×

Registrácia

Vaše údaje

Prihlasovacie údaje

Prihlásenie

Vyplňte meno!
Vyplňte priezvisko!
Meno nie je v správnom tvare!
Priezvisko nie je v správnom tvare!
E-mail nie je v správnom tvare!
Vyplňte e-mail!
Tento účet už existuje!
Zadajte heslo!
Zadajte platné heslo!
Musí obsahovať minimálne 6 znakov!
Môže obsahovať maximálne 16 znakov!
Heslá sa nezhodujú!
Musíte súhlasiť s podmienkami!
Zadali ste nesprávne údaje!

Erotické pomôcky

Položky 129 až 160 z celkom 2523

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
  • Pipedream King Cock Elite 6" Vibrating Silicone Dual Density Cock Light

    Chcete okúsiť skutočnosť? Toto nádherné dildo je dokonalou kópiou penisu a možno je ešte o niečo lepšie, pretože vie vibrovať! Disponuje Dual Density hustotou, čo znamená, že vo vnútri je pevné ako kamenná erekcia a na povrch hodvábne hebké a jemné. Vychutnajte si jeho hyperrealistický vzhľad penisu a splňte si svoje tajné fantázie.

    129 €

    80,90 €

    +

    -

    Skladom

  • FUN FACTORY Stronic G Grape

    Doprajte vášmu bodu G masáž, po ktorej skutočne túži! S novým Stronic G už nemusíte pre dosiahnutie orgazmu pohnúť ani prstom - je totiž hands-free!

    189 €

    159 €

    +

    -

    Skladom

  • Paloqueth Realistic Ultra-soft Silicone Dildo Purple

    Hľadáte kvalitné a zároveň cenovo dostupné dildo? Paloqueth Realistic by nemalo uniknúť vašej pozorosti! Je príjemne mäkké a jemné, flexibilné, veľké tak akurát a vyrobené z bezpečného a veľmi príjemného TPE materiálu. Pripevnite si ho vďaka silnej koncovej prísavke napríklad na dlaždičky v kúpeľni a užite si s ním všetky svoje obľúbené polohy!

    22,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Skladom

  • FUN FACTORY Bi Stronic FUSION Indy Red

    Najpredávanejšia séria značky Fun Factory STRONIC teraz prichádza s prevratnou novinkou, ktorá okrem inovatívneho dizajnu a najsilnejšieho motora ponúka aj funkcie kombinujúce ťahy, pulzy a vibrácie.

    209 €

    169 €

    +

    -

    Skladom

  • LoveBotz Bangin Bench EZ-Ride Sex Stool with Handles

    Račte nasadať! Potom sa chopte riadite, nájdite stabilitu a pohodlie a rozbehnite to! S týmto jedinečným kúskom erotického nábytku si vyhráte sama aj v páre. Bude len na vás, či siahnete po obľúbenom dilde alebo radšej prizvite partnera. Jedno je isté už teraz - bude to sebavedomá jazda, v ktorej vás podporia flexibilné popruhy, vďaka ktorým môžete hopsať, vznášať sa, jednoducho čokoľvek!

    279 €

    189 €

    +

    -

    Skladom

  • Mystim O(h!)-thello e-stim dildo

    Zmyselne oválne elektro-stimulačné dildo vhodné na vaginálne i análne použitie. Jeho hladké krivky vám poskytnú intenzívnu stimuláciu, ktorá začne už so zavedením prvého valčeka. Užite si príjemné elektro-chvenie, s ktorým vás Thelle dovedie až k nečakanému orgazmu.

    129 €

    109 €

    +

    -

    Skladom

  • Satisfyer Rrrolling Pleasure Mint

    Inovatívne Rrrolling Pleasure vás hneď dvakrát rozmazná intenzívnymi vibráciami a pohybujú sa guličkou v špičke. Zažite intenzívnu stimuláciu bodu G so zakriveným dizajnom a jemnou drážkovou štruktúrou.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Paloqueth Thrusting & Suction Dual Vibrator Purple

