×

Registrácia

Vaše údaje

Prihlasovacie údaje

Prihlásenie

Vyplňte meno!
Vyplňte priezvisko!
Meno nie je v správnom tvare!
Priezvisko nie je v správnom tvare!
E-mail nie je v správnom tvare!
Vyplňte e-mail!
Tento účet už existuje!
Zadajte heslo!
Zadajte platné heslo!
Musí obsahovať minimálne 6 znakov!
Môže obsahovať maximálne 16 znakov!
Heslá sa nezhodujú!
Musíte súhlasiť s podmienkami!
Zadali ste nesprávne údaje!

Masturbátory

Položky 129 až 160 z celkom 300

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
  • Pretty Love Sienna Vibrating & Sucking Masturbator

    Rozpáľte svoje zmysly úžasne autentickým erotickým zážitkom s masturbátorom Pretty Love Sienna! Ponúkne vám 3 úrovne sania a 12 omamných vibračných režimov pre stimuláciu tých najcitlivejších častí penisu. Vnútorný textúrovaný rukáv má mäkké vrúbky a záhyby pre príjemné potešenie a určite si obľúbite aj funkciu chytrej pamäte, ktorá si zapamätá vaše obľúbené nastavenia. A to nie je všetko, pripojte priložené slúchadlá a vychutnajte si slastné stonanie a dráždivý sex talk!

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Friend with Benefits Emma Olsen Electric Masturbator with Suction

    Túžite po skutočných pocitoch a vagíne, ktorá bude ako živá? Zoznámte sa s Emmou Olsen, ultra realistickou pomôckou, ktorá bola navrhnutá tak, aby presne kopírovala vzhľad a dojem skutočného pohlavia. Zamilujte sa do jej vnútornej textúry, hebkého silikónového materiálu, a hlavne inovatívnej vákuovej funkcii!

    72,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pipedream PDX Elite Fap-O-Matic

    Chcete, aby bola vaša masturbácia dokonalým zážitkom? S Fap-O-Matic to presne tak bude! Ponúkne vám výkonné prerušované sanie spôsobujúce vzrušujúce ťahy. Bude to dokonalá búrka pocitov pri intenzívnych sólo hrách, ktoré prispôsobíte svojej aktuálnej nálade. Vychutnajte si automatické ťahy okolo vášho penisu, ktoré budú simulovať prirážanie a dostaňte sa na tie najlepšie vrcholy.

    239 €

    149 €

    +

    -

    Skladom

  • Otouch Chiven2 Masturbator

    Prvý vyhrievaný orálny masturbátor na svete! Jeho jedinečná vnútorná textúra poskytne každému mužovi dokonalý zážitok a tiež tréning výdrže. Pridajte k tomu ešte 6 druhov vibrácií a diskrétny chod a razom si prezeráte hračku, ktorá je moderná, funkčná a ideálna aj pre tých najnáročnejších. Dajte svojim všedným dňom nádych vzrušujúcej nevšednosti.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Kokos Adel Onahole Masturbator Vibrating

    Hľadáte niečo naozaj skutočné, čo by vám dokonale nahradilo živú vagínu či anál? Hoci sa to môže zdať ako nereálna úloha, opak je pravdou a vy si práve prezeráte nádhernú Adel, ktorá sa vám nastaví kedykoľvek len budete chcieť. Pýši sa dokonalými telesnými proporciami a jej milostné otvory majú úchvatné stimulačné textúry i schopnosť vibrácií.

    249 €

    189 €

    +

    -

    Skladom

  • You2Toys Glans Masturbator Black

    Kvalitnému blowjobu sa len tak niečo nevyrovná! Teda okrem tohto masturbátora. Má zmyselné vnútorné vrúbky a 7 vibračných režimov. Jeho zamatovo mäkký povrch poteší vaše mužstvo a jednoduché ovládanie si osvojíte už pri prvom použití. Ak vám ho zrovna nemá kto vyfajčiť, urobte si to s Glansom sám a lepšie.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Kiiroo Onyx+ Teledildonic Masturbator Jessica Drake Experience

    Snívate o nádhernej Jessice Drake len pre seba? Táto superhviezda môže byť teraz len vaša! Masturbátor je totiž ozdobený jej fotkou a tiež získate 1500 kreditov pre použitie na jej inaktívny obsah na FeelPornStars.com. Podľahnite jej provokatívnemu zmyselnému kúzlu a nežným dotykom.

