×

Registrácia

Vaše údaje

Prihlasovacie údaje

Prihlásenie

Vyplňte meno!
Vyplňte priezvisko!
Meno nie je v správnom tvare!
Priezvisko nie je v správnom tvare!
E-mail nie je v správnom tvare!
Vyplňte e-mail!
Tento účet už existuje!
Zadajte heslo!
Zadajte platné heslo!
Musí obsahovať minimálne 6 znakov!
Môže obsahovať maximálne 16 znakov!
Heslá sa nezhodujú!
Musíte súhlasiť s podmienkami!
Zadali ste nesprávne údaje!

Realistické prevedenie

Položky 129 až 160 z celkom 346

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
  • Friend with Benefits Ashley Rose Mega Masturbator

    Milujete pôvabné krásavice? V tom prípade budete milovať aj Ashley Rose, ktorá premení všetky vaše túžby na skutočnosť. Je ako živá, báječne hebká a dokonale mäkká. Jej vnútorná textúra vás počas penetrácie bude príjemne stimulovať a TPR materiál sa prispôsobí vášmu rytmu. Obľúbite si viac jej análik alebo vagínu? Milujte obaja otvory rovnako!

    76,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pipedream PDX Plus Pick Your Pleasure Stroker Brown

    Pre tie najlepšie a najvzrušujúcejšie pôžitky z masturbácie! Tento masturbátor vám padne do ruky ako uliaty a realistickým tvarom pôvabnej pošvy a maškrtného análiku vás dostane na prvý pohľad. Je vyrobený z jedného z najkvalitnejších materiálov na erotickom trhu, ktorým je Fanta Flesh, ktorý sa autenticky podobá ľudskej pokožke a je príjemný na dotyk. Nechajte sa potešiť vnútornou stimulačnou textúrou oboch kanálov a stlačte svoju novú milenku tak silno, ako chcete na svoje mužstvo vyvinúť tlak.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Seven Creations Magic Flesh Passionate Pussy - Umelá vagína

    Z jednej strany vagína, z druhej anál, taký je tento dômyselný mastrubátor. Vyrobený je z príjemného a pre telo bezpečného materiálu, ktorý si váš penis istotne obľúbi. Tento materiál je podobný ľudskej koži a navyše sa veľmi ľahko čistí, bude vám stačiť iba teplá mydlová voda alebo špeciálny čistič erotických pomôcok. Zažite neodolateľne realistické pocity, ťahajte, stláčajte, krúťte a užívajte si!

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Clone A Pussy Plus Sleeve Kit Hot Pink

    Vzťah na diaľku alebo akékoľvek odlúčenie je jednoducho náročné. Chýba vám objatie, spoločne strávený čas, ale tiež sex a jej jedinečná kvetinka. Spríjemnite si tieto ťažké okamihy! So sadou Clone a pussy si vytvoríte dokonalú repliku jej vagíny, ktorá sa v kombinácii s bielym nadstavcom stane vaším najobľúbenejším masturbátorom. A čo je najlepšie - jeho výroba bude zábavná, vzrušujúca a nezabudnuteľná!

    119 €

    95,90 €

    +

    -

    Skladom

  • California Exotics Stroke It Thight Pussy/Ass Transparent

    Kolekcia masturbátorov Stroke It vás bude jednoducho baviť. Tento transparentný kúsok vám ponúkne vaginálny aj análny otvor a stimulujúcu vnútornú textúru. Užite si realistické zážitky s týmto ultra ľahkým a príjemným masturbátorom, ktorému môže obyčajné honenie rukou sotva konkurovať.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Kiotos Sexy Lady Masturbator

    Predstavte si, ako vás tento sexi masturbátor v tvare ženského tela vezme do siedmeho neba! Budete pritom prenikať do pôvabnej vagíny alebo do análika a stláčať pri tom zvodné poprsie. Vaše sny sa stávajú skutočnosťou so Sexy Lady, ktorej pysky ohanbia a klitoris sú na nerozoznanie od reálnych.

    279 €

    169 €

    +

    -

    Skladom

  • LoveToy Traning Master Double Side Stroker Mouth and Pussy Flesh

    Túžite po skutočných pocitoch? Dajte šancu tomuto masturbátoru, ktorý vás dostane do realistického raja a potrénuje vašu výdrž. Je obojstranný, báječne pružný a príjemný, lebo jeho vnútorná časť je vyrobená z kvalitného TPE materiálu. Zasuňte a nechajte sa rozparádiť stimulačnou autentickou textúrou!