    Hľadáte toho pravého, nemôžete sa rozhodnúť a možno si aj trochu neviete rady? Vyriešime si vás - toto je ON! Na prvý pohľad je dokonale pôvabný a pekne fialový. Na prvé použitie vás ohromí zmyselnými a autentickými prírazmi, vzrušujúcimi vibráciami a nasávaním klitoris. To je trojica ešte lákavejšie ako 3 oriešky pre Popolušku!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Hismith HS19-APP Mini Capsule Sex Machine

    Šukací stroj na splnenie všetkých vašich fantázií! Skrýva v sebe výkonný motor so silou 370 otáčok za minútu a rozparádi vás dĺžkou prírazu 3 cm. Okrem toho si budete môcť vyberať z 3 rýchlostí prirážania a čerešničkou na torte je ovládanie skrz aplikáciu na diaľku. S Mini Capsule Sex Machine sa vaše sny stanú skutočnosťou za všetkých okolností!

    369 €

    229 €

    +

    -

    Skladom

  • Orion Anal Dildo Black

    Prémiové dildo za bezkonkurenčnú cenu! S týmto pružným a dômyselne zakriveným dildom so zaoblenou špičkou si užijete zmyselné masáže prostaty alebo pokojne aj G-bodu. Koncovú prísavku môžete upevniť na hladký povrch a zároveň zabráni prílišnému zasunutiu. Vyrobené je z kvalitného silikónu a zaisťuje tak príjemné pohodlie aj bezpečnosť pre telo.

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Doc Johnson x MotorBunny Buck with Vac-U-Lock

    Doc Johnoson a Motorbunny dali hlavy dohromady a spoločne vytvorili tento vibrátor v štýle sedla, ktorý ako jediný na svete vie prirážať a je kompatibilný s patentovanou technológiou Vac-U-Lock. Užite si nezameniteľnú silu Motorbunny, okrem vibrácií sa nechajte rozparádiť aj prírazmi a nezabudnite si k tomu prizvať svoje obľúbené Vac-U-Lock dildo.

    2 689 €

    1 919 €

    +

    -

    Skladom

  • Fetish Fantasy For Him or Her Vibrating Hollow Strap-On Black

    Tento dômyselný strap-on vás prekvapí nielen intenzívnymi vibráciami, ale aj svojou prijateľnou cenou. Je vhodný pre lesbičky aj pre ženy, ktoré budú chcieť preraziť zadné vrátka svojho partnera. V neposlednom rade je vhodný aj pre mužov, ktorí majú problémy s erekciou a nezvládajú svojú drahú polovičku plne uspokojiť. Vyberajte si pomocou ovládača tú najvhodnejšiu rýchlosť vibrácií a vyvádzajte, kým vám budú sily stačiť.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • LoveToy Realistic Curved Dildo 9.5" Flesh

    Snívate o dokonale realistickom penise s rozmermi presne pre vás? Toto telové Lovetoy dildo vás ohromí svojím zahnutým tvarom, každou svojou precízne vytvarovanou žilkou a skvostným žaluďom. Vaše fantázie razom ožijú! Dildo je pevné, ale tiež ohybné podľa vašich potrieb a je zakončené silnou prísavkou. Oddajte sa mu a nebudete ľutovať.

    41,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • LoveToy Realistic Long Vibrating Dildo 11" Flesh

    Snívate o dokonale realistickom a zmyselne vibrujúcom penise s rozmermi presne pre vás? Toto telové Lovetoy vibračné didlo vás ohromí nielen svojou dĺžkou a intenzívnymi vibráciami, ale tiež každou svojou precízne vytvarovanou žilkou a skvostným žaluďom. Vaše fantázie rázom ožijú! Dildo je pevné, ale tiež ohybné podľa vašich potrieb a je zakončené silnou prísavkou. Oddajte sa mu a nebudete ľutovať.

    57,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • FUN FACTORY The Boss Dildo Telová

    Dildo BOSS je ideálne pre všetkých, ktorí preferujú väčšie a realistickejšie tvary s oblou špičkou. Svojím tvarom a veľkosťou sa ideálne hodí na internú stimuláciu bodu G i P. Prezývaný "Kráľ nemeckých díld".

