ohromí. Bude to búrka senzačných pocitov! Prispôsobte si ho svojim osobným a aktuálnym prevenciám a vychutnajte si to s ním na maximum!

    199 €

    129 €

    +

    -

    Skladom

  • Kiiroo Onyx+ Teledildonic Masturbator Lisa Ann Experience

    Snívate si o nádhernej Lise Ann len pre seba? Táto superhviezda môže byť teraz len vaša! Masturbátor je totiž ozdobený jej podpisom a tiež získate 1500 kreditov, ktoré môžete použiť na jej inaktívny obsah na FeelPornStars.com. Podľahnite jej provokatívnemu zmyselnému kúzlu a nežným dotykom.

    399 €

    249 €

    +

    -

    Skladom

  • Leten X-9 Retractable Masturbation Cup

    Najnovšia verzia masturbátoru Leten, ktorý urobí všetku prácu za vás. Jeho jedinečná technológia tzv. samozaťahovania nahradí mechanickú ručnú prácu a vďaka extra silnému motoru si môžete užívať až 380 ťahov za minútu. Futuristický dizajn modelu X-9 bude príjemný vášmu oku, rovnako ako funkcie tejto pomôcky budú príjemné vášmu penisu. Odnímateľný rukáv z TPE materiálu zaručuje hygienickosť masturbátoru, pretože ho môžete ľahko vyňať a umyť. Vďaka priloženému náradiu rukáv potom pohodlne vrátite do požadovanej polohy.

    169 €

    109 €

    +

    -

    Skladom

  • California Exotics Optimum Power Vibro Thruster Stroker Black

    Zažite maximálne potešenie s týmto inovatívnym masturbátorom! Je to hračka pre náročných, technická vymoženosť so schopnosťou vibrácií a autentických prírazov. Vyberte si z 10 a 10 funkcií pre širokú škálu vnemov.

    189 €

    139 €

    +

    -

    Skladom

  • Jamyjob Rocket Masturbator Soft Compression Tech and Vibration

    Štyri, tri, dva, jedna, štart! Odpočítavanie je na konci a tá najzmyselnejšia raketa všetkých čias s vami práve štartuje, aby vás vzala do nového vesmíru rozkoše! Tak nasadať!

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pipedream Extreme Elite Deep Throat Vibrating Stroker

    Milujete deep throat? A kto nie! Tento unikátne navrhnutý masturbátor má realistický tvar hrdla a je vyrobený z materiálu Fanta Flesh, ktorý by ste len sotva rozoznali od skutočnej ľudskej pokožky. Ste pripravení na najlepšiu fajku vášho života?

    189 €

    129 €

    +

    -

    Skladom

  • Kiiroo Keon Single Pack

    Nový rozmer v oblasti interaktívneho potešenia! Vstúpte do sveta interaktívneho potešenia s najvýkonnejším automatickým adaptérom pre masturbátory a zažite ohromujúci orgazmus! Keon je výnimočný v tom, že ho môžete prepojiť s interaktívnym erotickým obsahom a pocítiť tak všetok dej vo videu na vlastnom penise v reálnom čase!

    369 €

    229 €

    +

    -

    Skladom

  • Pretty Love Sienna Vibrating & Sucking Masturbator

    Rozpáľte svoje zmysly úžasne autentickým erotickým zážitkom s masturbátorom Pretty Love Sienna! Ponúkne vám 3 úrovne sania a 12 omamných vibračných režimov pre stimuláciu tých najcitlivejších častí penisu. Vnútorný textúrovaný rukáv má mäkké vrúbky a záhyby pre príjemné potešenie a určite si obľúbite aj funkciu chytrej pamäte, ktorá si zapamätá vaše obľúbené nastavenia. A to nie je všetko, pripojte priložené slúchadlá a vychutnajte si slastné stonanie a dráždivý sex talk!

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pipedream PDX Elite Fap-O-Matic

    Chcete, aby bola vaša masturbácia dokonalým zážitkom? S Fap-O-Matic to presne tak bude! Ponúkne vám výkonné prerušované sanie spôsobujúce vzrušujúce ťahy. Bude to dokonalá búrka pocitov pri intenzívnych sólo hrách, ktoré prispôsobíte svojej aktuálnej nálade. Vychutnajte si automatické ťahy okolo vášho penisu, ktoré budú simulovať prirážanie a dostaňte sa na tie najlepšie vrcholy.