    34,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pipedream PDX Plus Perfect 10 Booty Light

    Hľadáte extrémne realistický zadoček a pičinku pre naplnenie svojich realistických fantázií? Tento prekrásny zadoček sa už nemôže dočkať vášho plieskania a do detailov vymodelovaná vagína zase túži po vašom penise. Vnútorná stimulačná textúra vám nachystá orgazmickú masáž a Fanta Flesh materiál pripomínajúci kožu si obľúbite pre jeho mäkkosť a hladkosť. Objavte dokonale skutočné realistické pôžitky pri každom zásune!

    369 €

    229 €

    +

    -

    Skladom

  • Pipedream PDX Plus 360° Banger Brown

    Roztomilá prcina a hladný zadoček! Vychutnajte si maximálne realistické potešenie v akejkoľvek polohe s týmto autentickým masturbátorom. Predstavuje dokonalú repliku dolnej časti trupu s veľkými zadkami a hornou časťou nôh. Prenikať do neho môžete z akýchkoľvek poloh, pretože sa dá otáčať. Vnútri vás uvítajú tesné, ale flexibilné kanály s rôznorodou textúrou pre intenzívnu vzrušujúcu masáž.

    399 €

    249 €

    +

    -

    Skladom

  • Fleshlight Pink Lady Mini-Lotus

    Klasická a nezameniteľná vagína Fleshlight v prevedení Mini-Lotus, ktorá sa pýši nadčasovou vnútornou textúrou a dokonalým vonkajším vzhľadom. Rovnako ako ostatné masturbátory Fleshlight, tak aj tento má vyrobený z patentovaného materiálu SuperSkin, ktorý prináša hyperrealistické zážitky. Classic Pink Lady Mini-Lotus je ideálny pre začínajúcich užívateľov. Nechajte svoj penis masírovať s každým ťahom a doprajte si skutočné uspokojenie a tréning výdrže zároveň.

    109 €

    59,95 €

    +

    -

    Skladom

  • Doc Johnson Doggie Style Debbie

    Kompaktná realistická hračka Doggie Style Debbie má všetko, čo k šťastiu potrebuje každý muž milujúci doggie style. Ponorte sa do jej vagíny, pohľaďte jej nožičky a očami spočiňte na zadočku čakajúcom na vaše stlačenie. Je ideálny pre všetkých, ktorí chcú niečo viac! Debbie je vyrobená z patentovaného UltraSkyn materiálu, ktorý by ste len sotva rozoznali od skutočnej ľudskej kože.

    99,90 €

    61,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Kokos Juliana 2 In 1 Masturbator

    Kompaktné prevedenie všetkého, čo potrebujete ku šťastiu. Dve krásne a pevné prsia so vzpriamenými bradavkami tvoria v kombinácii s milou vagínou splnený sen každého muža. Až vagínu navštívite svojím penisom, len sotva uveríte, že nie ste v skutočnej živej žene. Držte sa pŕs, bude to jazda!

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Hidden Desire Bangers Snug Double Fucker Pussy/Ass

    Milujete ho strkať do vagíny aj do análu a často sa nemôžete rozhodnúť kam s ním skôr? Double Fucker je niečo pre vás! Ponúkne vám dvojnásobnú intímnu zábavu v jednej hračke, lebo má ako vaginálny, tak análny otvor. Je tesný, príjemný a dokonale tvarovaný. Urobte svojmu penisu radosť a kedykoľvek mu doprajte tie najlepšie dámske dierky.

    30,90 €

    16,90 €

    +

    -

    Skladom

  • California Exotics Boundless Vulva Caramel

    Jeden z najžiadanejších masturbátorov konečne tiež u nás! Je to nádherná replika vulvy s uzatvoreným koncom a úžasnou vnútornou stimulačnou textúrou. Pohodlne padne do ruky a tiež sa ľahko čistí. Zamilujte si realistické pocit, o ktorých snívate.

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Skladom

  • You2Toys Realistic Vagina

    Realistické potešenie v štýlovom balení! Tento biely a ľahko uchopiteľný obal v sebe ukrýva dokonale realistickú vagínu, ktorá vás úplne pohltí svojou vnútornou stimulačnou textúrou. Pôsobí takmer ako živá, a to na dotyk aj na pohľad, navyše ju môžete z puzdra ľahko vybrať a vyčistiť. Vstúpte do ríše uspokojenia a vášne!