    52,90 €

    51,90 €

    +

    -

    Skladom

  • LELO Lily 2 (Bordeaux & Chocolat) Fialová

    Silnejší, krajší a diskrétnejší, presne taký je Lily 2. Je perfektný pre sólové hry alebo ako doplnok pri milovaní, pretože vďaka svojej jemnej vôni a úžasným funkciám uspokojí všetky vaše zmysly.

    149 €

    76,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Seven Creations Silver Metal Balls - Venušine guľôčky

    Strieborné Venušine guľôčky Silver Balls s bodkami na povrchu. Guľôčky sú mäkčené, odolné, bez vône a zápachu, neporézne, vyrobené zo zdravotne nezávadného, príjemného materiálu.

    7,90 €

    3,79 €

    +

    -

    Skladom

  • Cyber Silicock Remote Control Realistic Mr John

    Snívate o úplne realistickom dilde s úžasnými funkciami a silikónovým povrchom? Mr John je najlepší z najlepších! Má hebký silikónový povrch, disponuje diaľkovým ovládaním a ukrýva v sebe veľmi výkonný motor. Vychutnajte si rotačnú funkciu a neúnavný autentický pohyb hore a dole.

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Doc Johnson Kink Fucking Machines Power Banger

    Šukací stroj od obľúbenej značky Doc Johnson vám zaručuje vynikajúci výkon a nekonečné hlboké potešenie. Má nastaviteľné rameno, ktoré si nakloníte podľa svojich potrieb do všetkých obľúbených pozícií, kým 4 silné prísavky na základni budú celý stroj držať na svojom mieste bez ohľadu na to, ako divoko sa budete práve hrať.

    919 €

    579 €

    +

    -

    Skladom

  • Blush B Yours Bonne Beads Silver

    Potešenie, nová orgazmická sila a spríjemnenie aj tých najvšednejších dní. Presne to vám prinesú tieto strieborné venušine guľôčky. Ukrývajú v sebe ďalšiu ťažšiu guľôčku, ktorá bude pri vašich pohyboch narážať do stien vonkajšej guľôčky a neobvyklým spôsobom vás tak stimulovať. Zároveň sú guľôčky praktickým nástrojom na posilnenie svalov panvového dna pre intenzívnejšie orgazmy. Pridajte sa k ženám, ktoré si ich účinky nemôžu vynachváliť!

    22,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Satisfyer V Balls 3 pack

    Kto sa udržuje v kondícii, má viac zo života. To platí mimochodom aj pre milostný život! So Satisfyer Balls môžete trénovať na svoj vlastný maratón rozkoše. Nosením týchto guľôčok po dobu cca 15 minút denne spevňujete svaly panvového dna - svaly, ktoré vám umožňujú prežívať dychberúce orgazmy. Týmto tréningom však robíte niečo dobré nielen pre seba, ale aj pre svojho miláčika. Pevné svalstvo panvového dna umožní vášmu partnerovi zažiť dokonalý pocit tesnosti, tieto guľôčky vás prenesú späť do prvej fázy zamilovanosti tak rýchlo, že zo seba nebudete chcieť odtrhnúť ruky!

    37,90 €

    24,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Clone A Willy Glow in the Dark - Sada pre svietiacu kópiu penisu Zelená

    Vyrobte si dokonalú vibračnú a svietiacu kópiu svojho penisu! Clone A Willy je kompletná súprava, ktorá umožní každému mužovi vyrobiť si presnú, neuveriteľne detailnú kópiu svojho vlastného penisu, ktorá naviac svieti v tme.

    64,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

  • SilexD Model 2 6" Pink

    Prahnete po radosti, ktorá bude nefalšovaná a skutočná? Spoznajte neskutočne nádherné a realistické dildo Silexd zo špeciálneho silikónu s termo-aktívnym efektom. Znamená to, že materiál je teplotne ovplyvniteľný, takže pri zahriatí mäkne av nízkych teplotách tvrdne. Poďte sa divoko milovať!

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Lovense Sex Machine

    Sólo aj párová jazda, ovládanie na blízko aj z druhého konca sveta, taký je šukací stroj od Lovense. Jeho stabilná robustná konštrukcia má jednoduchú montáž a pri používaní je stroj skvele tichý, takže vaše súkromie zostane zachované. Navyše je to tiež prvý sex stroj na svete, ktorý má dva konce a používať ho teda môžu dve osoby naraz. Poďte objaviť ďalšie podrobnosti.