    239 €

    149 €

    +

    -

    Skladom

  • Kiiroo Onyx+ Teledildonic Masturbator Jessica Drake Experience

    Snívate o nádhernej Jessice Drake len pre seba? Táto superhviezda môže byť teraz len vaša! Masturbátor je totiž ozdobený jej fotkou a tiež získate 1500 kreditov pre použitie na jej inaktívny obsah na FeelPornStars.com. Podľahnite jej provokatívnemu zmyselnému kúzlu a nežným dotykom.

    399 €

    249 €

    +

    -

    Skladom

  • Otouch Deven Automatic Masturbator

    Páni, vyberáte masturbátor? Tak sa zastavte pri Otouch Deven! Predstavuje úplne všetko, na čom pri výbere záleží. Je vyrobený z bezpečného silikónu a ABS, je pohodlný a šetrný k životnému prostrediu. Ponúkne vám 6 frekvenčných vibračných režimov a tiež schopnosť zahrievania. Vďaka vodotesnosti IPX6 sa ľahko čistí a dobíja sa cez USB. Objavte aj ďalšie detaily!

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Jamyjob Hurricane Oral Sex Stimulator

    Existuje niekto, kto by nemal rád orálny sex? A čo sa vám vybaví, keď sa povie vyššia úroveň orálneho sexu? Hurricane od Jamyjob je hračka budúcnosti, ktorá vám ukáže, ako má správny orálny sex vyzerať. Objavte jeho moc a podľahnite dokonalosti najlepšieho orálu ever!

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Wyne 01 Masturbator Heat, Vibration & Sucking Function

    Parádna kuřbička aj príjemné teplo! Masturbátor 01 od Wyne vám pohodlne padne do ruky a vzruší vám svojou textúrou aj tvarom vagíny. Ponúkne vám 5 vibračných režimov v 3 rýchlostiach, 3 sacie režimy, a funkciu zahrievania až na 42 °C. Váš penis bude ako v raji. Každá z funkcií má svoje vlastné ovládanie a vy ich tak môžete medzi sebou ľubovoľne kombinovať. Tak zasuňte a preneste sa do vlastného sveta slasti - len vy a Wyne!

    219 €

    129 €

    +

    -

    Skladom

  • Kiiroo Onyx+ Teledildonic Masturbator Asa Akira Experience

    Snívate o nádhernej Ase Akire iba pre seba? Táto superhviezda môže byť teraz len vaša! Masturbátor je totiž ozdobený jej podpisom a tiež získate 1500 kreditov na použitie na jej inaktívny obsah na FeelPornStars.com. Podľahnite jej provokatívnemu, zmyselnému čaru a nežným dotykom.

    399 €

    249 €

    +

    -

    Skladom

  • Pipedream Extreme Elite Talk Back Super Stroker Flesh

    Užite si realistický zážitok so všetkým vrátane vášnivého stonania a nemravných slov s týmto hovoriacim masturbátorom od Pipedream! Okrem vášnivého stonania vám ponúkne 20 sexy fráz a 10 rôznych vibračných režimov, táto kombinácia očarí nielen váš penis, ale aj vašu myseľ! Doprajte si nový level masturbácie a nechajte si od Talk Back Super Storek prehovoriť do duše, k vášmu srdcu a predovšetkým k vášmu penisu.

    179 €

    119 €

    +

    -

    Skladom

  • Shequ Truda Automatic Male Masturbator Vibration and Suction Vagina

    Snívate o lahodnom saní vášho údu? S touto jedinečnou modernou hračkou ho môžete mať kedykoľvek si spomeniete! Ponúkne vám hneď 5 výkonných sacích režimov ak tomu 7 vibračných vzorov. Zamilujte sa do realistického tvaru vagíny, futuristického dizajnu a vnútornej stimulačnej textúry.