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Zero Tolerance Lisa Ann Movie Download with Realistic Vagina Stroker

    Chcete mať krásavicu Lisu Ann len pre seba? Nemožné sa stane skutočnosťou s touto realistickou vagínou, ktorá je pružná, mäkká, príjemný a nádherná, pretože je vymodelovaná podľa kvetinky samotnej Lisy Ann. Uchopte svoju novú lásku pohodlne do rúk a okúste jej úzku štrbinku.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Shots Toys Dark Easy Rider Anal

    Už vás to rukou nebaví a obzeráte sa po nejakom masturbátore? Dobrou voľbou bude bezpochyby tento láskyplný análik, v ktorom sa budete cítiť ako v skutočnom zadku. Zložte viečko, pridajte lubrikant, zasuňte do hebkého silikónu a nechajte sa rozmaznávať príjemnou textúrou .

    22,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Kiiroo Feel Victoria June Stars Collection Male Masturbator

    Vydajte sa na dobrodružnú cestu plnú vzrušenia s masturbátorom Feel Victoria. Ako už napovedá názov, spoločníčkou vám bude prekrásna Victoria June a jej vagína bude len vaša. Masturbátor môžete spárovať  tiež s Keonom a užiť si interaktívne potešenie, ktoré nemá oobdobu!

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Hidden Desire Bangers Super Wet Tight Twat Vibrating Skin

    Chceli by ste vaše chvíle sebalásky doplniť o niečo roztomilé, vlhké a realistické? Túto hračku si zamilujete! Padne vám do ruky ako uliata rovnako ako sadne vášmu penisu. Vyrobený je z príjemného TPR materiálu, ktorý sa po kontakte s vodou stane veľmi hladkým a klzkým. Realistický vaginálny otvor, zvodné ženské tvary a vibrácie potom spolu tvoria potešenie kedykoľvek a kdekoľvek budete chcieť.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Hidden Desire Bangers Big Dick Dipper

    Chcete to pevne, pohodlne, realisticky a do zadočku? Tento masturbátor vám to umožní, rozumie totiž potrebám penisu, pretože sám je penisom! Vyrobený je z kvalitného TPR materiálu, je na dotyk hodvábne hladký a realistický je tak z vonku, ako zvnútra. Poďte si užiť príjemne tesnú a vzrušujúcu masturbáciu s touto penisovo-análnou hračkou!

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • LoveToy Sex In A Can Vagina Stamina Tunnel Vibrating Flesh

    Všetko, čo potrebujete na okamžité a dokonalé uspokojenie! Sex In Can je sada masturáboru pripomínajúceho vagínu, vhodného lubrikantu a mini vibrátora s jednou intenzívnou rýchlosťou. Urobí radosť nielen vám, ale aj každému mužovi, ktorému sa rozhodnete túto sadu venovať!

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Mistress Karla Missionary Vibrating Butt Masturbator

    Snívate večer čo večer o perfektnom sexe, ale chýba vám k tomu perfektná vagína alebo prípadne aj perfektný anál? Mistress Karla je tou pravou a perfektnou spoločníčkou priamo pre vás! Jej vnútorná textúra poteší vaše mužstvo, úzky anál vás bude rozmaznávať tesným pocitom a kvalitný BioSkin materiál si zamilujete na prvý dotyk. Nestačí vám to? Pridajte vibrácie a nechajte sa vziať do sveta slasti!

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Hidden Desire Bangers Sweet Juicy Pussy Skin

    Stala sa pre vás honenie nudným stereotypom? Poďte s tým niečo urobiť! Čo takto vyskúšať pôvabnú a tesnú vagínu Sweet Juicy Pussy od Hidden Desire? Padne do ruky ako uliata a TPR materiál, z ktorého je vyrobená, vás ohromí svojou hebkosťou a autentickosťou. Nie je na čo čakať, šup s vagínou do košíka, nech už je čím skôr vo vašej ruke a na vašom penise!

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pipedream PDX Male Pump & Dump Stroker Clear

    Bude to váš malý zázrak, ktorým si budete robiť neuveriteľne dobre! Je báječne mäkký a hebký, pretože je vyrobený z príjemného Fanta Flesh materiálu, ktorý je vo vnútri vytvarovaný do dômyselných vrúbkov, ktoré budú s každým ťahom stimulovať váš penis. Užívajte si s ním vďaka jeho praktickej malej veľkosti pokojne aj na cestách!

