×

Registrácia

Vaše údaje

Prihlasovacie údaje

Prihlásenie

Vyplňte meno!
Vyplňte priezvisko!
Meno nie je v správnom tvare!
Priezvisko nie je v správnom tvare!
E-mail nie je v správnom tvare!
Vyplňte e-mail!
Tento účet už existuje!
Zadajte heslo!
Zadajte platné heslo!
Musí obsahovať minimálne 6 znakov!
Môže obsahovať maximálne 16 znakov!
Heslá sa nezhodujú!
Musíte súhlasiť s podmienkami!
Zadali ste nesprávne údaje!

Erotické pomôcky

Položky 65 až 96 z celkom 628

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • Pipedream Real Feel Deluxe No. 12 - Extra veľký realistický vibrátor

    Pipedream Real Feel Deluxe 12 je extra veľký vibrátor s prísavkou. Vďaka jemnému silikónu Fanta Flesh tento vibrátor na prvý pohľad a dotyk pôsobí ako ľudská koža.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Fifty Shades of Grey Greedy Girl - Dobíjací G-Spot Rabbit vibrátor

    Greedy Girl Rechargeable Rabbit Vibrator spája hodvábny silikónový povrch s 36 možnými kombináciami vibrácií tak, aby vám zaistil neuveriteľný orgazmus. Nabíja sa cez USB, je vodotesný a nenáročný na prenášanie, má 2 silné motory a 15 možných rýchlostí a rôznych obmien chodu.

    95,90 €

    72,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Fleshlight Turbo Thrust Blue Ice

    Nový Fleshlight Turbo vám ponúkne najrealistickejšiu a najuspokojujúcejšiu alternatívu orálneho sexu. Jeho jedinečný dizajn je tvorený 3 úrovňami prenikania, vrátane úrovne simulujúcej jazyk. S Turbom zažijete pocit hviezdneho pofajčenia, o akom sa vám doteraz mohlo len snívať. Či už chcete, aby vám stimuloval len špičku penisu, alebo dávate prednosť dychberúcemu deep throatingu, Turbo vás dostane do cieľa všetkými možnými spôsobmi vďaka neanatomickému tvaru s exkluzívnou štruktúrou.

    109 €

    59,95 €

    +

    -

    Skladom

  • Seven Creations Super Slick - Vibrátor Strieborná

    Kvalitný a zároveň lacný vibrátor v striebornom prevedení je vyrobený z príjemného plastového materiálu. Tento strieborný vibrátor má ľahko nastaviteľnú reguláciu vibrácie.

    11,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Fetish Fantasy Suck N’ Stroke Head Pump

    Vychutnajte si stimuláciu prirovnateľnú k orálnemu sexu, ktoré ohromí váš žaluď a koriguje sa pomocou čerpadla. Tento ľahko použiteľný set dokáže vytvoriť naozaj silnú saciu akciu, ktorá stimuluje citlivé nervové zakončenia okolo žaluďa.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Rocks-Off Big-Boy 7-Speed - Stimulátor prostaty Čierna

    Stimulátor prostaty Big Boy od značky Rocks Off je špeciálne tvarovaný na stimuláciu prostaty a hrádze. Plné krivky a väčšia veľkosť vibrátora ho predurčuje skôr pre skúsenejších užívateľov.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

  • LELO Loki Wave Čierna

    Loki poteší hlavne mužov, ktorí sa neboja objavovať nové dimenzie rozkoše. Perfektne anatomicky tvarovaný a dokonale zahnutý na poskytovanie intenzívnej masáže pánskej prostaty.

    249 €

    209 €

    +

    -

    Skladom

  • You2Toys Silicone Dilators Set - Sada silikónových uretrálnych dilatátorov 3ks

    Sada 3 zvlnených a veľmi pružných dilatátorov s rôznymi priemermi. Zakončené sú bezšvovým guľatým hrotom, ktorý uľahčuje ich zavádzanie. Majú lákavú tmavo modrú farbu a sú vyrobené zo silikónu. Ten je nielen príjemne hebký a prakticky flexibilný, ale tiež úplne bezpečný pre telo, pretože neobsahuje ftaláty a spĺňa nariadenie EÚ REACH.