    1 539 €

    959 €

    +

    -

    Skladom

  • Lovense Quake

    Toto nesmie uniknúť vašej pozornosti! Predstavujeme vám super silnú vibračnú hračku menom Quake, ktorá je určená na súčasnú stimuláciu klitorisu a G-bodu zároveň. Má úžasne flexibilný krk, takže sa ľahko prispôsobí vašim telesným kontúram a dopraje vám skutočne intenzívne orgazmy. A čo je najlepšie? Rovnako ako ostatné Lovense hračky hračky sa aj Quake ovláda cez aplikáciu v mobile!

    209 €

    129 €

    +

    -

    Skladom

  • Pipedream King Cock Strap-on Harness w/ 8" Cock - Pripínací penis 20cm Hnedá

    Chcete, aby pripínací penis, ktorým svojmu partnerovi/ partnerke urobíte dobre, vyzeral a pôsobil ako skutočný? Pokiaľ áno, tak je King Cock Strap-On Harness presne to, čo hľadáte! Každá žilka, každý záhyb kože, každý žaluď je starostlivo tvarovaný s vynikajúcim citom pre detail. Takže sa môžete tešiť na skutočne realistický zážitok, o akom sa vám zatiaľ mohlo iba snívať.

    91,90 €

    64,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Fleshjack Boys Brent Corrigan Dildo

    Dildo Brent Corrigan od obľúbenej americkej firmy Fleshlight zo série Flashjack Boys. Penis je vyrobený z lekárskeho silikónu, ktorý prirodzene drží tvar a jeho povrch pripomína na dotyk skutočnú pokožku.

    76,90 €

    64,90 €

    +

    -

    Skladom

  • LoveToy Dual Layered Platinum Silicone Cock 11.5" Flesh

    Snívate o dildu, ktoré by bolo ako živé? Tí, ktorí premenili svoje sny na skutočnosť, si už dávno užívajú s týmto realistickým dildom, ktoré je vo vnútri skvele pevné ako poriadne tvrdá erekcia, a zvonku zase príjemne mäkké ako skutočná koža. Vychutnajte si vzrušujúcu autenticitu s kvalitným dildom so sexi semenníkmi a pre ešte lepší pocit pridajte lubrikant na vodnej báze.

    91,90 €

    76,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Orion Candy Toy Set - Erotická sada 9ks

    Candy Toy Set je deväťdielna erotická sada.

    53,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Satisfyer Hug Me Pink

    Nechajte sa zlákať duálnou stimuláciou tohto pôvabného Satisfyera. Vonkajšie zahnuté rameno sa oprie o váš klitoris a dopraje mu vzrušujúcu masáž vibráciami. Druhý motor sa postará o vnútornú časť vagíny a pokiaľ budete chcieť, môžete Hug Me prepojiť s aplikáciou v telefóne a nechať ho vibrovať do rytmu obľúbenej hudby alebo tak intenzívne, ako mu určí váš partner z druhého konca sveta.

    76,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

    Novinka
  • Pipedream King Cock Elite 8" Silicone Dual Density Cock Light

    Chcete okúsiť skutočnosť? Toto nádherné dildo je dokonalou kópiou penisu a možno je ešte o niečo lepšie. Disponuje Dual Density hustotou, čo znamená, že vo vnútri je pevné ako kamenná erekcia a na povrchu hodvábne hebké a jemné. Vychutnajte si jeho hyperrealistický vzhľad penisu a splňte si svoje tajné fantázie.

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Lybaile Rockin Dong 21,5 cm Telová

    Univerzálny vibrátor, vhodný pre všetky pokročilé, začínajúce, skúsené, vášnivé a predovšetkým potešenia chtivé dámy. Má realistické spracovanie, veľmi ľahké ovládanie na spodnej časti a je vyrobený z príjemného TPR materiálu, ktorý sa veľmi rýchlo zahreje na telesnú teplotu.

    18,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Skladom

Položky 129 až 160 z celkom 2523

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
Môj košík

Pridajte si do košíka tovar, ktorý chcete kúpiť.