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Shots Toys Easy Rider Cold Masturbator Anal

    S novým Easy Rider Cold dosiahnete dokonalý zážitok z penetrácie. Štruktúrovaná vnútorná textúra zaistí veľmi realistický pocit. Vďaka otvorom si môžete nastaviť intenzitu podtlaku a užší stred zase zaistí príjemný zážitok.

    22,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Kokos Hanna Onahole Masturbator

    Máte to najradšej na misionárov? Práve pre vás je tu Hanna - ultra realistická a originálna replika vagíny a análneho otvoru. Nastaví sa vám pre prienik vpredu a predstavuje 3D repliku skutočného originálu, a to zvnútra aj zvonku. Vnútri je pekne pevná a jej proporcie pripomínajú mladú pannu vo veku zhruba 20 rokov, je to presne to, čo práve chcete? Tak nechajte Hanne splniť váš sen!

    329 €

    209 €

    +

    -

    Skladom

  • California Exotics Cheap Thrills The French Maid Skin

    Realizujte svoje vzrušujúce mokré sny s týmto masturbátorom French Maid. Jeho uzavretý dizajn vám poskytne sexi sánia, zatiaľ čo jedinečná stimulačná textúra vás rozparádi na zbláznenie. Materiál mastrubátora je príjemne mäkký a pružný a pripomína skutočnú kožu.

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pipedream PDX Elite Milk Me Silly Mega Masturbator Brown

    Snívate sa o sexi prdelce, ktorá sa bude vášnivo chvieť? Nič vám neurobí tak dobre ako táto Elite Milk Me Silly Mega zadnice! Váš penis si v nej užije to najintenzívnejšie a najrealistickejšie dráždenie ever. Je obrovská a vybavená 2 výkonnými motormi, ktoré vibrujú a masírujú súčasne. Vyberte si z 5 funkcií rotácií a 5 vibrácií pre neskutočne vzrušujúce pocity.

    1 229 €

    769 €

    +

    -

    Skladom

  • Fleshlight Girls Elsa Jean Treat

    Masturbátory Fleshlight dominujú erotickým pomôckam pre mužov, čo nie je nič prekvapujúce. Ide totiž o skutočné odliatky vagín a zadočku z dokonalého materiálu Super Skin, z ktorých tento patrí obľúbenej pornoherečke menom Elsa Jean. Celosvetovo obľúbené Fleslighty vynikajú svojim realistickým spracovaním, účinnou vnútornou textúrou a nenápadným vzhľadom v tvare baterky.

    119 €

    69,95 €

    +

    -

    Skladom

  • Fleshlight Girls Maitland Ward Toy Meets World Vagina

    Masturbároty Fleshlight dominuje erotickým pomôckam pre mužov, čo nie je nič prekvapujúce. Ide totiž o skutočné odliatky vagín a zadočkov z dokonalého materiálu Super Skin, z ktorých tento patrí obľúbené pornoherečce menom Maitland Ward. Celosvetovo obľúbené Fleslighty vynikajú svojím realistickým spracovaním, účinnú vnútornú textúrou a nenápadným vzhľadom v tvare baterky.

    119 €

    69,95 €

    +

    -

    Skladom

  • NMC It's Two's Company

    Čo je malé, to je pekné! Neveríte? Tak sa pozrite na túto roztomilú ružovú vagínku, ktorá je tu preto, aby vaše chvíle sebalásky urobila ešte príjemnejšími. Vyrobená je z vysoko pružného a nelepkavého TPR materiálu, ktorý je zároveň bezpečný pre telo a bez obsahu ftalátov. Užite si realistické pocity a vyberajte medzi vaginálnym a análnym otvorom tohto sofistikovaného masturbátoru.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • The Girl Next Door Scarlett

    Chcete mäkučkú vreckovú vagínu? Zoznámte sa s Scarlett! Je nádherne realistická a príjemne textúrovaná z vnútornej strany. Je to jednoducho dievča od viedla, ktorá vám to parádne urobí. Vyrobená je z odolného TPE materiálu, ktorý si zamilujete na prvý dotyk. Je tiež skvele flexibilná a jej otvorený tunel lásky sa tu bez obáv prispôsobí vašej veľkosti.

    14,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Skladom

Položky 129 až 160 z celkom 346

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
Môj košík

Pridajte si do košíka tovar, ktorý chcete kúpiť.