    22,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Lovebotz Robo Fuk Deluxe Adjustable Sex Machine

    Všestranný milovník vybavený diaľkovým ovládaním rýchlosti od značky LoveBotz. Umožní vám zvoliť si ideálnu ťahovú úroveň a dokonca i uhol a výšku prieniku, ktoré si ľahko a rýchlo nastavíte pomocou otočných gombíkov na ráme. Súčasťou jeho balenia sú dva rôzne vymeniteľné konce, flexibilné a ohybné dildo a hebká ružová šušuľka.

    689 €

    579 €

    +

    -

    Skladom

  • Fleshlight Fleshlube Fire 250ml

    Tento príjemný lubrikačný gél na vodnej báze s jemnou konzistenciou pomáha zvýšiť komfort a pôžitok z erotických hier. Poskytuje stimulujúci hrejivý účinok a je tak dokonalým doplnkom pre váš Fleshlight.

    26,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Bodywand Midnight Plug-In Massager Čierna

    Pre všetkých, ktorým nestačí výkon klasických vibrátorov, je určený tento model masážnej hlavice Bodywand. Je špeciálne vytvorená za účelom vysokého výkonu v dĺžke 25 centimetrov.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Fleshlight Ice Lady Crystal

    Fleshlight Clear Lady Crystal s realisticky vytvarovanou vagínou je masturbátor z veľmi jemného a transparentného materiálu. Umožní vám hlboké prenikanie, ohromujúcu stimuláciu a prežijete s ním reálne pocity podobné skutočnému styku. Hĺbka texturovaného tunelčeka je dostatočná pre menšie, aj väčšie penisy a vnútorný priemer je príjemných 19 mm.

    72,90 €

    59,95 €

    +

    -

    Skladom

  • Seven Creations Classic Slim Vibrator - Silikónový klasický vibrátor Telová

    Realistický silikónový vibrátor vám bude poskytovať príjemné vzrušenie svojím dokonale vypracovaným telom. Vibrátor má realistické farby a je vyrobený z kvalitného silikónu.

    41,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Nexus Revo Stealth

    Nexus Revo Stealth je vylepšená verzia masturbátora Revo 2. Stealth má navyše diaľkové ovládanie umožňujúce väčšiu slobodu, ktoré môžete použiť buď vy alebo váš partner.

    229 €

    189 €

    +

    -

    Skladom

  • Tenga Double Hole Cup

    Neodolateľná predstava sa stane skutočnosťou. Užite si oba otvory. Ten "zadný" je neuveriteľne úzky, zatiaľ čo ten "predný" jemne obopne váš penis

    22,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Tenga Air-Tech Strong

    Tenga vylepšila váš obľúbený Deep Throat Cup - teraz s vyberateľným vnútrom, ktoré je možný vymyť a opakovane použiť. Tesne vás objíme a bude sať tak intezívne, ako si len budete priať.

    34,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • LELO Hula Beads Čierna

    HULA Beads ™ sú vôbec prvé diaľkovo ovládané Venušine guľôčky na svete, ktoré súčasne rotujú a vibrujú. Jednoducho úplne nové pocity.

    229 €

    189 €

    +

    -

    Skladom

  • X-MAN All Black AB13 Hand - Fistingové ruka 21cm

    Ak milujete fisting a chcete si ho dopriať aj o samote, alebo ho predviesť svojmu partnerovi či partnerke - je táto pomôcka dokonalá. Dĺžka 20 cm a priemer 7,3 cm.

    37,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • NMC Louisiana Lounger - Šukací stroj

    Lousiana Lounger šukací stroj poskytuje výkonné potešenie kedykoľvek budete chcieť. Nafukovacie anatomicky tvarované ležadlo s možnosťou pripojenia jedného z 3 vibrátorov ponúka veľa možností.

    229 €

    189 €

    +

    -

    Skladom

  • Fleshlight Pink Lady Original

    Masturbátory Fleshlight dominujú erotickým pomôckam pre mužov, čo nie je ničím prekvapivým. Vyrobené sú z dokonalého materiálu Super Skin, ktorý by ste na dotyk nerozoznali od pravej ľudskej kože. Celosvetovo obľúbené Fleshlighty vynikajú svojim realistickým spracovaním, účinnou vnútornou textúrou a nenápadným vzhľadom v tvare baterky.

    64,90 €

    59,95 €

    +

    -

    Skladom

  • Satisfyer 1

    Satisfyer 1 je to, po čom túži každá moderná žena. Jedná sa o dokonalý stimulátor klitorisu, ktorý využíva technológiu bezdotykovej stimulácie pomocou účinných tlakových vĺn. Najnovšia verzia obľúbeného Satisfyeru zaručuje intenzívnejšie, rýchlejšie a viacnásobné orgazmy, o ktorých sa vám doteraz ani nesnívalo.

