×

Registrácia

Vaše údaje

Prihlasovacie údaje

Prihlásenie

Vyplňte meno!
Vyplňte priezvisko!
Meno nie je v správnom tvare!
Priezvisko nie je v správnom tvare!
E-mail nie je v správnom tvare!
Vyplňte e-mail!
Tento účet už existuje!
Zadajte heslo!
Zadajte platné heslo!
Musí obsahovať minimálne 6 znakov!
Môže obsahovať maximálne 16 znakov!
Heslá sa nezhodujú!
Musíte súhlasiť s podmienkami!
Zadali ste nesprávne údaje!

Nevibračné masturbátory

Položky 129 až 160 z celkom 815

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
  • Tenga Pocket Cold Spark

    Ten najviac vreckový masturbátor na svete! A neprichádza s ním nikto iný ako líder medzi erotickými pomôckami, japonská značka Tenga. Je to nenápadné a dostatočne malé vrecko, ktoré v sebe totálne pružný návlek na mastrubáciu a kvapku lubrikantu, aby to pekne kĺzalo. Je na jedno použitie, a až budete hotoví, dáte ho späť do vrecka a diskrétne vyhodíte do koša.

    11,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pipedream Extreme Flip Me Over Brown

    Je pre vás Sophiinou voľbou vyberať si medzi vagínou a análikom? Teraz už nemusíte! Tento masturbátor vám totiž ponúkne to aj to. Nie je to perfektné? Áno je. Navyše má pomerne vreckovú veľkosť, takže sa hodí aj na cesty a vyrobený je z hodvábne príjemného a mäkkého Fanta Flesh materiálu prvotriednej kvality.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Happy Ending Rinse and Repeat Classic Stroker Pussy

    Objavujú sa vo vašich erotických fantáziách pysky ohanbia, ktoré sú dychtivé a kedykoľvek pripravené? Tento masturbátor premení vaše sny na skutočnosť! Môžete nimi preniknúť do lahodnej pošvy, ktorá vás bude dráždiť svojou vnútornou textúrou až k omamnému vrcholu. Až skončíte, stačí vnútorný návlek vybrať a umyť ho teplou vodnou, aby vás mohol čakať zas nabudúce.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Doc Johnson in a Bag Mouth Stroker Transparent

    Hľadáte niečo lepšie, ako je vaša pravačka? Vybavte ju týmto sexi masturbátorom s realistickým tvarom pusinky. Je presne taký veľký, aby sa pohodlne vošiel do dlane a vyrobený je z patentovaného Ultraskyn materiálu, ktorý je extrémne príjemný, a hlavne podobný ľudskej koži. Zamilujte si jeho tesné textúrované vnútro a vychutnajte si maximálnu stimuláciu.

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Jamyjob Extreme Masturbator Tensek 5 Black

    Pripadáte si v poslednej dobe znudene a už vás nebaví ani masturbácia? Je čas vyskúšať niečo nové! Masturbátory Jamyjob vám nachystajú úplne nové pôžitky. Tento inovatívny model TENSEK 5 má jedinečný čierny dizajn a tiež pohodlné uchopenie. Vnútorná časť je zmyselne textúrovaná a váš penis si v kombinácii s pružnosťou materiálu úplne podmaní!

    80,90 €

    29,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • Arcwave Ghost Pocket Stroker Mint

    Potrebujete pravú ruku pre vašu pravú ruku? Ghost je silikónový masturbačný pomocník, s ktorým vás to bude baviť ešte viac! Je skvele mäkký a šetrný k pokožke a má hneď dve stimulačné textúry, z každej strany jednu. Objavte nové vzrušujúce vnemy, ľahký praktický dizajn a inovatívnu jednoduchosť, ktorá vás vezme do neba.