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Seven Creations Pulsar Male Suction Stimulator

    Chcete si chvíle sám so sebou užívať naplno? Prizvite si Pulsar a nechajte ho robiť svoju saciu prácu! Je to moderná erotická pomôcka s 3 režimami sania a 4 režimami vibrácií. Je vyrobený z vonkajšej časti z pevného ABS a z vnútornej z príjemného TPE materiálu. Urobte sa Pulsarom dobre, úžasne a skvelo!

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Dorcel Thrust Blow Automatic Thrusting Masturbator Black

    Masturbácia bez práce! Táto jedinečná hračka je založená na automatickom a pravidelnom pohybe tam a späť pre skutočne autentické zážitky! Disponuje aj silnou prísavkou, ktorá bude držať na akomkoľvek hladkom povrchu. Nastavte si ho, do akého uhla budete potrebovať, zapnite si funkciu stonania a užite si vzrušujúci a realistický zážitok!

    199 €

    129 €

    +

    -

    Skladom

  • Tenga Flip Zero 0 Electronic VIBROTATION Black

    Novinka od obľúbenej značky Tenga, Flip Zero 0 vás nechá burácať na vlnách vibrujúceho vzrušenia! Elegantné puzdro v sebe ukrýva stimulujúcu elastickú textúru a tiež dve očarujúce vibračné centrá. Gyrosensor („rukoväť“) umožňuje pohodlné ovládanie smeru a rýchlosti jednoduchým náklonom ruky. Okrem vibrácií sa môžete tešiť aj na zmyselné rotácie. Zažite pocity ako nikdy predtým s touto luxusnou hračkou!

    739 €

    459 €

    +

    -

    Skladom

  • Otouch Inscup3 Intelligent Thrusting & Contraction Masturbator

    Tak šikovný a elegantný! Tento automatický masturbátor posunie vaše potešenie do nových a ešte lepších výšin. Disponuje funkciou inteligentných ťahov a funkciou kontrakcií o 360 ° Toto jednoducho musíte zažiť na vlastný penis a dosť možno už potom nebudete chcieť inak!

    219 €

    129 €

    +

    -

    Skladom

  • California Exotics Bionic Sucking and Vibrating Masturbator Black

    Ste moderný muž a milujete technicky pokročilé vymoženosti? Zažite novú dych vyrážajúcu úroveň potešenia s výkonným sacím a vibračným masturbátorom Bionic! Dopraje vám vskutku omamné zážitky z masturbácie a jeho funkcie si prispôsobíte svojim potrebám Tešte sa tesnú vnútornú textúru, 4 intenzívne funkcie sania a 7 funkcií vibrácií!

    299 €

    179 €

    +

    -

    Skladom

  • Pipedream Extreme Rechargeable Roto-bator Pussy

    Zoznámte sa s najneuveriteľnejším, najintenzívnejším a najpokročilejším rotujúcim masturbátorom, aký bol kedy na svete videný!

    159 €

    103,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Lovebotz The Milker Slider 18X Stroking Masturbator Black

    Už vás vaša ruka nebaví? Ani nemusí! S týmto šikovným prístrojom Lovebotz Auto Milkerom si môžete vychutnávať automatické naháňanie o 3 rýchlostiach a 6 vzoroch. Disponuje radmi korálikov pre ešte lepšiu stimuláciu a má pružný a mäkký vnútorný TPE rukáv, ktorý bude vášmu penisu maximálne príjemný. Chopte sa plastového puzdra a nakloňte si ho podľa aktuálnej potreby a polohy.

    309 €

    189 €

    +

    -

    Skladom

  • Rebel Masturbator with Sucking & Vibrating Functions

    Chcete si svoje sólo zážitky užívať ešte o niečo viac? Prizvite si k nim tento masturbátor od značky Rebel s 2 vzrušujúcimi funkciami, vie sať aj vibrovať. Ponúkne vám 3 režimy sania a 6 režimov vibrácií pre zmyselnú rozmanitosť. Jeho ovládanie je veľmi jednoduché a vnútorná časť je nielen príjemne mäkká, ale aj posiata masážnymi bodmi a drážky. Až budete hotoví, vnútornú časť stačí jednoducho vytiahnuť a vymyť.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Lovebotz Milker TPE Masturbator with Ball Strap Clear