    53,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pretty Love Arthur - Wave vibrátor

    Rozvlňte sa s masážnym strojčekom, ktorý vás vo vnútri skutočne masíruje. Veľmi dôverne napodobňuje pohyby prstov, nám dobre známe "poď ku mne".

    53,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • We-Vibe Unite Fialová

    Vibrátor pre páry od obľúbenej značky We-Vibe. Dodá vašim sexuálnym zážitkom novú a vzrušujúcejšiu úroveň, než na akú ste zvyknutí. Počas sexu bude totiž stimulovať partnerkin klitoris, zatiaľ to rameno bude zavedené v pošve, si pohrá s penisom. Vďaka flexibilnému dizajnu hračky bude jej používaniu skutočne jednoduché, rovnak ako prepínanie medzi režimami, ktorých je spolu 10 a regulujú sa diaľkovým ovládačom.

    149 €

    91,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Nexus Revo Intense

    Nexus Revo Intense prináša ako vždy precíznu stimuláciu namierenú na prostatu tých, ktorí majú záujem o intenzívnu jazdu.

    189 €

    149 €

    +

    -

    Skladom

  • FUN FACTORY The Boss Dildo Čierna

    Dildo BOSS je ideálne pre všetkých, ktorí preferujú väčšie a realistickejšie tvary s oblou špičkou. Svojím tvarom a veľkosťou sa ideálne hodí na internú stimuláciu bodu G i P. Prezývaný "Kráľ nemeckých díld".

    52,90 €

    51,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Bswish Bgood Deluxe Ružová

    Vibrátor Bswish Bgood Deluxe je elegantný vibrátor, vytvarovaný s jemne premenlivým priemerom, vhodný na intenzívnu stimuláciu.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Fetish Fantasy Extreme Vibrating Pussy Pump - Vibračná vákuová pumpa

    Nechajte vašu cicu explodovať a doprajte jej intenzívne sanie s vibračnou vákuovou pumpou Vibrating Pussy Pump. Jej použitie je veľmi jednoduché, avšak dokonale efektívne. Umiestnite transparentnú nádobku cez celú vagínu, urobte si pohodlie a uchopte čerpadlo do jednej ruky, ovládač do druhej, počúvnite, čo vám šepkajú vaše tajné túžby a podľahnite saniu a vibráciám pokojne aj zároveň!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Perfect Fit Tunnel Plug XL Clear

    Táto novinka Vám umožní zadoček svojho partnera či partnerky otvoriť dokorán a vytvoriť si v ňom akýsi tunel, cez ktorý sa dostanete, kam potrebujete. Najväčšou senzáciou je však to, že sa ním môžete pozrieť až tam, kam Vaše oko dovidí. Použite svoju neutíchajúcu fantáziu a buď sa len pozerajte, alebo prstami preskúmajte svet za zátkou.

    64,90 €

    43,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Tenga Egg Cloudy

    Cloudy je obdarovaný najhrubšími stenami zo všetkých vajíčok Tenga EGG. Mäkké oblaky, do ktorých zapadnete ako do perín.

    7,90 €

    4,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Fleshlight QuickShot Vantage

    Masturbátor navrhnutý pre maximálne potešenie s partnerom ale aj bez :) Quickshot prináša nový a intenzívny uspokojujúci zážitok. Má otvorený koniec a veľmi jednoducho sa čistí.

    53,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • FUN FACTORY Bi Stronic FUSION Indy Red

    Najpredávanejšia séria značky Fun Factory STRONIC teraz prichádza s prevratnou novinkou, ktorá okrem inovatívneho dizajnu a najsilnejšieho motora ponúka aj funkcie kombinujúce ťahy, pulzy a vibrácie.

    209 €

    169 €

    +

    -

    Skladom

  • Fleshjack Boys Brent Corrigan Dildo

    Dildo Brent Corrigan od obľúbenej americkej firmy Fleshlight zo série Flashjack Boys. Penis je vyrobený z lekárskeho silikónu, ktorý prirodzene drží tvar a jeho povrch pripomína na dotyk skutočnú pokožku.

    76,90 €

    64,90 €

    +

    -

    Skladom

Položky 65 až 96 z celkom 628

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Môj košík

Pridajte si do košíka tovar, ktorý chcete kúpiť.