    37,90 €

    24,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Shequ Masturbator Sonya Beer Bottle

    Ste milovník piva a tiež pôvabných ženských pohlavných orgánov? Sonya je sexy vagína ukrytá vo fľaši od piva, wow! Vďaka svojmu pivnému obalu je skvele diskrétna a vďaka realistickej vulve je príjemne autentická. Vnútorná časť je vyrobená mäkkého materiálu lekárskej kvality a jej vzrušujúca textúra vám dopraje extra stimuláciu. Tak ráčte otvoriť tú najvášnivejšiu fľašu piva!

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Toro Hannx4 Ultimate Handjob Stroker 5.3"

    Toro sú kvalitné erotické hračky po mužov, ktorí vedia, čo chcú. Tento masturbátor je vyrobený z prémiového TPR a je tak skvele flexibilný a super pohodlný. Používa sa manuálne, takže si tempo určíte sami podľa toho, čo máte radi. Jeho vnútorná textúra je príjemne stimulujúca, tak ju ráčte okúsiť na vlastný penis.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Blush M For Men Elite Platinum Hekx Black

    Kolekcia The M for Men je tu pre všetkých, ktorí majú penis a chcú si užiť trochu sexi zábavy! Hkx je moderný masturbátor s jemnou rebrovanou vnútornou textúrou a tiež s praktickým vrúbkovaným povrchom z vonkajšej strany, vďaka ktorému pohodlne padne do ruky. Je skvele mäkký a flexibilný, čím je vhodný pre všetky veľkosti. Jeho stláčaním si budete určovať mieru tlaku a platinový silikón vám zaručí nielen príjemný dotyk, ale aj bezpečnosť pre telo.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Doc Johnson Glow Helping Head Masturbator Sleeve Frost-Green Glow

    Urobte zo svojej obyčajnej masturbácie luxusný zážitok plnej omamnej žiary s týmto úchvatným masturbačným rukávom. Bol špeciálne navrhnutý na ručné použitie a zvýšenie pocitov a potešenia. Je príjemne mäkký a jeho vnútorná časť je posiata stimulačnými výstupkami, a čo viac je perfektne pružný a po nasvietení septembra v tme!

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Tenga Egg Shiny II

    Chcete zažiť ešte viac potešenia a slasti? Vymeňte svoju holú pravačku za toto revolučné vajíčko z novej rady Hard Boiled II! Ukrýva v sebe flexibilný mastrubátor so super stimulačnou textúrou, ktorá vás rozparádi až k zblázneniu. Okúste niečo viac!

    11,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Kokos May Masturbator

    Zoznámte sa s May, ktorá je tu len a len pre vás a vaše uspokojenie! Je to pôvabná vrecková vagína vyrobená za účelom extrémneho potešenia a slasti. Jej vnútorný design je úplne autentický až sa vám z toho zatočí hlava, miernym stlačením masturbátora si pohodlne zvolíte tlak na penis. Tak nechajte May si vás úplne podmaniť.

    14,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Shequ Male Masturbator Vagina Liquor Bottle

    Milujete alkohol a ženy? Milovať budete aj tento masturbátor! Vyzerá ako fľaša luxusného alkoholu a ukrýva v sebe sexi vagínu kedykoľvek pripravenú na váš penis, môže byť ešte niečo viac? Realistický tvar a hebučký materiál vás vezmú do siedmeho neba a fľaškový obal diskrétne udrží vaše vzrušujúce tajomstvo.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Stroker Squeezable Masturbator 01

    Nová úroveň masturbácie! Tento praktický a ľahko stlačiteľný masturbátor od Stroker má síce decentný vzhľad, ale jeho účinky sú dych vyrážajúce. Jeh protišmyková vonkajšia textúra vám pohodlne padne do ruky a rozkošný mäkký materiál pripomínajúci kožu si jednoducho zamilujete. Vkĺznite medzi stimulujúce vrúbky a drážky, ktoré vás budú tak intenzívne masírovať, až z toho vybuchnete slasťou!