    399 €

    249 €

    +

    -

    Skladom

  • Otouch Deven Automatic Masturbator

    Páni, vyberáte masturbátor? Tak sa zastavte pri Otouch Deven! Predstavuje úplne všetko, na čom pri výbere záleží. Je vyrobený z bezpečného silikónu a ABS, je pohodlný a šetrný k životnému prostrediu. Ponúkne vám 6 frekvenčných vibračných režimov a tiež schopnosť zahrievania. Vďaka vodotesnosti IPX6 sa ľahko čistí a dobíja sa cez USB. Objavte aj ďalšie detaily!

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Boners Vibrating Handjob Stroker

    Chcete si masturbáciu užívať ešte o niečo viac? Tento pomocník od Boners vám dovolí skúsiť mnohonásobne lepšiu stimuláciu než vaša pravačka. Jeho otvorený dizajn je vhodný pre všetky veľkosti penisov a používať ho môžu aj muži s erektílnou dysfunkciou. Užite si s ním 10 vibračných režimov v hladkom silikónovom tele.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Me You Us Dual Power Masturbation Sleeve

    Ste hravý a chcete od masturbácie len to najlepšie? To pravačka sama nezvládne! Vybavte ju týmto dych vyrážajúcim masturbátorom, ktorý je veľmi šikovný a zároveň univerzálny. Bol vyrobený s ohľadom na potreby mužov a prináša skutočne vzrušujúce zážitky. Vybavený je príjemnou textúrou pre úžasné masáže a má aj niekoľko vibračných režimov, ráčte si vybrať!

    18,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Blush X5 Vibrating Realistic Ass Beige

    Užite si s týmto sexy zadočkom dokonale kopirujúcim ten najkrajší zadoček všetkých čias. 2 realistické otvory, análny a vaginálny, už prahnú po vašom penise rovnako ako odnímateľný mini vibrátor, ktorý dodá vašej masturbácii ešte vzrušujúcejšiu úroveň. Obe dierky realisticky kopírujú skutočné otvory lásky, sú príjemne textúrované a vášmu penisu budú nadmieru pohodlné. Celý masturbátor je vyrobený z revolučného X5 materiálu, ktorý je bez ftalátov, bezpečný pre telo a ľahko sa čistí.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Hidden Desire Bangers Horny Fuck Slut Vibrating

    Chcete mať svoju vlastnú kurvičku s dokonalými krivkami a ešte dokonalejším análom a vagínou? Chcete ju nielen plieskať, ale tiež do nej vášnivo prenikať, kedykoľvek dostanete chuť bez ohľadu na to, ako je na tom ona? Máme pre vás tú pravú! Fuck Slub má realistický tvar, sľubuje úžasné zážitky, je mäkká, odolná a tiež vzrušujúco vibruje. Dovoteľ jej, aby bola len vaša!

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Rebel Masturbator 0593087 Black

    Vaša pravačka si potrebuje oddýchnuť, ale váš penis potrebuje uspokojiť? Zverte svoje potešenie masturbátoru Rebel s 3 vzrušujúcimi funkciami.. Vaše mužstvo pohltí nielen vibráciami, ale tiež funkciou zahrievania a pohybom hore a dole. Táto trojica vytvára zmyselnú kombináciu, ktorej proste neodoláte! Urobte si dobre a vymeňte svoju pravačku za výkonný a šikovný masturbátor, ktorému sa žiadna obyčajná ruka nevyrovná.

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Jamyjob Hurricane Oral Sex Stimulator

    Existuje niekto, kto by nemal rád orálny sex? A čo sa vám vybaví, keď sa povie vyššia úroveň orálneho sexu? Hurricane od Jamyjob je hračka budúcnosti, ktorá vám ukáže, ako má správny orálny sex vyzerať. Objavte jeho moc a podľahnite dokonalosti najlepšieho orálu ever!

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Blush Hot Chocolate Heather Chocolate

    Keby táto čokoládová pusinka menom Heather vedela hovoriť, povedala by vám, že sa nemôže dočkať, až vám to urobí. Je príjemne mäkká a pružná a vďaka otvorenému koncu môže pojať akokoľvek veľký penis. Jej vnútorná textúra je báječne stimulačná a vo chvíli, keď pridáte vibrácie, budete striekať raz dva.

    30,90 €

    16,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pretty Love Emily Masturbator

    Chcete svoje potešenie nielen cítiť, ale aj vidieť? Tento masturbátor menom Emily od Pretty Love disponuje priehľadným okienkom, v ktorom budete celú akciu pozorovať. Má tiež odnímateľný vnútorný plášť z príjemného, mäkkého a elastického TPR materiálu, pripomínajúcom kožu. Vrcholom stimulácie je však schopnosť lízania, šteklenia a masírovanai žaluďa! Užite si dokonalé potešenie pre celý váš penis!