    Aké sú vaše aktuálne chute? Snívate o saní do poslednej kvapky? S týmto textúrovaným, mäkkým a pružným TPE masturbátorom to pôjde samo a ani k tomu nebudete potrebovať ruky, pretože ho koncovým popruhom zaháknete za semenníky. Vkĺznite do rebrovaného tunela a pohoňte si v ňom len tak alebo ho pripojte k Milker Pro a nechajte sa hladkať a sať absolútne bez „práce“.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Wyne 03 Masturbator Vibration, Warming & Suction for Blowjob Feeling

    Parádna kuřbička aj sexy stonanie! Masturbátor 03 od Wyne vás očarí plne automatickou stimuláciou penisu. Ponúkne vám 7 vibračných režimov, 3 sacie režimy, funkciu zahrievania a 3 zvuky stonania. Váš penis bude ako v raji. Každá z funkcií má svoje vlastné ovládanie a vy ich tak môžete medzi sebou ľubovoľne kombinovať. Tak si nasaďte priložené slúchadlá, zasuňte a preneste sa do vlastného sveta slasti – len vy a Wyne!

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Kiiroo Onyx+ Teledildonic Masturbator Romi Rain Experience

    Snívate o nádhernej Romi Rain len pre seba? Táto superhviezda môže byť teraz len vaša! Masturbátor je totiž ozdobený jej fotkou a tiež získate 1500 kreditov pre použitie na jej inaktívny obsah na FeelPornStars.com. Podľahnite jej provokatívnemu zmyselnému kúzlu a nežným dotykom.

    399 €

    249 €

    +

    -

    Skladom

  • Zero Tolerance Squeeze Play with Riley Reid

    Urobte si čas sám na seba, pohrajte sa a prizvite sa k tomu aj tento výkonný masturbátor. Bude vás zmyselne nasávať a omámi vás vibráciami. Okrem toho ho môžete aj stláčať a určovať si tlak. Vyberte si zo 7 úrovní sania a vibrácií a zamilujte sa do dotyku mäkkej a pružnej vnútornej časti z kvalitného TPE.

    229 €

    149 €

    +

    -

    Skladom

  • Svakom Hannes Neo

    Ovládnite svoje telo a tiež myseľ s Hannesom Neo od Svakom! Je to šikovná erotická hračka, s ktorou preskúmate svet najmodernejšieho interaktívneho potešenia. Je totiž ovládateľný cez aplikáciu, ktorá vám dokonca umožní synchronizovať sa s online 2D obsahom. Alebo nechajte svojho partnera či partnerku, aby ho ovládal/az druhého konca sveta užite si novú úroveň sexu na diaľku.

    199 €

    129 €

    +

    -

    Skladom

  • Wyne 04 Masturbator Vibration & Sucking Function

    Intenzívne sanie a vibrácie pre dokonalý sólo zážitok! Tento ľahko uchopiteľný podtlakový masturbátor od Wyne kombinuje saciu funkciu a vibrácie. Na výber od neho dostanete z 10 vibračných režimov a 3 režimov sania pre príjemnú rozmanitosť. Nechajte si urobiť dobre a užite sa každú minútu cesty, ktorej cieľ bude nezabudnuteľný orgazmu.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Kiiroo Onyx+ & Pearl 2+ Couple Set Turquoise

    Je váš náprotivok práve ďaleko, ale aj tak sa nechcete hrať osamote? Hrajte sa spoločne! Táto dvojica technologicky vyspelých pomôcok bude tými pravými doplnkami pre vášeň na diaľku. Kiiroo Pearl2 aj Kiiroo Onyx+ sú moderné a luxusné hračky s technológiou citlivou na dotyk, takže dokážu medzi sebou dôveryhodne prenášať všetky vaše pohyby. Vysnívané milovanie na diaľku je teraz skutočnosťou!

    489 €

    309 €

    +

    -

    Skladom

Položky 65 až 96 z celkom 109

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
Môj košík

Pridajte si do košíka tovar, ktorý chcete kúpiť.