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Blush Schag's Luscious Lager Frosted

    Máte chuť si dnes večer zajsť na jedno? Kvapnite trochu vody alebo slieň a „napite“ sa to najvzrušivejšieho piva ever. Masturbátor s dizajnom pripomínajúcim pivo vás potešenie vnútornou stimulačnou textúrou pre dokonalý zážitok. Sacím ventilom si budete korigovať sací efekt a vzhľadom na to, že je masturbátor samolubrikačný, bude na príjemné kĺzanie stačiť len kvapka vody.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Stroker Masturbator with Inner Cock Ring Transparent

    Pre úžasne tesný hand job! Tento transparentný masturbátor s vnútorným erekčným krúžkom od značky Stroker má pôvabný tvar vagíny a je skvele flexibilný. Vyrobený je z materiálu, ktorý sa dôverne podobá ľudskej koži a z vnútornej časti je posiaty stimulujúcimi bodkami a drážkami . Objavte všetky vzrušujúce pocity, a predovšetkým integrovaný flexibilný vnútorný krúžok pre ešte intenzívnejší zážitok!

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Blush M for Men Masturbator All Nighter Transparent

    All Nighter je masturbátor nabitý zábavou! Je samo-lubrikačná, čo znamená, že stačí kvapnúť trochu vody alebo slín a bude vám v ňom príjemne vlhko. A to nie je všetko – masturbátor svieti v tme. Užite si jeho premyslene textúrovaný design a mäkký flexibilný materiál.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Jamyjob Extreme Masturbator Tensek 4 Black

    Pripadáte si v poslednej dobe znudene a už vás nebaví ani masturbácia? Je načase vyskúšať niečo nové! Masturbátory Jamyjob vám nachystajú úplne nové pôžitky. Tento inovatívny model TENSEK 4 má jedinečný čierny dizajn a tiež pohodlné uchopenie. Vnútorná časť je zmyselne texturovaná a váš penis si v kombinácii s pružnosťou materiálu úplne podmaní!

    80,90 €

    29,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • Kiiroo Feel Molly Steward Male Masturbator

    Vydajte sa na dobrodružnú cestu plnú vzrušenia s masturbátorom Feel Molly. Ako už názov napovedá, spoločníčkou vám bude prekrásna Molly Steward a jej vagína bude len vaša. Masturbátor môžete spárovať aj s Keonom a užiť si interaktívne potešenie, ktoré nemá obdobu!

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Skladom

  • LoveToy Pleasure Brew Masturbator Blond Ale

    Vaša láska k pivu nepozná medze? V tom prípade musíte vyskúšať toto osviežujúce remeselné pivo ukrývajúce v sebe masturbátor pre tie najlepšie pôžitky z piva. Otvorte plechovku a vychutnajte si zmyselnú vnútornú stimulačnú textúru!

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Blush Rize! Luz Self Lubricating Stroker Clear

    RÍZA! Luz je masturbátor nabitý zábavou! Je samo-lubrikačná, čo znamená, že stačí kvapnúť trochu vody alebo slín a bude vám v ňom príjemne vlhko. A to nie je všetko – masturbátor svieti v tme. Užite si jeho premyslene textúrovaný design a mäkký flexibilný materiál.

    30,90 €

    16,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Tenga Original Vacuum Cup Short Size & Direct Top Custom Regular

    Objavte nový rozmer masturbácie! Tento masturbátor od prestížnej značky Tenga má špeciálnu štruktúru a poskytne vám tiež neuveriteľné sanie, pokiaľ zakryje vzduchový otvor v dobrej časti. Užite si dych vyrážajúce potešenie a silne stimulujúce dizajn.

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Tenga Puffy Latte Brown

    Tenga prichádza s novinkou menom Puffy, ktorá vyniká svojou ultimátnou nadýchanosťou pre úchvatné pocity. Chopte sa silikónového puzdra jemného na dotyk a vkĺznite do okúzľujúceho mäkkého vnútra.