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Doc Johnson Girls of Social Media Iryna UltraSKYN Pocket Pussy

    Milujete Irynu @playmateiryna a chceli by ste mať jej vagínu len a len pre seba? Práve máte možnosť! Táto nádherná pička nepatrí nikomu inému ako hviezde sociálnych médií menom Iryna. Je dokonale realistická, vyrobená z materiálu Ultraskyn a ohromí vás svojou autentickou vnútornou textúrou. Tak poďte masturbovať s Irynou!

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Jamyjob Rechargeable Head Stroker Masturbator Black

    Chcete si dopriať príjemnú stimuláciu? Zoznámte sa s týmto vibračným masturbátorom od Jamyjob! Ukrýva v sebe 2 silné motory s 9 vibračnými režimami, ktoré vás vezmú do extázy. Interiér je z príjemného gélového silikónu, ktorý sa veľmi rýchlo prispôsobí vašej telesnej teplote. Vychutnajte si svoju chvíľu naplno!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Wyne 01 Masturbator Heat, Vibration & Sucking Function

    Parádna kuřbička aj príjemné teplo! Masturbátor 01 od Wyne vám pohodlne padne do ruky a vzruší vám svojou textúrou aj tvarom vagíny. Ponúkne vám 5 vibračných režimov v 3 rýchlostiach, 3 sacie režimy, a funkciu zahrievania až na 42 °C. Váš penis bude ako v raji. Každá z funkcií má svoje vlastné ovládanie a vy ich tak môžete medzi sebou ľubovoľne kombinovať. Tak zasuňte a preneste sa do vlastného sveta slasti - len vy a Wyne!

    219 €

    129 €

    +

    -

    Skladom

  • Bodywand MensWand Black

    Prvá masážna hlavica špeciálna navrhnutá pre mužov! Tento kompaktný masér, dobíjací cez USB kábel, má úžasne flexibilný krk, takže s ním pohodlne vyviniete ako menší, tak väčší tlak, a ľahko sa dostanete na všetky miesta vášho tela. Vyskúšajte tiež viacúčelový nadstavec vhodný pre sólo jazdu, ale aj predohru alebo ako doplnok k orálnemu sexu.

    199 €

    119 €

    +

    -

    Skladom

  • Hot Octopuss Pulse III Duo

    Všestranný mužský stimulátor vo svojej najnovšej podobe a vo verzii DUO, ktorá bude baviť nielen jeho, ale aj ju! Octopuss Pulse III Duo je oscilačná hračka, vyniká nezameniteľnými funkciami, úplne sa odlišuje od všetkých iných pánskych hračiek na trhu a nemôže sa dočkať, kedy to urobí vám i vašej partnerke zároveň.

    229 €

    139 €

    +

    -

    Skladom

  • Kiiroo Onyx+ Teledildonic Masturbator Asa Akira Experience

    Snívate o nádhernej Ase Akire iba pre seba? Táto superhviezda môže byť teraz len vaša! Masturbátor je totiž ozdobený jej podpisom a tiež získate 1500 kreditov na použitie na jej inaktívny obsah na FeelPornStars.com. Podľahnite jej provokatívnemu, zmyselnému čaru a nežným dotykom.

    399 €

    249 €

    +

    -

    Skladom

  • Pipedream Extreme Elite Talk Back Super Stroker Flesh

    Užite si realistický zážitok so všetkým vrátane vášnivého stonania a nemravných slov s týmto hovoriacim masturbátorom od Pipedream! Okrem vášnivého stonania vám ponúkne 20 sexy fráz a 10 rôznych vibračných režimov, táto kombinácia očarí nielen váš penis, ale aj vašu myseľ! Doprajte si nový level masturbácie a nechajte si od Talk Back Super Storek prehovoriť do duše, k vášmu srdcu a predovšetkým k vášmu penisu.

    179 €

    119 €

    +

    -

    Skladom

  • Malesation Vibro C&B Ring Black

    Hľadáte krúžok, ktorý vám pomôže s erekciou? Tento od Malesation sa nasadzuje na penis a semenníky a pokiaľ si ho na sebe necháte pri milovaní, bude myslieť aj na klitoris. Vie vibrovať o 10 výkonných funkcií a poskytuje tak úplne výnimočnú stimuláciu, tak si ju užite.