    149 €

    85,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Blush Schag's Sultry Stout Frosted

    Máte chuť si dnes večer zájsť na jedno? Kvapnite trochu vody alebo slín a „napite“ sa to najvzrušivejšieho piva ever. Masturbátor s dizajnom pripomínajúcim pivo vás potešenie vnútornou stimulačnou textúrou pre dokonalý zážitok. Sacím ventilom si budete korigovať sací efekt a vzhľadom na to, že je masturbátor samolubrikačný, bude na príjemné kĺzanie stačiť len kvapka vody.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • ROMP Dash Stroker Black

    Vychutnajte si intenzívnejšie pocity pri masturbácii! S týmto masturbátorom vaše pocity naberú na vyšších obrátkach, až sa nebudete stačiť čudovať. Z vnútornej strany je rovnako hladký ako ľudská pokožka a dopraje vám prirodzené sanie. Bude stačiť správny pohyb rúk, verte, že sa používa veľmi ľahko a tiež sa ľahko čistí. Žiadne batérie, žiadny zmätok – len príjemný sací pocit kedykoľvek budete chcieť!

    57,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Doc Johnson in a Bag Ass Stroker White

    Hľadáte niečo lepšie, ako je vaša pravačka? Vybavte ju týmto sexi masturbátorom s realistickým tvarom análu. Je presne taký veľký, aby sa pohodlne vošiel do dlane a vyrobený je z patentovaného Ultraskyn materiálu, ktorý je extrémne príjemný, a hlavne podobný ľudskej koži. Zamilujte si jeho tesné textúrované vnútro a vychutnajte si maximálnu stimuláciu.

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Skladom

  • FPPR Transparent Masturbator

    Čo je priehľadné, to je sexy! A tento masturbátor je toho dôkazom, okrem vášho penisu bude stimulovať vaše oči, pretože budete cez priehľadný materiál sledovať, ako sa váš penis prediera stimulačnou textúrou a vaše telo zaplavuje jedna vlna vzrušenia za druhou!

    30,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • California Exotics The Gripper Spiral Grip Purple

    Chcete upgradovať svoju pravačku, ktorá je už samým honením značne unavená? Vybavte ju týmto šikovným a odolným masturbátorom s otvorenými oboma koncami. Priľne k vášmu penisu tak pevne, ako budete chcieť. Stláčajte, uvoľňujte a robte si to s touto hračkou tak, ako sa vám bude najviac páčiť!

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Dorcel Cup Exotic

    Hľadáte niečo senzačné? Vyskúšajte tento Dorcel Cup! Je to cenovo dostupný a zároveň vysoko kvalitný masturbačný rukáv z ultra mäkkého a super pružného materiálu, ktorý sa dokonale prispôsobí vašej jedinečnej anatómii. Tešte sa na maximálne pohodlie a nádherne vzrušujúce zážitky!

    26,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • You2Toys Pussy to Go Delicious

    Na prvý pohľad diskrétny, na prvé použitie sexy a vzrušujúci! Tento masturbátor Pussy to go už svojím názvom napovedá, že je vhodný nielen na cesty. Vyrobený je z príjemného realistického materiálu a jeho vnútorná stimulačná textúra vám ukáže skutočné potešenie. Vnútornú mäkkú časť je možné jednoducho vybrať a vyčistiť, takže je maximálne hygienický. Užite si s ním dokonalú jazdu!

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Shots S-Line Teacher Pussy Masturbator Tan

    Vzlietnite do nových výšin potešenia! Tento masturbátor pomerne kompaktných rozmerov premení vaše tajné túžby na neopísateľnú skutočnosť. Vyrobený je z vysoko kvalitného TPR materiálu, vďaka ktorému vás zaplavia extrémne príjemnými pocitmi. Tak už neváhajte a prijmite pozvanie do sveta neodolateľného

    11,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Tenga Premium Soft Case Cup

    Prémiové potešenie s masturbátorom Tenga! Zoznámte sa s najnovším prírastkom do rodiny Tenga a objavte ďalšiu úroveň slasti. Jeho zložité vnútorné detaily a prvotriedne materiály vás budú rozmaznávať až k orgazmickému vyvrcholeniu.

    30,90 €

    16,90 €

    +

    -

    Skladom

Položky 129 až 160 z celkom 815

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
Môj košík

Pridajte si do košíka tovar, ktorý chcete kúpiť.