    45,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Shequ Truda Automatic Male Masturbator Vibration and Suction Vagina

    Snívate o lahodnom saní vášho údu? S touto jedinečnou modernou hračkou ho môžete mať kedykoľvek si spomeniete! Ponúkne vám hneď 5 výkonných sacích režimov ak tomu 7 vibračných vzorov. Zamilujte sa do realistického tvaru vagíny, futuristického dizajnu a vnútornej stimulačnej textúry.

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Hidden Desire Bangers Wet Pussy Galore Vibrating Skin

    Hľadáte sexy pičku, ktorá tu pre vás bude vždy pripravená a bude tak skvelá, že bude lepšia ako skutočná? Pozrite sa, čo pre vás máme! Pussy Galore je anatomicky tvarovaná a ponúka naozaj skutočný zážitok, pretože je z kvalitného TPR materiálu, ktorý je mäkký, odolný a hebký ako ľudská koža. Okrem 2 zmyselných otvorov vám ponúkne tiež intenzívne vibrácie, aby ste si svoju cestu do raja užili ešte viac. Nenechajte na seba pičku Galore dlho čakať!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pipedream Extreme Bad Girl Vibrating Ass

    Snívate o zadočku, ktorý bude len váš a ktorý budete môcť przniť od rána do večera? Prestaňte s tým! Práve sa vaše sny stávajú skutočnosťou, máme pre vás totiž Extreme Bad Girl Vibrating Ass od značky Pipedream. Je to zadoček v životnej veľkosti vyrobený z príjemného a realistického materiálu Fanta Flesh. Mäkké a guľaté polky tohto zadočku sa nemôžu dočkať, kedy ich budete stláčať a plieskať. Predstavte si ten uspokojivý zvuk, keď napriahnete svoju chlípnu rúčku a poriadne svoju novú Extreme Bad Girl pacnete!

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Seven Creations Pulsar Male Suction Stimulator

    Chcete si chvíle sám so sebou užívať naplno? Prizvite si Pulsar a nechajte ho robiť svoju saciu prácu! Je to moderná erotická pomôcka s 3 režimami sania a 4 režimami vibrácií. Je vyrobený z vonkajšej časti z pevného ABS a z vnútornej z príjemného TPE materiálu. Urobte sa Pulsarom dobre, úžasne a skvelo!

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Dorcel Thrust Blow Automatic Thrusting Masturbator Black

    Masturbácia bez práce! Táto jedinečná hračka je založená na automatickom a pravidelnom pohybe tam a späť pre skutočne autentické zážitky! Disponuje aj silnou prísavkou, ktorá bude držať na akomkoľvek hladkom povrchu. Nastavte si ho, do akého uhla budete potrebovať, zapnite si funkciu stonania a užite si vzrušujúci a realistický zážitok!

    199 €

    129 €

    +

    -

    Skladom

  • Hot Octopuss Pulse Solo Essential

    Skutočné potešenie? Ozajstná slasť? Kedykoľvek? Áno! Áno! Áno! Pulse Solo Essential v8m ukáže úplne nový svet masturbácie a jeho všestranný dizajn poteší úplne každý penis. Či už vám bude stáť alebo nie, pulzujúca technológia vás rozvášni a naštartuje. Ťažko to popisovať, vyskúšajte ho a zmeňte svoj život.

    169 €

    109 €

    +

    -

    Skladom

  • FUN FACTORY Manta Black

    Erotické pomôcky pre mužov sú často príliš veľké, nevzhľadné, či ťažko použiteľné v páre. Elegantná MANTA je ľahko použiteľná ako pri sexuálnom styku, kedy v podstate premení váš penis na vibrátor, tak aj ako pomocník pri orálnom sexe, kedy pomáha navodiť pocit hlbokého hrdla. Nezabudnite ani na použitie pri masturbácii! Drážky Manta udržia lubrikačný gél na správnom mieste a zaistia vám tak ešte lepší pôžitok.

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Tenga Flip Zero 0 Electronic VIBROTATION Black

    Novinka od obľúbenej značky Tenga, Flip Zero 0 vás nechá burácať na vlnách vibrujúceho vzrušenia! Elegantné puzdro v sebe ukrýva stimulujúcu elastickú textúru a tiež dve očarujúce vibračné centrá. Gyrosensor („rukoväť“) umožňuje pohodlné ovládanie smeru a rýchlosti jednoduchým náklonom ruky. Okrem vibrácií sa môžete tešiť aj na zmyselné rotácie. Zažite pocity ako nikdy predtým s touto luxusnou hračkou!

    739 €

    459 €

    +

    -

    Skladom

Položky 129 až 160 z celkom 300

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
Môj košík

Pridajte si do košíka tovar, ktorý chcete kúpiť.